Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ειπα
κρατα τις 10 πρωτες
το ουαν ναιτ σταντ ειναι πολυ ευκολο κ συνηθες σ ολη την ουκρανικη επικρατεια
η φοιτητρια με 6-7 βοτκες κ κωλοχερο 2 ωρο,εχει καβλωσει κ θελει τσαπου επι τοπου
.
Στο θέμα του  :knockinb: αυτό το πόστ του Ρεντ είναι ο ΟΔΗΓΟΣ μου και η ελπίδα μου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτήν την "easy going" ατμόσφαιρα θα ψάξω τις γιορτές στην Ουκρανική επαρχία!!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αν και έχω εμπειρία μόνο από ταξίδι στο Κίεβο και από Ουκρανέζα της Γερμανίας,θα γράψω κάτι που ισχύει στις περισσότερες από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες.

Στην πλειοψηφία τους επικρατεί ο εθνικισμός και καθετι που φέρνει,ανατολίτικο,μελαμψό,μουσουλμανικό,κ.λ.π. είναι κόκκινο πανί.

Οπότε κάτι τέτοια Post του αρχηγού,ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Τι χεστης είσαι ρε φίλε?Αν είναι ποτέ δυνατόν Βαλκανιος άρχοντας να κινδυνεύει Κίεβο.Πολωνία Ουκρανία οι πιο επικίνδυνοι θεωρούμαστε εμείς.
Μόνο οι Ρώσοι είναι όντως ζορικοι τύποι δε μασάνε και δε φοβούνται αρκουδίσια φάση.

Ο αρχηγός από τις φωτό βλέπω ότι αν και έχει τρίχα για πουλόβερ,έχει λευκό δέρμα,σκάει και με τη δυτικό του ντύσιμο και ψιλοπερνάει απαρατήρητος παρά τις καγκουριές που κάνει..
Εμένα σε όλες τις Σλαβικές χώρες,πλην Ρωσίας και Ουκρανίας,έχει τύχει να με περάσουν οι ίδιοι οι ντόπιοι,για ντόπιο.

Για τον μέσο Κύπριο,Κρητικό,Ροδίτη,Καλαματιανό ρε kman,τι έχεις να πεις;
Το ξέρεις ότι κάτι τούρκοι πορνοτουρίστες ειδικά κατά τη φάση που καταρίφτηκε το Ρωσικό αεροπλάνο,έτρωγαν μπούκες ακόμη και σε δωμάτιο με city tour,τους σάπιζαν και τους ψείριζαν;

Κοιταξτε,υπάρχουν πόλεις όπως η Ρίγα,που οι "κουμανταδόροι" της πόλης,έχουν ψιλολάσκα τους τουρίστες γιατί φέρνουν λεφτά,εκτός αν οι τελευταίοι ξεπεράσουν τα όρια.
Όμως σε πόλεις μη τουριστικές,πιο φτωχές,κ.λ.π. αν πάτε να κάνετε τους άπλες και τους μάγκες,δε θα σας βγει σε καλό.

Υ.Γ.Φίλε Glock,αν καταφέρουμε και συγχρονιστούμε,πολύ ευχαρίστως θα έκανα πορνοεκδρομη μαζί σου.
Είμαστε και συνομίλικοι,κ.λ.π.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν λες κάτι λάθος , ΑΛΛΑ πιο το πρόβλημα να είναι εθνικίστριες οι Γκόμενες??? Ισα ίσα που σε βλέπουν σαν Ευρωπαίο! Και μακάρι να ήταν πραγματικά εθνικίστριες..Πιο χαζό εθνικισμό απο τον Ουκρανικό δεν έχω δει πουθενά!!!Δεν υπάρχει εθνικιστής πουθενά που να γουστάρει τούρκους!!!! Και οι μαλακο-εθνικίστριες Ουκρανέζες κώλος και βρακί με τους Μεμέτηδες.... :vomit: :vomit: :vomit:
Τέλος πάντων ο εθνικισμός τους είναι δικό τους θέμα που ποτέ δεν επηρεάζει τον Τουρίστα! Ίσα ίσα που επειδή θέλουν να μπούν στην Ευρωπη προσέχουν τους ξένους!
Μόνο στο καμάκι δεν μετράει τόσο το ότι είσαι ξένος... :( :( :(
Πραγματικές εθνικίστριες Σλαυες πιστευω πως είναι μόνο οι Σέρβες! Είναι οι μόνες που δεν τις ξεπατώνει ο κάθε Κμαν με 100αρικα και κυρίως Μουσουλμάνοι και Κατσαρίδες!
Οι υπόλοιπες σλαβες στη πλειονότητα είναι: ΔΕΞΙΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥΝΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Φίλε,εγώ την Ουκρανέζα που έφαγα στη Γερμανία,όταν τη ρώτησα περί Ρώσων και περί μουσλίμιών,μου εξήγησε αυτό το "νταβατζηλίκι" με τη Ρώσικη γλώσσα και ότι ιστορικά τους έχουν κάνει πολλά,αλλά με μουσλίμι ούτε νεκρή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ένας Ουκρανός 50άρης ηλεκτρολόγος που μου είχε έρθει για μερεμέτια.

Αντίθετα γάμησα ένα Τσέχικο city tour,που στο τέλος του αγώνα πιάσαμε την κουβέντα μου είπε:
"Έχω κάνει tour στην τουρκία και δεν είναι τόσο χάλια για τις γυναίκες.Άμα φοράς ένα ελαφρύ μαντηλι στο κεφάλι,δεν δείχνεις πολύ σάρκα και δεν έχεις προκλητικό βλέμμα,όλα καλά.Εγώ κρατάω συνήθως και ένα βιβλίο Αγγλικών να με περνάνε για δασκάλα Αγγλικών και να με σέβονται." :rolleyes: :idiot:

Μετά την δούλευα που με τις μαλακίες που είπε,κατέρριψε από μόνη της το "Δεν είναι τόσο χάλια για τις γυναίκες".

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στο ίδιο μήκος κύματος και ένας Ουκρανός 50άρης ηλεκτρολόγος που μου είχε έρθει για μερεμέτια.
Πιστεύω πως αν πάει π.χ. Neckermann και η Κρήτη π.χ έχει μια εβδομάδα all inclusive 399E και η Αττάλεια 389Ε θα πάει με κλειστά μάτια στα Μεμέτια....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πιστεύω πως αν πάει π.χ. Neckermann και η Κρήτη π.χ έχει μια εβδομάδα all inclusive 399E και η Αττάλεια 389Ε θα πάει με κλειστά μάτια στα Μεμέτια....

Ήθελα να στο γράψω εσένα που ασχολείσαι με τουριστικά..
Παρά τις βόμβες,παρά το πραξικόπημα,παρά το γεγονός ότι καίνε τρανς και ρίχνουν πούστηδες από τις ταράτσες,
σε όποιο αεροδρόμιο και να πήγα,κάτι πτήσεις για αττάλεια,κ.λ.π. ήταν όλες τίγκα με δυτικούς.
Είχαν και τα παιδιά τους μαζί  :idiot:

Στο θέμα μας,η Ουκρανέζα και ο Ουκρανός,μου έβριζαν τον Πούτιν,αλλά όχι τους Ρώσους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Αυτοί πιο πολύ με Antifa μοιάζουν παρά με εθνικιστές...Δες τι λέει στο τέλος!
Στο θρέντ "Κρίση στην Ουκρανία" πριν 2,5 χρόνια το είχα γράψει πως ο πραβι σέκτορ στην Ουκρανία κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλεια που κάνουν εδώ αντιφασιστικές και αλληλέγγυες ψευτοαριςτερες οργανώσεις!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ήθελα να στο γράψω εσένα που ασχολείσαι με τουριστικά..
Παρά τις βόμβες,παρά το πραξικόπημα,παρά το γεγονός ότι καίνε τρανς και ρίχνουν πούστηδες από τις ταράτσες,
σε όποιο αεροδρόμιο και να πήγα,κάτι πτήσεις για αττάλεια,κ.λ.π. ήταν όλες τίγκα με δυτικούς.
Είχαν και τα παιδιά τους μαζί  :idiot:
Η μάζα της δυτικής Ευρώπης είναι τόσο ισοπεδωμένη  πνευματικά και ΑΜΟΡΦΩΤΗ που ο μεσαίωνας δείχνει πολύ πιο  φωτεινή εποχή της ιστορίας τους....

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
*το 80% των πελατων της στο τουριστικο γραφειο της ουκρανιδας κιεβ ζητανε και πανε τουρκια και αιγυπτο!  :headbang: φτηνα 5* και all inclusive χωρις βιζα και φτηνες πτησεις..  :jerking:

** ενω εμεις εχουμε πολιτισμο κουλτουρα μορφωση... :headbang: εμ γιαυτο χρεωκοπισαμε οικονομικα και πνευματικα,σαν αλβανους μας βλεπουν πλεον σε δυτικες χωρες. :headbang: υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δυστυχως η πλειοψηφια ειναι πυρφοροι τρομπες,αριστερο κουλτουριαριδες-μεμετολαγνοι,μουσατοι δηθενιστες,ακροδεξια ορκ με καμμενο εγκεφαλο και αρκετοι :effemine: και φυσικα στην 1η θεση οι τρομερες ελλεηνιδες που ειναι το κλειδι της παρακμης της χωρας

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Αυτοί πιο πολύ με Antifa μοιάζουν παρά με εθνικιστές...Δες τι λέει στο τέλος!
Στο θρέντ "Κρίση στην Ουκρανία" πριν 2,5 χρόνια το είχα γράψει πως ο πραβι σέκτορ στην Ουκρανία κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλεια που κάνουν εδώ αντιφασιστικές και αλληλέγγυες ψευτοαριςτερες οργανώσεις!

ενα JudeoBanderist tshirt ειναι οτι πρεπει για δυτικα ουκρανικα κλαμπς!!! :rockon:
αντιρωσοι ειναι αντικομμουνια και φιλο ναζι , χαιλο πουτιν γραφανε παντου!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
** ενω εμεις εχουμε πολιτισμο κουλτουρα μορφωση... :headbang: εμ γιαυτο χρεωκοπισαμε οικονομικα και πνευματικα,σαν αλβανους μας βλεπουν πλεον σε δυτικες χωρες. :headbang: υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δυστυχως η πλειοψηφια ειναι πυρφοροι τρομπες,αριστερο κουλτουριαριδες-μεμετολαγνοι,μουσατοι δηθενιστες,ακροδεξια ορκ με καμμενο εγκεφαλο και αρκετοι :effemine: και φυσικα στην 1η θεση οι τρομερες ελλεηνιδες που ειναι το κλειδι της παρακμης της χωρας
Υπήρχε ένα θέμα που λεγόταν "Χρεωκοπεί η Ελλάδα ή η ΕΕ..." Νομίζω πως θα ήταν πιο in topic μια τέτοια συζήτηση!
Εγώ δεν βρίσκω καμιά διαφορά μεταξύ ενός μέσου Ευρωπαίου σε σχέση με έναν μέσο Έλληνα σαν μονάδες, αν και η βλακία είναι έννοια ΜΗ μετρήσιμη!
Οι Δυτικοευρωπαίοι μέχρι κάποιο διάστημα πριν  είχαν το πλεονέκτημα πως πετύχαιναν συλλογικούς εθνικούς στόχους με σωστές ηγεσίες πράγμα που εδώ δεν έγινε ποτέ! Τώρα πουλήθηκαν και αυτοί...  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Τη ρατσισμός και μαλακίες,οι ουκρανοί τους μόνους που δεν γουστάρουν είναι τους ρώσους, τις πιο όμορφες ουκρανές τις γαμανε οι τούρκοι. Και δεν είδα και κάποιον ουκρανό να έχει πρόβλημα με αυτό. Με αρκετές που είχα κάποια αλληλογραφία πριν λίγα χρόνια τις βλέπω τώρα να ποστάρουν φωτογραφίες με τούρκους περήφανες  

Συνημμένα

• 3-yX1bTOYiA.jpg
    3-yX1bTOYiA.jpg
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • -SrQvEQtsgs.jpg
    -SrQvEQtsgs.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 23

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Η μουνίτσα είναι από Δνειπροπετροφσκ 

Συνημμένα

• W1YprsJaWSg.jpg
    W1YprsJaWSg.jpg
    199,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • w-niMO8IiQk.jpg
    w-niMO8IiQk.jpg
    142 KB · Εμφανίσεις: 25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν και έχω εμπειρία μόνο από ταξίδι στο Κίεβο και από Ουκρανέζα της Γερμανίας,θα γράψω κάτι που ισχύει στις περισσότερες από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες.

Στην πλειοψηφία τους επικρατεί ο εθνικισμός και καθετι που φέρνει,ανατολίτικο,μελαμψό,μουσουλμανικό,κ.λ.π. είναι κόκκινο πανί.

Οπότε κάτι τέτοια Post του αρχηγού,ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Ο αρχηγός από τις φωτό βλέπω ότι αν και έχει τρίχα για πουλόβερ,έχει λευκό δέρμα,σκάει και με τη δυτικό του ντύσιμο και ψιλοπερνάει απαρατήρητος παρά τις καγκουριές που κάνει..
Εμένα σε όλες τις Σλαβικές χώρες,πλην Ρωσίας και Ουκρανίας,έχει τύχει να με περάσουν οι ίδιοι οι ντόπιοι,για ντόπιο.

Για τον μέσο Κύπριο,Κρητικό,Ροδίτη,Καλαματιανό ρε kman,τι έχεις να πεις;
Το ξέρεις ότι κάτι τούρκοι πορνοτουρίστες ειδικά κατά τη φάση που καταρίφτηκε το Ρωσικό αεροπλάνο,έτρωγαν μπούκες ακόμη και σε δωμάτιο με city tour,τους σάπιζαν και τους ψείριζαν;

Κοιταξτε,υπάρχουν πόλεις όπως η Ρίγα,που οι "κουμανταδόροι" της πόλης,έχουν ψιλολάσκα τους τουρίστες γιατί φέρνουν λεφτά,εκτός αν οι τελευταίοι ξεπεράσουν τα όρια.
Όμως σε πόλεις μη τουριστικές,πιο φτωχές,κ.λ.π. αν πάτε να κάνετε τους άπλες και τους μάγκες,δε θα σας βγει σε καλό.

Υ.Γ.Φίλε Glock,αν καταφέρουμε και συγχρονιστούμε,πολύ ευχαρίστως θα έκανα πορνοεκδρομη μαζί σου.
Είμαστε και συνομίλικοι,κ.λ.π.

Και εμένα για Ευρωπαίο με παίρνουν.Ρωσία θεωρούν οτι είμαι ντόπιος.Πολωνία οτι είμαι Ουκρανός και Ουκρανία οτι είμαι Πολωνός.
Αν σε πάρουν για Ουκρανό Πολωνία σε αντιμετωπίζουν σα σκατό σε όλες τις υπηρεσίες.Ενώ ο Πολωνός είναι αφέντης Ουκρανία.
Οι γκόμενες λένε αν ήσουν Αραβας δε θα σε αγγίζαμε μοιάζεις Ευρωπαίος αλλά παράξενα Ευρωπαίος δεν είσαι δικός μας.

nassos54

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός! Και εμένα με περνούσαν για Γεωργιανό αν και λόγω ηλικίας τα μαλλιά ειναι λίγα και άσπρα. Γρουζίνσκι δρούγ μου έλεγαν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.842
Πόντοι
3.656
Τη ρατσισμός και μαλακίες,οι ουκρανοί τους μόνους που δεν γουστάρουν είναι τους ρώσους, τις πιο όμορφες ουκρανές τις γαμανε οι τούρκοι. Και δεν είδα και κάποιον ουκρανό να έχει πρόβλημα με αυτό. Με αρκετές που είχα κάποια αλληλογραφία πριν λίγα χρόνια τις βλέπω τώρα να ποστάρουν φωτογραφίες με τούρκους περήφανες  
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
μια εικονα χιλιες λεξεις!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.842
Πόντοι
3.656
ναι αρχοντα ειμασται μαγκεσ αλλα οταν σου ριχνουν σπρει και σε κτυπανε 5-6 τι να κανεισ?παλι καλα την μια φορα γιδροπαρκ με γεμυσαν μολωπεσ πρωσωπο και παντου,την δευτερη καλα που δεν με μαχαιρωσαν και πεταξαν στον ποταμο χωρισ ματια που δεν εβλεπα τι θα μου εκαναν με το σπρει.ναι ναι μασ χεζονται χαχαχαχα
:think: :think: :think:
ρε χαρη πως μπλεκξεις καθε φορσ....τοσες φορες μονος κ βραδυα στο πουθενα ποτε δεν μου συμεβη κατι..
κ παλοια χωρις γλωσσα γρι....
πως διαολο συνεχεια εσενα την πεφτουν,δεν μπορω να καταλαβω,,μηπως καανεις τιποτα μαγκιες περιεργεες εξ ου κι αρπαζεις ψιλες?? :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.842
Πόντοι
3.656
Στο θέμα του  :knockinb: αυτό το πόστ του Ρεντ είναι ο ΟΔΗΓΟΣ μου και η ελπίδα μου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτήν την "easy going" ατμόσφαιρα θα ψάξω τις γιορτές στην Ουκρανική επαρχία!!!!!
ιζτ γκοινγκ ..με καποιες βασικες γνωσεις στα ρωσικα
η σειρα κατ εμε,απο εμπειριες δεκαετους κωλοβαρεματος σε 15θημα τριπ ΠΑΝΤΑ με αυτοκινητο(πολυ βασικο,φορτωνεις στο δρομο,πας ρομαντικες βολτες ,αλλαζεις ευκολα περιοχη,περιμενεις εξω απο πανεπιστημια το σχολασμα,την στεινεις στα παρκινγ η απεναντι απο βοκζαλ ..κλπ.)
βεβαια αν σκεφτεις τι κανεις γελας με τα κα,μωματα σου..ομως καμακι κ σοβαροτητα δεν πανε μαζι στην ανατ ευρωπη....
αν πηγαινε πχ ο Γαρδελης κι ο Κουρκουλος κ καναν καμακι με το στυλ τους που εχουμε κατα νου,Ο κουρκουλος θαφευγε αγαμητος η θακανε καποια θειελωδη σχεση,αλλα ο γαρδελης θα γαμουσε δυο την ημερα ... :fuck1: :zfuck: :tits2: :grin: :grin:
η σειρα ιζυ γκοινγ πολεων  φρανκκιφσκ ντνιπροπετροφσκ νικολαεφ ζαποριζιε ντονιεσκ-μακιφσκα
αν μιλαμε για σεμι προ φαση,το ντνιπρε μαζι με ντονιεσκκ-μακιφσκα παιρνει καθαρα κεφαλι
απουσιαζει το χαρκιβ που λογω καποιων περιεργων συμπτωσεων δεν καταφερα ποτε να κατσω πανω απο 5 μερες,οποτε δεν εχω συμπερασμα
παντως οι 100χιλ φοιτητριες καθιστουν το πειραμα ευκολο κ την επιτυχια δεδομενη,ειδικα μεσω μαμπα κ β κοντακτ
αν εθστε πανω απο 45,η δεν μιλατε ουτε το κακ τεμπεα ζαβουτ μιλα ,τιποτα απο τα ανωτερω δεν ισχυει.. :hi:
@@ γκλοκ, κοιτα μην πας καμμια[size=10pt] δευτερα βραδυ στο τσερνοπιλ [/size],  :helpplea: κ ερθεις να γραψεις μετα,"αποτυχια η επαρχια στην ουκρανια ,δεν βρηκα κατι οπου κι αν πηγα "  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom