Νέα

Βίτσιο ή κώλυμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρύσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάνε κάνα post στο cosmopolitan. Εδώ δεν ασχολούμαστε με παπαριές!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΧΡΥΣΑ εχεις σκεφτεί ενω αυτος χύνει στα δάκτυλα σου,εσυ να κόβεις τις παρανυχίδες ταυτόχρονα?

OP
OP
Χ

χρύσα

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά πίστεψα πως μπήκα σε μια ιστοσελίδα που μπορούμε να συνομιλούμε δημοκρατικά και πέρα από μάσκες. Είτε λόγω ανωνυμίας, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να ρωτάμε , να εκπαιδευόμαστε (έτσι άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι εδώ), ακόμα και να εκφραζόμαστε ανοιχτά χωρίς αναστολές και προσχήματα. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν τους εαυτούς τους αυθεντίες, έμαθα όμως να κρατώ μικρό καλάθι...και να μαθαίνω συνεχώς πράγματα που νόμιζα πως "ξέρω".
Απαντώ λοιπόν σε ερωτήματα που ορισμένοι έθεσαν και κλείνω το θέμα εδώ πως:
1. είμαι γυναίκα, εντυπωσιακή (32 ) και μάλιστα πάνω του μετρίου σε εμφάνιση που μερικοί από σας ...θα έσκιζαν τα καλσόν τους, ακόμα, να με συναντούσαν.
2. δεν έχω καμμιά σχέση με τον κύριο που κάποιοι αναφέρουν (και αν ο τρόπος γραφής δεν τους λέει κάτι , τότε να πάρουν μαθήματα ξαναρχίζοντας από την Α' δημοτικού.
3. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα άλλου ταυτότητα γιατί σ' αυτήν την περίπτωση ΔΕΝ θα ήμουν εγώ, (όπως είμαι).
4. Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν θα γίνω ποτέ( δεν με αφορά).
5. Το να μπορεί μια γυναίκα να εκφράζεται άνετα όπως εγώ είναι αξιόμεμπτο, και απο ποιούς αλήθεια? από κομπλεξικούς και υποκριτές μήπως?
6. κλείνοντας θα επιλέξω κάποιον από σας να με δεί για μερικά δεύτερα στην κάμερά μου .....για να σας μεταφέρει την εικόνα μου...
και μετά...ψάξτε για "μανταρίστρες"...γιατί οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν άφθονες ....πέθαναν!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
πωπω τι μας λες..στεναχωρηθηκαμε τωρα που θα φυγεις.σε παρακαλω μη το κανεις μπουρουχιτσα γλυκεια

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως εγώ έτσι όπως περιγράφεις τον εαυτό σου δε σκίζω μόνο καλσόν ( που δε φορώ ) αλλά τα ιματιά μου μέχρι φύλλου συκής :grin: :2funny: :2funny:

Όμως δυστυχώς είμαι μικρούλης για σένα  :'( :'(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Χρύσαργε ακόμα κι εγώ που ήμουν απο τους μεγαλύτερους fans του παλιού (καλού) εαυτού σου δεν μπορώ να κρατηθώ και θα στο πώ:

1) Καταντάς μαλάκας
2) Καταντάς κουραστικός
3) Καταντάς ενοχλητικός
4) Καταντάς γελοίος
5) Καταντάς βαρετός

ʼρε σε Χρύσαργε, άκου τους χυδαίους σου και πίνε τις βλένες σου, σε βαρεθήκαμε πια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μικρουλης???????ποσο εισαι???

εγω παντως αμα θες χρυσα μπορω να σε παρω ματι και μετα να περιγραψω στα αγορακια πως εισαι.......χιχιχι.....

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες μην κράζουμε έτσι ... ας ακούσουμε και καμία διαφορετική άποψη (αν είναι αληθινή γιατί πολλά έχουμε δει) , έχουνε και τα κορίτσια τους προβληματισμούς τους , πάντως φταίτε που μας κάνετε φασίστες,   όχι το ένα μη το άλλο ακούμε ......... :tickedoff:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μικρουλης???????ποσο εισαι???

εγω παντως αμα θες χρυσα μπορω να σε παρω ματι και μετα να περιγραψω στα αγορακια πως εισαι.......χιχιχι.....

Μικρούλης..... :P :-*

Η προθυμία σου πάντως με γονατίζει....... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μα τι......προσφερομαι για το καλο των συμφορουμιτων μου......να μην τους δωσω περιγραφη αν η κοπελα ειναι οντως κοπελα και εντυπωσιακη? να μην τους βοηθησω στο σκισιμο του καλτσον μετεπειτα? να μην τους κραταω το χερι οταν κλαινε γοερα? να μην τους αγκαλιάσω τον ώμο οταν θα χτυπιουνται για τις κοροιδιες και τις αισχρολογιες που αραδιαζανε??? :grin: :grin:

μικρουλης και τριανταφυλλενιος και συ???

OP
OP
Χ

χρύσα

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μουνιτσα σου στελνω π.μ. να με δεις, και μετα πες στα κοριτσια ...τα νεα,
κι ακόμα ένας....

xal

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μην δινεις σημασια χρυσα. κοψε του τοσεχ για λιγο καιρο και θα παρακαλα!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπουχαχα εγω θα παρω ματι......εσεις που κοροιδευατε καλα να παθετε........ευχαριστω χρυσα........

(να σου πω....μην δω καμια τσουτσουνα στην καμερα ομως και μου ρθει κανας κολπος....αν ειναι να ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα....)

xal

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κανε τον με το τροπο σου να σε παρακαλα να τον γλυψεισ οπου θεσ εσυ.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αστο δε ψαρωσε κανένας,
το 99% απο εδω μέσα εχει γαμήσει και γαμάει τα θέόμουνα
πολύ μικρότερης ηλικίας απο τη δικιά σου
και κυρίως χωρίς ίχνος καβαλημένης συμπεριφοράς

(μετα απο αυτα που γράφει ο kwstasF16 αλλη ορεξη δεν εχω απο το να δω τα μουτρα σου στο msn)

μονο που αυτα ερχονται για τα λεφτα σου κι οχι για σενα...

δεν ξερω αν αξιζει κανεις να "κοκορευται" γι αυτο...

αλλα φυσικα περι ορεξεως...

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μπουχαχα εγω θα παρω ματι......εσεις που κοροιδευατε καλα να παθετε........ευχαριστω χρυσα........

(να σου πω....μην δω καμια τσουτσουνα στην καμερα ομως και μου ρθει κανας κολπος....αν ειναι να ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα....)

παρε βαθιες ανασες.... :rolleyes:

OP
OP
Χ

χρύσα

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
"αστο δε ψαρωσε κανένας,
το 99% απο εδω μέσα εχει γαμήσει και γαμάει τα θέόμουνα
πολύ μικρότερης ηλικίας απο τη δικιά σου
και κυρίως χωρίς ίχνος καβαλημένης συμπεριφορά ς"

Σαβαλα, ήρθε η ώρα λοιπόν να σου πω πως είμαι και
"ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΑ" για να δικαιούμαι και των σχολίων σου, επιεικώς  σεμνά λοιπόν  στο υπογράφω!

taras1

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χρυσα μηπως κανης τα τσισακια σου ορθια.Γιατι κρυμενη πισω απο μια οθονη
παρουσιαζουμε τουσ εαυτους μας οπως θελουμε.μηπως θα ηθελες να ησουν κοριτσακι και μουναρα αλλα δεν ετυχε?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Mήπως η κυρία Χρύσα στην προηγούμενη Bourdela.com_ΖΩΗ της λεγόταν κάπως αλλιώς?      :2funny:

Καμμιά ιδέα?    ;)

Επισκέπτης
1. είμαι γυναίκα, εντυπωσιακή (32 ) και μάλιστα πάνω του μετρίου σε εμφάνιση που μερικοί από σας ...θα έσκιζαν τα καλσόν τους, ακόμα, να με συναντούσαν.
Στ' αρχίδια μας. Αν ήσουν όπως λες θα είχες λύσει μόνη σου τα προβλήματά σου.

2. δεν έχω καμμιά σχέση με τον κύριο που κάποιοι αναφέρουν (και αν ο τρόπος γραφής δεν τους λέει κάτι , τότε να πάρουν μαθήματα ξαναρχίζοντας από την Α' δημοτικού.
Το ίδιο όπως πιο πάνω (βλέπε πρώτη πρόταση).

3. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα άλλου ταυτότητα γιατί σ' αυτήν την περίπτωση ΔΕΝ θα ήμουν εγώ, (όπως είμαι).
Επίσης ισχύει η πρώτη πρόταση όπως επίσης το γεγονός ότι μέσω Internet ο καθένας είναι ό,τι θέλει.

4. Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν θα γίνω ποτέ( δεν με αφορά).
Πρώτη πρόταση.

5. Το να μπορεί μια γυναίκα να εκφράζεται άνετα όπως εγώ είναι αξιόμεμπτο, και απο ποιούς αλήθεια? από κομπλεξικούς και υποκριτές μήπως?
Μην επαναλαμβάνομαι... ξέρεις!

6. κλείνοντας θα επιλέξω κάποιον από σας να με δεί για μερικά δεύτερα στην κάμερά μου .....για να σας μεταφέρει την εικόνα μου...
και μετά...ψάξτε για "μανταρίστρες"...γιατί οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν άφθονες ....πέθαναν!
Μια από τα ίδια... same all same all (όπως εσύ).

Υ.Γ. Στ' αρχίδια μου (για άλλη μια φορά) ποιος/ποια είσαι, απλά μάθε να παίρνεις μαλακισμένες απαντήσεις στις μαλακισμένες ερωτήσεις σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom