Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπάρχει λοιπον παράδεισος :grin:

Εννοείται.Λέγεται ανατολικό μπλοκ.Αρχίζει μόλις διασχίσεις τον Οντερ στα ανατολικά.Εκεί καθόρισε τα σύνορα ο θείος Στάλιν.
15 λεπτά από τα γερμανικά σύνορα είναι η πόλη Στεττίν.Το τι μούνο βλέπεις εκεί δεν περιγράφεται.Και να σκέφτεσαι οτι το σύνορο είναι μόλις στα 15 λεπτά.Είναι το slavic chic excitement οι ουρανομήκεις πριαπισμοί.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αν εισαι νεος σχετικα,που εισαι εσυ,
αν μιλας καποια ρωσσικα
αν εχεις καπια χρηματα κανα 70-100 την μερα διαθεσιμα
τοτε ..ΝΑΙ  :hi:
Ρωσσικά δεν ξέρω, αλλά μπορώ να ψησω
τιτανοτεράστιο μελος της Θεσσαλονικης
που μαθαινει να πάμε παρέα
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν εισαι νεος σχετικα,που εισαι εσυ,
αν μιλας καποια ρωσσικα
αν εχεις καπια χρηματα κανα 70-100 την μερα διαθεσιμα
τοτε ..ΝΑΙ  :hi:

Το παιδί αν πάει Λβωφ ακόμα και έτσι σκατά όπως έγινε το Λβωφ με τους εθνικισμούς μείνει σε ένα κεντρικό σοβιετικό ξενοδοχείο όπως το χοτέλ Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα καλά δωμάτια,τρώει με 5 ευρώ τη μέρα Puzzata Hata και πίνει και κανά δυο καφέδες ξεσκιζόμενο στο καμάκι στα κλασσικά μέρη θα έχει σίγουρα σταθερή γκόμενα τη μέρα νούμερο τρία που Ελλάδα δεν πρόκειται να βρει ούτε σε 700 χρόνια.
Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνει σε Βρότσλαβ,Κράκωβ οι νέοι έχουν άπειρες ευκαιρίες.
Εμείς οι παλαιοί στηριζόμαστε στα ευρώ του δρ. Σόιμπλε αν πάω εγώ για street καμάκι τώρα θα με βρουν την άλλη μέρα ξεπαγιασμένο στο πεζοδρόμιο.
Δε χρειάζονται ρωσικά.Οταν πρωτοπήγα δεν ήθερα ρωσικά αλλά τα γκομενάκια έβγαιναν.Αυτές μου έμαθαν τη γλώσσα.Υπάρχει και η τύχη του πρωτάρη.Αυτά που θα κάνεις την πρώτη φορά που θα πας δε θα τα ξανακάνεις ποτέ γιατί απλά είχες την τύχη του πρωτάρη.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το παιδί αν πάει Λβωφ ακόμα και έτσι σκατά όπως έγινε το Λβωφ με τους εθνικισμούς μείνει σε ένα κεντρικό σοβιετικό ξενοδοχείο όπως το χοτέλ Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα καλά δωμάτια,τρώει με 5 ευρώ τη μέρα Puzzata Hataκαι πίνει και κανά δυο καφέδες ξεσκιζόμενο στο καμάκι στα κλασσικά μέρη θα έχει σίγουρα γκόμενα τη μέρα νούμερο τρία που Ελλάδα δεν πρόκειται να βρει ούτε σε 700 χρόνια.
Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνει σε Βρότσλαβ,Κράκωβ οι νέοι έχουν άπειρες ευκαιρίες.
Εμείς οι παλαιοί στηριζόμαστε στα ευρώ του δρ. Σόιμπλε αν πάω εγώ για street καμάκι τώρα θα με βρουν την άλλη μέρα ξεπαγιασμένο στο πεζοδρόμιο.
Δε χρειάζονται ρωσικά.Οταν πρωτοπήγα δεν ήθερα ρωσικά αλλά τα γκομενάκια έβγαιναν.Αυτές μου έμαθαν τη γλώσσα.Υπάρχει και η τύχη του πρωτάρη.Αυτά που θα κάνεις την πρώτη φορά που θα πας δε θα τα ξανακάνεις ποτέ γιατί απλά είχες την τύχη του πρωτάρη.
Αυτο το ποστ θα το κρατήσω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Το παιδί αν πάει Λβωφ ακόμα και έτσι σκατά όπως έγινε το Λβωφ με τους εθνικισμούς μείνει σε ένα κεντρικό σοβιετικό ξενοδοχείο όπως το χοτέλ Λβωφ με 25 ευρώ τη μέρα στα καλά δωμάτια,τρώει με 5 ευρώ τη μέρα Puzzata Hata και πίνει και κανά δυο καφέδες ξεσκιζόμενο στο καμάκι στα κλασσικά μέρη θα έχει σίγουρα σταθερή γκόμενα τη μέρα νούμερο τρία που Ελλάδα δεν πρόκειται να βρει ούτε σε 700 χρόνια.
.............. I  HOPE SO..... :hi:
No dimaiu ,bez komunikatsia c  ruski yazik ,eto tak ..otsen   trudno iest....
udatsi  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο το ποστ θα το κρατήσω

Εγώ πρώτη φορά που πήγα σε κλαμπ Κίεβο το κλαμπ 101 το 2003 έκανα one night stand.Λφωφ όταν πρωτοπήγα το 2005 θυμάμαι έβρεχε ήταν 10 το βράδυ και είχα φτάσει με ταξί Lada μετά από άθλια διαδρομή 5 ωρών από Ούζγκοροντ.Και όμως όταν έριξα μια ματιά από το παράθυρο του ξενοδοχείου στη βροχερή πλατεία κατάλαβα οτι η πόλη ήταν τρομερή οτι οι ευκαιρίες για καμάκι άπειρες.Παρόλο που ήταν νέκρα λόγω βροχής.Είναι το ένστικτο του καμάκια.Αποφάσισα να μείνω μετά από διαδρομή Χομούτωφ,Μπρατισλάβα,Κόζιτσε,Ούζγκοροντ όπου έμενα μια μέρα σε κάθε πόλη να αξιολογήσω σαν καμακική δεξαμενή.
Σε 4 μέρες Λβωφ είχα 5 γκόμενες,μία τη γάμησα με ινστα φακ από τη στάση του λεωφορείου που περίμενε 10 το πρωί έξω από το ξενοδοχείο.Μόλις της μίλησα με άρπαξε με πήγε στον τοίχο δίπλα στη στάση και άρχισε τα γλωσσόφιλα.Τη ρωτάω θες να πάμε για καφέ?Μου λέει δε θέλω να πιω καφέ,στο ξενοδοχείο σου θέλω να έρθω.
Κυκλοφορούσα με δύο μοντέλες 185 μαζί και άλλα απίστευτα.Αλλά είχα οργώσει την πάλαι ποτέ Αυστροουγγαρία για να ανακαλύψω το μέρος.Με άλλη έμπαινα στη  ντίσκο με άλλη έβγαινα.Ηταν η χρυσή εποχή που λέμε τώρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Εγώ πρώτη φορά που πήγα σε κλαμπ Κίεβο το κλαμπ 101 το 2003 έκανα one night stand.Λφωφ όταν πρωτοπήγα το 2005 θυμάμαι έβρεχε ήταν 10 το βράδυ και είχα φτάσει με ταξί μετά από άθλια διαδρομή 5 ωρών από Ούζγκοροντ.Και όμως όταν έριξα μια ματιά από το παράθυρο του ξενοδοχείου στη βροχερή πλατεία κατάλαβα οτι η πόλη ήταν τρομερή οτι οι ευκαιρίες για καμάκι άπειρες.Παρόλο που ήταν νέκρα λόγω βροχής.Είναι το ένστικτο του καμάκια.Αποφάσισα να μείνω μετά από διαδρομή Χομούτοωφ,Μπρατισλάβα,Κόζιτσε,Ούζγκοροντο όπου έμενα μια μέρα σε κάθε πόλη να αξιολογήσω σαν καμακική δεξαμενή.
Σε 4 μέρες Λβωφ είχα 5 γκόμενες,μία τη γάμησα με ινστα φακ από τη στάση του λεωφορείου που περίμενε 10 το πρωί έξω από το ξενοδοχείο.Μόλις της μίλησα με άρπαξε με πήγε στον τοίχο δίπλα στη στάση και άρχισε τα γλωσσόφυλα.Τη ρωτάω θες να πάμε για καφέ?Μου λέει δε θέλω να πιω καφέ στο ξενοδοχείο σου θέλω να έρθω.
Κυκλοφορούσα με δύο μοντέλες 185 μαζί και άλλα απίστευτα.Αλλά είχα οργώσει την πάλαι ποτέ Αυστροουγγαρία για να ανακαλύψω το μέρος.Με άλλη έμπαινα στη  ντίσκο με άλλη έβγαινα.Ηταν η χρυσή εποχή που λέμε τώρα.
:coffee:  :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
.............. I  HOPE SO..... :hi:
No dimaiu ,bez komunikatsia c  ruski yazik ,eto tak ..otsen   trudno iest....
udatsi  :hi:

Μην ανησυχείς.Λβωφ το 40% από τις γκόμενες μιλάνε αγγλικά της πούτσας οι περισσότερες αλλά δεν πειράζει.Και καλά πιο εξευρωπαισμένοι από τους γείτονες Ρώσους και Λευκορρώσους.Εκεί πραγματικά θες ρωσικά για να επιβιώσεις.
Πολωνία μιλάνε αγγλικά κατά 70% εκτός αν μιλάμε για μικρές πόλεις και χωριά.Εκεί είναι το δικό μου niche το 90% των Πολωνέζων που είχα ήταν από χωριά και δε μίλαγαν καθόλου αγγλικά.Οι Ουκρανές που ενδιαφέρονται για ξένο καυλί μαθαίνουν όλες αγγλικά.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγώ πρώτη φορά που πήγα σε κλαμπ Κίεβο το κλαμπ 101 το 2003 έκανα one night stand.Λφωφ όταν πρωτοπήγα το 2005 θυμάμαι έβρεχε ήταν 10 το βράδυ και είχα φτάσει με ταξί Lada μετά από άθλια διαδρομή 5 ωρών από Ούζγκοροντ.Και όμως όταν έριξα μια ματιά από το παράθυρο του ξενοδοχείου στη βροχερή πλατεία κατάλαβα οτι η πόλη ήταν τρομερή οτι οι ευκαιρίες για καμάκι άπειρες.Παρόλο που ήταν νέκρα λόγω βροχής.Είναι το ένστικτο του καμάκια.Αποφάσισα να μείνω μετά από διαδρομή Χομούτωφ,Μπρατισλάβα,Κόζιτσε,Ούζγκοροντ όπου έμενα μια μέρα σε κάθε πόλη να αξιολογήσω σαν καμακική δεξαμενή.
Σε 4 μέρες Λβωφ είχα 5 γκόμενες,μία τη γάμησα με ινστα φακ από τη στάση του λεωφορείου που περίμενε 10 το πρωί έξω από το ξενοδοχείο.Μόλις της μίλησα με άρπαξε με πήγε στον τοίχο δίπλα στη στάση και άρχισε τα γλωσσόφυλα.Τη ρωτάω θες να πάμε για καφέ?Μου λέει δε θέλω να πιω καφέ,στο ξενοδοχείο σου θέλω να έρθω.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Μην ανησυχείς.Λβωφ το 40% από τις γκόμενες μιλάνε αγγλικά της πούτσας οι περισσότερες αλλά δεν πειράζει.Και καλά πιο εξευρωπαισμένοι από τους γείτονες Ρώσους και Λευκορρώσους.Εκεί πραγματικά θες ρωσικά για να επιβιώσεις.
Ich hoffe dass du Recht hast!!!!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σκέψου μπαίνω με την άλλη ξενοδοχείο 10 λεπτά αφού τη γνώρισα στη στάση του λεωφορείου και μόλις κλείνω την πόρτα μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον παίρνει μπούκι.Η γκόμενα ήταν μελαχρινή 25 ετών 178 ύψος.Μετά την αφήνω να κοιμηθεί κλειδώνω την πόρτα και βγαίνω για ραντεβού με άλλη νταρντάνα 190 που είχα γνωρίσει στο μπαζάρ.(πούλαγε γυναικεία ρούχα).Δεν προλαβαίνεις συχνά τα ραντεβού και τα γαμήσια για αυτό συχνά ακροβολείς τις γκόμενες σε γειτονικά ξενοδοχεία και μερικές τις κλειδώνεις για να τις γαμήσεις μετά.
Και με τις μοντέλες τα σκηνικά γνωριμίας ήταν τρελλά.Μπήκα στο Μιλένιουμ με 5 γκόμενες που καμάκωσα στο δρόμο και κωλοτρίβονταν και μετά τις άφησα να χορεύουν και καμάκωσα τα μοντέλα που μέβαλαν να κάτσω ανάμεσά τους.Σε λίγο είχα το χέρι μου πάνω από την κυλότα της μιας χαιδεύοντας το μουνί της ενώ το άλλο χέρι χάιδευε τη γυμνή πλάτη της άλλης.Παίρνω μάτι τις άλλες να με ψάχνουν από τον εξώστη,Βρίσκω μια ευκαιρία να φύγω για λίγο και τις ξεπροβοδίζω στο ταξί ενώ η μία μου σκάει γαλλικό φιλί και μου δίνει τηλέφωνο κτλ να την πάρω.Μετά γυρνάω μέσα στις μοντέλες.
Το πρόβλημα ήταν οτι με τόσο μπαλαμούτι με διαφορετικές γκόμενες δεν κρατήθηκα και έχυσα πάνω στο παντελόνι μου ενώ χάιδευα το μουνάκι της μιας.Εκατσα σε σκοτεινό σημείο στο τραπέζι ανάμεσά τους να μη βλέπουν τους λεκέδες.
Και πολλές άλλες τρελλές ιστορίες.Γενικά Ουκρανία όπως και Πολωνία οι γκόμενες είναι θεοπάλαβες σλαβική κατάσταση.Συμβαίνουν απίστευτα σουρεαλιστικά σκηνικά που τα θυμάσαι μια ζωή.

Οπως η άλλη η σπερμοκαταπαπιώνα που γνώρισα και δαχτύλιασα στο τρένο που όταν της είπα να έρθει στο ξενοδοχείο Λβωφ μου είπε θα έρθω με τη φίλη μου.Μα λέω τι θα κάνει η φίλη σου?Θα κάνει μπάνιο μου λέει ενώ εγώ θα είμαι μαζί σου.Σκάνε μαζί και η μία τον παίρνει στο στόμα ενώ η άλλη έχει εξαφανιστεί στο μπάνιο.
Αφού και η δικιά μου έχει πάει στο μπάνιο να ξεπλύνει τα χύσια έρχεται η φίλη της με την πετσέτα και μου λέει η φίλη μου θέλει να πας στο μπάνιο μαζί της.Πάω στη μια γυρνάω στην άλλη.Τη δαχτυλιάζω στο κρεβάτι και η φίλη να κοιτάει συνέχεια ανήσυχη την πόρτα του μπάνιου μήπως και βγει η πρώτη και δει οτι την απατάει.
Τη ρωτάω πώς και ήρθες?Μου είπε η φίλη μου ο Ελληνας με κάλεσε στο ξενοδοχείο έλα μαζί.Τη ρωτάω τι θα κάνω εγώ?Θα κάνεις μπάνιο μου λέει.
Για τέτοια σουρεαλιστικά σκηνικά μιλάμε δεν μπορώ να τα αποδώσω με ακρίβεια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Σκέψου μπαίνω με την άλλη ξενοδοχείο 10 λεπτά αφού τη γνώρισα στη στάση του λεωφορείου και μόλις κλείνω την πόρτα μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον παίρνει μπούκι.Η γκόμενα ήταν μελαχρινή 25 ετών 178 ύψος.Μετά την αφήνω να κοιμηθεί κλειδώνω την πόρτα και βγαίνω για ραντεβού με άλλη νταρντάνα 190 που είχα γνωρίσει στο μπαζάρ.(πούλαγε γυναικεία ρούχα).Δεν προλαβαίνεις συχνά τα ραντεβού και τα γαμήσια για αυτό συχνά ακροβολείς τις γκόμενες σε γειτονικά ξενοδοχεία και μερικές τις κλειδώνεις για να τις γαμήσεις μετά.
Και με τις μοντέλες τα σκηνικά γνωριμίας ήταν τρελλά.Μπήκα στο Μιλένιουμ με 5 γκόμενες που καμάκωσα στο δρόμο και κωλοτρίβονταν και μετά τις άφησα να χορεύουν και καμάκωσα τα μοντέλα που μέβαλαν να κάτσω ανάμεσά τους.Σε λίγο είχα το χέρι μου πάνω από την κυλότα της μιας χαιδεύοντας το μουνί της ενώ το άλλο χέρι χάιδευε τη γυμνή πλάτη της άλλης.Παίρνω μάτι τις άλλες να με ψάχνουν από τον εξώστη,Βρίσκω μια ευκαιρία να φύγω για λίγο και τις ξεπροβοδίζω στο ταξί ενώ η μία μου σκάει γαλλικό φιλί και μου δίνει τηλέφωνο κτλ να την πάρω.Μετά γυρνάω μέσα στις μοντέλες.
Το πρόβλημα ήταν οτι με τόσο μπαλαμούτι με διαφορετικές γκόμενες δεν κρατήθηκα και έχυσα πάνω στο παντελόνι μου ενώ χάιδευα το μουνάκι της μιας.Εκατσα σε σκοτεινό σημείο στο τραπέζι ανάμεσά τους να μη βλέπουν τους λεκέδες.
Και πολλές άλλες τρελλές ιστορίες.Γενικά Ουκρανία όπως και Πολωνία οι γκόμενες είναι θεοπάλαβες σλαβική κατάσταση.Συμβαίνουν απίστευτα σουρεαλιστικά σκηνικά που τα θυμάσαι μια ζωή.

Οπως η άλλη η σπερμοκαταπαπιώνα που γνώρισα και δαχτύλιασα στο τρένο που όταν της είπα να έρθει στο ξενοδοχείο Λβωφ μου είπε θα έρθω με τη φίλη μου.Μα λέω τι θα κάνει η φίλη σου?Θα κάνει μπάνιο μου λέει ενώ εγώ θα είμαι μαζί σου.Σκάνε μαζί και η μία τον παίρνει στο στόμα ενώ η άλλη έχει εξαφανιστεί στο μπάνιο.
Αφού και η δικιά μου έχει πάει στο μπάνιο να ξεπλύνει τα χύσια έρχεται η φίλη της με την πετσέτα και μου λέει η φίλη μου θέλει να πας στο μπάνιο μαζί της.Πάω στη μια γυρνάω στην άλλη.Τη δαχτυλιάζω στο κρεβάτι και η φίλη να κοιτάει συνέχεια ανήσυχη την πόρτα του μπάνιου μήπως και βγει η πρώτη και δει οτι την απατάει.
Τη ρωτάω πώς και ήρθες?Μου είπε η φίλη μου ο Ελληνας με κάλεσε στο ξενοδοχείο έλα μαζί.Τη ρωτάω τι θα κάνω εγώ?Θα κάνεις μπάνιο μου λέει.
Για τέτοια σουρεαλιστικά σκηνικά μιλάμε δεν μπορώ να τα αποδώσω με ακρίβεια.
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αξιος για τις πορνοεμπειριες ανατολικα, :rockon: δεν πιστευω αυτες στο τριο να ηταν βυζιτες;;;  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αξιος για τις πορνοεμπειριες ανατολικα, :rockon: δεν πιστευω αυτες στο τριο να ηταν βυζιτες;;;  :2funny:

Οχι τότε με όλες τζάμπα πήγαινα.Δε μου είχε ψήσει καμία την ιδέα με σπονσοριλίκια κτλ.Ημουνα βέβαια 10 χρόνια νεώτερος πολύ ανώτερος εμφανισιακά και είχα τεράστια ενέργεια.
Είχα και τεράστια εμπειρία στο καμάκι Παραλία Κατερίνης,Ρόδο,Θεσσαλονίκη,Χαλκιδική κτλ άπειρα καλοκαίρια.Είχα γυρίσει όλα τα νησιά όλες τις βασικές χώρες Τσεχία,Ουγγαρία,Σλοβακία άπειρες φορές ήδη από τα '90s.
Τα σπονσοριλίκια οι γκόμενες μου τα έμαθαν μετά.Πρώτες οι Τσέχες μου εξήγησαν όλο το σύστημα πώς λειτουργεί.Οι Τσέχες είναι λίγο στα αρχίδια τους προδίδουν όλα τα μυστικά των γυναικών αν και αρχικά μυστηριώδεις.Σου εξηγούν πώς θα γαμήσεις την Πολωνέζα,πώς τη Ρωσίδα,πώς την Ουκρανέζα τις ξέρουν όλες μέσα έξω.Υπουλος λαός.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Οχι τότε με όλες τζάμπα πήγαινα.Δε μου είχε ψήσει καμία την ιδέα με σπονσοριλίκια κτλ.Ημουνα βέβαια 10 χρόνια νεώτερος πολύ ανώτερος εμφανισιακά και είχα τεράστια ενέργεια.
Είχα και τεράστια εμπειρία στο καμάκι Παραλία Κατερίνης,Ρόδο,Θεσσαλονίκη,Χαλκιδική κτλ άπειρα καλοκαίρια.Είχα γυρίσει όλα τα νησιά όλες τις βασικές χώρες Τσεχία,Ουγγαρία,Σλοβακία άπειρες φορές ήδη από τα '90s.
Τα σπονσοριλίκια οι γκόμενες μου τα έμαθαν μετά.Πρώτες οι Τσέχες μου εξήγησαν όλο το σύστημα πώς λειτουργεί.Οι Τσέχες είναι λίγο στα αρχίδια τους προδίδουν όλα τα μυστικά των γυναικών αν και αρχικά μυστηριώδεις.Σου εξηγούν πώς θα γαμήσεις την Πολωνέζα,πώς τη Ρωσίδα,πώς την Ουκρανέζα τις ξέρουν όλες μέσα έξω.Υπουλος λαός.
  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τότε δεν υπήρχε και ίντερνετ και αυτό ήταν εν μέρει καλό.Πήγαινες στο Wild East για την περιπέτεια με όπλο τον πούτσο.Οι χώρες ήταν αναλλοίωτες η Τσεχία ήταν τσεχική,η Πολωνία πολωνική,η Ουκρανία ουκρανική είχαν πολύ εθνικό στοιχείο δεν είχαν χάσει το χρώμα τους όπως τώρα με την εισβολή του δυτικού πολιτισμού και οι γκόμενες το ίδιο ήταν γνήσιες Σλάβες θεοπάλαβες.Συνέβαιναν τρελλά σκηνικά στο παραπέτασμα.
Γενικά υπήρχε φοβερή ατμόσφαιρα.Τώρα μόνο Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία βρίσκεις κάποια ψήγματα.Βότκα και μουνί σε αφθονία.Εβγαινες έξω και ένιωθες φανταστικά.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τι σου ειπαν οι τσεχες που δεν ειναι γνωστο( παγκοσμιως) ;;οτι Το χρημα ανοιγει το σλαβικο μουνι;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Τότε δεν υπήρχε και ίντερνετ και αυτό ήταν εν μέρει καλό.Πήγαινες στο Wild East για την περιπέτεια με όπλο τον πούτσο.Οι χώρες ήταν αναλλοίωτες η Τσεχία ήταν τσεχική,η Πολωνία πολωνική,η Ουκρανία ουκρανική είχαν πολύ εθνικό στοιχείο δεν είχαν χάσει το χρώμα τους όπως τώρα με την εισβολή του δυτικού πολιτισμού και οι γκόμενες το ίδιο ήταν γνήσιες Σλάβες θεοπάλαβες.Συνέβαιναν τρελλά σκηνικά στο παραπέτασμα.
κ το βασικο στα καφε κ ντισκο,κοιταγαν γυρω γυρω ,οι κεραιες σηκωμενεςς κι οχι σαν βοιδα να κοιτανε ωρες μια οθονη του κινητου τους... ;)
καλο το νετ,ψωνισαμε πολλεςς κι αο κει,αλλα στο μποτομ λαιν,καλυτερα τα σοσιαλ ν αμην  υπηρχαν οσον αφορα το χομπυ μα;!!! :fuck1: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom