Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
καλ ρε συ ειναι δυνατον ναχω πει κατι που γνωριζω απο πρωτο χερι κ να μην ισχυει?
εγω αν πω κατι που το εχω βιωσει ετσι ειναι,δεν κανω αναγωγες κι υποθεσεις κ συλλογισμους ..
οπως οι αλλοι ειδημονες στα ανατ μπλοκ :grin:
ετσι ειναι το ποντολσκι  απο τα πιο ευκολα συνορα οπως κι το μαμαλιγκα οταν πας απο μολδαβια σε τσερναβτσι απο την αλλη μερια
εχει κ καλα συνεργεια εκει,αν εχεις κανα ψιλο λαδια φρενα κ τετοια απλα καντα αφοβα,θα πληρωσεις το 1-3 απο ελλαδα

Χωρίς γλώσσα δεν μπλέκομαι στα συνεργεία. Μια φορά πέρυσι άλλαξα τακάκια στους δίσκους στο Chernivcy πίσω από το Depot το εμπορικό κέντρο και νόμιζα πως μπήκα σε συνεργείο του 70-80 στην Ελλάδα. Και ο μαλάκας μου έβαλε σκληρά τακάκια.. Η τιμή επειδή με είδε ξένο έγινε αυτόματα ελληνική. Άσε εσύ που μιλάς τη γλώσσα, δεν είναι το ίδιο για εμένα που ξέρω 10 λέξεις.
Και άλλα κορίτσια σε ένα καφέ κολητά στην είσοδο του Sky Center που εχει πολύ υλικό από ότι φαίνεται. Κρίμα που εγώ συνοδεύομαι πάντα και δεν υπάρχει κανένα τσακάλι να δαγκώσει λίγο..

Συνημμένα

• ToGo1.jpg
    ToGo1.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 30
  • ToGo2.jpg
    ToGo2.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Από το ίδιο μαγαζί για μερακλήδες και ειδικά γούστα Only  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ToGo3.jpg
    ToGo3.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 30

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Ωραιος φιλε dirty  :2funny:

Merry XXXmas  στην παγωμενη ουκρανια :grin:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ρωτηστε με οτι θελετε για τον Βιννιτσια, 5-6 μήνες εμεινα σε αυτη την κωλοπόλη.  :S

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Φίλε όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.. μετά απο 20 σελίδες ο μόνος που είχε πληροφορίες για τη Βιννίτσα ήταν o Midas. Οπότε αν ξέρεις γράψε μας οτιδήποτε έχεις να προτείνεις για τα παραπάνω που ρωτάμε και επίσης ότι κρίνεις εσύ απαραίτητο σαν συμβουλή για το μέρος.

Φιλε εγω εμεινα εκει απο τελη αυγουστου-μεσα οκτωβριου, και αρχες δεκεβριου-τέλη φεβρουαριου.
Δεν εχει πολλα να προσφέρει σα πολη. Εχει κατι πλατειες εκει στο κεντρο, και κατι κλαμπακια, αλλα μου θυμησε πολυ USSR κατάσταση.
Δεν ειδα πολλες θεες εκει, αλλα και παλι μπορει να κανω λάθος γιατι έξω παντα συνοδευομου και δεν με πολυέκαιγε να κοιταω δεξια αριστερα.
Φαι στο mall, και ρουχα εκει ειναι πανάκριβα, ακριβοτερα απο ελλαδα. Ολα τα άλλα φθηνότερα.
Βαραει -17 το χειμώνα, αλλα επειδη δεν εχει την υγρασια που εχει εδω ελλάδα δε μου ειχε κακοφανει και πολυ.

Αμα δεις κανα μεθυσμένο σε κανα πεζοδρόμειο μεσα στα χιόνια μη σου κακοφανει. Νορμαλ καταστάσεις για εκει.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλε από την παγωμένη Βιννίτσα. Εγώ όπως έχω δηλώσει καμάκι δρόμου δεν κάνω. Απολαμβάνω όμως τις ωραίες διαθέσιμες παρουσίες γύρω μου και βλέπω τις προοπτικές για συμπαίχτες που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα. Εγώ στη Βιννίτσα σκοπεύω να μείνω μέχρι 3 Ιανουαρίου και όλες μου οι ημέρες είναι κλεισμένες από πριν με κορίτσια που περιμένουν να συναντηθούμε. Για να καταλάβεις τα κορίτσια που θα συναντήσω έχουν κλείσει τα δωμάτια και έχουν κανονίσει τις τιμές που είναι 30-50% φθηνότερες από ότι έβρισκα εγώ σε booking. Μέχρι τώρα σε 3 διανυκτερεύσεις μαζί με τη σημερινή έχω δει τις πρώτες 2 κοπέλες και έχω μείνει σε 2 διαφορετικά διαμερίσματα σε Artynova και Tolstogo. Την πρώτη νύχτα με την Iryna και από χθές το μεσημέρι με τη Lydia μέχρι και αύριο το μεσημέρι. Το μεσημέρι αμέσως μετά πάω στο τρίτο ραντεβού τη Lena που είναι και το πιο μακροχρόνιο (4 ημέρες). Δεν κάθομαι να κάνω αναλύσεις για τα κορίτσια που έχω βρει γιατί αυτά είναι προσωπικά γούστα. Θα πω απλά πως είναι next door εμφανίσημα κορίτσια που σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ο άντρας της ζωής τους χωρίς να περιμένουν δωράκια και χορηγίες. Εμένα αυτή η ποικιλία και εύκολη εναλλαγή μαζί με τη διαδικασία του ταξιδιού είναι ο βασικός μου στόχος. Τα 9,10 μοντέλα θέλουν γλώσσα, χρόνο και κόπο και εγώ έρχομαι εδώ να διασκεδάσω και όχι τρέχω πίσω από τις παραξενιές της κάθε μίας που νομίζει πως βρήκε άλλον έναν επίδοξο αγαπούλη να την κυνηγάει. Γιατί τα μοντελάκια το ξέρουν αυτό και το πουλάνε ακριβά. Θα πω σε όλους πως η Βιννίτσα είναι ηλιόλουστη από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, υπάρχει πολύς κόσμος και πολλές ευκαρίες στην πόλη. Ο Δνείστερος είναι παγωμένος και οι θαρραλέοι ψαρεύουν και περπατάνε στο ποτάμι. Εγώ δεν τόλμησα πέρα από 2,3 μέτρα να περπατήσω. Είχε και ήλιο σήμερα.. δεν είμαστε για επικίνδυνες αποστολές.

Φυσικά και δεν πρόκειται για τον Δνείστερο.. Αλλά για τον υπέροχο ποταμό με το όνομα Γιούζνι Μπούγκ.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Φιλε εγω εμεινα εκει απο τελη αυγουστου-μεσα οκτωβριου, και αρχες δεκεβριου-τέλη φεβρουαριου.
Δεν εχει πολλα να προσφέρει σα πολη. Εχει κατι πλατειες εκει στο κεντρο, και κατι κλαμπακια, αλλα μου θυμησε πολυ USSR κατάσταση.
Δεν ειδα πολλες θεες εκει, αλλα και παλι μπορει να κανω λάθος γιατι έξω παντα συνοδευομου και δεν με πολυέκαιγε να κοιταω δεξια αριστερα.
Φαι στο mall, και ρουχα εκει ειναι πανάκριβα, ακριβοτερα απο ελλαδα. Ολα τα άλλα φθηνότερα.
Βαραει -17 το χειμώνα, αλλα επειδη δεν εχει την υγρασια που εχει εδω ελλάδα δε μου ειχε κακοφανει και πολυ.

Αμα δεις κανα μεθυσμένο σε κανα πεζοδρόμειο μεσα στα χιόνια μη σου κακοφανει. Νορμαλ καταστάσεις για εκει.

Κατ' αρχάς καλημέρα. USSR? Εδώ όλη η πόλη είναι ανακαινισμένη, δρόμοι καινούριοι, αρκετοί μιλούν αγγλικά. Πότε έμεινες? ποια χρονιά? Κάποια στοιχεία από πρώην USSR μπορείς να δεις παντού αλλά δεν είναι η Βιννίτσα το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. Όταν πέρασα από Mohyliv-Podilsky όντως το ένιωσα ότι κάνω ενα come back στην ιστορία ή όταν βρέθηκα μέσα στο Balti στην Μολδαβία. Η Βιννίτσα με τα mall και τα εστιατόριά της, με τις γυναίκες που βλέπω γύρω μου αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας πόλης στη μέση του πουθενά της Ουκρανίας αλλά με σοβαρές προοπτικές ανέλιξης. Μόνο το δρόμο να δεις.. δεν υπάρχει σε Ουκρανία δρόμος να πας με 120 νύχτα. Ίσως μόνο ο στενός δρόμος που ενώνει το Lviv με Πολωνία.
Πες μου εσύ στο mall κυρίως τριγυρνούσες? Περίεργο μου ακούγεται. Δεν σε ξενάγησαν στα εστιατόρια της πόλης. Εγώ σε 3 ημέρες έχω πάει σε 4 αξιόλογα με πολύ κόσμο και τα 2 από αυτά περιλαμβάνουν Disco όπου γινόταν χαμός. Τα κορίτσια έπιναν, έτρωγαν και χαζοζαλισμένα πήγαιναν στη διπλανή αίθουσα να χορέψουν. Γυναικοπαρέες παντού και από άντρες μηδέν ανταγωνισμός.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ονόματα εστιατορίων που πήγα μέχρι τώρα: Τυφλίς, Κολέμπα, Βιντίσκα Κάβα, Μαράνι. Τα 2 πρώτα σκίζουν και είναι πίτα στον κόσμο με Disco στον ίδιο χώρο. Σε όλα αυτά δυσκολεύεσαι καθημερινή να βρεις ελεύθερο τραπέζι και η πλειοψηφία του κόσμου είναι γυναίκες. Εξαίρεση αποτελεί το Μαράνι στην Artynova που δεν ήταν γεμάτο αλλά είχε καλό φαγητό και ακριβές τιμές. Για παράδειγμα χρέωσε το ποτήρι στο κόκκινο κρασί 130 Hryvnia, υπερβολίκο για Ουκρανία και δεν το έλεγες και φίσκα. Βεβαια ήταν Τετάρτη βράδυ..
Δώσε μας και άλλες πληροφορίες αν έχεις, αλλά μην κολάς στο mall. Εσύ σε ποια εστιατόρια πήγαινες? Σε ποιες Disco, Bar, Club? Τιμές, κόσμος? Ξένοι?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Dirty ωραια ενημερωση
Χρονια πολλα κιολας
Παρατηρηση
Επειδη ακριβως η πολη οπως ειδες δεν ειναι τυπικη ουκρανικη επαρχια αλλα κατι ενδιαμεσο προς τα πανω μπορεις να μιλησεις αρκετα αγγκλικα εκει.οπως ειδες οι αντρες δεν βμεπονται γενοκως οποτε κ κανα καμακι δεν βλςπτει
Οποιος μενει κλημενος μονο με το νετ χανει μεγαλες ευκαιριες
Κατα τ αλλα ουντατσι
Ευρω χριβνα ποσο το βρηκες..?

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Dirty ωραια ενημερωση
Χρονια πολλα κιολας
Παρατηρηση
Επειδη ακριβως η πολη οπως ειδες δεν ειναι τυπικη ουκρανικη επαρχια αλλα κατι ενδιαμεσο προς τα πανω μπορεις να μιλησεις αρκετα αγγκλικα εκει.οπως ειδες οι αντρες δεν βμεπονται γενοκως οποτε κ κανα καμακι δεν βλςπτει
Οποιος μενει κλημενος μονο με το νετ χανει μεγαλες ευκαιριες
Κατα τ αλλα ουντατσι
Ευρω χριβνα ποσο το βρηκες..?

27,70 έχει σήμερα στο ανταλλακτήριο μέσα στο SkyPark. Και αυτή τη στιγμή κάθομαι στο Lviv Croissants και από τα 5 τραπέζια είμαι εγώ μόνος μου σε ένα τραπέζι και στα άλλα 3 είναι γυναίκες ανά ζεύγη από 22 έως 30 η μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες γιατί θα με διώξουν. Ρε φίλε Mida τι καμάκι να κάνω? Τουαλέτα δεν μπορώ να πάω. Τέταρτη μέρα εδώ και περιμένω το τρίτο ραντεβού. Αν αρχίσω και τα υπαίθρια φλερτ θα χρειαστώ και έναν δίδυμο αδελφό να βοηθάει.. πόσα κομμάτια να γίνω? Άφησα την άλλη πριν 20 λεπτά και στο ίδιο μέρος που την άφησα έχω ραντεβού με την επόμενη. Θα με πάρουν μέσα. Ήδη στα καφέ με κοιτάνε περίεργα που σε 3 ημέρες εμφανίστηκα με 2 διαφορετικές γυναίκες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
27,70 έχει σήμερα στο ανταλλακτήριο μέσα στο SkyPark. Και αυτή τη στιγμή κάθομαι στο Lviv Croissants και από τα 5 τραπέζια είμαι εγώ μόνος μου σε ένα τραπέζι και στα άλλα 3 είναι γυναίκες ανά ζεύγη από 22 έως 30 η μεγαλύτερη. Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες γιατί θα με διώξουν. Ρε φίλε Mida τι καμάκι να κάνω? Τουαλέτα δεν μπορώ να πάω. Τέταρτη μέρα εδώ και περιμένω το τρίτο ραντεβού. Αν αρχίσω και τα υπαίθρια φλερτ θα χρειαστώ και έναν δίδυμο αδελφό να βοηθάει.. πόσα κομμάτια να γίνω? Άφησα την άλλη πριν 20 λεπτά και στο ίδιο μέρος που την άφησα έχω ραντεβού με την επόμενη. Θα με πάρουν μέσα. Ήδη στα καφέ με κοιτάνε περίεργα που σε 3 ημέρες εμφανίστηκα με 2 διαφορετικές γυναίκες.
ρε συ δεν ειναι τοσο δυσκολο.κανε το ντειτ δες αν σξιζει πιειτε τον καφε κ πεστης τα λεμε μετα.βαλε 3 ωρες κενο αναμεσα 11.30 με 14.30 που κινηται ο κοσμος .πεταξου σε δυο τρια σποτ μακντοναλτς κεντρικα σουοερμαρκετ πχ αουσαν σιλμπο  η  αρσεν κ ριξε κανα καμακι κι οτι κατσει..αν δε κατσει ξαναπας στην ετσι.αν κατσει γραφτο το τηλ κ βηγες αργοτερα μ αυτην..δεν ειναι τιποτα δυσκολο ετσι να δουμε κ το ατοτιουντ της περιοχης.γιατι αλλη καλη πολη με ευκολη οδικη προσβαση δεν υπαρχει..
Εγω δεν εχω προσπαθησει στο μερος μονο εμεινα τρανζιτ 3 4 μερες οπως εχω πει.δεν ειναι απιθανο να υπαρχει ιζυγκοινγκ κοινο..για δουλεψε κ λιγο  :s&m_3:

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
ρε συ δεν ειναι τοσο δυσκολο.κανε το ντειτ δες αν σξιζει πιειτε τον καφε κ πεστης τα λεμε μετα.βαλε 3 ωρες κενο αναμεσα 11.30 με 14.30 που κινηται ο κοσμος .πεταξου σε δυο τρια σποτ μακντοναλτς κεντρικα σουοερμαρκετ πχ αουσαν σιλμπο  η  αρσεν κ ριξε κανα καμακι κι οτι κατσει..αν δε κατσει ξαναπας στην ετσι.αν κατσει γραφτο το τηλ κ βηγες αργοτερα μ αυτην..δεν ειναι τιποτα δυσκολο ετσι να δουμε κ το ατοτιουντ της περιοχης.γιατι αλλη καλη πολη με ευκολη οδικη προσβαση δεν υπαρχει..
Εγω δεν εχω προσπαθησει στο μερος μονο εμεινα τρανζιτ 3 4 μερες οπως εχω πει.δεν ειναι απιθανο να υπαρχει ιζυγκοινγκ κοινο..για δουλεψε κ λιγο  :s&m_3:

Το κοινό είναι easy going και αυτό φάνεται από το εύκολο dating στα site. Οι ίδιες γυναίκες που ψάχνονται στα site είναι και αυτές που κυκλοφορούν έξω και επίσης ψάχνονται. Πρώτη φορά πάω σε πόλη που δεν έχω ξαναπάει και έχω τέτοια επιτυχία. Πριν λίγο ήρθαμε με Lena στο διαμέρισμα και από ότι δείχνει μέχρι στιγμής πάω για 3 στα 3 σε τρείς ημέρες αν αναλογιστείς πως την πρώτη μέρα έφτασα νύχτα. Δηλαδή τι άλλη απόδειξη θέλεις? Ξέρεις καμιά πολή όπου τα κορίτσια είναι εύκολα στο street καμάκι και δύσκολα στο chatting ή το αντίστροφο? Αυτά πάνε μαζί, απλά ο καθένας παίζει εκεί που έχει επιτυχία. Αλλάζει το μέσο αλλά όχι ο σκοπός. Το πρόβλημά μου στο παραμυθάκι μου είναι πως οι κοπέλες με περιμένουν, παίρνουν άδεια από τη δουλειά τους και ονειρεύονται πως μια σχέση ξεκινάει. Αν εγώ αρ΄χίσω και λέω πως έχω μια δουλειά, (τι δουλειά σε μια πόλη που πήγα για αυτές θα με ψυλιαστούν και θα μας πάρει η κατηφόρα. Άσε που έχω και άλλα ραντεβού προσεχώς εδώ και πρέπει να απαντάω στα μηνύματα όλη την ώρα για να τις κρατήσω ζεστές.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το κοινό είναι easy going και αυτό φάνεται από το εύκολο dating στα site. Οι ίδιες γυναίκες που ψάχνονται στα site είναι και αυτές που κυκλοφορούν έξω και επίσης ψάχνονται. Πρώτη φορά πάω σε πόλη που δεν έχω ξαναπάει και έχω τέτοια επιτυχία. Πριν λίγο ήρθαμε με Lena στο διαμέρισμα και από ότι δείχνει μέχρι στιγμής πάω για 3 στα 3 σε τρείς ημέρες αν αναλογιστείς πως την πρώτη μέρα έφτασα νύχτα. Δηλαδή τι άλλη απόδειξη θέλεις? Ξέρεις καμιά πολή όπου τα κορίτσια είναι εύκολα στο street καμάκι και δύσκολα στο chatting ή το αντίστροφο? Αυτά πάνε μαζί, απλά ο καθένας παίζει εκεί που έχει επιτυχία. Αλλάζει το μέσο αλλά όχι ο σκοπός. Το πρόβλημά μου στο παραμυθάκι μου είναι πως οι κοπέλες με περιμένουν, παίρνουν άδεια από τη δουλειά τους και ονειρεύονται πως μια σχέση ξεκινάει. Αν εγώ αρ΄χίσω και λέω πως έχω μια δουλειά, (τι δουλειά σε μια πόλη που πήγα για αυτές θα με ψυλιαστούν και θα μας πάρει η κατηφόρα. Άσε που έχω και άλλα ραντεβού προσεχώς εδώ και πρέπει να απαντάω στα μηνύματα όλη την ώρα για να τις κρατήσω ζεστές.
μπηκα τωρα στα μαμπα να δω τι παιζει βινιτσα.ειχε 700 ονλινε οι περισοτερσ μπαζα και τα ιδια συναντας οπως οδυσσο.καμενεσ,ασχημεσ βιζιτεσ.αρα δεν εχω λογο να φυγω εκτοσ οδυσσου που αν ειναι για να παιζω απο μαμπα να κατσω στα αυγα μου με 4 και 5 χιλιαδεσ ονλινε.αρα επαρχια βαζω χ,εκτοσ κιεβ και οδυσσο με βλεπω ντιπρο που και εκει σαν κιεβ θα ειναι αλλα χωρισ τα πολλα μεγαλα αρπακτικα.ισως και λβοβ 3 μερεσ απο εμπειρια να δω την πολη.αν ειναι να εξερευνω για να παω να συναντω απο το μαμπα γκομενεσ δεν χρειαζεται να παω.βρισκω και οδυσσο τετειεσ να κανω την δουλεια μου.δεν εχω τωρα την ορεξη να τρεχω να εξερευνω νεα μερη ουκρανια.θελω καμακι του δρομου.αφου γαμησεσ,κανε μας την χαρη μια φορα και παιξε να δεισ τι θα προκυψει χωρις μαμπα.μονο ετσι θα ξερουμε απο πρωτο χερι.απο την βινιτσα μπορω να τησ κανω τα εξοδα να ερθει οδυσσο παρα να τρεχω εκει για να παιξω μαμπα.δυστηχοσ δεν με βολεβαν οι μερεσ που πηγεσ χριστουγενα και αν ειμουν κιεβ τοτε μονο θα ερχομουν με λεωφορειο μαζισου,με αυτοκινητο σε πολυορο ταξιδι δεν μου αρεσει.δεν θελω ταλαιπωρια.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Κατ' αρχάς καλημέρα. USSR? Εδώ όλη η πόλη είναι ανακαινισμένη, δρόμοι καινούριοι, αρκετοί μιλούν αγγλικά. Πότε έμεινες? ποια χρονιά? Κάποια στοιχεία από πρώην USSR μπορείς να δεις παντού αλλά δεν είναι η Βιννίτσα το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. Όταν πέρασα από Mohyliv-Podilsky όντως το ένιωσα ότι κάνω ενα come back στην ιστορία ή όταν βρέθηκα μέσα στο Balti στην Μολδαβία. Η Βιννίτσα με τα mall και τα εστιατόριά της, με τις γυναίκες που βλέπω γύρω μου αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας πόλης στη μέση του πουθενά της Ουκρανίας αλλά με σοβαρές προοπτικές ανέλιξης. Μόνο το δρόμο να δεις.. δεν υπάρχει σε Ουκρανία δρόμος να πας με 120 νύχτα. Ίσως μόνο ο στενός δρόμος που ενώνει το Lviv με Πολωνία.
Πες μου εσύ στο mall κυρίως τριγυρνούσες? Περίεργο μου ακούγεται. Δεν σε ξενάγησαν στα εστιατόρια της πόλης. Εγώ σε 3 ημέρες έχω πάει σε 4 αξιόλογα με πολύ κόσμο και τα 2 από αυτά περιλαμβάνουν Disco όπου γινόταν χαμός. Τα κορίτσια έπιναν, έτρωγαν και χαζοζαλισμένα πήγαιναν στη διπλανή αίθουσα να χορέψουν. Γυναικοπαρέες παντού και από άντρες μηδέν ανταγωνισμός.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ονόματα εστιατορίων που πήγα μέχρι τώρα: Τυφλίς, Κολέμπα, Βιντίσκα Κάβα, Μαράνι. Τα 2 πρώτα σκίζουν και είναι πίτα στον κόσμο με Disco στον ίδιο χώρο. Σε όλα αυτά δυσκολεύεσαι καθημερινή να βρεις ελεύθερο τραπέζι και η πλειοψηφία του κόσμου είναι γυναίκες. Εξαίρεση αποτελεί το Μαράνι στην Artynova που δεν ήταν γεμάτο αλλά είχε καλό φαγητό και ακριβές τιμές. Για παράδειγμα χρέωσε το ποτήρι στο κόκκινο κρασί 130 Hryvnia, υπερβολίκο για Ουκρανία και δεν το έλεγες και φίσκα. Βεβαια ήταν Τετάρτη βράδυ..
Δώσε μας και άλλες πληροφορίες αν έχεις, αλλά μην κολάς στο mall. Εσύ σε ποια εστιατόρια πήγαινες? Σε ποιες Disco, Bar, Club? Τιμές, κόσμος? Ξένοι?
Το 2012-2013 ημουν εγω εκει φιλε. Ισως τωρα να εξευρωπαιστήκανε λιγάκι τι να σου πω.
Οταν αναφερθηκα σε USSR εννουσα τα σπιτια. Mall κτλ ναι ειναι κυριλε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το 2012-2013 ημουν εγω εκει φιλε. Ισως τωρα να εξευρωπαιστήκανε λιγάκι τι να σου πω.
Οταν αναφερθηκα σε USSR εννουσα τα σπιτια. Mall κτλ ναι ειναι κυριλε.
oπου εχει τετεια σημαινει χρημα υπαρχει απο καπειους και οι γκομενεσ τα περνουν απο ντοπιουσ χορηγουσ αν δεν πανε ξενοι οπως κιεβ.τουλαχιστον να ειμαι σε ενα μεροσ που μου αρεσει και δεν θα βαρεθω.κιεβ,οδυσσο δεν βαριεμε ποτε τα ιδια και τα ιδια.αν δεισ στην τυφλιδα τι μολλ εκανε ο μαικ χοντορκοβσκι ο πρωην μεγαλοσ μεγιστανασ που ειχε χρονια φυλακη ο πουτιν.μοιαζει σαν το εκπτωτικο χωριο αθηνα ο σχεδιασμοσ εχει 150 καταστηματα και ολεσ τισ γνωστεσ αλυσιδεσ καφε που εχουμε και εμεισ.παρα ουκρανια επαρχια σιγουρα προτιμω καλοκαιρι γεωργια που εχω ξαναπαει.εκει εχω οτι θελω,ομορφη πολη,μολλ,καλεσ κοπελεσ κοσμο,δεν κινδυνευω και πουτανεσ ουκρανεσ και μολδαβεσ να γαμησω με 50 70 ευρο μαζι με το δωματιο στο χοτελ.οτανηκα καπεια  παω δνιπροπεροβσκ θα σασ πω απο πρωτο χερι τι παιζει με γκομενεσ μι ιτερνετικεσ.αν ειναι μαλακισμενα σαν οδυσσο,κιεβ η αν ειναι πιο καλη φαση και καθονται ευκολα με ενα ξενο.αν θα κατσω ιτερνετ ειναι για να βρω πουτανα να γαμησω,να βγω ραντεβου να ταισω και αν ερθει σπιτι τετεια τα κανω χωρισ ιτερνετ σε αυτεσ τισ πολεισ επαρχια η μη.εχω γνωστο απο βιλνιτσα που ερχετε συχνα κυπρο και παει συχνα πολωνια και γεωργια με πολλα λεφτα.αρα και στισ πολεισ που δεν εχει τουριστεσ εχει λεφταδεσ,ιτερνετ συναντασ αυτεσ που συναντανε ολοι εκει.σημερα ο ντερτι,αυριο ο πασα και ο γιουρι.αρα δεν εχω λογο να παω,καλα λεει ο δασκαλοσ ιωσηφ,να κανω τι επαρχια?αφου και αυτεσ που γνωρισα οδυσσο η κιεβ απο εκει ηρθαν δεν θα βρω κατι καλυτερο απο αυτεσ.η ποιοτητα  την εκανε απο επαρχια.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
μπηκα τωρα στα μαμπα να δω τι παιζει βινιτσα.ειχε 700 ονλινε οι περισοτερσ μπαζα και τα ιδια συναντας οπως οδυσσο.καμενεσ,ασχημεσ βιζιτεσ.αρα δεν εχω λογο να φυγω εκτοσ οδυσσου που αν ειναι για να παιζω απο μαμπα να κατσω στα αυγα μου με 4 και 5 χιλιαδεσ ονλινε.αρα επαρχια βαζω χ,εκτοσ κιεβ και οδυσσο με βλεπω ντιπρο που και εκει σαν κιεβ θα ειναι αλλα χωρισ τα πολλα μεγαλα αρπακτικα.ισως και λβοβ 3 μερεσ απο εμπειρια να δω την πολη.αν ειναι να εξερευνω για να παω να συναντω απο το μαμπα γκομενεσ δεν χρειαζεται να παω.βρισκω και οδυσσο τετειεσ να κανω την δουλεια μου.δεν εχω τωρα την ορεξη να τρεχω να εξερευνω νεα μερη ουκρανια.θελω καμακι του δρομου.αφου γαμησεσ,κανε μας την χαρη μια φορα και παιξε να δεισ τι θα προκυψει χωρις μαμπα.μονο ετσι θα ξερουμε απο πρωτο χερι.απο την βινιτσα μπορω να τησ κανω τα εξοδα να ερθει οδυσσο παρα να τρεχω εκει για να παιξω μαμπα.δυστηχοσ δεν με βολεβαν οι μερεσ που πηγεσ χριστουγενα και αν ειμουν κιεβ τοτε μονο θα ερχομουν με λεωφορειο μαζισου,με αυτοκινητο σε πολυορο ταξιδι δεν μου αρεσει.δεν θελω ταλαιπωρια.

Ρε φίλε Λέων.. Πας Οδησσό μέσα στο καραπουταναριό, εκεί που μαζεύεται όλη η πλέμπα της Ουκρανίας και όλη η αραβοτουρκιά, ότι τελειωμένο υπάρχει στο ημισφαίριο, για να βρουν μαλάκες να πληρώσουν τα γούστα τους και λες.. δεν πάω σε άλλο μέρος γιατί όλες οι πουτάνες έρχονται από μικρότερα μέρη? Αν ψάχνεις λοιπόν πουτάνες να στα τρώνε κάτσε Οδησσό και Κίεβο. Υπάρχει εξιδίκευση στο άθλημα από τα κορίτσια. Ξεχωρίζουν τα κορόιδα από χιλιόμετρα. Εγώ χαζός είμαι να τρέχω επαρχία? Μήπως δεν πήγα πρώτα Οδησσό και Κίεβο? Το μέρος είναι τελειωμένο. Να σε κυνηγάνε γυναίκες να σε πάνε σε εστιατόρια να βγάλουν χαρτζιλίκι.
Πάντως αυτό που έχω συναντήσει Τσερνίβτσι και Βίννιτσα, γκόμενες να θέλουν να πληρώσουν το ταξί τους και τον καφέ τους δεν θα το συναντήσεις ούτε Οδησσό, ούτε Κίεβο. Εδώ ακόμη υπάρχει χωριατο-αξιοπρέπεια, ευτυχώς. Η τρίτη γκόμενα που έχω στη Βίννιτσα, σήμερα κλείνουμε 3 ημέρες με τη σημερινή, βγάζει 15.000 hryvnia το μήνα και δεν ψάχνει γαμπρό, ούτε διέξοδο. Μια χαρά περνάει. Κάθε φορά που βγαίνουμε έξω μαλώνουμε γιατί δεν την αφήνω να πληρώσει.. Με πήγε σπίτι της, γνώρισα τις φίλες της (μουνάρες:κάποιος έκανε μαλακία που δεν ήρθε) και κάνω ακριβώς ότι σχεδίαζα για αυτό το ταξίδι. Ζω πολλαπλές ολιγοήμερες σχέσεις. Από τη μία πηγαίνω στην άλλη.  :2funny: :2funny: :2funny:
Να προτείνω και ένα ακόμη μαγαζι.. Το beer and blues, απέχει 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο και είναι σύγχρονος χώρος με ζωντανή ροκ μουσική το βράδυ και πολύ καλό φαγητό. Οι τιμές λίγο τσιμπημένες στα 750 hryvnia για 2 άτομα με πλήρες γεύμα, σαλάτες, κρασί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι θέμα γούστου και πώς το βλέπει ο καθένας.Εγώ προτιμώ μακράν το Κίεβο σε σχέση με οποιαδήποτε πόλη διότι τις δυνατότητες του Κιέβου(τρία έως πέντε γαμήσια τη μέρα με διαφορετικές γκόμενες,serial dating,nightlife κτλ) δεν τις δίνει καμιά άλλη πόλη.Φυσικά οι γκόμενες του Κιέβου στα τρώνε.Για αυτό άλλοι προτιμάνε επαρχία που είναι πολύ φτηνότερα.Ομως δεν κάνεις με την καμία εκεί αυτά που μπορείς Κίεβο πέραν του οτι βαριέσαι του θανατά σε δυο μέρες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Είναι θέμα γούστου και πώς το βλέπει ο καθένας.Εγώ προτιμώ μακράν το Κίεβο σε σχέση με οποιαδήποτε πόλη διότι τις δυνατότητες του Κιέβου(τρία έως πέντε γαμήσια τη μέρα με διαφορετικές γκόμενες,serial dating,nightlife κτλ) δεν τις δίνει καμιά άλλη πόλη.Φυσικά οι γκόμενες του Κιέβου στα τρώνε.Για αυτό άλλοι προτιμάνε επαρχία που είναι πολύ φτηνότερα.Ομως δεν κάνεις με την καμία εκεί αυτά που μπορείς Κίεβο πέραν του οτι βαριέσαι του θανατά σε δυο μέρες.
λεγε λεγε θα  τα πιστεψεις κι ο ιδιος αυτα που γραφεις για το κιεβο  :grin:
Τωρα αν τα πιστεψει κ κανας αλλος κ παει θα παρει απο τα τρια δη λονγκερ βεβαια  :orchestra:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
λεγε λεγε θα  τα πιστεψεις κι ο ιδιος αυτα που γραφεις για το κιεβο  :grin:
Τωρα αν τα πιστεψει κ κανας αλλος κ παει θα παρει απο τα τρια δη λονγκερ βεβαια  :orchestra:

Αυτός εδώ τα πίστεψε και έκανε σωστή επιλογή.

Δυστυχως το θρεντ αυτό είναι πολύ αποπροσανατολιστικο και δεν βοηθαει καθολου τον επιδοξο επισκεπτη του Κιεβου.
Εν συντομια να πω στους αναγνωστες ότι στο Κιεβο τρως πολύ φθηνα και καλα, η μετακινηση είναι επισης παμφθηνη, η διαμονη μενεις σε πολυτελεστατο με τζακουζια και ιστοριες με 50 ευρω, τα ποτα επισης φθηνα και παιρνεις callgirls για 1 ωρα στα 30-35 ευρώ, αν δεν είναι καλες τις διωχνεις- μπορει να σου στειλουν 2-3 και να διαλέξεις 1, και μερικες είναι πολύ καλες και παθιάρικες. Σε ασφαλεις συνθήκες, ουδέποτε ενοιωσα οποιαδήποτε απειλη. Γενικα σε σχεση με Ελλαδα είναι resort, πηγαίνετε οσο προλαβαίνετε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Αυτός εδώ τα πίστεψε και έκανε σωστή επιλογή.
μαλ..ιες γραφει κι αυτος
Τρια τιπς πεντε μαλ..ιες
..ναχαμε να λεγαμε ονειρα χειμερινης νυκτος .. :grin:
Αλλα τι μας κοφτει εμας ....

Καλα χριστουγενα  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom