Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν οντως θελω να παμε μαζι ,δεν μπορω να καταλαβω ποσο θυμα φαινεσαι δηλ  :o :o :o
πηγα λαβυρινθ με φιλο υπομετριο 40αρη,κ γαμησε με 1500 χριβνια χορευτρια στριπτιζου απο διπλα ,αλογο απο κραματορσκ,φυσικα μετα το σχολασμα στις 2.30 ,ας πηρε τηλ κι ηρθε σπιτι
το χαι εντ που το ειδες??? :grin:
μηπως τα μπερδευεις με το οπερα??
το λαβυρινθ μια υπογα παρακμιακη ειναι αλλα εχει πολες φοιτητριες  για μενα  :zfuck: συν τις σεμι προ για ουρανοκατεβατους
200-300 στο ντνιπρε???ρε μηπως σουπανε χριβνα κ νομισες ευρω???? :grin: :grin: :grin:
ετσι εξηγειιται γιατι χαλας τοσα,,αυτη σου λεει θειο δωσμου 300 για μια ωρα κι αυτη εννοει χριβνα ,κι εσυ απαντας οχι 100δολαρια πιο πολλα δεν δινω,,κ λεει νταξει αυτη  :dancing: :dancing: :grin: :grin:
το βρηκα αυτο συμβαινει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Μην πάμε Ντνιπρο γιατί θα γίνεις ρεζίλι.Εντάξει εγώ θα ποστάρω το μούνο από το Labyrinth χωρίς να αναφέρω τα 200 ευρώ που μου ζήτησε για να αγοράσει δερμάτινο εσύ να δούμε τι θα βρεις να ποστάρεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
"Romance Tour to Vinnitsa gives you the opportunity to meet hundreds of Ukrainian women from Vinnitsa and its region. The women from Vinnitsa region are family-oriented, loyal and considered to be very good wives.

Women from Vinnitsa, Ukraine Located on the banks of the Southern Buh it impresses everybody by the organic link between town civilization and picturesque nature.

The town of Vinnitsa is over six hundred years old. Its history has known its ups and downs. Vinnitsa was overwhelmed by the Tatar hordes. When the Tatars retreated, the Poles moved into the vacuum. The hard times of the Tatar yoke were followed by the rule of Poland, Lithuania, Turkish raids and, finally, the Russian imperial rule.

Vinnitsa Romane Tour Modern Vinnitsa is an important industrial, economic and cultural centre of independent Ukraine. Besides, it's a green and beautiful city with population nearly 200.000.

Vinnitsa has much to offer for its guests, but nothing compares to the beauty of the women residing in Vinnitsa. Don't miss your chance to meet the girl of your dreams!

"

Βλεπω πανε και ιντερνασιοναλ αγαπουληδες να βρουν νυφη  :2funny:μπιζνα η ουκραινα ,οι ντεβουσκες ανεβαζουν το GDP της χωρας !!! εκτος απο καποιες σπανιες περιπτωσεις που ερωτευονται τυφλα γκρικ λαβερς !!! :rockon:
οπου αυτα τα πραγτορεια γαμου και πολλεσ σκαμερσ.μπεσ στο antiscam να δεισ  φωτο,εμαιλ,κινητα ολων των ρωσιδων και ουκρανιδων απατεωνισων

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε κμαν οντως θελω να παμε μαζι ,δεν μπορω να καταλαβω ποσο θυμα φαινεσαι δηλ  :o :o :o
πηγα λαβυρινθ με φιλο υπομετριο 40αρη,κ γαμησε με 1500 χριβνια χορευτρια στριπτιζου απο διπλα ,αλογο απο κραματορσκ,φυσικα μετα το σχολασμα στις 2.30 ,ας πηρε τηλ κι ηρθε σπιτι
το χαι εντ που το ειδες??? :grin:
μηπως τα μπερδευεις με το οπερα??
το λαβυρινθ μια υπογα παρακμιακη ειναι αλλα εχει πολες φοιτητριες  για μενα  :zfuck: συν τις σεμι προ για ουρανοκατεβατους
200-300 στο ντνιπρε???ρε μηπως σουπανε χριβνα κ νομισες ευρω???? :grin: :grin: :grin:
ετσι εξηγειιται γιατι χαλας τοσα,,αυτη σου λεει θειο δωσμου 300 για μια ωρα κι αυτη εννοει χριβνα ,κι εσυ απαντας οχι 100δολαρια πιο πολλα δεν δινω,,κ λεει νταξει αυτη  :dancing: :dancing: :grin: :grin:
το βρηκα αυτο συμβαινει!!! :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι θεοσ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρα ΔΕΝ ξαναπαμε..... :grin:

Ρε φιλάρα δεν καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιες είναι οι γκόμενες.Οταν ανεβαίνουν οι μισθοί πάνε και κάνουν τρελά έξοδα και βάζουν χρέος.Ποιος νομζίζεις οτι πληρώνει για το χρέος όταν φαληήρουνε?Ο σπονσοράς που τις ξεκωλιάζει απεριόριστα.Ετσι πάθανε και οι Ουκρανές με την ανάπτυξη από την πορτοκαλί επανάσταση όταν η χώρα χρεοκώπησε το 2009 και άρχισε το ξεκώλιασμα.
Οι γυναίκες στα οικονομικά ζητήματα είναι για τον πούτσο εντελώς.Το μόνο που ψάχνουνε είναι καλύτερη τιμή για τα assets τους δηλαδή το μουνί τους.Αγοράζεις όταν είναι απελπισμένες και το δίνουν όσο όσο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
Ρε φιλάρα δεν καταλαβαίνεις πόσο ηλίθιες είναι οι γκόμενες.Οταν ανεβαίνουν οι μισθοί πάνε και κάνουν τρελά έξοδα και βάζουν χρέος.Ποιος νομζίζεις οτι πληρώνει για το χρέος όταν φαληήρουνε?Ο σπονσοράς που τιος ξεκωλιάζει απεριόριστα.Ετσι πάθανε και οι Ουκρανές με την αν΄'απτυξη από την πορτοκαλί επανάσταση όταν η χώρα χρεοκώπησε το 2009 και άρχισε το ξεκώλιασμα.
κοιτα την αλλη φορα που θα σου πουν 300 θελω κι εννοουν χριβνα  ,να μην παζαρεψειςς  για  300 δολλαρια !!! :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Τα άτομα δεν καταλαβαίνουν το παίγνιο.Εχουν μείνει 10 χρόνια πίσω.Ο πουτσαράς οφείλει να προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις.Γιατί να πάω Κρεμεντσούγκ ή Ντνιπροτζερτζίνσκ στην κατάθλιψη αφού μπορώ να της στείλω 600 γκρίβνια στην platicky card της privatbank από το ibox στο Κίεβο ώστε να αγοράσει το bilet για τη μαρσούτκα και να την ξεκωλιάζω Κίεβο όλη μέρα?
Επαρχία έλεγε πριν τον πόλεμο όταν είχε όντως πολύ μουνί και ήταν φτηνά.Και τώρα είναι δυο τρεις φορές φτηνότερα από Κίεβο.Αλλά το μουνί έχει μεταναστεύσει Κίεβο 80% ενώ οι καλές είναι πιασμένες.Αυτό δεν ίσχυε π.χ. το 2003.Τότε το Λβωφ είχε πολύ ανώτερες γκόμενες εμφανιασιακά από το Κίεβο ψηλές και νταρντάνες Πολωνοειδείς ενώ το Κίεβο είχε κοντές και υποσιτισμένες.Τώρα το ανάποδο συμβαίνει.Οπου είναι τα λεφτά μαζεύεται και το καλύτερο μουνί.Νόμος.
Με αυτή την λογική γιατί να τραβιέσαι στο Κίεβο της περνεις τα εισιτήρια και ερχετε στην Αθήνα. Εύκολα.  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.846
Πόντοι
3.656
Με αυτή την λογική γιατί να τραβιέσαι στο Κίεβο της περνεις τα εισιτήρια και ερχετε στην Αθήνα. Εύκολα.  
ο κμαν ειναι αυτο που λεμε τραβατε κι ας κλαιω,,
δεν υπαρχει καμμια λογικη,μσταιοπονεις !!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά χρεώθηκαν γιατί νόμιζαν οτι τα εισοδήματά τους θα ανέβαιναν κάθε χρόνο και όταν έμειναν άνεργες ή τους μείωσαν τους μισθούς 80% με τα δάνεια και τις οφειλές να τρέχουνε άρχισαν τις πίπες για να επιβιώσουνε.Εκεί εισέρχεται η μυθική μορφή του Βαλκάνιου τσομπάνη με το ευρώ του δρ. Σόιμπλε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ρε το bilet με τρένο ή μαρσούτκα είναι 600 γκρίβνυα το πολύ(20 ευρώ) και πάλι σε κλέβουνε.Το αεροπορικό obratno είναι 300 ευρώ.Και ζητάνε να πληρώσεις και zagran passport και βίζα(άλλα 200 ευρώ)
Στέλνεις σε 4 γκόμενες την εξακοσάρα γκρίβνυα(2400 γκρίβνυα ούτε 100 ευρώ) έρχονται οι δύο και τις ξεκωλιάζεις όλη μέρα.Σε μια βδομάδα ξεκωλιάζεις 7 και πληρώνεις για 20 γκόμενες τα εισιτήρια.Σου κλέβουν 15 ευρώ 10 γκόμενες (σύνολο απώλειας 150 ευρώ)και τι έγινε?Στα αρχίδια σου.Βαλκάνιος άρχοντας.Στον πούτσο σου λουλούδια.Πάντα κερδίζεις.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Απλά χρεώθηκαν γιατί νόμιζαν οτι τα εισοδήματά τους θα ανέβαιναν κάθε χρόνο και όταν έμειναν άνεργες ή τους μείωσαν τους μισθούς 80% με τα δάνεις και τις οφειλές να τρέχουνε άρχισαν τις πίπες για να επιβιώσουνε.Εκεί εισέρχεται η μυθική μορφή του Βαλκάνιου τσομπάνη με το ευρώ του δρ. Σόιμπλε.
αντε γεια μας ψυλα τα ποτα μας στην υγεια  του αναπηρου χαχαχαχαχ.τωρα επαναστατουν κιεβο,λενε πληρωνουμε ολα με τιμεσ ευρωπησ θελουμε και μισθουσ ευρωπης.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Ρε το bilet με τρένο ή μαρσούτκα είναι 600 γκρίβνυα το πολύ και πάλι σε κλέβουνε.Το αεροπορικό obratno είναι 300 ευρώ.
Στέλνεις σε 4 γκόμενες την εξακοσάρα γκρίβνυα(100 ευρώ) έρχονται οι δύο και τις ξεκωλιάζεις όλη μέρα.Σε μια βδομάδα ξεκωλιάζεις 7 και πληρώνεις για 20 τα εισιτήρια.Σου κλέβουν 15 ευρώ και τι έγινε?Στα αρχίδια σου.Βαλκάνιος άρχοντας.Στον πούτσο σου λουλούδια.Πάντα κερδίζεις.
Άμα βάλεις το δικό σου αεροπορικό και το χοτέλη ? θα δεις ότι κερδισμένος θα βγεις στο τέλος  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άμα βάλεις το δικό σου αεροπορικό και το χοτέλη ? θα δεις ότι κερδισμένος θα βγεις στο τέλος   :grin:

Με μία γκόμενα?Δεν αξίζει με τίποτα.Μόνο με Τσέχα ή Πολωνέζα άλογο πάνω από 1.85 τα έχω κάνει αυτά να χάσω και το χρόνο μου για κοινές διακοπές.
Οι Ουκρανές δεν αξίζουν ούτε μισό σκατό όχι να τις φέρεις για διακοπές και να σου σπάζουν τα αρχίδια χωρίς ούτε καν τσιμπούκι της προκοπής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αντε γεια μας ψυλα τα ποτα μας στην υγεια  του αναπηρου χαχαχαχαχ.τωρα επαναστατουν κιεβο,λενε πληρωνουμε ολα με τιμεσ ευρωπησ θελουμε και μισθουσ ευρωπης.

Ο ανάπηρος σίγουρα δε γαμάει αφού δεν του σηκώνεται αλλά μας έφτιαξε όλους τους στητικούς Βαλκανιόπουτσους με το ευρώ.Δουλεύει για εμάς ο μπαγάσας ή για τα πουτανάκια.Ποιος ξέρει?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Με μία γκόμενα?Δεν αξίζει με τίποτα.Μόνο με Τσέχα ή Πολωνέζα άλογο πάνω από 1.85 τα έχω κάνει αυτά να χάσω και το χρόνο μου για κοινές διακοπές.
Οι Ουκρανές δεν αξίζουν ούτε μισό σκατό όχι να τις φέρεις για διακοπές και να σου σπάζουν τα αρχίδια χωρίς ούτε καν τσιμπούκι της προκοπής.
Άμα θες πολλές και για λίγο παίρνεις τηλέφωνο στο glamour και σου έρχονται στο πιάτο στο σπίτι σου με 130 ευρώπουλα, κάθε εβδομάδα καινούργιες φέρνει.  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα διαβαζα ρε τρελε κμαν οτι μαδησανε ενα ξενο κιεβο λεφτα και κινητο,πολλους μαδανε αλλα για να γραψουν για αυτον μαλον χιλιαδεσ του πηρανε.προσεχε με τισ πουταναρεσ αν πραγματι δειχνεισ τα λεφτα.απαγαγαν την γυναικα επιχειρηματια σημερα κιεβο 2 αζεροι. αυτη 34,εγραψα σχολιο ασ την κρατησουν θα αγοραση αλλη χαχαχαχ,ζητανε πολλα λεφτα για την γρια.αυτα προσ μερικη πληροφορηση για τουσ φιλουσ που εστειλαν πμ για κιεβο νοεβριο και προτεινα σοφια.οδυσσο κοβουν συνεχεια το ρευμα σε διαφορεσ περιοχεσ 2 ωρεσ.αλλο νεο απο οδυσσο αρκαδια χτεσ σε κλαμπ βρηκαν σκωτωμενο μαχαιρωμενο μεσα σε κλαμπ.γουελκαμ του ουκραιν ελληναρεσ να γαμησετε τισ γκομενεσ μασ.αυτα για να δει ο αρχοντασ που κυκλοφορω τοσα χρονια και θα κολοσω απο τισ ουλεσ των σερβων χαχαχαχ.οδυσσο ακομα συνελαβαν μπαντα που εστινε ραντεβου σε αγαπουληδεσ σε παρκο και τουσ ληστευαν.την επαθε ο κολητοσ μου ευτυχοσ δεν τον κλεψανε η δειρανε.μεσα μεσα σασ λεω καθημερινεσ συνιθισμενεσ ειδησεισ κιεβ-οδυσσο για να βαζετε κινδυνουσ στο νου σας και να εισται καχυποπτοι με ολεσ που μιλατε ιτερνετ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο ανάπηρος σίγουρα δε γαμάει αφού δεν του σηκώνεται αλλά μας έφτιαξε όλους τους στητικούς Βαλκανιόπουτσους με το ευρώ.Δουλεύει για εμάς ο μπαγάσας ή για τα πουτανάκια.Ποιος ξέρει?
καλα εμασ πως μασ γαμησε?κανα μυστικο φιλτρο του εφτιαξε η μπαγιερ χαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σημερα διαβαζα ρε τρελε κμαν οτι μαδησανε ενα ξενο κιεβο λεφτα και κινητο,πολλους μαδανε αλλα για να γραψουν για αυτον μαλον χιλιαδεσ του πηρανε.προσεχε με τισ πουταναρεσ αν πραγματι δειχνεισ τα λεφτα.απαγαγαν την γυναικα επιχειρηματια σημερα κιεβο 2 αζεροι. αυτη 34,εγραψα σχολιο ασ την κρατησουν θα αγοραση αλλη χαχαχαχ,ζητανε πολλα λεφτα για την γρια.αυτα προσ μερικη πληροφορηση για τουσ φιλουσ που εστειλαν πμ για κιεβο νοεβριο και προτεινα σοφια.οδυσσο κοβουν συνεχεια το ρευμα σε διαφορεσ περιοχεσ 2 ωρεσ.αλλο νεο απο οδυσσο αρκαδια χτεσ σε κλαμπ βρηκαν σκωτωμενο μαχαιρωμενο μεσα σε κλαμπ.γουελκαμ του ουκραιν ελληναρεσ να γαμησετε τισ γκομενεσ μασ.αυτα για να δει ο αρχοντασ που κυκλοφορω τοσα χρονια και θα κολοσω απο τισ ουλεσ των σερβων χαχαχαχ.οδυσσο ακομα συνελαβαν μπαντα που εστινε ραντεβου σε αγαπουληδεσ σε παρκο και τουσ ληστευαν.την επαθε ο κολητοσ μου ευτυχοσ δεν τον κλεψανε η δειρανε.μεσα μεσα σασ λεω καθημερινεσ συνιθισμενεσ ειδησεισ κιεβ-οδυσσο για να βαζετε κινδυνουσ στο νου σας και να εισται καχυποπτοι με ολεσ που μιλατε ιτερνετ

Τι χεστης είσαι ρε φίλε?Αν είναι ποτέ δυνατόν Βαλκανιος άρχοντας να κινδυνεύει Κίεβο.Πολωνία Ουκρανία οι πιο επικίνδυνοι θεωρούμαστε εμείς.
Μόνο οι Ρώσοι είναι όντως ζορικοι τύποι δε μασάνε και δε φοβούνται αρκουδίσια φάση.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι χεστης είσαι ρε φίλε?Αν είναι ποτέ δυνατόν Βαλκανιος άρχοντας να κινδυνεύει Κίεβο.Πολωνία Ουκρανία οι πιο επικίνδυνοι θεωρούμαστε εμείς.
Μόνο οι Ρώσοι είναι όντως ζορικοι τύποι δε μασάνε και δε φοβούνται αρκουδίσια φάση.
ναι αρχοντα ειμασται μαγκεσ αλλα οταν σου ριχνουν σπρει και σε κτυπανε 5-6 τι να κανεισ?παλι καλα την μια φορα γιδροπαρκ με γεμυσαν μολωπεσ πρωσωπο και παντου,την δευτερη καλα που δεν με μαχαιρωσαν και πεταξαν στον ποταμο χωρισ ματια που δεν εβλεπα τι θα μου εκαναν με το σπρει.ναι ναι μασ χεζονται χαχαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους! Όταν κάποιος πάει Ουκρανία ΜΟΝΟΣ του είτε πάει σε γκόμενα που έχει στάνταρ είτε πάει να μισθώσει κάποια με την ώρα, την ημέρα, το τριήμερο κτλ! Αν κάποιος πάει για καμάκι σε κλάμπ και δρόμο δεν μπορεί να την παλέψει μόνος!!!!! Τα έζησα πέρσι! Όταν είμουν με  το άλλο άτομο απο το σάιτ τα πράγματα στο καμάκι άλλαζαν και για τους δύο και ήταν πολύ καλύτερα!!! 

Και έχω να πω πως ο μοναδικός διαθέσιμος για ταξίδι σε όλη την Ανατολική ευρώπη τώρα που έφυγε ο Φιντέλ απο Κρακοβία είναι ο ΝΤΕΡΤΥ! Δεν υπάρχει άλλος  ούτε απο τις παρέες μου στη Ρόδο!  :headbang: :headbang: :headbang:
Και να σας πιάσω έναν έναν?
Εκτος απο τους παντρεμένους-δεσμευμένους έχουμε τον Κμαν που τι να πεις... Τον Κουμπάρο που με δυσκολία διαβάζω κείμενό του και δεν μπορώ να τον καταλάβω πάνω απο 2 λεπτά στο Skype!
Aν o Robot μου έλεγε να πάμε 10-15-30 μέρες Κίεβ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και ίσως ήταν καλύτερη προτίμηση αφού με βάση τη πρωτευουσα θα μπορούσαμε να πάμε και 2-3 μέρες και σε κάποια άλλη πόλη! Του το έχω πει πολλές φορές αλλά έχει άλλες προτεραιότητες ...
Ο Βαλκάνιος Πουτσαρας που εμφανίστηκε πρόσφατα θα ήταν καλή παρέα για ταξίδι για καμάκι Τσεχία-Πολωνία αλλά και Ουκρανία  αλλά δεν έχει πολύ χρόνο όπως εγώ το χειμώνα!
Ο Ρεντ έχει άλλη ηλικία όπως μου έχει πει και μάλλον του αρέσει να κινείται μόνος πράγμα που εγώ δεν θέλω καθόλου!!!
Μόνο ο Ντέρτι μένει να ταξιδευει... για pre-arranged συναντήσεις και εγώ κολλάω μόνο και μόνο επειδή πάει με αυτοκίνητο! Αν πήγαινε με αεροπλάνο δεν χρειαζόταν άλλον!
Οι βασικές μου και ακριβές διακοπές φέτος θα είναι Μόσχα με φίλο απο Ρόδο που εκεί ξέρω τι θα γίνει απο τώρα  :pipa2: :pipa1: :fuck1: :fuck2: :knockinb: και για εμένα και για αυτόν!!!

Η ουκρανική επαρχία για εμένα είναι ότι για κάποιο ζευγάρι η Ταϊλάνδη ή η Αίγυπτος!! Μια φτηνή χώρα με κατώτερους "αυτόχθονες" που απλά νιώθω πιο άνετα απ'οτι να πάω σε τριτοκοσμική χώρα εκτός Ευρώπης!!! Ούτε η θάλασσα ούτε η χλιδή μου λείπει στη Ρόδο ούτε το μουνί! Οι διακοπές σε μέρος φτηνό χωρίς φόβο τρομοκρατικής επίθεσης και χωρίς Τουρισμό με νοιάζουν!Και αν κάτσει κάτι έκατσε! Αν βέβαια δεχτώ πολλές απορρίψεις και ξινίλα απο τις γκόμενες με πιάνει η μιζέρια και περιμένω και τη μια γρίβνα πίσω στο καφέ ή το εστιατόριο και παζαρεύω τους ταξιτζίδες και ότι παζαρεύεται μέχρι τα άκρα :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom