Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι λες βρε μάλακερ εγώ πάω Ουκρανία από το 2003 έχω ποστάρει και φωτό.Απλά είσαι ανεπάγγελτος και δεν έχεις κάτι να παρουσιάσεις και απλά σα χαζός που είσαι δεν καταλαβαίνεις γιατί κάποιος που γνώρισε την Ουκρανία το 2003 και την Πολωνία το 2002 πάει ακόμα Πολωνία.Απλά δεν πιάνεις το παίγνιο.
καλα οταν πηγεσ κιεβ δεν ελεγεσ δεν ξαναδα τετειο?δεν ξαναπαω πολωνια?για ντε λουξ?οπως γραφεισ καταλαβα τωρα πηγεσ εκει προσφατα οχι οτι πηγεσ παλια.ε και ποσεσ φορεσ πηγεσ ρε τρελε?αφου μια ζωη για πολωνεζεσ καυλιαρεσ λεσ.βαλε και κανα ξεκολο κλιπ να τον παιξουμε χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αντε αρχοντα καλυνηχτα,καληνυχτα σε ολουσ κουραστικα την κανω.παντως σερβια ειχε μια αγορα διπλα μου,σκεφτωμουν να αγορασω κανα ζουμερο πεπονι να το ξεσκισω που θα ελεγε ο μιτσαρασ χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καλα οταν πηγεσ κιεβ δεν ελεγεσ δεν ξαναδα τετειο?δεν ξαναπαω πολωνια?για ντε λουξ?οπως γραφεισ καταλαβα τωρα πηγεσ εκει προσφατα οχι οτι πηγεσ παλια.ε και ποσεσ φορεσ πηγεσ ρε τρελε?αφου μια ζωη για πολωνεζεσ καυλιαρεσ λεσ.βαλε και κανα ξεκολο κλιπ να τον παιξουμε χαχαχαχ

Ρε βλακάκο όσο πάω Πολωνία πάω και Ουκρανία.Καλά μπορείτε να ξεκολλήσετε τη μαρμελάδα από το μυαλό?Κοίτα τι πόσταρα στα θρεντ της Πολωνίας τι κωλάρες βυζάρες γαμάς.Απλά είστε κολλημένοι βάσει ηλίθιας λογικής Ουκρανία φτωχή χωρα 10 φορές φτωχότερη από Πολωνία άρα γαμάς 10 φορές καλύτερα μουνιά.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?Βγάλτε τη μαρμελάδα από τα αυτιά.Μόνο ο Βαλκάνιος πουτσαράς με άκουσε και είδε το φως το αληθινό.
Η λογική σας είναι για τον πούτσο εντελώς.Γιατί είστε για τον πούτσο.

Εδώ η Πολωνέζα που γάμησα στο Γκντανσκ.Αν ποστάρεις εσύ μία τέτοια τρύπα μου τον πούτσο.

KrmTMH.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αντε αρχοντα καλυνηχτα,καληνυχτα σε ολουσ κουραστικα την κανω.παντως σερβια ειχε μια αγορα διπλα μου,σκεφτωμουν να αγορασω κανα ζουμερο πεπονι να το ξεσκισω που θα ελεγε ο μιτσαρασ χαχαχαχ

Δεν κλάνεις μία Σερβία.Αν ήσουν έστω και μια μέρα Παραλία θα το καταλάβαινες αυτό.Αυτός που έχει ξεκοιλιάσει 10 Βόσνιους και έχει 5 ουλές από τον πόλεμο  θα σε αφήσει να του φας τη γκόμενα?
Καλό ...κρασί.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.201
Πόντοι
2.356
με τα 200-300 μαλλον αυτοι μασ γαμανε βαλκανιε αρχοντα χαχαχαχα βαλκανιοι σπονσορεσ
χαχαχα ετσι ακριβως
οταν δινεις 200αρια και 300αρια για απλες πουτανες -ημαρτον  :helpplea:  σε κατατασει αυτοματα στην κατηγορια των μεγαλων και απειρων θυματων οτι και να λες και να γραφεις...
αντι για αυτο παω καλυτερα Βουδαπεστη και με τα ιδια λεφτα γαμαω μοντελε πορνσταρ ρωσσιδες  :grin:  τριωρο με οτι γουστο θελεις και εκατονταδες φωτο και βιντεο  :grin:  :grin:  :grin:
αντε και καλο σαββατοκυριακο σε ολους  :tits2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
κουρδιστικε ο σαλονικιοσ χαρκοβ αξιζει?για τα πανεπιστιμια λεει μιλα με μικρουλεσ εκει.του ειπα επικυνδυνα ισως περισοτερο απο κιεβ εκει θα ειναι
ρε χαρη ,για κισινιοφ ειπαμε ο σαλονικιος να δωσει κι ο θειος τασος το σπιτι..τι χαρκοβα θυμηθηκες τωρα..
κανει κρυο εκει ..αστο για Απριλη... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
χαχαχα ετσι ακριβως
οταν δινεις 200αρια και 300αρια για απλες πουτανες -ημαρτον  :helpplea:  σε κατατασει αυτοματα στην κατηγορια των μεγαλων και απειρων θυματων οτι και να λες και να γραφεις...
αντι για αυτο παω καλυτερα Βουδαπεστη και με τα ιδια λεφτα γαμαω μοντελε πορνσταρ ρωσσιδες  :grin:  τριωρο με οτι γουστο θελεις και εκατονταδες φωτο και βιντεο  :grin:  :grin:  :grin:
αντε και καλο σαββατοκυριακο σε ολους  :tits2:
:grin: :grin: :grin: :grin:
ο κμαν μπορει να βγαλει ανετα εγχειριδιο
"Πως να γινετε το τελειο θυμα στην Ανατολικη Ευρωπη,
Ιδεες σκεψεις προτασεις,ΤΙΜΕς"' :rolleyes:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια 200?Για αυτές που πόσταρα στην τελευταία εκδρομή δεν έδωσα πάνω από 50 στην καθεμία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:gay: :vomit:
:grin: :grin: :grin: :grin:
ο κμαν μπορει να βγαλει ανετα εγχειριδιο
"Πως να γινετε το τελειο θυμα στην Ανατολικη Ευρωπη,
Ιδεες σκεψεις προτασεις,ΤΙΜΕς"' :rolleyes:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Δυτική Ευρώπη βγάζεις 100 ευρω τη μέρα.Με αυτά γαμάς 3 Ανατολικές τη μέρα στο μπλοκ.
Αν μένεις μπλοκ βγάζεις αρχίδια λεφτά και αρχίδια γκόμενες γαμάς.Χρόνος ίσον λεφτά  στη Δυτική Ευρώπη,λεφτά ίσον μουνί στην Ανατολική Ευρώπη.Βασική εξίσωση για πουτσαρέους.Οι συντελεστές διαφέρουν από χώρα σε χώρα.
Οπερ μεθερμηνευόμενον όσο περισσότερο κυνηγάς τα λεφτά και όσο λιγότερο χρόνο αφιερώνεις στο μουνοκυνήγι τόσο περισσότερα και καλύτερα μουνια γαμάς.Κανείς δεν έχασε γκόμενες κυνηγώντας λεφτά.
Γίνετε ρεαλιστές χύστε τους όλους στη μάπα με τον τρομερό βαλκανικό πούτσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
επειδη ακριβως πας μονο κιεβο τα λες αυτα,γιατι εκει ετσι ειναι
γι αυτο δεν παω εγω,κ βεβαια γιατι δεν λενε κ τιποτα οι γκομενες εκει
θα μου πεις πηγες κ χαρκοβο,κ δεν επαιξες μπαλλα
ειναι οπως λες του λεων,εχεις ενα στυλ που ακουμπαει μονο τις προ
προφανως η ηληκια κι εμφανιση κι η πιεση χρονου δεν σου αφηνουν αλλες διεξοδους
δεκτον
αλλα δεν ειναι αυτος ο κανονας...(εκτος κιεβου-οδησου )!! :hi:
τσουσια

Αν πάμε Χάρκοβο και σε βάλω Πανοράμα,Μίστο σε οποιοδήποτε από τα κλαμπ του Χαρκόβου δε θα κάνεις απολύτως τίποτα.Και στο μετρό να σε βάλω τίποτα δε θα κάνεις.Θα πεις βέβaια δεν μπορώ να λειτουργήσω υπό πίεση χρόνου,αν έμενα εδώ θα ήταν αλλιώς...Ολοι αυτό λένε.Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια κτλ.Αυτό δεν ισχύει.Εχεις λίγο χρόνο πρέπει να κινηθείς γρήγορα κυνηγώντας maximalization μέγιστα πουτσίδια στον ελάχιστο χρόνο.
Απόλυτη υπεροχή του Βαλκάνιου τσομπάνη.Τους πιάνεις όλους εξ απήνης κανείς δεν περιμένει φλογερούς παράφορους πέουλες από τη Δύση να σκάσουν σα λάβα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
:gay: :vomit:
Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Δυτική Ευρώπη βγάζεις 100 ευρω τη μέρα.Με αυτά γαμάς 3 Ανατολικές τη μέρα στο μπλοκ.
Αν μένεις μπλοκ βγάζεις αρχίδια λεφτά και αρχίδια γκόμενες γαμάς.Χρόνος ίσον λεφτά  στη Δυτική Ευρώπη,λεφτά ίσον μουνί στην Ανατολική Ευρώπη.Βασική εξίσωση για πουτσαρέους.Οι συντελεστές διαφέρουν από χώρα σε χώρα.
Οπερ μεθερμηνευόμενον όσο περισσότερο κυνηγάς τα λεφτά και όσο λιγότερο χρόνο αφιερώνεις στο μουνοκυνήγι τόσο περισσότερα και καλύτερα μουνια γαμάς.Κανείς δεν έχασε γκόμενες κυνηγώντας λεφτά.
Γίνετε ρεαλιστές χύστε τους όλους στη μάπα με τον τρομερό βαλκανικό πούτσο.
πεστα σε καναν αλλον που τα χαφτει .. :grin:
Δικαιολογησαι μονο επειδη εχεις περασει την ημερομηνια ληξης...αντιλαμβανομαι το συναισθημα αλλα μην κανουμε το ασπρο μαυρο..δεν θα προσκυναμε κ τα απογαμιδια επειδη φευγουν τα χρονια..keep walking αλλα με λιγοτερα φουμαρα
Κατα τ αλλα ....χεζε ψηλα κι αγναντευε theory  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Αν πάμε Χάρκοβο και σε βάλω Πανοράμα,Μίστο σε οποιοδήποτε από τα κλαμπ του Χαρκόβου δε θα κάνεις απολύτως τίποτα.Και στο μετρό να σε βάλω τίποτα δε θα κάνεις.Θα πεις βέβaια δεν μπορώ να λειτουργήσω υπό πίεση χρόνου,αν έμενα εδώ θα ήταν αλλιώς...Ολοι αυτό λένε.Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια κτλ.Αυτό δεν ισχύει.Εχεις λίγο χρόνο πρέπει να κινηθείς γρήγορα κυνηγώντας maximalization μέγιστα πουτσίδια στον ελάχιστο χρόνο.
Απόλυτη υπεροχή του Βαλκάνιου τσομπάνη.Τους πιάνεις όλους εξ απήνης κανείς δεν περιμένει φλογερούς παράφορους πέουλες από τη Δύση να σκάσουν σα λάβα.
καλα τραγουδα κλεφτικα.χαρκοβ παροτι πηρα προ 5ετιας καποιες 2 3 φοιτητριες δεν ειναι η πολη μου γενικως
Δνιπρε ομως κ καπου αλλου που δε λεω ελα μαζι κ κρατα σημειωσεις... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
ειναι μια στροφη προς το ρεαλισμι...εγω ακομα ανω των 500 παλια κ 1000 χριβνια σημερα ολα μαζι ποτα γαμησι ακομα δεν εχω δωσει
Στα ηντα κ μετα ομως θαδινα 50δολαρα..μεχρι εκει..
Μετα απο τα 50ευρω στο μπλοκ που λες κι εσυ, επαναλαμβανω το ΑΞΙΩΜΑ : δε γαμας σε γαμανε  :hi:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Επαρχία Ουκρανίας.. Δυο άτομα σε καλό εστιατόριο σκανε στο φαγητο με 10 ευρώ. Το αέριο 30 λεπτά (το έχω βρει σε ένα χαμένο κολοχώρι με 0,24), η βενζίνη 0,85, ψωμί σε super market 0,10, σαλάμι 2 ευρώ το κιλό αν θυμάμαι καλά. Στα καλά καφέ στην επαρχία με 0,7-0,8 πίνεις Αμερικάνο. Αλλά οι τιμές σε Όδησσό, Κίεβο σε σχέση με την επαρχία και γενικά τουριστουπόλεις που μαζεύουν ξένους έχουν αντίστοιχες διαφορές με τις διαφορές στην Ελλάδα ανάμεσα σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και σε τιμές σε Σαντορίνη και Ρόδο το καλοκαίρι.
Το Κισινάου, Τιράσπολ και γενικά Μολδαβία μετά το 2014 πλέον είναι 30% τουλάχιστον ακριβότερα σε σχέση με Ουκρανία και ίσως στα ίδια ή και λίγο ακριβότερα από Βουλγαρία.

Ρε τυπε ΣΟΡΡΥ, με ψωμι και σαλαμι την βγαζεις στα κυριλε ταξιδακια σου με το ΑΜΑΞΙ ρετρο (γκαζι) που ψαχνεις το 0,24 για να πας οδικως επαρχια ουκρανια??? :2funny: :2funny: :2funny:
τις πας τις αρχοντισες και σε 10 ευρω ρεστωραν αρχοντα!!!!ευγε μπον βιβερ των καρπαθιων!!!!
Εμ το λαικο παιδι που ψαρωνει τα ουκρανικα τεμαχια στην αγρια ουκρανικη επαρχια την βγαζει με ψωμακι και σαλαμακια αερος/ τσαμπε γιατι ο μισθουλης δεν φτανει!!!!!
κανει και κατι καλα η κριση..  :dancing: μην πατε παραπερα και μας ξεφτυλιζετε!!!!

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Ρε τυπε ΣΟΡΡΥ, με ψωμι και σαλαμι την βγαζεις στα κυριλε ταξιδακια σου με το ΑΜΑΞΙ ρετρο (γκαζι) που ψαχνεις το 0,24 για να πας οδικως επαρχια ουκρανια??? :2funny: :2funny: :2funny:
τις πας τις αρχοντισες και σε 10 ευρω ρεστωραν αρχοντα!!!!ευγε μπον βιβερ των καρπαθιων!!!!
Εμ το λαικο παιδι που ψαρωνει τα ουκρανικα τεμαχια στην αγρια ουκρανικη επαρχια την βγαζει με ψωμακι και σαλαμακια αερος/ τσαμπε γιατι ο μισθουλης δεν φτανει!!!!!
κανει και κατι καλα η κριση..  :dancing: μην πατε παραπερα και μας ξεφτυλιζετε!!!!

Για αυτό στο site έχουν εξαφανιστεί όλοι οι αξιόλογοι παίχτες. Γιατί η ανικανότητα μερικών να γράψουν έστω μια αξιόλογη πληροφορία τους έχει οδηγήσει σε παράκρουση. Το τι αγοράζω εγώ δεν υπήρξε ως ερώτημα. Ξέρεις ελληνικά? Το ερώτημα ήταν ποια είναι η φθηνότερη ευρωπαϊκή πόλη. Στις 27 που θα είμαι Μόσχα θα ενημερώσω και για τις τιμές εκεί. Αν δεν έχεις προσωπικότητα και γίνεσαι φερέφωνο των αποτυχημένων.. Ξεχνάς να διαβάζεις το θέμα. Εδώ είναι η Βιννίτσα. Καλή σου μέρα κούκλε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κανει και κατι καλα η κριση..  :dancing: μην πατε παραπερα και μας ξεφτυλιζετε!!!!
sorry φιλε αλλα εχω γνωρισει τον ντερτυ πρωσωπικα οδυσσο και σε πληρωφορω οτι  συνεχεια την εβγαζε στο τοπ καφε και το αλλο μεγαλο εστιατοριο γριλ-πιτσα που οι τιμεσ ειναι σαν την κυπρο.εκει καφε πινεισ με 25-40 γριβνα,τα γλυκακια εχουν απο 100-200 γριβνα,ενα σουβλακι στα 120-150 γριβνα,μακαροναδεσ,σουσια απο  180-500 γριβνα εξαρταται τι παραγελνεισ.μακαροναδεσ που τρωω με θαλασινα συνηθωσ ειναι 200-250 γριβνα.οκ για μενα τωρα 10 ευρο ειναι αλλα για αυτουσ παλι σαν να πληρωνω 25 ευρο.το τοπ καφε ειναι ακριβοτερο σε φαγητο και ασε που δεν χορταινεισ για αυτο δεν πατω.στο τοπ σαντουιτσ οδυσσο παιρνω μια μακαροναδα με ρυζι 300 γριβνα συν γλυκακι τιραμισου η ναπολεον 120 και 80 γριβνα.σκεψου ποσα τρωγαμε πριν 2 χρονα φαγητο οταν επαιρνα και 2-3 γκομενεσ την μερα να ταισω.συνεχεια τρωμε οδυσσο,το πρωι μολισ ξυπνησω ξεκινω με πιρασκι απο αθηνα μολλ η μια κυρια που εχει 2 καφε με τετεια τιμεσ απο 20-50 γριβνα,καφε 20-22.ο αλλοσ μπορει να προγευματισει με σαλαμι,τυρακι,ψωμι μην παρεξηγεισ και λεσ οτι με αυτα περνα.προτιμω στο μολλ να προγευματιζω και να βλεπω γκομενεσ.καποτε αγοραζα και εγω τετεια για προγευμα αλλα τα εκοψα,ειναι ακριβα τα τυρια και αλλαντικα οδυσσο ασε που παντα τελικα δεν ετρωγα και τα πετουσα παλι στο μολλ πηγαινα πρωι.το ξερεισ ποσα στοιχειζει 1000γρ γαριδεσ?500-700 γριβνα.οταν ηταν 10 το γριβνα την επατηα με μια.λεει φερε πιτσεσ και 3 κουτια γαριδεσ.πηγα ταμειο και πληρωσα 2000 γριβνα σχεδον!200 ευρο.αλλα οι πιτσεσ και σαμπανιεσ.μολισ τα ηπιανε με ξαναστειλαν οι πουτανεσ μαρκετ για ποτα,αλλα 500 γριβνα και στο τελοσ μου ειπαν ελα αυριο παλι χαχαχαχ.απο τοτε δεν παω σε σπιτια αλλων ξανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom