Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κι εγω σκεφτομουν για εμπειρια βορνεο ή καμποτζη αλλα ειναι και η βυνιτσα ! :2funny:  :think:
Πιστευω πως μια ενδιαφερουσα εκδρομη και αναλογου ρισκου ισως θα ηταν στο τριγωνο μπρεστ(λευκορωσιας) -λουτσκ(ουκρανιας)και λουμπλιν (πολωνιας), τρεις τοπ γκομενο- χωρες σε κοντινη αποσταση λιγων km απο τα συνορα τους.Πας και κανεις επιτοπου συγκρισεις  ,παιρνεις δειγματα και  :fuck1:! εμενα ομως τα χωρια μου την σπανε για κυνηγι..
Δυτικα μονο λβιβ θα πηγαινα σε περιοδο που δεν πανε πολλοι τουριστες ,μπουκοβελ να κανω να σκι εκει στο ρεσορτ και λιγο απο ιβανο φρανκιβσκ...απο εκει ηταν η πρωην  :boobies:...αυτα τα ολιγα,χωρις ουκρανικα στα δυτικα ή ρωσικα, η επαρχια ειναι δυσκολη ...δεν εχω να προσθεσω κατι. ντομπρε νοτσι

Μπρεστ δεν έχει καθόλου κόσμο φανταστείτε κάτι σαν Τρίκαλα.Λούμπλιν ναι,Λουτσκ εύκολες γκόμενες αλλά άδεια πόλη.Μιλάμε για ερειμωμένες πόλεις φαντάσματα.Ολοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Το big μυστικό ήταν το Λβωφ αλλά το γάμησε ο κωλοεθνικισμός.Τώρα δεν υπάρχει ούτε μία ουκρανική πόλη που να αξίζει τον κόπο εκτός Κιέβου Οδησσού.
Από ανέσεις δε συζητάω σα δεκαετία του πενήντα Ελλάδα.Μόνο Κίεβο έχει ανέσεις δυτικού τύπου που πληρώνεις τριπλάσια από ό,τι σε δυτική Ευρώπη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Μπρεστ δεν έχει καθόλου κόσμο φανταστείτε κάτι σαν Τρίκαλα.Λούμπλιν ναι,Λουτσκ εύκολες γκόμενες αλλά άδεια πόλη.Μιλάμε για ερειμωμένες πόλεις φαντάσματα.Ολοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Το big μυστικό ήταν το Λβωφ αλλά το γάμησε ο κωλοεθνικισμός.Τώρα δεν υπάρχει ούτε μία ουκρανική πόλη που να αξίζει τον κόπο εκτός Κιέβου Οδησσού.
για σενα δεν υπαρχει αλλη  πολη οντως γιατι
1.εισαι στα β ηντα κοντα οποτε μονο με πουτανες μπορεις ν ασχοληθεις σε ουκρανια,ουτε ξαν σεμι προ,οποτε επιδη πας κ πσκ χρειαζεται μεγαλη προσφορα ωστε νασαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει,
2.εχεις λιγο χρονο κ σε τρεις μερες η δυο που πας,δεν κανεις σεφτε αν εισαι τετοιας ηληκιας
σωστα μιλας αλλα δεν ειμαστε ολοι ενα
αλλα ο ρομποτ που ειναι ισως 30 αλλο ο ντερτυς στα 40 ισως κι αλλο εσυ...
η συνταγη σου ειναι σωστη για τους 55 πλας... :hi:
το μπιγκ μυστικο ηταν ειναι κ θα παραμεινει το ντνιπροπετροφσκ λογω νοοτροπιας ιζυ γκοινγ κ ενος πουτανοκλιματος που αιωρειται στην ατμοσφαιρα γενικως..
φυσικα..με ρωσσικα,καποια βασικα,,αλλιως τιποτα δεν ισχυυει απο τα ανωθεν

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Πριν 4-5 χρόνια είχα γράψει για τα καλύτερα μέρη από της δικές μου εμπειρίες και όλα ήταν κεντρική και ανατολική Ουκρανία και το καλοκαίρι Kριμαία  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1.εισαι στα β ηντα κοντα οποτε μονο με πουτανες μπορεις ν ασχοληθεις σε ουκρανια,ουτε ξαν σεμι προ,οποτε επιδη πας κ πσκ χρειαζεται μεγαλη προσφορα ωστε νασαι σιγουρος οτι κατι θα βρεθει,
2.εχεις λιγο χρονο κ σε τρεις μερες η δυο που πας,δεν κανεις σεφτε αν εισαι τετοιας ηληκιας

Ο Ντέρτυ πάει με ΜΙΛΦς και prearranged contacts  από το ίντερνετ.
Αν πας για εικοσάρες ζεστό μουνί από το δρόμο και τα κλαμπ θα πιάσεις μαθηματικά τα αρχίδια σου στην επαρχιακή Ουκρανία όπως ο Glock που θεωρητικά είχε όλες τις προυποθέσεις.
Μόνο κωλοπετσωμένα,φανατικά,πουτσοκέφαλα άτομα με τεράστια εμπειρία μπορυν να έχουν αποτέλεσμα στο αφιλόξενο πεδίο απλά γιατί συντρίβουν τους περιορισμούς της πραγματικότητας και επιβάλλουν την παράνοιά τους.
Πρέπει να είσαι ποτσοκέφαλος όπως οι Βαλκάνιοι ή όπως εκείνοι του ISIS που ενώ ξέρουν οτι θα πεθάνουν στη Μοσούλη παραμένουν μέχρις ενός.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Πριν 4-5 χρόνια είχα γράψει για τα καλύτερα μέρη από της δικές μου εμπειρίες και όλα ήταν κεντρική και ανατολική Ουκρανία και το καλοκαίρι Kριμαία  :rockon:
πεστα κι εσυ σαν πιο ειδικος, γιατι στο τελος θα νομιζουν οτι ειμαι βουλευτης απο ντνιπρε χαρκιβ η ζαποριζιε κ τα προμοταρω... :grin:
υγ μετα τον πολεμο-αποσχιση,κριμαια πως ειναι?,εννοω απο κοσμο τιμες κ φυσικα ατμοσφαιρα  :fuck1:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Ο Ντέρτυ πάει με ΜΙΛΦς και prearranged contacts  από το ίντερνετ.
Αν πας για εικοσάρες ζεστό μουνί από το δρόμο και τα κλαμπ θα πιάσεις μαθηματικά τα αρχίδια σου στην επαρχιακή Ουκρανία όπως ο Glock που θεωρητικά είχε όλες τις προυποθέσεις.
Μόνο κωλοπετσωμένα,φανατικά,πουτσοκέφαλα άτομα με τεράστια εμπειρία μπορυν να έχουν αποτέλεσμα στο αφιλόξενο πεδίο απλά γιατί συντρίβουν τους περιορισμούς της πραγματικότητας και επιβάλλουν την παράνοιά τους.
ο γκλοκ πηγε μικατσεβο εξ ου κ πηρε τ αρχιδια μου
αν ειχε παει πχ φρανκιφσκ θαχε γαμησει 2-3 20αρες μονο με τα ποτα κ τον χοροστην πιστα..
ο ντερτυ αν κυνηγαει μιλφ ο παραδεισος του παλι ειναι η κεντρικη ουκρανια οπου οι 35πλας ειναι στα αζητητα εντελως κι ας ειναι θεομουναρες  :tits2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο γκλοκ πηγε μικατσεβο εξ ου κ πηρε τ αρχιδια μου
αν ειχε παει πχ φρανκιφσκ θαχε γαμησει 2-3 20αρες μονο με τα ποτα κ τον χοροστην πιστα..

Πήγε και Λβωφ και έπιασε τα αρχίδια του.Εντελώς προβλεπέ δηλαδή.Σου μοιάζει ο Γκλοκ για πουτσοκέφαλος ή ακραίος?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ποια Κριμαία?Η Κριμαία πλέον είναι Ρωσία.Ντνίπρο,Χάρκοβο?Καλύτερα να κλάσει κανείς παρά να επισκεφτεί τις άνω πόλεις.Σας έχω γράψει επανειλλημένα για το σκηνικό εκεί.Δεν είναι να πας με την πούτσα έξω και όλες να ξερογλύφονται.Μιλάμε για πολλές προυποθέσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Πήγε και Λβωφ και έπιασε τα αρχίδια του.Εντελώς προβλεπέ δηλαδή.Σου μοιάζει ο Γκλοκ για πουτσοκέφαλος ή ακραίος?
λβοβ αν δεν εισαι σωματομετρικα ψηλος κ γυμνασμενος δεν παιζεις ..εξ αλλου το μερος εχει καει απο 5ετιας
εγω ενω ηταν η εδρα μου,μετα το μαινταν το παρατησα καθοσον χαλασε εντελως με ξενους ορδες πολωνων κ αγγλοφωνων συν αραπια κλπ
η μονη πολη στην περιοχη που ειναι ακομα αλωβητη κ εχει σχετικα αρκετο νιμου ειναι το φρανκιφσκ πλεον...αλλα φευγει απο το βασικο κανονα ειναι κατω απο 500-600 χιλ
παρολα αυτα ειναι εντελως ιζυ γκοινγ οι ντεβουσκες
β προβλημα ,τα ΦΑΝΑΤΙΚΑ ουκρανικα...
για υτο λεω ,η ζωη  :zfuck: :zfuck: :zfuck: αρχιζει απο νικολσεφ κ δεξια στο χαρτη ... :hi: :hi: :hi:παντα ...imop

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Ποια Κριμαία?Η Κριμαία πλέον είναι Ρωσία.Ντνίπρο,Χάρκοβο?Καλύτερα να κλάσει κανείς παρά να επισκεφτεί τις άνω πόλεις.Σας έχω γράψει επανειλλημένα για το σκηνικό εκεί.Δεν είναι να πας με την πούτσα έξω και όλες να ξερογλύφονται.Μιλάμε για πολλές προυποθέσεις.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ
εισαι περασμενης εσοδειας ,,
εδω αρχιζω κι εχω θεματα πλεον κι εγω που ειμαι κ δεκα-δεκαπεντε  χρονια πιο μικρος κ 10-15 ποντους πιο ψηλος..  :hi:
οι περιοχες ειναι χρυσωρηχεια,,το θεμα ειναι οχι το παιγνιο,που παραυπαρχει ,αλλα αν εσυ μπορεις να μετεχεις σε αυτο
οι προυποθεσεις υπαρχουν εχεις δικιο αλλα ειναι απλες
νασαι κατω απο 40-45,να κοιταγεσαι ,κ να μπορεις να συνενοηθεις λιγα ρωσσικα ..τιποτα πιο πολυ
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
λβοβ αν δεν εισαι σωματομετρικα ψηλος κ γυμνασμενος δεν παιζεις ..εξ αλλου το μερος εχει καει απο 5ετιας
εγω ενω ηταν η εδρα μου,μετα το μαινταν το παρατησα καθοσον χαλασε εντελως με ξενους ορδες πολωνων κ αγγλοφωνων συν αραπια κλπ
η μονη πολη στην περιοχη που ειναι ακομα αλωβητη κ εχει σχετικα αρκετο νιμου ειναι το φρανκιφσκ πλεον...αλλα φευγει απο το βασικο κανονα ειναι κατω απο 500-600 χιλ
παρολα αυτα ειναι εντελως ιζυ γκοινγ οι ντεβουσκες
β προβλημα ,τα ΦΑΝΑΤΙΚΑ ουκρανικα...
για υτο λεω ,η ζωη  :zfuck: :zfuck: :zfuck: αρχιζει απο νικολσεφ κ δεξια στο χαρτη ... :hi: :hi: :hi:παντα ...imop

Τι μου λες ρε φίλε τώρα?Εγώ Λβωφ πάω από το 2005.Τότε γαμούσες διαφορετική γκόμενα 20 χρονών,ξανθιά κάθε 3 μέρες και τζάμπα.Και πιο συχνά ακόμα.Τι σχέση έχει με σήμερα?Τι σχέση έχει το πάλαι ποτέ κραταιό Milenium με τις ψυλομύτες και τις νρίβες του Fashion club?Πήγε και ο Γκλοκ και κόντεψαν να τον πετάξουν έξω σηκωτό δεν ταίριαζε στην ατμόσφαιρα.Πήγα και εγώ και τα είδα.
Ετσι ήταν το Milenium που φόρτωνες στάνταρ μουνάρα στα ladies night την Τετάρτη?Μην παραπλανούμε τον κόσμο.Οι Λβιώτισσες όσο εθνικιστικά περήφανες και πίπες ήταν οι ευκολότερες γκόμενες της Ουκρανίας.Ηταν όμως.Τώρα το Κίεβο έχει τα σκήπτρα καθαρά όλο το ψωλί της χώρας εκεί έχει μαζευτεί όπως και οι πουτσαράδες.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
το μπιγκ μυστικο ηταν ειναι κ θα παραμεινει το ντνιπροπετροφσκ λογω νοοτροπιας ιζυ γκοινγ κ ενος πουτανοκλιματος που αιωρειται στην ατμοσφαιρα γενικως..
φυσικα..με ρωσσικα,καποια βασικα,,αλλιως τιποτα δεν ισχυυει απο τα ανωθεν

Εγώ θα πω πως ο καθένας μας έχει τους δικούς του στόχους, μεθοδους, χρόνο και χρήμα. Η συνταγή η δικιά μου μπορεί να είναι αποτυχημένη για κάποιον άλλο. Όπως και τούμπαλιν. Και στην τελική ο καθείς όπου τη βρίσκει, όπως τη βρίσκει. Είναι καλό το γεγονός πάντως πως μερικοί σε αυτό το thread, όπως και σε μερικά άλλα, μπορούν και συζητάνε χωρίς να προσβάλουν ο ένας τον άλλο και ανταλλάσουν πληροφορίες και απόψεις. Εμένα λοιπόν που μου αρέσει να ψάχνομαι και να εξερευνώ σε λιγότερο πορνοτουριστικά μέρη, Κίεβο και Οντέσσα το καλοκαίρι χωρίς γνωριμίες εκ των προτέρων με κορίτσια τσεκαρισμένα δεν θα πήγαινα. Όχι ότι δεν έχει ευκαιρίες και φυσιολογικά κορίτσια.. αλλά γιατί να ψάχνω το 20% των διαθέσιμων γυναικών που δεν είναι καρχαρίες? Σε μικρές πόλεις δεν υπάρχει αυτό, τουλάχιστον όχι εκεί που έχω πάει εγώ. Και ελπίζω πως και σε αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψω κάποια καλή πόλη (Βιννίτσα-Τερνόπιλ)για τα γούστα μου και το δικό μου τρόπο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Τι μου λες ρε φίλε τώρα?Εγώ Λβωφ πάω από το 2005.Τότε γαμούσες διαφορετική γκόμενα 20 χρονών,ξανθιά κάθε 3 μέρες και τζάμπα.Και πιο συχνά ακόμα.Τι σχέση έχει με σήμερα?Τι σχέση έχει το πάλαι ποτέ κραταιό Milenium με τις ψυλομύτες και τις νρίβες του Fashion club?Πήγε και ο Γκλοκ και κόντεψαν να τον πετάξουν έξω σηκωτό δεν ταίριαζε στην ατμόσφαιρα.Πήγα και εγώ και τα είδα.
Ετσι ήταν το Milenium που φόρτωνες στάνταρ μουνάρα στα ladies night την Τετάρτη?Μην παραπλανούμε τον κόσμο.Οι Λβιώτισσες όσο εθνικιστικά περήφανες και πίπες ήταν οι ευκολότερες γκόμενες της Ουκρανίας.Ηταν όμως.Τώρα το Κίεβο έχει τα σκήπτρα καθαρά όλο το ψωλί
της χώρας εκεί έχει μαζευτεί όπως και οι πουτσαράδες.
το 2006 ξεκινησα ναμαι καθε μηνα εκει...για 7-8 μρες
οποτε τα ιδια εχουμε ζησει
το μιλενιουμ ηταν μαζι με το ζανζιμπαρ ο απολυτος μουμοπαραδεισος,τα πιο πολλα ουαν ναιτ σταντ της καριερας μου.. :grin: ηταν εκει
αλλα μολις εσπασε δεν αντικατασταθηκε
φασιον πριν πεσουν οι πολλοι ξενοι παλι επαιρνες,βεβαια οχι σαν μιλενιουμ ,καμμια σχεση..
τωρα δεν ξερω αν ειναι ακυρο το μερος η μεγαλωσα εγω..μαλλον κ τα δυο
σιγουρα ομως το κιεβο ειναι η λυση απελπισιας ,αλλα στην περιπτωση σου cant help it...
καινε αλτερνατιβε που λενε κι οι φριτσηδες
για οσους ομως ειναι καβλωμενοι κ νεωτεροι το κιεβο ειναι αυτοκτονικη επιλογη... :hi:
δηλ αν ειναι να σξΚω σαν μαλακας 200αρες για γαμησι κ 50αρες για βολτες,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ???? :headbang: :headbang: :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ
εισαι περασμενης εσοδειας ,,
εδω αρχιζω κι εχω θεματα πλεον κι εγω που ειμαι κ δεκα-δεκαπεντε  χρονια πιο μικρος κ 10-15 ποντους πιο ψηλος..  :hi:
οι περιοχες ειναι χρυσωρηχεια,,το θεμα ειναι οχι το παιγνιο,που παραυπαρχει ,αλλα αν εσυ μπορεις να μετεχεις σε αυτο
οι προυποθεσεις υπαρχουν εχεις δικιο αλλα ειναι απλες
νασαι κατω απο 40-45,να κοιταγεσαι ,κ να μπορεις να συνενοηθεις λιγα ρωσσικα ..τιποτα πιο πολυ
:hi:

Εσύ είσαι πλέον εκτός.Μη σου φανεί παράξενο που στα λέω.Εγώ υποβαθμίστηκα εμφανισιακά αλλά αναβαθμίστηκα οικονομικά οπότε αντιρροπίζω έστω 90%.Δηλαδή γαμάω 20% λιγότερες ή πληρώνω τα διπλά για τις ίδιες γκόμενες.Οι άλλοι γίνεστε irrelevant με το παίγνιο γιατί σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις και δεν αντιρροπίζετε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Εσύ είσαι πλέον εκτός.Μη σου φανεί παράξενο που στα λέω.Εγώ υποβαθμίστηκα εμφανισιακά αλλά αναβαθμίστηκα οικονομικά οπότε αντιρροπίζω έστω 90%.Δηλαδή γαμάω 20% λιγότερες ή πληρώνω τα διπλά για τις ίδιες γκόμενες.Οι άλλοι γίνεστε irrelevant με το παίγνιο γιατί σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις και δεν αντιρροπίζετε.
δσσκαλε με ολο τον σεβασμο  :rolleyes: ,αλλα επειδη γερμανια εισαι στην καλυτερη βγαζεις νετο τα μισα απο μενα ,αντε το 70%
στην χειροτερη το 30%.... :hi:
οι εξελιξεις με το χριβνα στα 30,επαρχια βοηθουν επι 2 σε σχεση με παλια  :fuck1: ,ενω στο κιεβο που πας εσυ οχι γιατι σε μετραν σε ευρω... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το 2006 ξεκινησα ναμαι καθε μηνα εκει...για 7-8 μρες
οποτε τα ιδια εχουμε ζησει
το μιλενιουμ ηταν μαζι με το ζανζιμπαρ ο απολυτος μουμοπαραδεισος,τα πιο πολλα ουαν ναιτ σταντ της καριερας μου.. :grin: ηταν εκει
αλλα μολις εσπασε δεν αντικατασταθηκε
φασιον πριν πεσουν οι πολλοι ξενοι παλι επαιρνες,βεβαια οχι σαν μιλενιουμ ,καμμια σχεση..
τωρα δεν ξερω αν ειναι ακυρο το μερος η μεγαλωσα εγω..μαλλον κ τα δυο
σιγουρα ομως το κιεβο ειναι η λυση απελπισιας ,αλλα στην περιπτωση σου cant help it...
κεινε αλτερναστιβε που λενε κι οι φριτσηδες
για οσους ομως ειναι καβλωμενοι κ νεωτεροι το κιεβο ειναι αυτοκτονικη επιλογη... :hi:

Το Κίεβο τα γάμησε πλέον όλα.Θες λόγω εθνικισμού θες λόγω πολέμου έκανε τα υπόλοιπα μέρη σκιές του εαυτού τους.Πλέον καλύτερα να πας Κράκωβ παρά Λβωφ.Δεν ίσχυε αυτό παλιά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δσσκαλε με ολο τον σεβασμο   :rolleyes: ,αλλα επειδη γερμανια εισαι στην καλυτερη βγαζεις νετο τα μισα απο μενα ,αντε το 70%
στην χειροτερη το 30%.... :hi:
οι εξελιξεις με το χριβνα στα 30,επαρχια βοηθουν επι 2 σε σχεση με παλια  :fuck1: ,ενω στο κιεβο που πας εσυ οχι γιατι σε μετραν σε ευρω... ;)

Πούτσες.Εγώ βγάζω 8000 ευρώ μηνιαίως μεικτά και η τράπεζα μου δίνει 6000 ευρώ πίστωση για διακοπογαμήσια.Καμία πόλη της Ευρώπης εκτός Κιέβου δε δίνει τις ιδιες ποσότητες μουνιού ποιοτικά και ποσοτικά πλέον με αυτά τα λεφτά.
Αν έβγαζα πάνω από 20000 ευρώ μηνιαίως θα προτιμούσα χαλαρά Μόσχα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Το Κίεβο τα γάμησε πλέον όλα.Θες λόγω εθνικισμού θες λόγω πολέμου έκανε τα υπόλοιπα μέρη σκιές του εαυτού τους.Πλέον καλύτερα να πας Κράκωβ παρά Λβωφ.Δεν ίσχυε αυτό παλιά
για μενα επειδη προσφατα πρασα απο πολωνια,μονο το κατοβιτσε εχει κατι να δειξει,,κρακοβια με λβοβ,θαλεγα τα ιδια χαλια αν βγεις στο κεντρο για χαντινγκ,αλλα μερη οπως το βοσζαλ στο λβοβ κ σκρινια,ΔΕΝ εχει η κρακωβια,ειναι ολα  too much EU.. :helpplea:
λβοβ αν κινηθεις μερα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ κατι εχει ακομα,,ενα δυο γκολ θα μπουν,,κεντρο ειναι πολυ αποτυχια εχεις δικιο πλεον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Πούτσες.Εγώ βγάζω 8000 ευρώ μηνιαίως μεικτά και η τράπεζα μου δίνει 6000 ευρώ πίστωση για διακοπογαμήσια.Καμία πόλη της Ευρώπης εκτός Κιρβου δε δίνει τιςιδιες ποσότητες μουνιού ποιοτικά και ποσοτικά πλέον με αυτά τα λεφτά.
Αν έβγαζα πάνω από 20000 ευρώ μηνιαίως θα προτιμούσα χαλαρά Μόσχα.
8000 μεικτα...μαλιστα
1,τι δουλεια κανεις
και 2,ποσο φορο πληρωνεις?
8 δεν παιρνει στους φριτσηδες ουτε διευθυντης σε τραπεζα στο Μοναχο,οποτε με την μια δε σε πιστευω ,αλλα και  αν επαιρνες τα 4000 ειναι με τη μια εισφορες... ;)(που δεν παιρνεις)
τωρα αυτη την μαλ..α παιρνω 6000 (για να γαμησω κιολλας  :helpplea:) αρα εχω 6000 ειδοδημα ,την παραβλεπω... :grin:
οποτε οπως σου ειπα ,χωρις να σε κοντραρω σε κατι ,αλλα για να ακυρωσω το επιχηρημα σου,ισως μειον τα παγια σου ,τουλαχιστον 1200 το μηνα στο dtl κανα 1500 το μηνα σου περισευεουν,ΑΡΑ γιατι πας κιεβο κ τα τρως σε 3 μερες?? :headbang:
ο χρονος ειναια μειλικτος αλλα δεν πρεπει να τρελαθουμε κιολας....imop  :hi:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω εγω δεν θα προτεινα επαρχια σε μη εμπειρο απο ουκρανια..
1.μικρα μερη μικροτερες επιλογες 2.ανατολικα εχουν καταστραφει απο πολεμο βλ ντονιεσκ.3.δυτικα εθνικο-υπερηφανες και ορδες ξενων στο λβιβ λογω wizzair και τουρισμου.4.μικρη πολη συντροφοι γνωστοι συγγενεις και gossip σιγα μην παει ευκολα με ξενο,5.οι καλες φευγουν για κιεβ ειτε για σπουδες ή δουλεια..6.υπαρχουν και καποια φοιτητακια στα πανεπιστημια επαρχιας αλλα ειναι γκαγκα τα πιο πολλα κι αν τα βρεις πρεπει να μπεις στον στενο πανεπιστημιακο κυκλο και παρτυ 7.χωρις γλωσσα δεν τραβας με τιποτα..8.τωρα αν βρειτε καμμια μεγαλη χωρισμενη με παιδι..οκ ισως ερθει απο γειτονικη πολη να δει τον σεξοτουριστα που θα ταξει ερωτες ή κασερι,το 90% για σπονσορσιπ σκεφτεται!!! κιεβ  εχει ποιοτητα εχει ποσοτητα εχει τοπ μουνια εχει και νορμαλ κοριτσια,καποια απο αυτα βγαινουν μαζι σου καποια δεν θα σου καθισουν...καποια αλλα ομως  :knockinb: επισης εχει και πουτανοεπιλογες απειρες αν στραβωσει το σχεση ραντεβου και δεν υπαρχει χρονος, οποιος θελει δεν χορταινει εκει...παντως την υπεροχη που ενιωσα στο decadance ή στο budha δεν θα νιωσω πχ στο τερνοπιλ !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom