Νέα

Βίτσιο ή κώλυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρύσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκουχ γκουχ......πορισμα: η χρυσα ειναι γυναικα........εντ οφ στορι........μολις πηρα ματι.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αλλες πάλι πήραν και αυτες τον δύσκολο δρόμο πχ munitsa φαγαν κράξιμο στα πρώτα 100 post αλλα αποδείχτηκαν αντράκια και πολύ σκληρά καρύδια και απολαμβάνουν πια τον καθολικό σεβασμό όλων
ο χρόνος θα δήξει την πορεία σου στο σαιτ και μόνο αυτος

αχ τωρα το ειδα αυτο........τι γλυκουλης........θενξ :) :)

taras1

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ελα χρυσα ριξε μια ξουρα, βαλε της ζαντιερες που εχης αποθυμενο, φορεσε μια περουκα και βγες, ετσι και αλλιως αποκριες εχουμε, πραγματοποιησε τα ονειρα σου.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Αμαν τι φρουτο ειναι αυτο?Καινουργιο?
Χρυσα αν εισαι πολυ βιτσιοζα οπως λες να σε κλεισω σε ενα δωματιο και να σου ριξω κατι σφαλιαρες να τις ευχαριστηθεις!
Και οτι αλλο γουσταρεις.......βιτσια ειναι αυτα!!!

OP
OP
Χ

χρύσα

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είπατε ...κάτι μήπως, δεν άκουσα..............

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α το βιτσιοζα δεν το εξετασα στην καμερα........μπαρδον.......χρυσα ξανανοιξε μου και βαρα τον πισινο σου λιγο για να πειστω.....χαχαχαχαχα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Είπατε ...κάτι μήπως, δεν άκουσα..............
Αμαν τι φρουτο ειναι αυτο?Καινουργιο?
Χρυσα αν εισαι πολυ βιτσιοζα οπως λες να σε κλεισω σε ενα δωματιο και να σου ριξω κατι σφαλιαρες να τις ευχαριστηθεις!
Και οτι αλλο γουσταρεις. ......βιτσι α ειναι αυτα!!!

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Είσαι άλλη μία κακογαμημένη - ανέραστη - ανοργασμικιά γκομενίτσα που ήρθε να μας κάνει μάθημα.
Kλασσική ελληνίδα γκόμενα !!

Μάθε λοιπόν το εξής:
Το γεγονός ότι είμαστε μπουρδελιάρηδες, δε σημαίνει ότι δεν βλεπόμαστε ή ότι είμαστε στερημένοι και λιγούρια. Το αντίθετο μάλιστα.

Κάποιος έπρεπε να το πεί ...  Σωστός ο παίχτης

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τόση βία σε ένα site;;;;; :o :o

Μήπως θά' πρεπε να μετονομαστεί σε " Μαμώ και Δέρνω ";;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια συγγνωμη.......αλλα μια απορια ειχε η κοπελα για το που εκσπερματωνει ο φιλος της...........γιατι κανει μαθηματα και σας θεωρει λιγουρια ή μπαζα? πως βγηκε αυτο το συμπερασμα?

Επισκέπτης
ΩΠΑ ΜΩΡΗ ΓΑΛΟΤΣΑ.

Μην τσαντίζεσαι ρε φιλαράκο. Γιατί να τσαντιστείς? Δεν βλέπεις ότι είναι μια 32άρα ανύπαντρη? Καμένη δηλαδή. Οικογένεια γιοκ, έχει αρχίσει ήδη την επιλογή ραφιού. Μιλάει έτσι γιατί προφανώς δεν ξέρει τι έχουμε γαμήσει... πιστεύει ότι οι πουτάνες είναι κάτι πατσόχοντρες 40άρες με σάπια δόντια... και που να 'ξερε!!! :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τελικα τι πρεπει να ειμαστε για να γινουμε αποδεκτες? ανυπαντρες και να μην βαζουμε "θηλια" στους αντρες για να μοιασουμε στις προοδευτικες ευρωπαιες ή να κοιταμε πως να τυλιξουμε τον αντρα πριν τα 30 μας για να μη μπουμε στο ραφι ? δωστε ρε παιδια μια βοηθεια :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
"αστο δε ψαρωσε κανένας,
το 99% απο εδω μέσα εχει γαμήσει και γαμάει τα θέόμουνα
πολύ μικρότερης ηλικίας απο τη δικιά σου
και κυρίως χωρίς ίχνος καβαλημένης συμπεριφορά ς"

Σαβαλα, ήρθε η ώρα λοιπόν να σου πω πως είμαι και
"ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΑ" για να δικαιούμαι και των σχολίων σου, επιεικώς  σεμνά λοιπόν  στο υπογράφω!

αν ειναι ετσι θα μου κανεις τοτε την τιμη να με συνοδευσεις στον χορο των τελειοφοιτων της σχολης "ΤΕΙ κοινωνικων υπηρεσιων και φραπεδοσυνης" σημερα το βραδυ?πολυ θα ηθελα να εχω μια γυναικαρα σαν και σενα στο πλαι μου.Θα ημουν το πιο ευτυχισμενο μπουρδελομελος αν μου εκανες αυτη την τιμη....α!και μην ξεχασεις να φορεσεις τακουνι,καθοτι ειμαι και λιγο heellover,ok?manny matchmoutses!

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τελικα τι πρεπει να ειμαστε για να γινουμε αποδεκτες? ανυπαντρες και να μην βαζουμε "θηλια" στους αντρες για να μοιασουμε στις προοδευτικες ευρωπαιες ή να κοιταμε πως να τυλιξουμε τον αντρα πριν τα 30 μας για να μη μπουμε στο ραφι ? δωστε ρε παιδια μια βοηθεια :grin:

Να είστε σωστές και αληθινές ... αποδεκτές είστε όλοι με κάποια τραβιόμαστε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολοι πρεπει να ειναι σωστοι και αληθινοι.......και ολοι πρεπει να εχουν την αισθηση του μετορυ......ανεξαιρετως φυλου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom