Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι σου ειπαν οι τσεχες που δεν ειναι γνωστο( παγκοσμιως) ;;οτι Το χρημα ανοιγει το σλαβικο μουνι;;;

Πολλά για τις Σλάβες,το μπλοκ πώς λειτουργεί το σύστημα πώς μας βλέπουν τι κάνουν πάρα πολλά.
Γενικά οι Σλάβες δεν έχουν πολλή γυναικεία αλληλεγγύη και αυτό είναι καλό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Πολλά για τις Σλάβες,το μπλοκ πώς λειτουργεί το σύστημα πώς μας βλέπουν τι κάνουν πάρα πολλά.
Γενικά οι Σλάβες δεν έχουν πολλή γυναικεία αλληλεγγύη και αυτό είναι καλό.
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
κμαν σε ρολο σικρετ ειτζεντ!!! :rolleyes:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αξιος για τις πορνοεμπειριες ανατολικα, :rockon: δεν πιστευω αυτες στο τριο να ηταν βυζιτες;;;  :2funny:
μην προσβαλεις τον αρχοντα?ξερεις τι καμακι ειναι αυτος?βαλκανιοτεραστιοσ!σε μενα πολλα τετεια εγιναν αλλα με βιζιτεσ που δεν ηταν επαγγελματιεσ με σαιτ,προσφατα μαλιστα.αν μιλαμε για κμαν ενοειτε παντα απο καμακι στα κλαμπ και στον δρομο βρηκε τετειεσ γκομενεσ!!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οχι τότε με όλες τζάμπα πήγαινα.Δε μου είχε ψήσει καμία την ιδέα με σπονσοριλίκια κτλ.Ημουνα βέβαια 10 χρόνια νεώτερος πολύ ανώτερος εμφανισιακά και είχα τεράστια ενέργεια.
Είχα και τεράστια εμπειρία στο καμάκι Παραλία Κατερίνης,Ρόδο,Θεσσαλονίκη,Χαλκιδική κτλ άπειρα καλοκαίρια.Είχα γυρίσει όλα τα νησιά όλες τις βασικές χώρες Τσεχία,Ουγγαρία,Σλοβακία άπειρες φορές ήδη από τα '90s.
Τα σπονσοριλίκια οι γκόμενες μου τα έμαθαν μετά.Πρώτες οι Τσέχες μου εξήγησαν όλο το σύστημα πώς λειτουργεί.Οι Τσέχες είναι λίγο στα αρχίδια τους προδίδουν όλα τα μυστικά των γυναικών αν και αρχικά μυστηριώδεις.Σου εξηγούν πώς θα γαμήσεις την Πολωνέζα,πώς τη Ρωσίδα,πώς την Ουκρανέζα τις ξέρουν όλες μέσα έξω.Υπουλος λαός.
τα ιδια ακριβως μου ελεγε πριν 4 χρονια ο πενηνταρης γυμνστης και ενασ 45 καμακι της αγιασ ναπασ.φυσικα πηραν πουλον οδυσσο και δεν πατησαν ξανα.ειμασται καμακια στην παραλια,φενομε 30 ελεγε ο γυμναστης και τετεια.την εβγαλε παραλια να παιζει ρακετεσ με τον αζερο κολητο μου τελικα χαχαχαχ.πριν 10 χρονια 27 ημουνα ουκρανια ο κμαν 45 χαχαχαχαχ.εγω δεν γαμουσα τζαμπα,πληρωνα κερασματα και στο τελοσ απο μονοσ εδινα δωρακια λεφτα και ρουχα.αλλα ειπαμε εχει την εκπεδευση απο τιν παραλια κατερινης χαχαχαχθα κυνηγουσε τισ τουριστριεσ και να τους εταζε λεφτα να τισ γαμησει μαλον.ενασ πιθηκος ο πακιστονοσ rooch κατι τετειο τον λενε μαρτυρησε το μεγαλο καμακμαν!οτι πηγαινε στην πολωνια και προσφερε σε νορμαλ γκομενεσ λεφτα για σεξ και αυτεσ θυμωνονταν.ναι ρε κμαν οι κοπελεσ τζαμπα ηθελαν γαμησει απο χωριανουσ τουσ νεαρουσ γυμνασμενουσ,οχι να τησ προσβαλει σαν πουτανεσ ενασ πενηνταρησ.παντως θα ηθελα μαθηματα καμακιου αν ερθεισ οδυσσο.αλλα οχι προσφερωντασ λεφτα αυτα τα κανω και μονοσ μου χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αξιος για τις πορνοεμπειριες ανατολικα, :rockon: δεν πιστευω αυτες στο τριο να ηταν βυζιτες;;;  :2funny:

Τι βίζιτες?Η μία δασκάλα ήταν που γνώρισα στον ηλεκτρικό Τερνόπιλ Λβωφ και στο τέλος της διαδρομής τη δαχτύλιαζα μέσα στο τρένο.Μαγικές εποχές.Επιβάτες μπροστά πίσω και αυτή να προσπαθεί να κρατήσει το στόμα κλειστό.
Αλλά ήμουνα πολύ ενεργητικός τότε.Εκανα το λάθος να πάω Αύγουστο Λβωφ που ήταν σχετικά νεκρό από γκόμενες μόλις θα πήγαιναν όλα κατά διαβόλου αποφάσισα να χτυπήσω Τερνόπιλ.Πάω και τι να δω?Μια έρημη πόλη.Ευτυχώς το ταξίδι της επιστροφής στο Λβωφ έσωσε την κατάσταση.
Αν ήταν άλλος στη θέση μου και τα έβρισκε σκούρα στο Λβωφ απλά θα ομολογούσε την αποτυχία του δε θα έτρεχε σε Τερνόπιλ,Ρόβνο κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η απόλυτη εμπειρία του ουκρανικού χωριού.Hot γκόμενες και αγελάδες.Τα πολωνικά χωριά δε διαφέρουν πολύ.Προσέξτε το απαστράπτον βλέμμα της γκόμενας.Αλλος πλανήτης.

Πώς περίπου είναι οι ουκρανικές πόλεις.

Εδώ συμβουλές για το πώς θα βρείτε Ουκρανέζες στην Ουκρανία.

Χμελνίτσκυ.Κάπως έτσι είναι οι περισσότερες ουκρανικές πόλεις .Μικρές αλλαγές τα τελευταία 20 χρόνια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι βίζιτες?Η μία δασκάλα ήταν που γνώρισα στον ηλεκτρικό Τερνόπιλ Λβωφ και στο τέλος της διαδρομής τη δαχτύλιαζα μέσα στο τρένο.Μαγικές εποχές.Επιβάτες μπροστά πίσω και αυτή να προσπαθεί να κρατήσει το στόμα κλειστό.
Αλλά ήμουνα πολύ ενεργητικός τότε.Εκανα το λάθος να πάω Αύγουστο Λβωφ που ήταν σχετικά νεκρό από γκόμενες μόλις θα πήγαιναν όλα κατά διαβόλου αποφάσισα να χτυπήσω Τερνόπιλ.Πάω και τι να δω?Μια έρημη πόλη.Ευτυχώς το ταξίδι της επιστροφής στο Λβωφ έσωσε την κατάσταση.
Αν ήταν άλλος στη θέση μου και τα έβρισκε σκούρα στο Λβωφ απλά θα ομολογούσε την αποτυχία του δε θα έτρεχε σε Τερνόπιλ,Ρόβνο κτλ.
αστον αρχοντα μην του απαντας.ακου βιζιτεσ ο κμαν.δασκαλα ηταν η κοπελα αλλα η τυχη της αλλαξε οταν γνωρισε τον κμαν στον ηλεκτρονικο και την μυησε στον κοσμο της εμποριας λευκησ σαρκος.παντα θα ειναι ευγνωμον η κοπελα στον αρχοντα που της εδωσε την ευκαιρια για μια νεα καριερα και νεο ξεκινημα στο πουτανιο.σημερα γαμησα μια βιετναμεζα λευκωσια με 20 ευρο.βιζιτα?οχι παιδια καθαριστρια σε σπιτι ειναι χαχαχαχαχαχ

modigliani

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Τοτε ηταν καλα! ΤΩΡΑ??? τα πραγρματα τωρα πως ειναι? Εχουν αλλαξει ή όχι ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τοτε ηταν καλα! ΤΩΡΑ??? τα πραγρματα τωρα πως ειναι? Εχουν αλλαξει ή όχι ?

Tώρα είναι όπως το 2006 αλλά όχι όπως το 2003 ή τη δεκαετία του '90.Είναι όμως η μόνη χώρα του μπλοκ που βαστάει ακόμα και βελτιώθηκε μετά το 2008.

modigliani

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Tώρα είναι όπως το 2006 αλλά όχι όπως το 2003 ή τη δεκαετία του '90.Είναι όμως η μόνη χώρα του μπλοκ που βαστάει ακόμα και βελτιώθηκε μετά το 2008.

για πορνοδιακοπουλες ειναι οτι πρεπει δηλαδη? Σκεφτομαι να παω Δεκέμβριο για 5 μερες

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ωρε εχει η βιννιτσα το thread της? :2funny:
Εζησα 6 μηνες εκει, λόγω του πρωην ουκρανιδίου μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Ωρε εχει η βιννιτσα το thread της? :2funny:
Εζησα 6 μηνες εκει, λόγω του πρωην ουκρανιδίου μου.

Με συναγωνιστή σχεδιάζουμε ταξίδι στη Vinnitsa τα Χριστούγεννα. Φαίνεται υποσχόμενο μέρος αλλά επειδή δεν έχουμε γνώσεις για το συγκεκριμένο μέρος οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πόλη όπως.. δωμάτια-ξενοδοχεία, τιμές γενικά, μαγαζιά για φαγητό, bar, Club, γκόμενες, δρόμους (μια και θα πάμε οδικώς αλλά απλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα πάμε απο Οδησσό ή από Μολδαβία).. είναι ευπρόσδεκτες.

Φίλε όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.. μετά απο 20 σελίδες ο μόνος που είχε πληροφορίες για τη Βιννίτσα ήταν o Midas. Οπότε αν ξέρεις γράψε μας οτιδήποτε έχεις να προτείνεις για τα παραπάνω που ρωτάμε και επίσης ότι κρίνεις εσύ απαραίτητο σαν συμβουλή για το μέρος.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Η Ουκρανία βαστάει τα σκήπτρα του σεξοτουρισμού τα τελευταία 25 χρόνια.

ολο το χρονο καταφθανουν καραβανια τουριστων στην ουκρανια απο ολο το κοσμο για να γευτουν σλαβικο μουνακι ή για να βρουν γυναικα να παντρευτουν. το εχουν καταλαβει πολυ καλα αυτο οι ουκρανοι κυριως στο κιεβο και εχουν στησει ενα μηχανισμο ειτε με πορνες ειτε με daiting σαιτ με σκοπο το γαμο για να παει ο καθε σεξοτουριστας απο τη δυση να περασει καλα, γιατι ο φεμινισμος των γυναικων στο δυτικο κοσμο εχει κανει τις γυναικες απλησιαστες απροσιτες και με πολλες απαιτησεις με αποτελεσμα να ευλογουν τα γενια τους οι ανδρες στη δυση για τις ανατολικες γυναικες  εδω που τα λεμε δεν εχουν και αδικο

Υ.Γ. αυτος ειναι ο κυριως λογος που που εδω και πολλα χρονια κραταει τα σκηπτρα στο σεξοτουρισμο η ουκρανια

Υ.Γ.2. οι ουκρανες γυναικες στην πληοψηφια τους δεν προθυμοποιουνται τοσο ευκολα να αφησουν τη χωρα τους για καποια χωρα στη δυση παρα την φτωχια τους, οπως και να το κανουμε οι ουκρανες προτιμουν πιο ευκολα να κανουν σχεση με ουκρανο χαμιλοτερου βιοτικου παρα με δυτικο αντρα στην πλειονοτητα των ουκρανων γυναικων (δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις)

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Δεύτερη μέρα στη Βιννίτσα. Ο δρόμος σε σχέση με άλλους δρόμους που έχω οδηγήσει στην Ουκρανία ίσως ο καλύτερος. Από Mohyliv-Podisky έως Vinnitsa μια τεράστια ευθεία 100 χλμ χωρίς χωριά και χωρίς τίποτα ενδιάμεσα. Πρώτη φορά έπιασα τα 120 χιλιόμετρα σε ουκρανικό δρόμο. Και το καλύτερο.. χωρίς σημαντικά προβλήματα στο οδόστρωμα. Τον έκανα μάλιστα νύχτα. Ο φίλος Midas ότι είπε ήταν έτσι ακριβώς. Όταν φτάνεις σύνορα Μολδαβίας στο Otaci για να περάσεις Ουκρανία στο Mohyliv Podilsky ανακαλύπτεις πως πρόκειται για 2 πόλεις σαν συνέχεια η μία της άλλης. Τα σύνορα είναι μέσα στο κέντρο της πόλης και απλά τις χωρίζει το ποτάμι. Ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έλεγχος πολύ εύκολος και χαλαρός, πρώτη φορά σε 10 λεπτά πέρασα Ουκρανομολδαβικά σύνορα και μάλιστα στις 17.00 και όχι κάποια πρωϊνή ώρα π.χ. 6.00. Η πόλη της Βιννίτσας μοιάζει σαν μια ανεπτυγμένη πόλη 500.000 κατοίκων στη μέση του πουθενά. Στο κέντρο κυκλοφορεί πολύ κόσμος και στο εμπορικό που πήγα για καφέ και πρωϊνό σήμερα παντού ξεκάρφωτες γκόμενες, αλλά δυστυχώς συνοδευόμουν.
Γενικά οι μόνοι αλλοδαποί που είδα μέχρι στιγμής στην πόλη ήταν κάτι φοιτητές. Πεδίον δόξης λαμπρό..

Συνημμένα

• Vinnitsa skycenter1.jpg
    Vinnitsa skycenter1.jpg
    72,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Vinnitsa skycenter2.jpg
    Vinnitsa skycenter2.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
και καλύτερα όλο το μαγαζί.. Αυτή με το μαύρο όταν σηκώθηκε ηταν 1.80 τουλάχιστον και μούναρος. Μη ξεχνάτε πως είναι 10.15 το πρωί.

Συνημμένα

• Vinnitsa skycenter3.jpg
    Vinnitsa skycenter3.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Vinnitsa skycenter4.jpg
    Vinnitsa skycenter4.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 38

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οραια.θα μαθουμε για βιλνιτσα τι παιζει.αυτο που με χαλα ομως με τον ντερτυ ειναι δεν ειναι μαχιμοσ αλλα ιτερνετικο καμακι.πρεπει να παω ο ιδιοσ να ξερω απο πρωτο χερι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
και καλύτερα όλο το μαγαζί.. Αυτή με το μαύρο όταν σηκώθηκε ηταν 1.80 τουλάχιστον και μούναρος. Μη ξεχνάτε πως είναι 10.15 το πρωί.
ντερτυ φιλε ,οπως εχω ξαναγραψει σημασια δεν εχει μονο τι βλεπεεις αλλα βασικα τι παιρνεις
προχτες ημουνα τρεις ωρες στο μιλανο στην καντορνα περιμενοντας κανα τριωρο να φυγω για πανω
το τι μουναρες ειδα δεν περιγραφεται,κ σε στυλ κ σε συμπεριφορα,ωραια μεχρι εκει
ρωταω τον εαυτο μου,εαν εμενες εδω 5 εως 15 μερες τι θα μπορουσες να παρεις απο αυτα τα αστερια μεχρι 30?
μαλλον τιποτα..οποτε ναι μεν Μιλανο,γαματο απο μουνι ,αλλα φατε ματια ψαρια
ετσι κ για την βινιτσα,κρατ μικρο καλαθι,δεν ειναι το κλασικο χαντινγκ γκραουντ της ουκρανιας...
θα σου προτεινα ν ατην στεινεις κανα δυπ μισαωρα την μερα στο μακ ,κανοντας κανα καμακι σε οδ
σες σε κοιτανε πανω απο 5σεκ η και δευτερη φορα,κι εναλαξ να πεταγεσαι στο μωλλ απεναντι
μην μεινεις στατικος μες στο μωλλ πολυ ωρα imop
ανοιξε κ το νετ παραλλληλα στειλε καμμια 20αρια μυνηματα κι οπιοα παρει ο χαρος  :orchestra:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.835
Πόντοι
3.656
Δεύτερη μέρα στη Βιννίτσα. Ο δρόμος σε σχέση με άλλους δρόμους που έχω οδηγήσει στην Ουκρανία ίσως ο καλύτερος. Από Mohyliv-Podisky έως Vinnitsa μια τεράστια ευθεία 100 χλμ χωρίς χωριά και χωρίς τίποτα ενδιάμεσα. Πρώτη φορά έπιασα τα 120 χιλιόμετρα σε ουκρανικό δρόμο. Και το καλύτερο.. χωρίς σημαντικά προβλήματα στο οδόστρωμα. Τον έκανα μάλιστα νύχτα. Ο φίλος Midas ότι είπε ήταν έτσι ακριβώς. Όταν φτάνεις σύνορα Μολδαβίας στο Otaci για να περάσεις Ουκρανία στο Mohyliv Podilsky ανακαλύπτεις πως πρόκειται για 2 πόλεις σαν συνέχεια η μία της άλλης. Τα σύνορα είναι μέσα στο κέντρο της πόλης και απλά τις χωρίζει το ποτάμι. Ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έλεγχος πολύ εύκολος και χαλαρός, πρώτη φορά σε 10 λεπτά πέρασα Ουκρανομολδαβικά σύνορα και μάλιστα στις 17.00 και όχι κάποια πρωϊνή ώρα π.χ. 6.00. Η πόλη της Βιννίτσας μοιάζει σαν μια ανεπτυγμένη πόλη 500.000 κατοίκων στη μέση του πουθενά.
καλ ρε συ ειναι δυνατον ναχω πει κατι που γνωριζω απο πρωτο χερι κ να μην ισχυει?
εγω αν πω κατι που το εχω βιωσει ετσι ειναι,δεν κανω αναγωγες κι υποθεσεις κ συλλογισμους ..
οπως οι αλλοι ειδημονες στα ανατ μπλοκ :grin:
ετσι ειναι το ποντολσκι  απο τα πιο ευκολα συνορα οπως κι το μαμαλιγκα οταν πας απο μολδαβια σε τσερναβτσι απο την αλλη μερια
εχει κ καλα συνεργεια εκει,αν εχεις κανα ψιλο λαδια φρενα κ τετοια απλα καντα αφοβα,θα πληρωσεις το 1-3 απο ελλαδα

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
ντερτυ φιλε ,οπως εχω ξαναγραψει σημασια δεν εχει μονο τι βλεπεεις αλλα βασικα τι παιρνεις
προχτες ημουνα τρεις ωρες στο μιλανο στην καντορνα περιμενοντας κανα τριωρο να φυγω για πανω
το τι μουναρες ειδα δεν περιγραφεται,κ σε στυλ κ σε συμπεριφορα,ωραια μεχρι εκει
ρωταω τον εαυτο μου,εαν εμενες εδω 5 εως 15 μερες τι θα μπορουσες να παρεις απο αυτα τα αστερια μεχρι 30?
μαλλον τιποτα..οποτε ναι μεν Μιλανο,γαματο απο μουνι ,αλλα φατε ματια ψαρια
ετσι κ για την βινιτσα,κρατ μικρο καλαθι,δεν ειναι το κλασικο χαντινγκ γκραουντ της ουκρανιας...
θα σου προτεινα ν ατην στεινεις κανα δυπ μισαωρα την μερα στο μακ ,κανοντας κανα καμακι σε οδ
σες σε κοιτανε πανω απο 5σεκ η και δευτερη φορα,κι εναλαξ να πεταγεσαι στο μωλλ απεναντι
μην μεινεις στατικος μες στο μωλλ πολυ ωρα imop
ανοιξε κ το νετ παραλλληλα στειλε καμμια 20αρια μυνηματα κι οπιοα παρει ο χαρος  :orchestra:

Καλησπέρα φίλε από την παγωμένη Βιννίτσα. Εγώ όπως έχω δηλώσει καμάκι δρόμου δεν κάνω. Απολαμβάνω όμως τις ωραίες διαθέσιμες παρουσίες γύρω μου και βλέπω τις προοπτικές για συμπαίχτες που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα. Εγώ στη Βιννίτσα σκοπεύω να μείνω μέχρι 3 Ιανουαρίου και όλες μου οι ημέρες είναι κλεισμένες από πριν με κορίτσια που περιμένουν να συναντηθούμε. Για να καταλάβεις τα κορίτσια που θα συναντήσω έχουν κλείσει τα δωμάτια και έχουν κανονίσει τις τιμές που είναι 30-50% φθηνότερες από ότι έβρισκα εγώ σε booking. Μέχρι τώρα σε 3 διανυκτερεύσεις μαζί με τη σημερινή έχω δει τις πρώτες 2 κοπέλες και έχω μείνει σε 2 διαφορετικά διαμερίσματα σε Artynova και Tolstogo. Την πρώτη νύχτα με την Iryna και από χθές το μεσημέρι με τη Lydia μέχρι και αύριο το μεσημέρι. Το μεσημέρι αμέσως μετά πάω στο τρίτο ραντεβού τη Lena που είναι και το πιο μακροχρόνιο (4 ημέρες). Δεν κάθομαι να κάνω αναλύσεις για τα κορίτσια που έχω βρει γιατί αυτά είναι προσωπικά γούστα. Θα πω απλά πως είναι next door εμφανίσημα κορίτσια που σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ο άντρας της ζωής τους χωρίς να περιμένουν δωράκια και χορηγίες. Εμένα αυτή η ποικιλία και εύκολη εναλλαγή μαζί με τη διαδικασία του ταξιδιού είναι ο βασικός μου στόχος. Τα 9,10 μοντέλα θέλουν γλώσσα, χρόνο και κόπο και εγώ έρχομαι εδώ να διασκεδάσω και όχι τρέχω πίσω από τις παραξενιές της κάθε μίας που νομίζει πως βρήκε άλλον έναν επίδοξο αγαπούλη να την κυνηγάει. Γιατί τα μοντελάκια το ξέρουν αυτό και το πουλάνε ακριβά. Θα πω σε όλους πως η Βιννίτσα είναι ηλιόλουστη από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, υπάρχει πολύς κόσμος και πολλές ευκαρίες στην πόλη. Ο Δνείστερος είναι παγωμένος και οι θαρραλέοι ψαρεύουν και περπατάνε στο ποτάμι. Εγώ δεν τόλμησα πέρα από 2,3 μέτρα να περπατήσω. Είχε και ήλιο σήμερα.. δεν είμαστε για επικίνδυνες αποστολές.

Συνημμένα

• Dnister1.jpg
    Dnister1.jpg
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Dnister2.jpg
    Dnister2.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 74

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom