Κι εγω σκεφτομουν για εμπειρια βορνεο ή καμποτζη αλλα ειναι και η βυνιτσα !
Πιστευω πως μια ενδιαφερουσα εκδρομη και αναλογου ρισκου ισως θα ηταν στο τριγωνο μπρεστ(λευκορωσιας) -λουτσκ(ουκρανιας)και λουμπλιν (πολωνιας), τρεις τοπ γκομενο- χωρες σε κοντινη αποσταση λιγων km απο τα συνορα τους.Πας και κανεις επιτοπου συγκρισεις ,παιρνεις δειγματα και ! εμενα ομως τα χωρια μου την σπανε για κυνηγι..
Δυτικα μονο λβιβ θα πηγαινα σε περιοδο που δεν πανε πολλοι τουριστες ,μπουκοβελ να κανω να σκι εκει στο ρεσορτ και λιγο απο ιβανο φρανκιβσκ...απο εκει ηταν η πρωην ...αυτα τα ολιγα,χωρις ουκρανικα στα δυτικα ή ρωσικα, η επαρχια ειναι δυσκολη ...δεν εχω να προσθεσω κατι. ντομπρε νοτσι
Μπρεστ δεν έχει καθόλου κόσμο φανταστείτε κάτι σαν Τρίκαλα.Λούμπλιν ναι,Λουτσκ εύκολες γκόμενες αλλά άδεια πόλη.Μιλάμε για ερειμωμένες πόλεις φαντάσματα.Ολοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Το big μυστικό ήταν το Λβωφ αλλά το γάμησε ο κωλοεθνικισμός.Τώρα δεν υπάρχει ούτε μία ουκρανική πόλη που να αξίζει τον κόπο εκτός Κιέβου Οδησσού.
Από ανέσεις δε συζητάω σα δεκαετία του πενήντα Ελλάδα.Μόνο Κίεβο έχει ανέσεις δυτικού τύπου που πληρώνεις τριπλάσια από ό,τι σε δυτική Ευρώπη.