Νέα

Βίτσιο ή κώλυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρύσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

astro72

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
0
για ψαχτε το λιγο παραπανω....

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Τα σχόλια του dzf σβήστηκαν. too much e? έχουμε πει ας προσπαθούμε να μη προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο. Ο απλός κανόνας πριν γράψεις κάτι πρέπει να είναι "τι θα έκανα εγώ αν έγραφε κάποιος άλλος για μένα αυτό το σχόλιο?" Αν η απάντηση είναι "θα γινόμουν έξαλλος και θα τον γαμούσα όπου τον έβρισκα"  τότε μάλλον πρέπει να το αλλάξεις πριν ποστάρεις.

Καλή συνέχεια!

Φαντάζομαι ότι αυτό το οποίο έκανες καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι δεν σε τιμά. Ούτε ως mod ούτε ως προσωπικότητα.
Τα σχόλιά μου κυμάνθηκαν στο ανάλογο ύφος το οποίο είχε το τόπικ με λίγη παραπάνω σάλτσα η οποία ήταν στα όρια του χαβαλέ και της σκληρής κριτικής ταυτόχρονα.
Εξ άλλου η υπεροψία και ο ναρκισισμός που χαρακτήρησε αυτόν τον χρήστη (Χρύσα) ήταν περισσότερο εκτός ορίων από ότι ήταν το δικό μου ποστ. Δε νομίζεις??
Και αναλύω λίγο παραπάνω την άποψή μου...
1. Too much? Και την προσβάλω? Σκέφτηκες μήπως προσβάλει αυτή τη νοημοσύνη μου, αλλά και τη δική σου, αλλά και άλλων εδω μέσα??
2.Όταν έχεις κάποια (οποιαδήποτε) άποψη και την εκφράζεις δημόσια, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την ανάλογη κριτική. Αυτός δεν είναι και ο λόγος ύπαρξης των forum? ʼποψη για τα λεγόμενά της δεν ζήτησε???.... Ε, την πήρε...
3.Είχα ζητήσει από μόνος μου, συγγνώμη εκ των προτέρων για την σκληρή φρασεολογία μου νομίζω...

Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε μου καθώς και στο αξιόλογο έργο της κατ' επιλογήν λογοκρισίας την οποία ασκείς.

Επισκέπτης
Βασικά πίστεψα πως μπήκα σε μια ιστοσελίδα που μπορούμε να συνομιλούμε δημοκρατικά και πέρα από μάσκες. Είτε λόγω ανωνυμίας, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να ρωτάμε , να εκπαιδευόμαστε (έτσι άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι εδώ), ακόμα και να εκφραζόμαστε ανοιχτά χωρίς αναστολές και προσχήματα. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν τους εαυτούς τους αυθεντίες, έμαθα όμως να κρατώ μικρό καλάθι...και να μαθαίνω συνεχώς πράγματα που νόμιζα πως "ξέρω".
Απαντώ λοιπόν σε ερωτήματα που ορισμένοι έθεσαν και κλείνω το θέμα εδώ πως:
1. είμαι γυναίκα, εντυπωσιακή (32 ) και μάλιστα πάνω του μετρίου σε εμφάνιση που μερικοί από σας ...θα έσκιζαν τα καλσόν τους, ακόμα, να με συναντούσαν.
2. δεν έχω καμμιά σχέση με τον κύριο που κάποιοι αναφέρουν (και αν ο τρόπος γραφής δεν τους λέει κάτι , τότε να πάρουν μαθήματα ξαναρχίζοντας από την Α' δημοτικού.
3. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα άλλου ταυτότητα γιατί σ' αυτήν την περίπτωση ΔΕΝ θα ήμουν εγώ, (όπως είμαι).
4. Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν θα γίνω ποτέ( δεν με αφορά).
5. Το να μπορεί μια γυναίκα να εκφράζεται άνετα όπως εγώ είναι αξιόμεμπτο, και απο ποιούς αλήθεια? από κομπλεξικούς και υποκριτές μήπως?
6. κλείνοντας θα επιλέξω κάποιον από σας να με δεί για μερικά δεύτερα στην κάμερά μου .....για να σας μεταφέρει την εικόνα μου...
και μετά...ψάξτε για "μανταρίστρες"...γιατί οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν άφθονες ....πέθαναν!

τελικα επελεξε κανεναν?
Να προτηνουμε τον ντουρασελ για σιγουρια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βαλε Varta.....Κραταει....

Stories