Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
ιζτ γκοινγκ ..με καποιες βασικες γνωσεις στα ρωσικα
η σειρα κατ εμε,απο εμπειριες δεκαετους κωλοβαρεματος σε 15θημα τριπ ΠΑΝΤΑ με αυτοκινητο(πολυ βασικο,φορτωνεις στο δρομο,πας ρομαντικες βολτες ,αλλαζεις ευκολα περιοχη,περιμενεις εξω απο πανεπιστημια το σχολασμα,την στεινεις στα παρκινγ η απεναντι απο βοκζαλ ..κλπ.)
βεβαια αν σκεφτεις τι κανεις γελας με τα κα,μωματα σου..ομως καμακι κ σοβαροτητα δεν πανε μαζι στην ανατ ευρωπη....
αν πηγαινε πχ ο Γαρδελης κι ο Κουρκουλος κ καναν καμακι με το στυλ τους που εχουμε κατα νου,Ο κουρκουλος θαφευγε αγαμητος η θακανε καποια θειελωδη σχεση,αλλα ο γαρδελης θα γαμουσε δυο την ημερα ... :fuck1: :zfuck: :tits2: :grin: :grin:
η σειρα ιζυ γκοινγ πολεων  φρανκκιφσκ ντνιπροπετροφσκ νικολαεφ ζαποριζιε ντονιεσκ-μακιφσκα
αν μιλαμε για σεμι προ φαση,το ντνιπρε μαζι με ντονιεσκκ-μακιφσκα παιρνει καθαρα κεφαλι
απουσιαζει το χαρκιβ που λογω καποιων περιεργων συμπτωσεων δεν καταφερα ποτε να κατσω πανω απο 5 μερες,οποτε δεν εχω συμπερασμα
παντως οι 100χιλ φοιτητριες καθιστουν το πειραμα ευκολο κ την επιτυχια δεδομενη,ειδικα μεσω μαμπα κ β κοντακτ
αν εθστε πανω απο 45,η δεν μιλατε ουτε το κακ τεμπεα ζαβουτ μιλα ,τιποτα απο τα ανωτερω δεν ισχυει.. :hi:
@@ γκλοκ, κοιτα μην πας καμμια[size=10pt] δευτερα βραδυ στο τσερνοπιλ [/size],  :helpplea: κ ερθεις να γραψεις μετα,"αποτυχια η επαρχια στην ουκρανια ,δεν βρηκα κατι οπου κι αν πηγα "  :grin:

Ρε εσύ.. τι πιστεύεις μια και μπαίνουμε στον τρόπο? Να έχεις σιγουρέψει επαφές από chating ή να πας για ελεύθερη σκόπευση αν δεν μιλάς ρώσσικα? Και όταν λέμε ελεύθερη σκόπευση και καμάκι δεν εννοούμε χορηγίες αλλά φλερτ σε καφέ, ρεστοράντ, disco, πάρκα. Θα σου μιλήσω εντελώς ειλικρινά. Εγώ καμάκι δεν κάνω. Προετοιμάζω επαφές και συναντήσεις μέσω νετ πριν ανέβω και εκεί παίζω σε αυτά που έχω προετοιμάσει. Όσες φορές είδα συμπαίχτη πάνω Odessa, Chisinau ή Chernivcy δεν είδα κανέναν να κάνει τίποτα από steet καμάκι (με εξαίρεση μια φορά την παρέα του Τάσου στο ΟΠΑ αλλα δεν τους μετράω γιατί ζούνε εκεί και μιλάνε τη γλώσσα). Εγώ πολύ φοβάμαι από προηγούμενες εμπειρίες μου πως όταν πας για λίγες ημέρες χωρίς προετοιμασία και ραντεβού.. είναι πολύ εύκολο να τα βρεις μπαστούνια. Τον ξένο νομίζω που φλερτάρει στο δρόμο και στις Disco τον βλέπουν ως χορηγό και θα πάνε κυρίως για χρήματα. Θέλω την αντικειμενική σου άποψη επί του θέματος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
Ρε εσύ.. τι πιστεύεις μια και μπαίνουμε στον τρόπο? Να έχεις σιγουρέψει επαφές από chating ή να πας για ελεύθερη σκόπευση αν δεν μιλάς ρώσσικα? Και όταν λέμε ελεύθερη σκόπευση και καμάκι δεν εννοούμε χορηγίες αλλά φλερτ σε καφέ, ρεστοράντ, disco, πάρκα. Θα σου μιλήσω εντελώς ειλικρινά. Εγώ καμάκι δεν κάνω. Προετοιμάζω επαφές και συναντήσεις μέσω νετ πριν ανέβω και εκεί παίζω σε αυτά που έχω προετοιμάσει. Όσες φορές είδα συμπαίχτη πάνω Odessa, Chisinau ή Chernivcy δεν είδα κανέναν να κάνει τίποτα από steet καμάκι (με εξαίρεση μια φορά την παρέα του Τάσου στο ΟΠΑ αλλα δεν τους μετράω γιατί ζούνε εκεί και μιλάνε τη γλώσσα). Εγώ πολύ φοβάμαι από προηγούμενες εμπειρίες μου πως όταν πας για λίγες ημέρες χωρίς προετοιμασία και ραντεβού.. είναι πολύ εύκολο να τα βρεις μπαστούνια. Τον ξένο νομίζω που φλερτάρει στο δρόμο και στις Disco τον βλέπουν ως χορηγό και θα πάνε κυρίως για χρήματα. Θέλω την αντικειμενική σου άποψη επί του θέματος.
