You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
Φιλε ντερτυ πας καλα βλεπω...
Τι ηληκιας κ τι εμφανισης ειναι αυτες που αναφερεσαι ομως
Αν θες απαντας δεν ειμαστε τροχονομοι στο τσαπου σου..απλα για λογους συναγωνιστικου ενδιαφεροντος..
35, 31, 26. Και οι 3 ελεύθερες χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις. Την πρώτη την 35αρα την έβαλα για μια νύχτα και έκανα μαλακία γιατι ήταν πολύ δυνατό παρά την ηλικία της. Καλοσυνάτο και με χαμόγελο ακόμη και όταν την ακύρωνα. Σε αντίθεση με τη δεύτερη που ήταν μεν πολύ μικρότερη αλλά είχε αρχίσει να σπάει και είχε όλα αυτά τα ψυχολογικά, θρησκόληπτα, ηθικοπαράξενα στο κεφάλι της, αλλά ευτυχώς τα κρατούσε για τον εαυτό της. Να διευκρινήσω πως οι μικρότερες από 22,23 εμένα δεν με ενδιαφέρουν. Θέλω γυναίκες που μπαίνουν γρήγορα στο νόημα και δεν κάθεσαι 3 ημέρες με μεταφραστή να εξηγείς. Που εκτιμάνε το ότι είσαι εκεί για αυτές και όχι πόσα θα δώσεις για αυτές. Η τελευταία αν και 26 είναι σαν παιδί. Όπως είναι οι δικές μας οι 20αρες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά λόγω επαγγελματικής εμπειρίας το έχει στις κοινωνικές σχέσεις και ξέρει πως να σταθεί. Οι 2 πρώτες είναι και οι μεγαλύτερες ηλικιακά που έβαλα αφού άλλαξα τα σχέσια μου και ανέβηκα 3 ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό και ήταν της τελευταίας στιγμής. Τώρα έχω άλλα 2 τριήμερα στη Vinnitsa με 2 29αρες δικηγορίνες και μετά ένα τριήμερο πέρασμα στο Chernivcy από όπου θα συναντήσω μια παλιά γνώριμη 26αρα για ένα διήμερο και μια 30αρα με την οποία ίσως γυρίσουμε παρέα στην Ελλάδα. Βαριέμαι να οδηγάω μόνος μου. Φυσικά έχω και άλλες 2,3 που είναι stand by αν με κάποια στραβώσει το θέμα στη Βιννίτσα. Τώρα για εμφάνιση τι να πω.. δεν ψάχνω μοντέλα αλλά όλες είναι αδύνατες, με βυζιά και με εξαίρεση τη δεύτερη που είχε σπάσει στο πρόσωπο και δείχνουν μικρότερες από την ηλικία τους.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ενοω ντερτυ και οδεσσα μπορω να παιζω με τετειεσ που ψαχνονται με περισοτερο αριθμο αν ειναι απο μαμπα.δεν γουσταρω να γνωριζω απο εκει,μονο για σεξ ασχολουμε μαμπα.σημερα διαβαζα σε ενα σαιτ ποια ειναι η καλυτερη πολη να ζεισ ουκρανια και νουμερο ενα βγηκε η βινιτσα!καμια μεγαλη πολη δεν ηταν μεσα το κιεβ ουτε δεκαδα.ελεγαν ακυρα μερη λουτσκ,ζαπαροζιε!κα.καλα μασ δουλευουν φενετε.ουτε οδεσσα μεσα τιποτα.
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
ενοω ντερτυ και οδεσσα μπορω να παιζω με τετειεσ που ψαχνονται με περισοτερο αριθμο αν ειναι απο μαμπα.δεν γουσταρω να γνωριζω απο εκει,μονο για σεξ ασχολουμε μαμπα.σημερα διαβαζα σε ενα σαιτ ποια ειναι η καλυτερη πολη να ζεισ ουκρανια και νουμερο ενα βγηκε η βινιτσα!καμια μεγαλη πολη δεν ηταν μεσα το κιεβ ουτε δεκαδα.ελεγαν ακυρα μερη λουτσκ,ζαπαροζιε!κα.καλα μασ δουλευουν φενετε.ουτε οδεσσα μεσα τιποτα.
Δεν είναι όλα θέμα αριθμών. Σε πολλές περιπτώσεις 'ουκ εν τω πολλώ το ευ'. Είτε είσαι σε μια πόλη 300.000, 500.000, 1.000.000 υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Το θέμα είναι ο ανταγωνισμός, η νοοτροπία των γυναικών και η δική σου ικανότητα. Σε οδησσό και Κίεβο κάθε μέρα προσγειώνεται ότι σεξοπεινασμένο υπάρχει στην ευρώπη να γαμήσει, να κάνει 'σχέση, να βρει γυναίκα. Σε αυτό το περιβάλλον μόνο πουτάνες σε καλή τιμή μπορείς να βρεις αν είσαι ικανός στις διαπραγματεύσεις. Σε όλα τα άλλα θα είσαι χαμένος. Θα τρέχεις σαν το μαλάκα γύρω, γύρω και θα αναρρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Απλά είσαι σε λάθος μέρος φίλε Λέων. Και φυσικά η Βίννιτσα είναι μια πολή καλή πόλη να ζεις. Όλοι οι δρόμοι ανακαινισμένοι, συγκοινωνίες εύκολες, κέντρο φροντισμένο, πολλά καλά εστιατόρια, κόσμος που δεν μοιάζει φτωχός, χωρίς ζητιάνους και χαμένους να τριγυρνάνε, άνθρωποι αρκετά πρόθυμοι και γελαστοί. Ο Ποροσένκο που κατάγεται από τη Βίννιτσα και έχει ρίξει χρήματα στην πόλη. Τι περίμενες δηλαδή?? Να βγει η τρούμπα καλύτερη πόλη να ζεις?
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.328
- Πόντοι
- 3.656
Χαρη οντως η οντεσα ειναι κ για μενα η πιο καλη πολη να ζεις ουκρανια
Δεν ειναι ομως η καλυτερη για γκομενες...
Αλλο τονα κι αλλο τ αλλο....
@ντερτυ κοιταγα λιγο στο νετ...δεν ειδα ψηλες γκομενες..πολλα γυρω στο 1.65 με 1.70...
Ειναι οντως μετριου αναστηματος προς πιο κοντες οι ντεβουσκες εκει γενικα?αυτες που βρηκες εσυ η ανταποκρινονται γενικως τι υψη ειναι?
@ντερτυ κοιταγα λιγο στο νετ...δεν ειδα ψηλες γκομενες..πολλα γυρω στο 1.65 με 1.70...
Ειναι οντως μετριου αναστηματος προς πιο κοντες οι ντεβουσκες εκει γενικα?αυτες που βρηκες εσυ η ανταποκρινονται γενικως τι υψη ειναι?
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
Χαρη οντως η οντεσα ειναι κ για μενα η πιο καλη πολη να ζεις ουκρανια
Επειδή έχω τριγυρίσει πολύ και έχω δει τον κόσμο που κυκλοφορεί θα σου πως πως έχει πολύ καλό υλικό. Η κοντύτερη ήταν 1,68, αυτή η 26χρονη η τελευταία. Όλες οι άλλες με βραδυνά ρούχα και τακούνια ήταν κοντά στο ύψος μου. Η δικιά μου σήμερα αρρώστησε και μπήκα Mamba και σε παλιές καμμένες επαφές και ήδη έχω 2 ραντεβού. Με τη μία συζητάμε αν θα κοιμηθεί στο δωμάτιο μου το βράδυ.. και μου αντιπρότεινε να κοιμηθώ σε αυτήν. Η άλλη που θα βγω στις 14.00 είναι από τα πολύ καλά αλλά έχει μια περίεργη έπαρση και μια σκατοσυμπεριφορά που εμένα μου γυρνάει το μυαλό. Σε στυλ ντίβας. Για να καταλάβεις της λέω στις 11.00 και χωρίς να ξέρει πως είμαι Βίννιτσα.. τι κανεις? πάμε για καφέ τώρα? Αλήθεια είσαι εδώ? Ναι πάμε, μου απαντάει. Της λέω σε μια ώρα στο Skypark, ok? Και μου λέει όχι δεν μπορώ σε μια ώρα, πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου. Στις 14.00. Στις 14.00 δεν είναι καφές.. είναι lunch.. και έτσι από καφέ καταλήξαμε να βρεθούμε στο Τυφλίς στις 14.00 μάλλον για lunch.
marinos marin
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
εχω εμπειρια από Οδεσσα πριν πολλα χρονια. πριν καταρευσει, ενδιαφέρομαι να παω, αν καποιος συναγωνιστης εδώ εχει εμπειρια προσφατη και σχεδιαζει να παει συντομα , ευχαρίστως συμμετεχω.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.328
- Πόντοι
- 3.656
ekei 1.65 με 1.70 οι πιο πολλες....ανεκτα αλλα αδιαφορα υψη,ασε που δεν ειναι κ χυμωδεις απ οσο βλεπω στις φωτο οπως πχ χερσον ζαποριζε νικολαεφ,που εινβαι μκατα βαση ρωσσικο το στυλ πιο σεξουαλικο..Επειδή έχω τριγυρίσει πολύ και έχω δει τον κόσμο που κυκλοφορεί θα σου πως πως έχει πολύ καλό υλικό. Η κοντύτερη ήταν 1,68, αυτή η 26χρονη η τελευταία. Όλες οι άλλες με βραδυνά ρούχα και τακούνια ήταν κοντά στο ύψος μου. Η δικιά μου σήμερα αρρώστησε και μπήκα Mamba και σε παλιές καμμένες επαφές και ήδη έχω 2 ραντεβού. Με τη μία συζητάμε αν θα κοιμηθεί στο δωμάτιο μου το βράδυ.. και μου αντιπρότεινε να κοιμηθώ σε αυτήν. Η άλλη που θα βγω στις 14.00 είναι από τα πολύ καλά αλλά έχει μια περίεργη έπαρση και μια σκατοσυμπεριφορά που εμένα μου γυρνάει το μυαλό. Σε στυλ ντίβας. Για να καταλάβεις της λέω στις 11.00 και χωρίς να ξέρει πως είμαι Βίννιτσα.. τι κανεις? πάμε για καφέ τώρα? Αλήθεια είσαι εδώ? Ναι πάμε, μου απαντάει. Της λέω σε μια ώρα στο Skypark, ok? Και μου λέει όχι δεν μπορώ σε μια ώρα, πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου. Στις 14.00. Στις 14.00 δεν είναι καφές.. είναι lunch.. και έτσι από καφέ καταλήξαμε να βρεθούμε στο Τυφλίς στις 14.00 μάλλον για lunch.
τεσπα αν ανταποκρινονται καλα ειναι ,δεν εχουμε κ πολλες επιλογες χειμωνιατικα
με αυτη που θα πας τυφλις ειναι χαμενη υποθεση κατα 99%..οσες επιμενουν για ακριβα εστιατορια κι οχι καφε,κι ειδικα με αγγλικα η επικοινωνια, ειναι λουζινγκ γκλειμ γενικα
ελπιζω ,αλλα δεν νομιζω να πεσω εξω...
χαππυ χαντινγκ
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.328
- Πόντοι
- 3.656
πριν καταρςευσει τι?το μπλοκ ?το μαινταν?εχω εμπειρια από Οδεσσα πριν πολλα χρονια. πριν καταρευσει, ενδιαφέρομαι να παω, αν καποιος συναγωνιστης εδώ εχει εμπειρια προσφατη και σχεδιαζει να παει συντομα , ευχαρίστως συμμετεχω.
αν μιλας για το μπλοκ,εννοειται πως δεν εχει σχεση,αν νμιλας για το μαινταν τα ιδια ειναι χειμωνα..μερικες μετριες κοπελες σε τιμες απο καλες εως πανακριβα..
για φρη καμακι ,η β πιο δυσκολη πολη μετα το κιεβο,90% δεν φτουρας σε τετοιο χομπυ
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
ekei 1.65 με 1.70 οι πιο πολλες....ανεκτα αλλα αδιαφορα υψη,ασε που δεν ειναι κ χυμωδεις απ οσο βλεπω στις φωτο οπως πχ χερσον ζαποριζε νικολαεφ,που εινβαι μκατα βαση ρωσσικο το στυλ πιο σεξουαλικο..
τεσπα αν ανταποκρινονται καλα ειναι ,δεν εχουμε κ πολλες επιλογες χειμωνιατικα
με αυτη που θα πας τυφλις ειναι χαμενη υποθεση κατα 99%..οσες επιμενουν για ακριβα εστιατορια κι οχι καφε,κι ειδικα με αγγλικα η επικοινωνια, ειναι λουζινγκ γκλειμ γενικα
ελπιζω ,αλλα δεν νομιζω να πεσω εξω...
χαππυ χαντινγκ
Και όμως ξεκίνησα πιστεύοντας πως όντως είναι χαμένη υπόθεση και θα το μετανιώσω. Αυτή όμως παρήγγειλε απλά μια Cesar και ένα καφέ. Της είπα το γνωστό.. ήρθα να σε δω μετά το στράβωμα στο Skype, δεν τρέχει τίποτα αν δεν σου αρέσω, πίνουμε τον καφέ μας και όλα καλά.. Εγώ αν δεν είμαστε μαζί αύριο επιστρέφω Ελλάδα. Ήρθα γιατί γούσταρα να έρθω, μην νιώθεις πίεση. Και η τύπισσα ήρθε εύκολα δίπλα μου, αγκαλιές, φιλιά διστακτικά και ραντεβού το βράδυ στις 22.00. Λογαριασμός? 260 Hryvnia. Καμιά φορά οι χαμένες υποθέσεις αν τις χειριστείς χαλαρά αποδίδουν αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πως έχω ραντεβού με τη δικιά μου την άρρωστη στις 17.00, άλλο ένα ραντεβού στις 19.30 με μια που μίλησα σήμερα το πρωί και με την τύπισσα στις 22.00. Πόσα κομμάτια να γίνω. Και μετά από μια βδομάδα στη Βίννιτσα καμία μέχρι στιγμής δεν πήγε να με δαγκώσει. Την τελευταία, αυτή που βγήκα σήμερα την άφησα στη στάση να πάρει το τραμ και παρά την έπαρση που έχει γενικά σαν γυναίκα δεν την είδα να δυσανασχετεί ή να περιμένει να της πληρώσω taxi. Αφού τη ρώτησα πως θα πας σπίτι και μου είπε με τραμ ή λεωφορείο. Αυτά για εμένα στα ραντεβού μου, η αξιοπρεπής συμπεριφορά από τις γυναίκες μετράει πάρα πολύ. Στην Οδησσό όλα τα σιχάματα το θεωρούν δεδομένο πως θα πληρώσεις τα υπερτιμημένα taxi που δήθεν τις φέρνουν έξω από την πόλη για να βγάλουν χαρτζιλίκι με τον ταξιτζή συνεννοημένο, γκόμενες που δεν τις ξέρεις και τις βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου σε πηγαίνουν σε εστιατορία και παραγγέλνουν γαρίδες, κοκτέιλ και ότι μαλακίες τους κατέβει στο κεφάλι. Ούστ κοπρόσκυλα..
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
xaxaxaxaxaaxе για ξαναπεσ το να γελασουμε.θελεις να ακουσεισ και εσυ.εχω εμπειρια από Οδεσσα πριν πολλα χρονια. πριν καταρευσει, ενδιαφέρομαι να παω, αν καποιος συναγωνιστης εδώ εχει εμπειρια προσφατη και σχεδιαζει να παει συντομα , ευχαρίστως συμμετεχω.
Το θέμα είναι πως έχω ραντεβού με τη δικιά μου την άρρωστη στις 17.00, άλλο ένα ραντεβού στις 19.30 με μια που μίλησα σήμερα το πρωί και με την τύπισσα στις 22.00. Πόσα κομμάτια να γίνω.
βαστα γερα
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
τελικα ντερτυ βινιτσα κ ξερο ψωμι?
ο γκλοκ δεν ηρθε τελικα?νομιζα μαζι θα πηγαινατε....
σε ποιες ντισκο μαζευει ξεκολα ,οχι βιπ ψωνια κ τετοια
,ξεκολα νεξτ ντορ φοιτητριες κλπ
ekei ειναι το βαλιου παντα... ;)
Ο καθένας κάνει το πρόγραμμά του και τα σχέδιά του όπως κρίνει. Απολύτως θεμιτό και φυσιολογικό.
Λοιπόν όπως πάντα θα είμαι ειλικρινής και δεν θα δώσω ιντερνετικες πληροφορίες. Εγώ φοιτήτριες είδα σε 2 μέρη κυρίως εκτός από τους δρόμους και έξω από τις σχολές τους. Στο PanCakes στη Soborna μετά το SkyPark, ένα καφέ με γλυκά που το 100% του κόσμου είναι φοιτητές και στο Lviv Croissant μέσα στο Skypark. Οι κοπέλες με τις οποίες έβγαινα εγώ δεν ήταν φοιτήτριες και κινηθήκαμε σε άλλα μέρη. Mπορώ βέβαια να ρωτήσω και να μάθω αλλά δεν νομίζω πως θα πάω. Αν θέλεις για Chernivcy μπορώ να σου πω 2,3 μαγαζιά που είμαι παλιός. Εδώ κάνω ντεπούτο, μαθαίνω τον αγωνιστικό χώρο και αλλάζω πασούλες με έτοιμες ιντερνετικά γυναίκες.
Όσο για τη Βίννιτσα δεν ξέρω αν πλέον είναι η επίδραση της εμπειρίας ή αν πραγματικά είναι τόσο καλό μέρος αλλά θα πω πως 120% επιτυχία δεν είχα ποτέ. Και όταν λέω 120% εννοώ πως πέρα από τα έτοιμα και κανονισμένα, κατάφερα να φάω άλλα 2 που τα βρήκα σε στιγμές άκυρες χωρίς προετοιμασία. Απλά στέλνοντας μήνυμα και βγαίνοντας επειδή τη μια φορά ήταν άρρωστη η δικιά μου και επειδή έστειλα τη σημερινή το μεσημέρι σπίτι μιάμιση μέρα νωρίτερα (ήταν αγέλαστη και έπρεπε να δίνω οδηγίες, εντελώς κουραστικό αυτό για εμένα). Εννοώ σήμερα. Και τώρα έχω ραντεβού με μια τρίτη. Θα γίνω ΚΜΑΝ στο τέλος στη Βίννιτσα και δεν θα κατουράω (χώρις το αντίτιμο πάντα). Έχω και ιστορικές πληροφορίες για τον Pirogov, τον πρώτο που εφάρμοσε γενική αναισθησία σε επεμβάσεις και είναι από εδώ και που επισκέφθηκα το μουσείο του σήμερα αλλά δεν προλαβαίνω τώρα, πρέπει να ετοιμαστώ για το ραντεβού.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τελικά δεν πήγα και έχασα τα εισητήρια! Έχουν προκύψει κάποια θέματα real estate στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω πίσω...Το έχω μετανιώσει απο την άποψη οτι τρώω όλη τη πίκρα του νησιού το χειμώνα στη μάπα!τελικα ντερτυ βινιτσα κ ξερο ψωμι?
ο γκλοκ δεν ηρθε τελικα?νομιζα μαζι θα πηγαινατε....
σε ποιες ντισκο μαζευει ξεκολα ,οχι βιπ ψωνια κ τετοια
,ξεκολα νεξτ ντορ φοιτητριες κλπ
ekei ειναι το βαλιου παντα... ;)
Για να δούμε όμως τι θα έκανα θεωρητικά αν πήγαινα! Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Dιrty το μέρος περιγράφεται ως παράδεισος που οι γυναίκες κάθονταν απο το πρώτο σχεδόν ραντεβού και δέχονται πολύ ευκολα συνάντηση!Όσο για τις γκόμενες στο δρόμο δεν λέει τίποτα και κυρίως αν είσαι συνοδευόμενος! Προσωπικώς απο την αναζήτηση που έκανα επι 1-2 μήνες στη συγκεκριμένη πόλη μόνο με προβληματικές εμφανισιακά ή Μίλφ κατόρθωνα να αποσπάσω κάποιες κουβέντες τυπικές...Και αυτές χάνονταν...Επίσης 10 μήνες πριν σε Λβιβ και Μουκάτσεβο καμιά δεν εμφανιζόταν τελευταία στιγμή!
Και τώρα θα σας κάνω σύγκριση με τη Ρωσία που πάω σε λιγότερο από ένα μήνα και έχω κενό 1 μέρα σε επαρχιακή πόλη που αμέσως βρήκα αυτό που ήθελα και έχω απίστευτα θετική επικοινωνία μαζί με τη κοπέλα που είναι αστέρι απο κάθε άποψη και Μόσχα αμέσως έκλεισα ραντεβού με ένα κουκλάκι και έχω και μια πιτσιρίκα Αεροσυνοδό stand by αν έχω χρόνο όταν δεν θα πετάει... Τι έχει λοιπόν το ίδιο προφίλ και στην Ουκρανία είναι απωθητικό και για τα μπάζα ενώ στη Ρωσία ελκυστικό και για μουνάρες???
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.328
- Πόντοι
- 3.656
Ντερτυ το Τσερναβτσι ειναι οφφ περιοχη γενικα εδω κι εεξι εφτα χρονια.το μονο συν οτι ειναι διπλα συνορα
Απο ξεκινησα την ουκρανικη καριερα μου με πολλα χρυσα γκολ αλλα αυτοι οι καιροι απηλθαν οχι μονο ηλικιακου δικου μου που βεβαια ειναι λογος αλλα βασικα λογω αλλαγης της συγκεκριμενης περιοχης σε χαρακτηριστικα ιδιαιτερα που τα συναντας μονο σε ουκρανικες πολεις με συνοεα ευρωπαικης ενωσης
Κατα τ αλλα ουτε ουκρανια ειναι 30% ρουμανους εχει κι επιπλεον λογω του μεγαλου παζαριου κ λαθρεμποριου εχουν ξεφυγει οικονομικα τα πραγματα ορος τα πανω για πολλους πραγμα που ειναι σναντιον μας
Δεν υοαρχει βαλιου για μενα εκει τοχω εγκαταλειψει προ 5ετιας.μινο τρανζιτ για υπνο το χρησιμοποιω..
@γκλοκ ο λογος που αλλαζουν τα φηντμπακ ειναι παντα δυο
Ο τοπικος ανταγωνισμις κι η προοπτικγ
Οσο πιο προσβασιμο κ με αβοιχτα συνορα η πολλους επισκεπτες ειναι το μερος τοσο πιο δυσκολο για περαστικους ερωτοτυχοδιωκτες
Βεβαια εχει να κανει κ με ποιοτητα λαων οι ουκρανες ειναι σαφως πιο τσοκαρα απο ρωσιδες γενικως αλλα δεν ειναι ο βασικις παραγων αυτος
Ειναι τα προηγουμενα.conclusion ...οσο πιο κλειστος ο οριζοντας γι αυτες τοσο πιοανοιχτος για μας...
Απο ξεκινησα την ουκρανικη καριερα μου με πολλα χρυσα γκολ αλλα αυτοι οι καιροι απηλθαν οχι μονο ηλικιακου δικου μου που βεβαια ειναι λογος αλλα βασικα λογω αλλαγης της συγκεκριμενης περιοχης σε χαρακτηριστικα ιδιαιτερα που τα συναντας μονο σε ουκρανικες πολεις με συνοεα ευρωπαικης ενωσης
Κατα τ αλλα ουτε ουκρανια ειναι 30% ρουμανους εχει κι επιπλεον λογω του μεγαλου παζαριου κ λαθρεμποριου εχουν ξεφυγει οικονομικα τα πραγματα ορος τα πανω για πολλους πραγμα που ειναι σναντιον μας
Δεν υοαρχει βαλιου για μενα εκει τοχω εγκαταλειψει προ 5ετιας.μινο τρανζιτ για υπνο το χρησιμοποιω..
@γκλοκ ο λογος που αλλαζουν τα φηντμπακ ειναι παντα δυο
Ο τοπικος ανταγωνισμις κι η προοπτικγ
Οσο πιο προσβασιμο κ με αβοιχτα συνορα η πολλους επισκεπτες ειναι το μερος τοσο πιο δυσκολο για περαστικους ερωτοτυχοδιωκτες
Βεβαια εχει να κανει κ με ποιοτητα λαων οι ουκρανες ειναι σαφως πιο τσοκαρα απο ρωσιδες γενικως αλλα δεν ειναι ο βασικις παραγων αυτος
Ειναι τα προηγουμενα.conclusion ...οσο πιο κλειστος ο οριζοντας γι αυτες τοσο πιοανοιχτος για μας...
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
Τελικά δεν πήγα και έχασα τα εισητήρια! Έχουν προκύψει κάποια θέματα real estate στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω πίσω...Το έχω μετανιώσει απο την άποψη οτι τρώω όλη τη πίκρα του νησιού το χειμώνα στη μάπα!
Για να δούμε όμως τι θα έκανα θεωρητικά αν πήγαινα! Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Dιrty το μέρος περιγράφεται ως παράδεισος που οι γυναίκες κάθονταν απο το πρώτο σχεδόν ραντεβού και δέχονται πολύ ευκολα συνάντηση!Όσο για τις γκόμενες στο δρόμο δεν λέει τίποτα και κυρίως αν είσαι συνοδευόμενος! Προσωπικώς απο την αναζήτηση που έκανα επι 1-2 μήνες στη συγκεκριμένη πόλη μόνο με προβληματικές εμφανισιακά ή Μίλφ κατόρθωνα να αποσπάσω κάποιες κουβέντες τυπικές...Και αυτές χάνονταν...Επίσης 10 μήνες πριν σε Λβιβ και Μουκάτσεβο καμιά δεν εμφανιζόταν τελευταία στιγμή!
Και τώρα θα σας κάνω σύγκριση με τη Ρωσία που πάω σε λιγότερο από ένα μήνα και έχω κενό 1 μέρα σε επαρχιακή πόλη που αμέσως βρήκα αυτό που ήθελα και έχω απίστευτα θετική επικοινωνία μαζί με τη κοπέλα που είναι αστέρι απο κάθε άποψη και Μόσχα αμέσως έκλεισα ραντεβού με ένα κουκλάκι και έχω και μια πιτσιρίκα Αεροσυνοδό stand by αν έχω χρόνο όταν δεν θα πετάει... Τι έχει λοιπόν το ίδιο προφίλ και στην Ουκρανία είναι απωθητικό και για τα μπάζα ενώ στη Ρωσία ελκυστικό και για μουνάρες???
Το θέμα δεν είναι το profile. Το θέμα είναι ποια ιστορία πας να πουλήσεις. Ποιο σενάριο. Στη Μόσχα όντως το επίπεδο και η ποσότητα γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών είναι σαφώς καλύτερη και απείρως μεγαλύτερη. Επίσης η ανταπόκριση σπάει τα κοντέρ. Όλες διαθεσιμές να βγούνε να σε γνωρίσουν. Έχω καμιά 30-40 επαφές στο tinder από το τριήμερο που ήμουν Μόσχα. Όμως μόλις πας να προχωρήσεις τη κουβέντα και να το συγκεκριμενοποιήσεις γίνεται ελληνική φάση. Σε στυλ εγώ θέλω να σε γνωρίσω, να βγούμε πολλά ραντεβού, να διασκεδάσουμε, να πάμε σε disco, εστιατόρια.. τουλάχιστον αυτό έβγαλα εγώ από την επικοινωνία μου με τις καλές γκόμενες. Και όταν πας να το στριμώξεις λίγο σε στυλ θα είμαι για λίγες ημέρες εδώ, δεν θα έχω τόσο πολύ χρόνο.. καταλαβαίνεις πως οι γκόμενες χάνουν το ενδιαφέρον τους. Ελληνική φάση. Φυσικά απο τις 30-40-50 θα βρεις και 2,3 πιο διαθέσιμες, όπως μια που σχεδιάζει να έρθει ελλάδα το Φεβρουάριο να με συναντήσει.. αλλά το κόστος ενός ταξιδιού(Visa, ξενοδοχεία, εισητήρια), απαιτήσεων των γυναικών και γενικότερης νοοτροπίας για εμένα τουλάχιστον δεν τον κάνουν επιθυμητό προορισμό. Και όταν σκέφτομαι και τον καιρό που συνάντησα τον Οκτώβριο.. αυτό το σκατοψιλόβροχο, χιονόνερο και τη λασπουριά σε συνδυασμό με τις αποστάσεις σε πόλεις όπως η Μόσχα, το κόστος και τις μετακινήσεις..
Αλλά επειδή ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, απόψεις, εντυπώσεις και φυσικά επιτυχίες και αποτελέσματα θα χαρώ να σε διαβάζω όταν θα ανέβεις και ελπίζω σε πανηγυρική διάψευση όλων όσων έγραψα.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 680
παρατήρηση 1: αξιοπρέπεια είναι να αφήσεις την γυναίκα να πάρει τραμ κι όχι να της δώσεις 2 ευρώ το παρά πολύ για να πάει σπίτι της; Σόρρυ εγώ το βλέπω αλλοιωςΑυτά για εμένα στα ραντεβού μου, η αξιοπρεπής συμπεριφορά από τις γυναίκες μετράει πάρα πολύ. Στην Οδησσό όλα τα σιχάματα το θεωρούν δεδομένο πως θα πληρώσεις τα υπερτιμημένα taxi που δήθεν τις φέρνουν έξω από την πόλη για να βγάλουν χαρτζιλίκι με τον ταξιτζή συνεννοημένο, γκόμενες που δεν τις ξέρεις και τις βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου σε πηγαίνουν σε εστιατορία και παραγγέλνουν γαρίδες, κοκτέιλ και ότι μαλακίες τους κατέβει στο κεφάλι. Ούστ κοπρόσκυλα..
Παρατήρηση 2: τα βάζεις με την Οδησσό γιατί; Γιατί η πόλη και οι κοπέλες της πόλης εκεί είναι υποψιασμενες από τον κάθε λογής παπατζη που θα το παίξει γαμπρός;
Παρατήρηση 3: το παιχνίδι που κανείς για να γαμας τσάμπα και σε ποσότητα είναι μόνο για σένα και για κανέναν άλλον!Δεν νομίζω κάποιος άλλος να είναι διατεθειμένος να χαλάσει τόσο πολύ χρόνο μήνες ολόκληρους πριν το ταξίδι του να κουμπώσει 5-6 διαφορετικές γυναίκες να είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και να αλλάζει 3-4 δωμάτια σε 10-12 μέρες και να καβαλήσει το αυτοκίνητο και να οργώσει την ουκρανική επαρχία! Το κατά πόσο εύκολο είναι να γαμησει κάποιος δωρεάν και σε ποσότητα πέραν των 2 σε 15νθημερο χωρίς χορηγειες και με μόστρα ΔΕΝ το έχεις δοκιμάσει ποτέ διότι ποτέ δεν έχεις πάει απροετοίμαστος μήνες πρίν έχεις στρώσει τον δρόμο...Αν πας μόνο με 2-3 μηνύματα και όχι να τάξεις σχέσεις και λοιπές άλλες υποσχέσεις τότε δεν είναι εύκολο το γαμησι το δωρεάν
Παρατήρηση 4: το κατά πόσο είναι οικονομικό το οδοιπορικό σου;εγώ 10 μέρες στην Οδησσό με 5 γκομενες μαζί με τα εισητήρια και εξόδους με το κοπάδι χάλασα περίπου 760 € συν αλλά 270 όπου έφερα μαζί μου ένα πιτσιρίκι 20 ετών και έβγαλα ένα διαβατήριο σε κάποια που θα έρθει μετά τις 17 Γενάρη! Ο δε Άλλαν πήρε μαζί του 900 € και είχε και δυο μέρες οδικά έξοδα και έξοδα διανυκτέρευσης στην Μολδαβία με 3 γκομενες και εξόδους διαμέρισμα και όλα τα λοιπά εξοδα
Παρατήρηση 5: το παιχνίδι που κανείς είναι μοναδικό και δεν μπορείς να έχεις παρέα μαζί σου διότι δεν μπορείς να φέρεις φίλη για φίλο διότι σε 2 μέρες εσύ θα την αλλάξεις ενώ ο άλλος μπορεί να γουστάρει να κρατησει την φίλη της φίλης σου οπότε θα σου χαλάσει όλο το πανηγύρι για την επόμενη! Ενώ εμείς πιάσαμε 2 διαμερίσματα πόρτα πόρτα και ο χαβαλες που κάναμε ήταν απίστευτος. Πήγαιναν οι γκομενες και κάναν όλες μαζί μπάνιο στον Άλλαν και του τελείωναν τα σαμπουάν 2-2 2-3 στην μπανιέρα!
Παρατήρηση 6: καλή χρονιά να εχουμε
OP
OP
dude901123
Επισκέπτης
παρατήρηση 1: αξιοπρέπεια είναι να αφήσεις την γυναίκα να πάρει τραμ κι όχι να της δώσεις 2 ευρώ το παρά πολύ για να πάει σπίτι της; Σόρρυ εγώ το βλέπω αλλοιως
Παρατήρηση 2: τα βάζεις με την Οδησσό γιατί; Γιατί η πόλη και οι κοπέλες της πόλης εκεί είναι υποψιασμενες από τον κάθε λογής παπατζη που θα το παίξει γαμπρός;
Παρατήρηση 3: το παιχνίδι που κανείς για να γαμας τσάμπα και σε ποσότητα είναι μόνο για σένα και για κανέναν άλλον!Δεν νομίζω κάποιος άλλος να είναι διατεθειμένος να χαλάσει τόσο πολύ χρόνο μήνες ολόκληρους πριν το ταξίδι του να κουμπώσει 5-6 διαφορετικές γυναίκες να είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και να αλλάζει 3-4 δωμάτια σε 10-12 μέρες και να καβαλήσει το αυτοκίνητο και να οργώσει την ουκρανική επαρχία! Το κατά πόσο εύκολο είναι να γαμησει κάποιος δωρεάν και σε ποσότητα πέραν των 2 σε 15νθημερο χωρίς χορηγειες και με μόστρα ΔΕΝ το έχεις δοκιμάσει ποτέ διότι ποτέ δεν έχεις πάει απροετοίμαστος μήνες πρίν έχεις στρώσει τον δρόμο...Αν πας μόνο με 2-3 μηνύματα και όχι να τάξεις σχέσεις και λοιπές άλλες υποσχέσεις τότε δεν είναι εύκολο το γαμησι το δωρεάν
Παρατήρηση 4: το κατά πόσο είναι οικονομικό το οδοιπορικό σου;εγώ 10 μέρες στην Οδησσό με 5 γκομενες μαζί με τα εισητήρια και εξόδους με το κοπάδι χάλασα περίπου 760 € συν αλλά 270 όπου έφερα μαζί μου ένα πιτσιρίκι 20 ετών και έβγαλα ένα διαβατήριο σε κάποια που θα έρθει μετά τις 17 Γενάρη! Ο δε Άλλαν πήρε μαζί του 900 € και είχε και δυο μέρες οδικά έξοδα και έξοδα διανυκτέρευσης στην Μολδαβία με 3 γκομενες και εξόδους διαμέρισμα και όλα τα λοιπά εξοδα
Παρατήρηση 5: το παιχνίδι που κανείς είναι μοναδικό και δεν μπορείς να έχεις παρέα μαζί σου διότι δεν μπορείς να φέρεις φίλη για φίλο διότι σε 2 μέρες εσύ θα την αλλάξεις ενώ ο άλλος μπορεί να γουστάρει να κρατησει την φίλη της φίλης σου οπότε θα σου χαλάσει όλο το πανηγύρι για την επόμενη! Ενώ εμείς πιάσαμε 2 διαμερίσματα πόρτα πόρτα και ο χαβαλες που κάναμε ήταν απίστευτος. Πήγαιναν οι γκομενες και κάναν όλες μαζί μπάνιο στον Άλλαν και του τελείωναν τα σαμπουάν 2-2 2-3 στην μπανιέρα!
Παρατήρηση 6: καλή χρονιά να εχουμε
Παρατήρηση 1. Δεν είχα πρόβλημα να πληρώσω ταξί σε γκόμενα. Το πρόβλημά μου είναι όταν αυτό γίνεται κατά σύστημα σε πόλεις όπως η Οδησσός και το Κίεβο όπου έρχονται με τα πόδια ή με λεωφορείο και ζητάνε χρήματα για ταξί για να βγάλουν χαρτζιλίκι. Επίσης όταν έχεις ραντεβού με μια γκόμενα για καφέ και σε περιμένει μέσα στο ταξί για να πληρώσεις 300 hryvnia επειδή δήθεν ήρθε από χωριό όπως μου έτυχε το καλοκαίρι. Και φυσικά δεν ήρθε από κανένα χωριό.
Παρατήρηση 2. Παπατζήδες και δήθεν γαμπροί υπάρχουν σε όλο το κόσμο. Απλά η Οδησσός και το Κίεβο μαζεύει γυναίκες από όλη την Ουκρανία που παρατάνε τη δουλειά τους το καλοκαίρι για να ασχοληθούν με το πιο κερδοφόρο επάγγελμα που λέγεται άρμεγμα τουριστών με κάθε δυνατό τρόπο. Και αν εσύ είσαι έμπειρος, μιλάς τη γλώσσα και αποφεύγεις της κακοτοπιές αυτό δεν ισχύει για το 70% των τουριστών που τους τα τρώνε και το παίζουν κυρίες. Άπειρες φορές ήμουν αυτόπτης μάρτυρα σε εστιατόρια ή και με γυναίκες που μου περιέγραφαν ιστορίες από φίλες και γνωστές για το πόσο βλάκες είναι όλοι όσοι έρχονται και τους τα τρώνε.
3. Όργωμα Ουκρανικής επαρχίας? 2 πόλεις σε 17 ημέρες? 12 ημέρες Βίννιτσα και 3 ημέρες Τσερνίβτσι? Όσο για τη σχέση και τα παραμύθια αυτό είναι η προκάλυψη. Ελάχιστες το πιστεύουν αυτό. Οι περισσότερες απλά το χρειάζονται ως ιστορία για να βγάλουν από πάνω τους την πιθανότητα να πάνε με κάποιον πορνοτουρίστα. Να νιώσουν ότι είσαι σοβαρός και ότι δεν πας για ένα πήδημα, γιατί υπάρχει μέσα τους αυτός ο φόβος όταν ακούν ξένος. Αλλά πέρα από 3,4 κοριτσάκια που τους πέρασε από το μυαλό καμία δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει χώρα έτσι επειδή ήρθε ο Greek ελληνάρας από τη χώρα του ήλιου. Το αντίθετο μάλιστα. Σου λένε θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την πορεία της γνωριμίας. Όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.
4. Για το οικονομικό λοιπόν ρώτα τον allan που τα συζητούσαμε και θα σου πει τις τιμές και τη διαφορά σε σχέση με την Οδησσό. Δεν θα σου πω πόσα θα φάω σε 17 ημέρες και πόσες γυναίκες θα έχω, δεν έχει και κανένα νόημα. Απλά θα σου πω ότι είμαι όλη μέρα έξω, από restaurant σε bar, από καφέ σε γλυκό και σε μουσεία, σε διαφορετικά ραντεβού και δεν θα φτάσω το κόστος σου σε 17 ημέρες όπως δείχνουν τα πράγματα και ας είμαι μόνος μου χωρίς κάποιον να μοιραστώ τα οδοιπορικά. Όλη μέρα είμαι έξω.
5. Το παιχνίδι μου δεν πιστεύω πως είναι μοναδικό. Πιστεύω πως πολλοί ψήνουν γκομενάκια από αυτές τις χώρες. Απλά πρέπει να έχεις διάθεση και χρόνο και κάποια μικρή ικανότητα. Αν μιλούσα ρώσικα θα είχα δεκαπλάσιες επιλογές και με τα αγγλικά πρέπει να καταβάλλω τριπλάσια προσπάθεια σε μικρότερο αριθμό διαθέσιμων γυναικών. Και όντως δεν θα κάνω παρτούζες και δεν θα έχω αυτή την εμπειρία. Αλλά αυτά τα έκανα στην Ελλάδα όχι με 3,4 αλλά με 2. Εγώ αν και καμιά φορά ζηλεύω και θέλω την ευκολία αυτή, συνήθως γυρνάω γεμάτος με όλη τη διαδικασία του ταξιδιού. Είναι πρόκληση να βγαίνεις με μια γυναίκα και να μην ξέρεις από την αρχή το τέλος της συνάντησης και να το παλεύεις. Και όταν έχεις και αποτέλεσμα η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη. Είναι η χαρά του κυνηγού.
6. Καλή χρονιά σε όλους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 1