midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.846
- Πόντοι
- 3.656
σωστα τα λεςΕγώ θα πω πως ο καθένας μας έχει τους δικούς του στόχους, μεθοδους, χρόνο και χρήμα. Η συνταγή η δικιά μου μπορεί να είναι αποτυχημένη για κάποιον άλλο. Όπως και τούμπαλιν. Και στην τελική ο καθείς όπου τη βρίσκει, όπως τη βρίσκει. Είναι καλό το γεγονός πάντως πως μερικοί σε αυτό το thread, όπως και σε μερικά άλλα, μπορούν και συζητάνε χωρίς να προσβάλουν ο ένας τον άλλο και ανταλλάσουν πληροφορίες και απόψεις. Εμένα λοιπόν που μου αρέσει να ψάχνομαι και να εξερευνώ σε λιγότερο πορνοτουριστικά μέρη, Κίεβο και Οντέσσα το καλοκαίρι χωρίς γνωριμίες εκ των προτέρων με κορίτσια τσεκαρισμένα δεν θα πήγαινα. Όχι ότι δεν έχει ευκαιρίες και φυσιολογικά κορίτσια.. αλλά γιατί να ψάχνω το 20% των διαθέσιμων γυναικών που δεν είναι καρχαρίες? Σε μικρές πόλεις δεν υπάρχει αυτό, τουλάχιστον όχι εκεί που έχω πάει εγώ. Και ελπίζω πως και σε αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψω κάποια καλή πόλη (Βιννίτσα-Τερνόπιλ)για τα γούστα μου και το δικό μου τρόπο.
απλα το πιιντ το δικο μου ειναι οτι
εαν καπου δεν ειναι ιζυγκοινγκ φαση οι γκομενες κι ειναι κι ακριβα ποιος ο λογος να πας?
αρχικα ολοι πηγαμε ανατ ευρωπη γιατι γαμουσαμε ευκολα κ με λιγα εξοδα διαβιωσης κ αισθανομαστε αγαδες με 100χιλιαρικα δραχμες τοτε
τωρα ποιος ο λογος να παει καποιος να τον μαδησουνε στο κιεβο στην μοσχα η οπου αλλου,απο την στιγμη που δεν ειναι πολυ πλουσιος?
αν ειναι να χαλας τ αντερα σου για 4-5 πουτσες,καθεσαι στ αυγα σου κ στην αθηνα η σαλονικ,ετσι κι αλλιως οι ασυληπτες μουναρες εχουν φυγει κι απο ουκρανια κι απο παντου κι ειναι στο ντουμπαι μονακο λονδινο ισως...
ετσι για να θυμ,ο,ατσε τα βασικα!!!