Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλε ντερτυ πας καλα βλεπω...
Τι ηληκιας κ τι εμφανισης ειναι αυτες που αναφερεσαι ομως
Αν θες απαντας δεν ειμαστε τροχονομοι στο τσαπου σου..απλα για λογους συναγωνιστικου ενδιαφεροντος..
ενοω ντερτυ και οδεσσα μπορω να παιζω με τετειεσ που ψαχνονται με περισοτερο αριθμο αν ειναι απο μαμπα.δεν γουσταρω να γνωριζω απο εκει,μονο για σεξ ασχολουμε μαμπα.σημερα διαβαζα σε ενα σαιτ ποια ειναι η καλυτερη πολη να ζεισ ουκρανια και νουμερο ενα βγηκε η βινιτσα!καμια μεγαλη πολη δεν ηταν μεσα το κιεβ ουτε δεκαδα.ελεγαν ακυρα μερη λουτσκ,ζαπαροζιε!κα.καλα μασ δουλευουν φενετε.ουτε οδεσσα μεσα τιποτα.
Χαρη οντως η οντεσα ειναι κ για μενα η πιο καλη πολη να ζεις ουκρανια
Δεν ειναι ομως η καλυτερη για γκομενες...
Αλλο τονα κι αλλο τ αλλο....
@ντερτυ κοιταγα λιγο στο νετ...δεν ειδα ψηλες γκομενες..πολλα γυρω στο 1.65 με 1.70...
Ειναι οντως μετριου αναστηματος προς πιο κοντες οι ντεβουσκες εκει γενικα?αυτες που βρηκες εσυ η ανταποκρινονται γενικως τι υψη ειναι?
ekei 1.65 με 1.70 οι πιο πολλες....ανεκτα αλλα αδιαφορα υψη,ασε που δεν ειναι κ χυμωδεις απ οσο βλεπω στις φωτο οπως πχ χερσον ζαποριζε νικολαεφ,που εινβαι μκατα βαση ρωσσικο το στυλ πιο σεξουαλικο..Επειδή έχω τριγυρίσει πολύ και έχω δει τον κόσμο που κυκλοφορεί θα σου πως πως έχει πολύ καλό υλικό. Η κοντύτερη ήταν 1,68, αυτή η 26χρονη η τελευταία. Όλες οι άλλες με βραδυνά ρούχα και τακούνια ήταν κοντά στο ύψος μου. Η δικιά μου σήμερα αρρώστησε και μπήκα Mamba και σε παλιές καμμένες επαφές και ήδη έχω 2 ραντεβού. Με τη μία συζητάμε αν θα κοιμηθεί στο δωμάτιο μου το βράδυ.. και μου αντιπρότεινε να κοιμηθώ σε αυτήν. Η άλλη που θα βγω στις 14.00 είναι από τα πολύ καλά αλλά έχει μια περίεργη έπαρση και μια σκατοσυμπεριφορά που εμένα μου γυρνάει το μυαλό. Σε στυλ ντίβας. Για να καταλάβεις της λέω στις 11.00 και χωρίς να ξέρει πως είμαι Βίννιτσα.. τι κανεις? πάμε για καφέ τώρα? Αλήθεια είσαι εδώ? Ναι πάμε, μου απαντάει. Της λέω σε μια ώρα στο Skypark, ok? Και μου λέει όχι δεν μπορώ σε μια ώρα, πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου. Στις 14.00. Στις 14.00 δεν είναι καφές.. είναι lunch.. και έτσι από καφέ καταλήξαμε να βρεθούμε στο Τυφλίς στις 14.00 μάλλον για lunch.
πριν καταρςευσει τι?το μπλοκ ?το μαινταν?εχω εμπειρια από Οδεσσα πριν πολλα χρονια. πριν καταρευσει, ενδιαφέρομαι να παω, αν καποιος συναγωνιστης εδώ εχει εμπειρια προσφατη και σχεδιαζει να παει συντομα , ευχαρίστως συμμετεχω.
ekei 1.65 με 1.70 οι πιο πολλες....ανεκτα αλλα αδιαφορα υψη,ασε που δεν ειναι κ χυμωδεις απ οσο βλεπω στις φωτο οπως πχ χερσον ζαποριζε νικολαεφ,που εινβαι μκατα βαση ρωσσικο το στυλ πιο σεξουαλικο..
τεσπα αν ανταποκρινονται καλα ειναι ,δεν εχουμε κ πολλες επιλογες χειμωνιατικα
με αυτη που θα πας τυφλις ειναι χαμενη υποθεση κατα 99%..οσες επιμενουν για ακριβα εστιατορια κι οχι καφε,κι ειδικα με αγγλικα η επικοινωνια, ειναι λουζινγκ γκλειμ γενικα
ελπιζω ,αλλα δεν νομιζω να πεσω εξω...
χαππυ χαντινγκ
xaxaxaxaxaaxе για ξαναπεσ το να γελασουμε.θελεις να ακουσεισ και εσυ.εχω εμπειρια από Οδεσσα πριν πολλα χρονια. πριν καταρευσει, ενδιαφέρομαι να παω, αν καποιος συναγωνιστης εδώ εχει εμπειρια προσφατη και σχεδιαζει να παει συντομα , ευχαρίστως συμμετεχω.
Το θέμα είναι πως έχω ραντεβού με τη δικιά μου την άρρωστη στις 17.00, άλλο ένα ραντεβού στις 19.30 με μια που μίλησα σήμερα το πρωί και με την τύπισσα στις 22.00. Πόσα κομμάτια να γίνω.
τελικα ντερτυ βινιτσα κ ξερο ψωμι?
ο γκλοκ δεν ηρθε τελικα?νομιζα μαζι θα πηγαινατε....
σε ποιες ντισκο μαζευει ξεκολα ,οχι βιπ ψωνια κ τετοια
,ξεκολα νεξτ ντορ φοιτητριες κλπ
ekei ειναι το βαλιου παντα... ;)
Τελικά δεν πήγα και έχασα τα εισητήρια! Έχουν προκύψει κάποια θέματα real estate στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω πίσω...Το έχω μετανιώσει απο την άποψη οτι τρώω όλη τη πίκρα του νησιού το χειμώνα στη μάπα!τελικα ντερτυ βινιτσα κ ξερο ψωμι?
ο γκλοκ δεν ηρθε τελικα?νομιζα μαζι θα πηγαινατε....
σε ποιες ντισκο μαζευει ξεκολα ,οχι βιπ ψωνια κ τετοια
,ξεκολα νεξτ ντορ φοιτητριες κλπ
ekei ειναι το βαλιου παντα... ;)
Τελικά δεν πήγα και έχασα τα εισητήρια! Έχουν προκύψει κάποια θέματα real estate στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω πίσω...Το έχω μετανιώσει απο την άποψη οτι τρώω όλη τη πίκρα του νησιού το χειμώνα στη μάπα!
Για να δούμε όμως τι θα έκανα θεωρητικά αν πήγαινα! Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Dιrty το μέρος περιγράφεται ως παράδεισος που οι γυναίκες κάθονταν απο το πρώτο σχεδόν ραντεβού και δέχονται πολύ ευκολα συνάντηση!Όσο για τις γκόμενες στο δρόμο δεν λέει τίποτα και κυρίως αν είσαι συνοδευόμενος! Προσωπικώς απο την αναζήτηση που έκανα επι 1-2 μήνες στη συγκεκριμένη πόλη μόνο με προβληματικές εμφανισιακά ή Μίλφ κατόρθωνα να αποσπάσω κάποιες κουβέντες τυπικές...Και αυτές χάνονταν...Επίσης 10 μήνες πριν σε Λβιβ και Μουκάτσεβο καμιά δεν εμφανιζόταν τελευταία στιγμή!
Και τώρα θα σας κάνω σύγκριση με τη Ρωσία που πάω σε λιγότερο από ένα μήνα και έχω κενό 1 μέρα σε επαρχιακή πόλη που αμέσως βρήκα αυτό που ήθελα και έχω απίστευτα θετική επικοινωνία μαζί με τη κοπέλα που είναι αστέρι απο κάθε άποψη και Μόσχα αμέσως έκλεισα ραντεβού με ένα κουκλάκι και έχω και μια πιτσιρίκα Αεροσυνοδό stand by αν έχω χρόνο όταν δεν θα πετάει... Τι έχει λοιπόν το ίδιο προφίλ και στην Ουκρανία είναι απωθητικό και για τα μπάζα ενώ στη Ρωσία ελκυστικό και για μουνάρες???
παρατήρηση 1: αξιοπρέπεια είναι να αφήσεις την γυναίκα να πάρει τραμ κι όχι να της δώσεις 2 ευρώ το παρά πολύ για να πάει σπίτι της; Σόρρυ εγώ το βλέπω αλλοιωςΑυτά για εμένα στα ραντεβού μου, η αξιοπρεπής συμπεριφορά από τις γυναίκες μετράει πάρα πολύ. Στην Οδησσό όλα τα σιχάματα το θεωρούν δεδομένο πως θα πληρώσεις τα υπερτιμημένα taxi που δήθεν τις φέρνουν έξω από την πόλη για να βγάλουν χαρτζιλίκι με τον ταξιτζή συνεννοημένο, γκόμενες που δεν τις ξέρεις και τις βλέπεις πρώτη φορά στη ζωή σου σε πηγαίνουν σε εστιατορία και παραγγέλνουν γαρίδες, κοκτέιλ και ότι μαλακίες τους κατέβει στο κεφάλι. Ούστ κοπρόσκυλα..
παρατήρηση 1: αξιοπρέπεια είναι να αφήσεις την γυναίκα να πάρει τραμ κι όχι να της δώσεις 2 ευρώ το παρά πολύ για να πάει σπίτι της; Σόρρυ εγώ το βλέπω αλλοιως
Παρατήρηση 2: τα βάζεις με την Οδησσό γιατί; Γιατί η πόλη και οι κοπέλες της πόλης εκεί είναι υποψιασμενες από τον κάθε λογής παπατζη που θα το παίξει γαμπρός;
Παρατήρηση 3: το παιχνίδι που κανείς για να γαμας τσάμπα και σε ποσότητα είναι μόνο για σένα και για κανέναν άλλον!Δεν νομίζω κάποιος άλλος να είναι διατεθειμένος να χαλάσει τόσο πολύ χρόνο μήνες ολόκληρους πριν το ταξίδι του να κουμπώσει 5-6 διαφορετικές γυναίκες να είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και να αλλάζει 3-4 δωμάτια σε 10-12 μέρες και να καβαλήσει το αυτοκίνητο και να οργώσει την ουκρανική επαρχία! Το κατά πόσο εύκολο είναι να γαμησει κάποιος δωρεάν και σε ποσότητα πέραν των 2 σε 15νθημερο χωρίς χορηγειες και με μόστρα ΔΕΝ το έχεις δοκιμάσει ποτέ διότι ποτέ δεν έχεις πάει απροετοίμαστος μήνες πρίν έχεις στρώσει τον δρόμο...Αν πας μόνο με 2-3 μηνύματα και όχι να τάξεις σχέσεις και λοιπές άλλες υποσχέσεις τότε δεν είναι εύκολο το γαμησι το δωρεάν
Παρατήρηση 4: το κατά πόσο είναι οικονομικό το οδοιπορικό σου;εγώ 10 μέρες στην Οδησσό με 5 γκομενες μαζί με τα εισητήρια και εξόδους με το κοπάδι χάλασα περίπου 760 € συν αλλά 270 όπου έφερα μαζί μου ένα πιτσιρίκι 20 ετών και έβγαλα ένα διαβατήριο σε κάποια που θα έρθει μετά τις 17 Γενάρη! Ο δε Άλλαν πήρε μαζί του 900 € και είχε και δυο μέρες οδικά έξοδα και έξοδα διανυκτέρευσης στην Μολδαβία με 3 γκομενες και εξόδους διαμέρισμα και όλα τα λοιπά εξοδα
Παρατήρηση 5: το παιχνίδι που κανείς είναι μοναδικό και δεν μπορείς να έχεις παρέα μαζί σου διότι δεν μπορείς να φέρεις φίλη για φίλο διότι σε 2 μέρες εσύ θα την αλλάξεις ενώ ο άλλος μπορεί να γουστάρει να κρατησει την φίλη της φίλης σου οπότε θα σου χαλάσει όλο το πανηγύρι για την επόμενη! Ενώ εμείς πιάσαμε 2 διαμερίσματα πόρτα πόρτα και ο χαβαλες που κάναμε ήταν απίστευτος. Πήγαιναν οι γκομενες και κάναν όλες μαζί μπάνιο στον Άλλαν και του τελείωναν τα σαμπουάν 2-2 2-3 στην μπανιέρα!
Παρατήρηση 6: καλή χρονιά να εχουμε