ο θειος τασος πριν τον παρουν τα χρονια ηταν καπως καμακιας
τωρα που τον ξαναδα προσφτα  παλι μετα το λιφτ ξανανεβηκε,αλλα εχει κ κρυφα ατου,τα οποια δεν θα εκθεσω εδω,κ βασικα δεν κυνηγαει ιδιαιτερα πλεον!!! ειναι ηπιο καμακι θα ελεγα
το θεμα το δικο σου ειναι οτι χωρις γλωσσα πως να παιχτεις.....με τις φοιτητριες εχεις πολλες πιθανοτητες να κρατησεις την φαση με τα αγγλικα μονο,αλλα αυτα βασικα καλοκαιρι οπου υπαρχουν πολλες στρητ φαιτ καταστασεις
χειμωνα ,κλεινει πολυ το τοπιο
εγω πηγα περσυ κισινιοφ, και νικολαεφ απο 6 μερες κι εψαχνα να κανω 5-6 καμακια την μερα,χωρις προβλημα γλωσσας,κ δεν τα καταφερνα..δεν υπηρχαν γυναικες που να πληρουν τις 2 προυποθεσεις
να σου κανουν καπιο κλικ
και
να δειχνουν καποιο οπτικο ενδιαφερον για σενα,με βασικο ενα χαμογελο στο πρωτο δηθεν τυχαιο σταματημα στο δρομο,για την πρωτη ερωτηση,γαρδελης-συστεμ δηλ
δεν εβρισκα
κισιναου εχει αδειασει εντελως απο κατι αξιολογο κ προσσεγγισιμο,παρολιγο να φυγω ασφαιρος
κι επισης δυσκολευτηκα πολυ κ στο νικολαεφ οπου γενικα κανω παρτυ,τα καλοκαιρια
ομωε χειμωνα,ουτε εγω ειχα ξαναπαει,με τοσα χιονια,δεν κυκλοφορει κοσμος ,αν κυξκοφορει ειναι φασκιωμενος,διαθεση δεν υπαρχει για μπιρι μπιρι
κ σου μιλαω χωρις προβλημα γλωσσας
φαντασου ναψαχνα καποιες που να μιλανε ΚΑΙ αγγλικα η απιθανο Γ ερμανικα...
πιασ τ αυγο κ κουρευτο δηλ..
τι μενει οποτε..μονο το αχαρο κ βαρετο μαμπο-βκ-ιντερνετικο τρολαρισμα
κι εκει ομως αν δεν ξερεις ρωσσικα...γαμα τα...
δεν υπαρχει ουκρανια σρην επαρχια απαξοιωση ουτε αρνητικη διαθεση στον αλλοδαπο,ισα ισα αρκετες πολλες γουστσαρουν να βρουν καποιο ξενο ειτε για τσιλαγρα ειτε για ποδαρκι ειτε κ για κατι πιο πολυ....
ομως ,πρεπει κ να συνενοειστεκαι  καπως,εκει ειναι το προβλημα...αλλιως κ χωλαινει η φαση κ εγω πρωσοπικα δεν γουσταρω..θελω μια ψιλοψεδευσθιση επικοινωνιας παντα,εστω γιαλατζι..ετσι βελτιωνεται πολυ κ το επακολουθουμενο  :fuck1: :fuck1:
to cut a long story ,short μπορω να σου πω,οτι χειμωνα αν θες νασαι σιγουρος ,εχε ετοιμα 4-5 ραντεβου,δες τες ολες απο μιση ωρα,σε 2-3 διαφορετικα γειτονικα σημεια,πχ μεσα σ ενα μωλλ ,αλλαζοντας καφε κ οροφο
αν απο εκει κατι βγει προχωρα το...
αλλιως χωρις συνενοηση αφοπλιζεσαι αρκετα,εως εντελως για στρητ φαιτ κ ντευ γκειμ,....
δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο..ρωσσικα εκατσα κι εμαθα καποια αρκετα,μονο κ μονο για αυτο τον λογο
αν καποτε στο μελλον κανω εδρα την κουβα μετα τα 55-60 ισως,θα φροντισω να μαθω καποια ισπανικα παλι
αλλιως ειναι πολυ λιμιτ κ πολυ προφ τα options.opote η το γυριζεις σε λονγκ τερμ σχεση,ειτε γινεσαι... κμαν!!! :rockon:
δωσε σωσε που λεμε!!! :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ παλιά έκανα μόνο street καμάκι και καμάκι σε κλαμπ.Το street θέλει πολύ περπάτημα.Να περπατάς απέραντες ώρες στις πλατείες το πανεπιστήμιο,το βοκζάλ,τις στάσεις της μαρσούτκα τα καφέ κτλ.Σε πόλεις σαν το Λβωφ έβγαζα με καμάκι μια πολύ ικανοποιητική γκόμενα ας πούμε 175 ξανθιά εικοσάρα στο 10% των καλύτερων γκόμ,ενων της πόλης κάθε 3 μέρες.
Είναι καλό και οικονομικό το street καμάκι αλλά πρέπει να το έχεις στο αίμα σου να ακολουθείς βασικά κάπως τη διαδρομή τρου μουνιού.Συχνά έχεις μόνο ένα λεπτό να χτυπήσεις και να πάρεις τηλέφωνο πριν έρθει το λεωφορείο.Πρέπει να είσαι απίστευτα γρήγορος συγκεντρωμένος ανθεκτικός να εντοπίζεις στόχους από μακριά κτλ.Τώρα αυτά είναι πολύ πιο εύκολα Πολωνία.

Το άλλο σύστημα στο street είναι να πας με άλλο κάμακερ και να ελέγξετε μερικά τετραγωνικά ενός κεντρικού δρόμου.Εσύ από τη μια αυτός από απέναντι.Ο,τι μουνάκι διέρχεται το σταματάτε και το καμακώνετε.Επίσης αποτελεσματική μέθοδος αν ξέρεις να στήνεις τους παίκτες στα σωστά σημεία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
Εγώ παλιά έκανα μόνο street καμάκι και καμάκι σε κλαμπ.Το street θέλει πολύ περπάτημα.Να περπατάς απέραντες ώρες στις πλατείες το πανεπιστήμιο,το βοκζάλ,τις στάσεις της μαρσούτκα τα καφέ κτλ.Σε πόλεις σαν το Λβωφ έβγαζα με καμάκι μια πολύ ικανοποιητική γκόμενα ας πούμε 175 ξανθιά εικοσάρα στο 10% των καλύτερων γκόμ,ενων της πόλης κάθε 3 μέρες.
Είναι καλό και οικονομικό το street καμάκι αλλά πρέπει να το έχεις στο αίμα σου να ακολουθείς βασικά κάπως τη διαδρομή τρου μουνιού.Συχνά έχεις μόνο ένα λεπτό να χτυπήσεις και να πάρεις τηλέφωνο πριν έρθει το λεωφορείο.Πρέπει να είσαι απίστευτα γρήγορος συγκεντρωμένος ανθεκτικός να εντοπίζεις στόχους από μακριά κτλ. Τώρα αυτά είναι πολύ πιο εύκολα Πολωνία.
σωστος...για το τελευταιο φυσικα δεν συμφωνω.. :hi:
το κιεβο σιγουρα κι ισως οδησος κ λβοβ πλεον ,αλλα μονο στο κεντρο
οι αλλες πολεις ειναι παιδικη χαρα.. :tits2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σωστος...για το τελευταιο φυσικα δεν συμφωνω.. :hi:
το κιεβο σιγουρα κι ισως οδησος κ λβοβ πλεον ,αλλα μονο στο κεντρο
οι αλλες πολεις ειναι παιδικη χαρα.. :tits2:

Και όμως Πολωνία,Τσεχία είναι η χαρά του καμάκια.Π.χ. έξω από τα μαγαζιά βλέπεις άπειρες Πολωνέζες μόνες να καπνίζουν πριν μπουν στο μαγαζί ξανά.Είναι σκέτη πρόκληση.
Γενικά οι Σλάβες είναι συχνότατα μόνες.Αντίθετα οι Δυτικές κυκλοφορούνε σε κοπάδια.Εχει να κάνει με πολλά πράγματα κουλτούρα κτλ.
Οι Σλάβες πάντα το ψάχνουν το εργαλείο μένουν εκκούσια μόνες και γκόμενο να έχουν κτλ.
Σε πόλεις όπως το Λβωφ τα απογεύματα γίνεται νυφοπάζαρο.Βγαίνουν οι γκόμενες στολισμένες και βολτάρουν χεράκι χεράκι ενώ οι πέφτουλες γύρω χλιμιντρίζουν.Αν κάνεις καλή εμφάνιση η γυναικοπαρέα σε καλεί στο μαγαζί μαζί τους για διασκέδαση.Εκεί μία γκόμενα βγάζεις πάντα μερικές φορές και περισσότερες.Είχα π.χ. μερικές φορές διπλά ραντεβού με φίλες ξαδέλφες κτλ.Εχει πλάκα να χουφτώνεις τη μία ενώ η άλλη σου χαιδεύει τρυφερά το χέρι κάτω από το τραπέζι.
Η να κάνεις επιβλητική εμφάνιση Βαλκάνιου άρχοντος με δύο μούνες 185 αλά μπρατσέτα στην κεντρική πλατεία ενώ στους ντόπιους έχει πέσει η γλώσσα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
Και όμως Πολωνία,Τσεχία είναι η χαρά του καμάκια.Π.χ. έξω από τα μαγαζιά βλέπεις άπειρες Πολωνέζες μόνες να καπνίζουν πριν μπουν στο μαγαζί ξανά.Είναι σκέτη πρόκληση.
Γενικά οι Σλάβες είναι συχνότατα μόνες.Αντίθετα οι Δυτικές κυκλοφορούνε σε κοπάδια.Εχει να κάνει με πολλά πράγματα κουλτούρα κτλ.
Οι Σλάβες πάντα το ψάχνουν το εργαλείο μένουν εκκούσια μόνες και γκόμενο να έχουν κτλ.
κι οι ουκρανες μονες ειναι η σε γυναικοπαρεες γενικα
αντιθετα στην ρουμανια μολδαβια ειδικα στα κλαμπ ειναι ολο μεικτες παρεες,που αν δεν εισαι πολυ πιο πανω απο αυτους το καμακι περιοριζεται κατα πολυ...

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
ο θειος τασος πριν τον παρουν τα χρονια ηταν καπως καμακιας
τωρα που τον ξαναδα προσφτα  παλι μετα το λιφτ ξανανεβηκε,αλλα εχει κ κρυφα ατου,τα οποια δεν θα εκθεσω εδω,κ βασικα δεν κυνηγαει ιδιαιτερα πλεον!!! ειναι ηπιο καμακι θα ελεγα
το θεμα το δικο σου ειναι οτι χωρις γλωσσα πως να παιχτεις.....με τις φοιτητριες εχεις πολλες πιθανοτητες να κρατησεις την φαση με τα αγγλικα μονο,αλλα αυτα βασικα καλοκαιρι οπου υπαρχουν πολλες στρητ φαιτ καταστασεις
χειμωνα ,κλεινει πολυ το τοπιο
εγω πηγα περσυ κισινιοφ, και νικολαεφ απο 6 μερες κι εψαχνα να κανω 5-6 καμακια την μερα,χωρις προβλημα γλωσσας,κ δεν τα καταφερνα..δεν υπηρχαν γυναικες που να πληρουν τις 2 προυποθεσεις
να σου κανουν καπιο κλικ
και
να δειχνουν καποιο οπτικο ενδιαφερον για σενα,με βασικο ενα χαμογελο στο πρωτο δηθεν τυχαιο σταματημα στο δρομο,για την πρωτη ερωτηση,γαρδελης-συστεμ δηλ
δεν εβρισκα
κισιναου εχει αδειασει εντελως απο κατι αξιολογο κ προσσεγγισιμο,παρολιγο να φυγω ασφαιρος
κι επισης δυσκολευτηκα πολυ κ στο νικολαεφ οπου γενικα κανω παρτυ,τα καλοκαιρια
ομωε χειμωνα,ουτε εγω ειχα ξαναπαει,με τοσα χιονια,δεν κυκλοφορει κοσμος ,αν κυξκοφορει ειναι φασκιωμενος,διαθεση δεν υπαρχει για μπιρι μπιρι
κ σου μιλαω χωρις προβλημα γλωσσας
φαντασου ναψαχνα καποιες που να μιλανε ΚΑΙ αγγλικα η απιθανο Γ ερμανικα...
πιασ τ αυγο κ κουρευτο δηλ..
τι μενει οποτε..μονο το αχαρο κ βαρετο μαμπο-βκ-ιντερνετικο τρολαρισμα
κι εκει ομως αν δεν ξερεις ρωσσικα...γαμα τα...
δεν υπαρχει ουκρανια σρην επαρχια απαξοιωση ουτε αρνητικη διαθεση στον αλλοδαπο,ισα ισα αρκετες πολλες γουδτσαρουν να βρουν καποιο ξενο ειτε για τσιλαγρα ειτε για ποδαρκι ειτε κ για κατι πιο πολυ....
ομως ,πρεπει κ να συμεοειστε καπως,εκει ειναι το προβλημα...
to cut a long story ,short μπορω να σου πω,οτι χειμωνα αν θες νασαι σιγουρος ,εχε ετοιμα 4-5 ραντεβου,δες τες ολες απο μιση ωρα,σε 2-3 διαφορετικα γειτονικα σημεια,πχ μεσα σ ενα μωλλ ,αλλαζοντας καφε κ οροφο
αν απο εκει κατι βγει προχωρα το...
αλλιως χωρις συνενοηση αφοπλιζεσαι αρκετα,εως εντελως για στρητ φαιτ κ ντευ γκειμ,....
δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο..ρωσσικα εκατσα κι εμαθα καποια αρκετα,μονο κ μονο για αυτο τον λογο
αν καποτε στο μελλον κανω εδρα την κουβα μετα τα 55-60 ισως,θα φροντισω να μαθω καποια ισπανικα παλι
αλλιως ειναι πολυ λιμιτ κ πολυ προφ τα options...

Ακούω και διαβάζω σε διάφορα Ουκρανικά thread κατά καιρούς για street καμάκι και πραγματικά αναρωτιέμαι πως μπορεί να έχει επιτυχία χωρίς καλά ρώσικα. Το street καμάκι που εγώ έβλεπα όλη την ώρα με πολύ καλά πόσοστα επιτυχίας σε Κίεβο και Οδησσό ήταν χορηγίες και πόσα θέλεις. Εκεί πραγματικά έβλεπες να σχολάει η άλλη από τη δουλειά της και να της λες πόσα θέλεις.. και 3 στις 10, (μη πω 5) που κυκλοφορούν το βράδυ μόνες ή σε δυάδες, θα μπουν σε διαπραγματευση. Κάτι αντίστοιχο και στα Club-Bar. Όλα τα φλερτ με ξένους τουρίστες κινούνται γύρω από κεράσματα στην αρχή και μετά από οικονομικό αντίτιμο υπηρεσιών. Τώρα αν κάποιος πηδήξει και καμιά μεθυσμένη ή ζαλισμένη ή γιατί χαλάρωσε και της άρεσε ο τρόπος σου.. δεν το λες και πως οι Ουκρανές βγαίνουν για να τις γνωρίσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν πάνε όλες για λεφτά.Πήγαινε π.χ. σε ένα πανεπιστήμιο όπως αυτό του Λβωφ και χτύπα φοιτήτριες.Μετά κάνεις ινστα date σου δείχνει την πόλη μετά χεράκι χεράκι ύστερα τη φιλάς κτλ.Γενικά γίνονται όλα γρήγορα.Απλά πρέπει να περπατάς πολύ να εντοπίζεις στόχους να κινείσαι μέσα σε λάσπες κτλ.Το χειμώνα πρακτικά μόνο μισή ώρα αντέχεις στο κρύο για αυτό χρειάζεσαι κεντρικό διαμέρισμα.
No pain no gain.Το street είναι δύσκολο αλλά συναρπαστικό.Θέλει και φοβερή ταχύτητα έχεις 20 δευτερόλεπτα να κάνεις την πρώτη εντύπωση και πρέπει να τα πεις όλα σωστά.Ενα λάθος να κάνεις και η γκόμενα έφυγε.
Θέλει ταλέντο το street είναι σα να βγαίνεις στο δάσος για κυνήγι.Δεν έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα πρέπει πρώτα από όλα να εντοπίζεις γρήγορα τα θηράματα και να χτυπάς πριν φύγουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
Ακούω και διαβάζω σε διάφορα Ουκρανικά thread κατά καιρούς για street καμάκι και πραγματικά αναρωτιέμαι πως μπορεί να έχει επιτυχία χωρίς καλά ρώσικα. Το street καμάκι που εγώ έβλεπα όλη την ώρα με πολύ καλά πόσοστα επιτυχίας σε Κίεβο και Οδησσό ήταν χορηγίες και πόσα θέλεις. Εκεί πραγματικά έβλεπες να σχολάει η άλλη από τη δουλειά της και να της λες πόσα θέλεις.. και 3 στις 10, (μη πω 5) που κυκλοφορούν το βράδυ μόνες ή σε δυάδες, θα μπουν σε διαπραγματευση. Κάτι αντίστοιχο και στα Club-Bar. Όλα τα φλερτ με ξένους τουρίστες κινούνται γύρω από κεράσματα στην αρχή και μετά από οικονομικό αντίτιμο υπηρεσιών. Τώρα αν κάποιος πηδήξει και καμιά μεθυσμένη ή ζαλισμένη ή γιατί χαλάρωσε και της άρεσε ο τρόπος σου.. δεν το λες και πως οι Ουκρανές βγαίνουν για να τις γνωρίσεις.
Κοιταξε ολα ειναι μια συναλαγη κατα βαση..κι η φοιτητρια κι η νεξτ ντορ κι η καβλωμενη μιλφ.ολες κατι θελουν στην τελικη... ;) πολλες φορες ειναι φανερο ,αλλες οχι
το θεμα ειναι ποσο ωμο κ ποσο βαλιου ειναι αυτο
στο κιεβο οταν πηγα 3-4 φορες κ απο φιλους που λογω δουλειας πανε ακομα,δεν εχω ουτε κανα βαλιου δει,ουτε κατι να με ανθουσιασει
αντιθετα τοσο λβοβ παλιοτερα οσο κ στις αλλες πολεις πιο προσφατα,εβρισκα ενιοτε καποια ασυληπτα θεματα,κ παιασμενα που πραγματικα δεν το πιστευα
βεβαια το πιατο τοθυ κυνηγου μερικες φορες ειναι και αδειο
στην περιπτωση αυτη εριχνα τοσο τον πηχη,δηλ πηδαγα κ μια 1.65 ας πουμε,με μονο ενα ωραιο πρωσοπακι ατου,η μια 30πλας καβλιαρα αντι να παω σολο για υπνο
αυτα δεν ειναι προβλεψιμα
καποια μερα ξεκινας με 5 τηλ κ σε κλανουν η δεν καθονται καμμια απο τις 5,κι αλλες βγαινεις μονο για καφε κ κολοβαρεμα,κ βρισκεις τον νεξτ ντορ μουνο,κ σε ξεσκιζει στην πιπα καποιες ωρες μετα..
αλλα
χειμωνα  :helpplea: κ χωρις γλωσσα  :helpplea:  -τερνοπιλ  :helpplea: κρατα μικρο καλαθι,η γραψε σε 200 στο μαμπα κι οπιια ερθει,δωστα ολα ,..παιξε το εργο κμαν,"δεν υπαρχει αυριο"  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
Δεν πάνε όλες για λεφτά.Πήγαινε π.χ. σε ένα πανεπιστήμιο όπως αυτό του Λβωφ και χτύπα φοιτήτριες.Μετά κάνεις ινστα date σου δείχνει την πόλη μετά χεράκι χεράκι ύστερα τη φιλάς κτλ.Γενικά γίνονται όλα γρήγορα.Απλά πρέπει να περπατάς πολύ να εντοπίζεις στόχους να κινείσαι μέσα σε λάσπες κτλ.Το χειμώνα πρακτικά μόνο μισή ώρα αντέχεις στο κρύο για αυτό χρειάζεσαι κεντρικό διαμέρισμα.
No pain no gain.Το street είναι δύσκολο αλλά συναρπαστικό.Θέλει και φοβερή ταχύτητα έχεις 20 δευτερόλεπτα να κάνεις την πρώτη εντύπωση και πρέπει να τα πεις όλα σωστά.Ενα λάθος να κάνεις και η γκόμενα έφυγε.
Θέλει ταλέντο το street είναι σα να βγαίνεις στο δάσος για κυνήγι.Δεν έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα πρέπει πρώτα από όλα να εντοπίζεις γρήγορα τα θηράματα και να χτυπάς πριν φύγουν.
:thumbsup:
τις λασπες κ τα μειον 20 απο μαρτη εως σεπτεμβρη δεν τα συναντας...
για τους αλλους μηνες υπαρχει θεμα,οποτε σαν ημιμετρο κινεισαι μεσα σε μωλλ σουπερμαρκετ μεγαλα βοκζαλ κ.ο.κ
αλλα πεφτει πολυ ο πηχης προσδοκιων ετσι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοιταξε ολα ειναι μια συναλαγη
το θεμα ειναι ποσο ωμο κ ποσο βαλιου ειναι αυτο
στο κιεβο οταν πηγα 3-4 φορες κ απο φιλους που λογω δουλειας πανε ακομα,δεν εχω ουτε κανα βαλιου δει,ουτε κατι να με ανθουσιασει
αντιθετα τοσο λβοβ παλιοτερα οσο κ στις αλλες πολεις πιο προσφατα,εβρισκα ενιοτε καποια ασυληπτα θεματα,κ παιασμενα που πραγματικα δεν το πιστευα
βεβαια το πιατο τοθυ κυνηγου μερικες φορες ειναι και αδειο
στην περιπτωση αυτη εριχνα τοσο τον πηχη,δηλ πηδαγα κ μια 1.65 ας πουμε,με μονο ενα ωραιο πρωσοπακι ατου,η μια 30πλας καβλιαρα αντι να παω σολο για υπνο
αυτα δεν ειναι προβλεψιμα
καποια μερα ξεκινας με 5 τηλ κ σε κλανουν η δεν καθονται καμμια απο τις 5,κι αλλες βγαινεις μονο για καφε κ κολοβαρεμα,κ βρισκεις τον νεξτ ντορ μουνο,κ σε ξεσκιζει στην πιπα καποιες ωρες μετα..
αλλα
χειμωνα  :helpplea: κ χωρις γλωσσα  :helpplea:  -τερνοπιλ  :helpplea: κρατα μικρο καλαθι,η γραψε σε 200 στο μαμπα κι οπιια ερθει,δωστα ολα ,..παιξε το εργο κμαν,"δεν υπαρχει αυριο"  :grin:

Κίεβο για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να δείχνεις οτι έχεις high value.Οταν τρως σε ακριβό ρεστωρά στο κέντρο ή είσαι σε high end club δείχνεις high value.Εχεις περάσει το πρώτο τεστ και η γκόμενα δέχεται να την καμακώσεις.
Επαρχία αρκεί να έχεις κάπως καλά ρούχα και παπούτσια δε χρειάζεται να είσαι σε πολύ κυριλέ μέρος έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν αρκετά.
Πρέπει να είσαι και καλός στο καμάκι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της σε ένα λεπτό να τη γοητεύσεις σε 5 λεπτά.Πρέπει να τα πεις όλα καλά.Ειδικά Ουκρανία δε σου επιτρέπουν ούτε ένα λάθος.
Πολωνία σε διορθώνουν.Σου λένε π.χ. ωραίο καμάκι μου έκανες αλλά εδώ έκανες λάθος.Αντί να μου πεις αυτό μου είπες εκείνο.Συγγνώμη μωρό μου λες και λες αυτό που σου είπε οτι έπρεπε να πεις και εκείνες χαίρονται.Αυτό να σε διορθώνουν οι γκόμενες στο καμάκι χωρίς να απελπίζονται δεν ισχύει σε άλλη χώρα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:thumbsup:
τις λασπες κ τα μειον 20 απο μαρτη εως σεπτεμβρη δεν τα συναντας...
για τους αλλους μηνες υπαρχει θεμα,οποτε σαν ημιμετρο κινεισαι μεσα σε μωλλ σουπερμαρκετ μεγαλα βοκζαλ κ.ο.κ
αλλα πεφτει πολυ ο πηχης προσδοκιων ετσι...

Η περίοδος είναι μικρή γιατί τον Ιούλιο φεύγουν όλες οι φοιτήτριες πάνε στα σπίτια τους στην επαρχία οπότε αν πας Ιούλιο,Αύγουστο πιάνεις μαθηματικά τα αρχίδια σου ενώ είναι ζεστοί μήνες.Οι καλύτερες περίοδοι είναι τέλη Σεπτεμβρίου,Οκτώβριος που έρχονται οι πρωτοετίνες από τα χωριά και Απρίλιο,Μάιο που ξεχειλίζουν οι καύλες από τις γκόμενες ενώ ο καιρός βελτιώνεται.
Επίσης είναι καλά τον Ιούνιο που και καλά έχουν εξεταστική ενώ ξεσκίζονται στα πάρτυ.Αυτές οι περίοδοι ισχύουν για όλες τις σλαβικές χώρες.
Βασικές σλαβικές φοιτητουπόλεις είναι Πίλσεν,Μπρνο,Οστράβα,Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκωβ,Λβωφ,Χάρκοβο,Ντνιπροπετρώφσκ,Βιτέμπσκ.Εκεί γίνεται του μουνιού το πανηγύρι τεράστια μουνολίβαδα γεμάτα καυλιάρες.Λες τι μαλάκας ήμουνα να μην έχω σπουδάσει εδώ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η περίοδος είναι μικρή γιατί τον Ιούλιο φεύγουν όλες οι φοιτήτριες πάνε στα σπίτια τους στην επαρχία οπότε αν πας Ιούλιο,Αύγουστο πιάνεις μαθηματικά τα αρχίδια σου ενώ είναι ζεστοί μήνες.Οι καλύτερες περίοδοι είναι τέλη Σεπτεμβρίου,Οκτώβριος που έρχονται οι πρωτοετίνες από τα χωριά και Απρίλιο,Μάιο που ξεχειλίζουν οι καύλες από τις γκόμενες ενώ ο καιρός βελτιώνεται.
Η καλύτερη εποχη για τις βορειες μουνες
Ο κουμπάρος μου δουλεύει Φινλανδια, το ιδιο μου λέει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
Κίεβο για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να δείχνεις οτι έχεις high value.Οταν τρως σε ακριβό ρεστωρά στο κέντρο ή είσαι σε high end club δείχνεις high value.Εχεις περάσει το πρώτο τεστ και η γκόμενα δέχεται να την καμακώσεις.
Επαρχία αρκεί να έχεις κάπως καλά ρούχα και παπούτσια δε χρειάζεται να είσαι σε πολύ κυριλέ μέρος έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν αρκετά.
Πρέπει να είσαι και καλός στο καμάκι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της σε ένα λεπτό να τη γοητεύσεις σε 5 λεπτά.Πρέπει να τα πεις όλα καλά.Ειδικά Ουκρανία δε σου επιτρέπουν ούτε ένα λάθος.
Πολωνία σε διορθώνουν.Σου λένε π.χ. ωραίο καμάκι μου έκανες αλλά εδώ έκανες λάθος.Αντί να μου πεις αυτό μου είπες εκείνο.Συγγνώμη μωρό μου λες και λες αυτό που σου είπε οτι έπρεπε να πεις και εκείνες χαίρονται.Αυτό να σε διορθώνουν οι γκόμενες στο καμάκι χωρίς να απελπίζονται δεν ισχύει σε άλλη χώρα.
βαλιου στο κιεβο σε γκομενς δεν υπαρχει
δηλ δεν θα βρεις να πηδηξεις την μουναρα κ να μην ξηλωθεις απο 200 ως 500
για μενα υπαρχει ο βασικος κανων,οτιδηποτε πανω απο 1500 χριβνα,το διωρο ,η πανω απο 3000 η νυχτια,αν μιλαμε για επι χρημασι φαση,ΔΕΝ αξιζει
σε πηδανε αυτες
αν μιλαμε για σεμι προ φασεις στο κιεβο ολα αυτα τα μετριας εμφανισης μαλακιστηρια,εχοουν υπεκτιμηθει απο αραβοτουρκους κι αγγλοσαξωνες ,οποτε παλι ουδεν βαλιου υπαρχει να πετας λεφτα με το τσουβαλι για καπιο νεξτ ντορ μαλακισμενο που νομιζει οτι ειναι η μις Χαρκιβ ...
οποτε ,,ταπαμε κ πριν... :hi:
αν ουκρανια ηταν μονο το κιεβο,απλα δεν θαχα ξαναπατησει το ποδι μου απο το 2007 κ μετα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.840
Πόντοι
3.656
απο 10 ιουλιου εως 20 αυγουστου οντως ειναι μαπα το καρπουζι,αλλα σιγουρα πιο καλα απ οτι να πας δεκεμβρη γεναρη η φλεβαρη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βαλιου στο κιεβο σε γκομενς δεν υπαρχει
δηλ δεν θα βρεις να πηδηξεις την μουναρα κ να μην ξηλωθεις απο 200 ως 500
για μενα υπαρχει ο βασικος κανων,οτιδηποτε πανω απο 1500 χριβνα,το διωρο ,η πανω απο 3000 η νυχτια,αν μιλαμε για επι χρημασι φαση,ΔΕΝ αξιζει
σε πηδανε αυτες
αν μιλαμε για σεμι προ φασεις στο κιεβο ολα αυτα τα μετριας εμφανισης μαλακιστηρια,εχοουν υπεκτιμηθει απο αραβοτουρκους κι αγγλοσαξωνες ,οποτε παλι ουδεν βαλιου υπαρχει να πετας λεφτα με το τσουβαλι για καπιο νεξτ ντορ μαλακισμενο που νομιζει οτι ειναι η μις Χαρκιβ ...
οποτε ,,ταπαμε κ πριν... :hi:
αν ουκρανια ηταν μονο το κιεβο,απλα δεν θαχα ξαναπατησει το ποδι μου απο το 2007 κ μετα...

Κίεβο όμως έχει 10 φορές περισσότερο και καλύτερο μουνί από οποιαδήποτε άλλη ουκρανική πόλη τεράστια ποσότητα στόχων.Απλά θες όντως λεφτά.
Ας πούμε ένα απλό ραντεβού σε εστιατόριο στο Κίεβο έρχεται στα 50 ευρώ.Επαρχία ούτε τα μισά δεν πληρώνεις.
Δηλαδή αν βγεις με 3 γκόμενες διαδοχικά σου φεύγουν 150 ευρώ μόνο στα έξοδα dating.Και αυτά δεν είναι τίποτα.
Κίεβο πας για καταστάσεις clusterfuck ωκεανούς πούτσου.Φεύγει η μία έρχεται η άλλη.Freebies,sponsorettes,semipros,pros έχει τα πάντα.Ο ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών για το βασιλικό ευρώ είναι τρομερός.Ολες είναι ψωλαρπάχτρες κυνηγάνε την αρπαχτή.Θεωρούν δεδομένο οτι γαμάς πολλές άλλες και φέρνουν δικές τους να γαμήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η καλύτερη εποχη για τις βορειες μουνες
Ο κουμπάρος μου δουλεύει Φινλανδια, το ιδιο μου λέει

Αν πας Απρίλιο Μάιο σε Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκωβ απλά δε θα θες να επιστρέψεις ποτέ.Βλέπεις τόσες μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρες και πρόσχαρες προσιτές γκόμενες είναι πραγματικά παράλληλο σύμπαν.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν πας Απρίλιο Μάιο σε Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκωβ απλά δε θα θες να επιστρέψεις ποτέ.Βλέπεις τόσες μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρες και πρόσχαρες προσιτές γκόμενες είναι πραγματικά παράλληλο σύμπαν.
Υπάρχει λοιπον παράδεισος :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom