Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για αυτό στο site έχουν εξαφανιστεί όλοι οι αξιόλογοι παίχτες. Γιατί η ανικανότητα μερικών να γράψουν έστω μια αξιόλογη πληροφορία τους έχει οδηγήσει σε παράκρουση. Το τι αγοράζω εγώ δεν υπήρξε ως ερώτημα. Ξέρεις ελληνικά? Το ερώτημα ήταν ποια είναι η φθηνότερη ευρωπαϊκή πόλη. Στις 27 που θα είμαι Μόσχα θα ενημερώσω και για τις τιμές εκεί. Αν δεν έχεις προσωπικότητα και γίνεσαι φερέφωνο των αποτυχημένων.. Ξεχνάς να διαβάζεις το θέμα. Εδώ είναι η Βιννίτσα. Καλή σου μέρα κούκλε
φιλοσ μολδαβοσ στην κυπρο παει μοσχα καποτε και λεει φτηνα ειναι πλεον,παει με ευρο.4 χρονια να παω δεν ξερω τωρα αλλα που εβλεπα ξενοδοχεια πετρουπολι πριν ενα χρονο ξενοδοχεια 100 την μερα τωρα ηταν 25-30.μπεσ στο select a room russia.καλυτερεσ τιμεσ απο μπουκινκ σε καπεια σου δινει μια μερα δωρεαν την εβδομαδα και σου στελνουν δωρεα χαρτι κρατησησ που χρειαζεται για βιζα.να κανεισ τι ρε μοσχα?αν σε στησουν και δεν ερθουνε εκει δεν ειναι κιεβ η οδυσσοσ που πασ στο κεντρο.μοσχα πρεπει να ξερεισ να κινηθεισ με μετρο και ρωσικα.δεν ειναι οπως κιεβ-οδυσσο ολα διπλα με τα ποδια,χρειαζεσαι καπειον που ξερει

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΚΑΝΕ ΠΑΙΚΤΗ!!!!!!!!!!
Ευτυχως που ειναι μεγαλη η μοσχα :S :2funny: σε ποιο χοτελ θα καταληξεις τυπε μου στο Marriot Ή στο 4seasons ??? :2funny:
Στα αλλα που πας οδικως βρε τυπε,εσυ τα γραφεις! με το καρο απο σαλονικα και ψαχνεις να βρεις το 0.24 gas τιμη και εσυ λες για σαλαμια και ψωμι...το χαι που λεγαμε... ενω εμεις λες ειμαστε κατηγοριας τουρκων ή γερων ευρωπαιων!!!!! :headbang:
θες πληροφοριες? ποιος πηγε εκει προσφατα? ρωτα τις γκομεναρες που μιλας ,ανοιξε γκουγκλ...το tripadvisor δεν θα εχει τιποτε ή τα φορουμς ιντερνασιοναλ..
Τωρα αν γραφεις κυριως για  να παραμυθιαζεις οτι πηδας ντεβουσκες (αλλο αν ειναι 35+) και 5 γκομενες σε 3 μερες στην επαρχια ουκρανιας και μολδαβιας οπως εγραφες παλια,ολες τσαμπε ..που παιρνουν τραινα μαρσουτκες να δουν τον πριγκηπα της σαλονικας τον παραμυθα των βαλκανιων και τις στελνει στο 8ωρο αν δεν του πολυαρεσουν ή για να βρει την επομενη... :2funny: :2funny: :2funny:οι μονες φωτο που εβαλες ηταν κατι γυρισμενες πλατες και "λουξ πρωινα"!!!!α και για τους φοβερους δρομους!!!!να φτιαξουν ενα app περιοχες για cheap lovers θα ηταν τρομερο startup :2funny: :2funny: ! υπαρχει και η ζανζιβαρη τυπε αλλα θες αεροπλανο!!!! :2funny:

γραψτε οτι θελετε,ετσι κι αλλιως ο σανος ειναι δωρεαν!!!

ντομπρε ουτρο

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΚΑΝΕ ΠΑΙΚΤΗ!!!!!!!!!!
Ευτυχως που ειναι μεγαλη η μοσχα :S :2funny: σε ποιο χοτελ θα καταληξεις τυπε μου στο Marriot Ή στο 4seasons ??? :2funny:
Στα αλλα που πας οδικως βρε τυπε,εσυ τα γραφεις! με το καρο απο σαλονικα και ψαχνεις να βρεις το 0.24 gas τιμη και εσυ λες για σαλαμια και ψωμι...το χαι που λεγαμε... ενω εμεις λες ειμαστε κατηγοριας τουρκων ή γερων ευρωπαιων!!!!! :headbang:
θες πληροφοριες? ποιος πηγε εκει προσφατα? ρωτα τις γκομεναρες που μιλας ,ανοιξε γκουγκλ...το tripadvisor δεν θα εχει τιποτε ή τα φορουμς ιντερνασιοναλ..
Τωρα αν γραφεις κυριως για  να παραμυθιαζεις οτι πηδας ντεβουσκες (αλλο αν ειναι 35+) και 5 γκομενες σε 3 μερες στην επαρχια ουκρανιας και μολδαβιας οπως εγραφες παλια,ολες τσαμπε ..που παιρνουν τραινα μαρσουτκες να δουν τον πριγκηπα της σαλονικας τον παραμυθα των βαλκανιων και τις στελνει στο 8ωρο αν δεν του πολυαρεσουν ή για να βρει την επομενη... :2funny: :2funny: :2funny:οι μονες φωτο που εβαλες ηταν κατι γυρισμενες πλατες και "λουξ πρωινα"!!!!α και για τους φοβερους δρομους!!!!να φτιαξουν ενα app περιοχες για cheap lovers θα ηταν τρομερο startup :2funny: :2funny: ! υπαρχει και η ζανζιβαρη τυπε αλλα θες αεροπλανο!!!! :2funny:

γραψτε οτι θελετε,ετσι κι αλλιως ο σανος ειναι δωρεαν!!!

ντομπρε ουτρο

Έχεις δίκιο, με αποκάλυψες. Έλαμψε η αλήθεια. Είμαι κατώτερος σου και δεν μπορώ να κάνω όσα κάνεις εσύ που παίζεις στα υψηλά γούστα. Σου ζητώ συγνώμη που γράφω. Απλά μερικές φορές μέσα στη θλίψη μου και τη φτώχεια μου κάνω το λάθος να γράψω. Με αποκαλύψατε..
Απλώς, και χωρίς παρεξήγηση, μήπως ξέρεις να γράψεις κάτι για Vinnitsa? Γιατί 10 ποστ εδώ όλο.. βλακείες γράφεις. Όπως βλέπεις ο Κύπριος σου απάντησε ήδη. Το προσωπικό σου θέμα μαζί μου δεν αφορά κανέναν εδώ. Όπως επίσης και το αν εγώ έχω χρήματα ή όχι. Αυτά τα γνωρίζουν όσοι μας γνωρίζουν στην πραγματική ζωή. Οπότε.. άστο φίλε. Αν πάλι θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.. ναι δεν έχω χρήματα. Οκ? ηρέμησες?
Buna sera

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
"Romance Tour to Vinnitsa gives you the opportunity to meet hundreds of Ukrainian women from Vinnitsa and its region. The women from Vinnitsa region are family-oriented, loyal and considered to be very good wives.

Women from Vinnitsa, Ukraine Located on the banks of the Southern Buh it impresses everybody by the organic link between town civilization and picturesque nature.

The town of Vinnitsa is over six hundred years old. Its history has known its ups and downs. Vinnitsa was overwhelmed by the Tatar hordes. When the Tatars retreated, the Poles moved into the vacuum. The hard times of the Tatar yoke were followed by the rule of Poland, Lithuania, Turkish raids and, finally, the Russian imperial rule.

Vinnitsa Romane Tour Modern Vinnitsa is an important industrial, economic and cultural centre of independent Ukraine. Besides, it's a green and beautiful city with population nearly 200.000.

Vinnitsa has much to offer for its guests, but nothing compares to the beauty of the women residing in Vinnitsa. Don't miss your chance to meet the girl of your dreams!

"

Βλεπω πανε και ιντερνασιοναλ αγαπουληδες να βρουν νυφη  :2funny:μπιζνα η ουκραινα ,οι ντεβουσκες ανεβαζουν το GDP της χωρας !!! εκτος απο καποιες σπανιες περιπτωσεις που ερωτευονται τυφλα γκρικ λαβερς !!! :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
400 χιλιαδες εχει οχι 200... :hi: :hi: :hi:

Winnyzja
Stadt in der Ukraine
Winnyzja ist eine Stadt in der Ukraine in der Landschaft Podolien. Sie ist das administrative Zentrum der Oblast Winnyzja sowie des Rajons Winnyzja, ohne selbst ein Teil dessen zu sein, und hat 372.500 Einwohner. Wikipedia

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
an κατσει η φαση με ντεβουσκες  η απλα γουσταρεται
ΣΑΟΥΝΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ
Νεμο...

НЕМО

Address: г. Винница, ул. Максимовича, 33
Phone:+38 (0432) 52-33-22 +38 (068) 677-59-19
Price:от 100 грн.
Всех, кто ценит свое свободное время не меньше, чем рабочее, приглашаем посетить элитную сауну «НЕМО»! У нас вы найдете все для полноценного отдыха и получите максимум удовольствия от жизни! Мы используем все современные технологии, чтобы сделать ваш отдых удобным и безопасным в любое время года. Зимой вы сможете согреться в жаркой финской парной, а среди летней городской духоты освежиться в бассейне с двойной фильтрацией. Мы можем пригласить до 10-ти гостей одновременно, и все будут чувствовать себя свободно на площади 360 кв. метров.

Συνημμένα

• 8f4f7403798482c7b1e55b533c8c783142fea7ea.jpg
    8f4f7403798482c7b1e55b533c8c783142fea7ea.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 21

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1

ναι 372000 οπως λεει wikipedia ,λαθος τα γραψαν τα λαβ τουρς!! :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
η νεβα

ИЗБА

Address:г.Винница, пер. Люблинский Возле Автомойки "Форсаж"
Phone: +3 (067) 160-36-31
Price:Баня на дровах (русская) Цена 100 грн./час до 4 чел. включ., Сауна финская Цена 80 грн./час до 4 чел. вкл. +10 грн. за следюющего
У нас имеется две сауны финская и русская. У нас есть спутниковое телевидение. У нас вы можете заказать травяной витаминный чай из лесных, полевых трав и плодов: мята перечная, календула, лаванда, ромашка, лист смородины, репяшок, череда, мелиса, шалфей, чебрец

Συνημμένα

• c2b7ed4b16ab6600c24e2cac233db15655749ff1.jpg
    c2b7ed4b16ab6600c24e2cac233db15655749ff1.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 23

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
an κατσει η φαση με ντεβουσκες  η απλα γουσταρεται
ΣΑΟΥΝΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ
Νεμο...

НЕМО

Address: г. Винница, ул. Максимовича, 33
Phone:+38 (0432) 52-33-22 +38 (068) 677-59-19
Price:от 100 грн.
Всех, кто ценит свое свободное время не меньше, чем рабочее, приглашаем посетить элитную сауну «НЕМО»! У нас вы найдете все для полноценного отдыха и получите максимум удовольствия от жизни! Мы используем все современные технологии, чтобы сделать ваш отдых удобным и безопасным в любое время года. Зимой вы сможете согреться в жаркой финской парной, а среди летней городской духоты освежиться в бассейне с двойной фильтрацией. Мы можем пригласить до 10-ти гостей одновременно, и все будут чувствовать себя свободно на площади 360 кв. метров.
Το νερό της πισίνας είναι πάντα κρύο και δεν λέει  :S  Άσε που δεν είναι νερό αλλά ιδρώτας από ολους τους τρελούς που βράζουν μες στην σάουνα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Το νερό της πισίνας είναι πάντα κρύο και δεν λέει  :S
τα ξερεις καλυτερα απο μας τα κοπλα αυτα νυχτερινε
παντως οι ντεβουσκες γουσταρουνε σαουνες για ποτο κ γαμησι
παλια πηγαινα σε μια ωραια σαουνα εξω απο το φρανκοφσκ,ειχα τοτε μια μουναρα δημοσιογραφο,που γουσταρε μονο εκει γαμησι..παιρναμε μια χορτιτσα κ σοκ κ πηγαιναμε κανα διωρο.... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
τα ξερεις καλυτερα απο μας τα κοπλα αυτα νυχτερινε
παντως οι ντεβουσκες γουσταρουνε σαουνες για ποτο κ γαμησι
παλια πηγαινα σε μια ωραια σαουνα εξω απο το φρανκοφσκ,ειχα τοτε μια μουναρα δημοσιογραφο,που γουσταρε μονο εκει γαμησι..παιρναμε μια χορτιτσα κ σοκ κ πηγαιναμε κανα διωρο.... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Γενικά ολοι οι ρωσοι και ουκρανοί γουστάρουν την σάουνα ειδικά όταν έξω έχει - 20. Έχω περάσει και εγώ ατελείωτες ώρες σε σάουνες χωρίς όμως να μ αρέσουν ιδιαιτερα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Βινίτσα δεν έχω πάει ποτέ και νομίζω θα είναι ενδιαφέρον εμπειρία για πορνοεξερεύνηση. Είναι από αυτές τις πόλεις που μου αρέσει να εξερευνώ και πιστεύω ότι οι συναγωνιστές που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν εκεί θα έχουν επιτυχία 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Βινίτσα δεν έχω πάει ποτέ και νομίζω θα είναι ενδιαφέρον εμπειρία για πορνοεξερεύνηση. Είναι από αυτές τις πόλεις που μου αρέσει να εξερευνώ και πιστεύω ότι οι συναγωνιστές που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν εκεί θα έχουν επιτυχία 
ειναι κατι σαν λβοβ ,χωρις τουριστες,αλλα κ με τις μισες γκομενες
ευχαριστη πολη γενικα..για 2-3 μερες κατι λεει
οχι για παραπανω,αν δεν εχεις λογο ιδιετερο,,, :tits2:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
ειναι κατι σαν λβοβ ,χωρις τουριστες,αλλα κ με τις μισες γκομενες
ευχαριστη πολη γενικα..για 2-3 μερες κατι λεει
οχι για παραπανω,αν δεν εχεις λογο ιδιετερο,,, :tits2:
Όσοι λιγότεροι τουρίστες τόσο το καλύτερο  ;)

Τους λόγους για να μείνει κανείς παραπάνω πρέπει να τους βρει μόνος του

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Όσοι λιγότεροι τουρίστες τόσο το καλύτερο  ;)

Τους λόγους για να μείνει κανείς παραπάνω πρέπει να τους βρει μόνος του
εννοειται ,οπου τουριστες κοψε λασπη..
απλα εχει αλλα μερη πολυ πιο καλα οπως ειπα,πχ Ντνιπροπετροφσκ η νικολαεφ :tits2: :tits2: :tits2:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγω σκεφτομουν για εμπειρια βορνεο ή καμποτζη αλλα ειναι και η βυνιτσα ! :2funny:  :think:
Πιστευω πως μια ενδιαφερουσα εκδρομη και αναλογου ρισκου ισως θα ηταν στο τριγωνο μπρεστ(λευκορωσιας) -λουτσκ(ουκρανιας)και λουμπλιν (πολωνιας), τρεις τοπ γκομενο- χωρες σε κοντινη αποσταση λιγων km απο τα συνορα τους.Πας και κανεις επιτοπου συγκρισεις  ,παιρνεις δειγματα και  :fuck1:! εμενα ομως τα χωρια μου την σπανε για κυνηγι..
Δυτικα μονο λβιβ θα πηγαινα σε περιοδο που δεν πανε πολλοι τουριστες ,μπουκοβελ να κανω να σκι εκει στο ρεσορτ και λιγο απο ιβανο φρανκιβσκ...απο εκει ηταν η πρωην  :boobies:...αυτα τα ολιγα,χωρις ουκρανικα στα δυτικα ή ρωσικα, η επαρχια ειναι δυσκολη ...δεν εχω να προσθεσω κατι. ντομπρε νοτσι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Κι εγω σκεφτομουν για εμπειρια βορνεο ή καμποτζη αλλα ειναι και η βυνιτσα ! :2funny:
Πιστευω πως μια ενδιαφερουσα εκδρομη και αναλογου ρισκου θα ηταν στο τριγωνο μπρεστ(λευκορωσιας) -λουτσκ(ουκρανιας)και λουμπλιν (πολωνιας), τρεις τοπ γκομενο- χωρες σε κοντινη αποσταση λιγων km απο τα συνορα τους.Πας και κανεις επιτοπου συγκρισεις  ,παιρνεις δειγματα και  :fuck1:! εμενα ομως τα χωρια μου την σπανε για κυνηγι...ουτε να παω εκδρομη με γκομενα σε τετοιες περιοχες μαρεσει σαν ιδεα.Γουστα ειναι αυτα...
Δυτικα μονο λβιβ θα πηγαινα σε περιοδο που δεν πανε πολλοι τουριστες ,μπουκοβελ να κανω να σκι εκει στο ρεσορτ και φυσικα ιβανο...απο εκει ηταν η πρωην  :boobies:...αυτα τα ολιγα,χωρις ουκρανικα επαρχια ειναι ακομη πιο δυσκολο ...δεν εχω να προσθεσω κατι. ντομπρε νοτσι
μην επιμενεις,δεν τοχεις το θεμα....
κανε οτι νομιζεις, αλλα η ζωη ειναι για τον αντρα  :zfuck:
απειρως καλυτερα στο ντνιπρε η στο ντονιετσκ παλια η στο χαρκιβ στο φλεγον θεμα  :fuck1: , απ οτι στο κιεβο..βεβαια ειναι πιο βαρετα,αλλα εγω πχ οταν παω πρωτα για το γαμησι παω,,κλαμπινγκ κανω κ στο Μοναχο πχ,,,
φυσικα δε λεμε να πας στο μυκατσεβο που πηγε ο γκλοκ,αλλα ενα οριο 500 χιλ κ ανω ειναι ασφαλες για ιζυ χαντινγ με καλο σκορ   :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom