Επισκέπτης
Κάνε κάνα post στο cosmopolitan. Εδώ δεν ασχολούμαστε με παπαριές!
Μικρουλης???????ποσο εισαι???
εγω παντως αμα θες χρυσα μπορω να σε παρω ματι και μετα να περιγραψω στα αγορακια πως εισαι.......χιχιχι.....
αστο δε ψαρωσε κανένας,
το 99% απο εδω μέσα εχει γαμήσει και γαμάει τα θέόμουνα
πολύ μικρότερης ηλικίας απο τη δικιά σου
και κυρίως χωρίς ίχνος καβαλημένης συμπεριφοράς
(μετα απο αυτα που γράφει ο kwstasF16 αλλη ορεξη δεν εχω απο το να δω τα μουτρα σου στο msn)
Μπουχαχα εγω θα παρω ματι......εσεις που κοροιδευατε καλα να παθετε........ευχαριστω χρυσα........
(να σου πω....μην δω καμια τσουτσουνα στην καμερα ομως και μου ρθει κανας κολπος....αν ειναι να ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα....)
Στ' αρχίδια μας. Αν ήσουν όπως λες θα είχες λύσει μόνη σου τα προβλήματά σου.1. είμαι γυναίκα, εντυπωσιακή (32 ) και μάλιστα πάνω του μετρίου σε εμφάνιση που μερικοί από σας ...θα έσκιζαν τα καλσόν τους, ακόμα, να με συναντούσαν.
Το ίδιο όπως πιο πάνω (βλέπε πρώτη πρόταση).2. δεν έχω καμμιά σχέση με τον κύριο που κάποιοι αναφέρουν (και αν ο τρόπος γραφής δεν τους λέει κάτι , τότε να πάρουν μαθήματα ξαναρχίζοντας από την Α' δημοτικού.
Επίσης ισχύει η πρώτη πρόταση όπως επίσης το γεγονός ότι μέσω Internet ο καθένας είναι ό,τι θέλει.3. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα άλλου ταυτότητα γιατί σ' αυτήν την περίπτωση ΔΕΝ θα ήμουν εγώ, (όπως είμαι).
Πρώτη πρόταση.4. Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν θα γίνω ποτέ( δεν με αφορά).
Μην επαναλαμβάνομαι... ξέρεις!5. Το να μπορεί μια γυναίκα να εκφράζεται άνετα όπως εγώ είναι αξιόμεμπτο, και απο ποιούς αλήθεια? από κομπλεξικούς και υποκριτές μήπως?
Μια από τα ίδια... same all same all (όπως εσύ).6. κλείνοντας θα επιλέξω κάποιον από σας να με δεί για μερικά δεύτερα στην κάμερά μου .....για να σας μεταφέρει την εικόνα μου...
και μετά...ψάξτε για "μανταρίστρες"...γιατί οι παλιοί καλοί καιροί που ήταν άφθονες ....πέθαναν!