Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά δεν πήγα και έχασα τα εισητήρια! Έχουν προκύψει κάποια θέματα real estate στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω πίσω...Το έχω μετανιώσει απο την άποψη οτι τρώω όλη τη πίκρα του νησιού το χειμώνα στη μάπα!

Για να δούμε όμως τι θα έκανα θεωρητικά αν πήγαινα!  Διαβάζοντας τα γραφόμενα του Dιrty το μέρος περιγράφεται ως παράδεισος που οι γυναίκες κάθονταν απο το πρώτο σχεδόν ραντεβού και δέχονται πολύ ευκολα συνάντηση!Όσο για τις γκόμενες στο δρόμο δεν λέει τίποτα και κυρίως αν είσαι συνοδευόμενος! Προσωπικώς απο την αναζήτηση που έκανα επι 1-2 μήνες στη συγκεκριμένη πόλη μόνο με προβληματικές εμφανισιακά ή Μίλφ κατόρθωνα να αποσπάσω κάποιες κουβέντες τυπικές...Και αυτές χάνονταν...Επίσης 10 μήνες πριν σε Λβιβ και Μουκάτσεβο καμιά δεν εμφανιζόταν τελευταία στιγμή!
Και τώρα θα σας κάνω σύγκριση με τη Ρωσία που πάω σε λιγότερο από ένα μήνα και έχω κενό 1 μέρα σε επαρχιακή πόλη που αμέσως βρήκα αυτό που ήθελα και έχω απίστευτα θετική επικοινωνία μαζί με τη κοπέλα που είναι αστέρι απο κάθε άποψη και Μόσχα αμέσως έκλεισα ραντεβού με ένα κουκλάκι και έχω και μια πιτσιρίκα Αεροσυνοδό stand by αν έχω χρόνο όταν δεν θα πετάει... Τι έχει λοιπόν το ίδιο προφίλ και στην Ουκρανία είναι απωθητικό και για τα μπάζα ενώ στη Ρωσία ελκυστικό και για μουνάρες??? :think:

Εχεις κάνει καμάκι στη Ρωσία?Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παρατήρηση 1. Δεν είχα πρόβλημα να πληρώσω ταξί σε γκόμενα. Το πρόβλημά μου είναι όταν αυτό γίνεται κατά σύστημα σε πόλεις όπως η Οδησσός και το Κίεβο όπου έρχονται με τα πόδια ή με λεωφορείο και ζητάνε χρήματα για ταξί για να βγάλουν χαρτζιλίκι. Επίσης όταν έχεις ραντεβού με μια γκόμενα για καφέ και σε περιμένει μέσα στο ταξί για να πληρώσεις 300 hryvnia επειδή δήθεν ήρθε από χωριό όπως μου έτυχε το καλοκαίρι. Και φυσικά δεν ήρθε από κανένα χωριό.
Παρατήρηση 2. Παπατζήδες και δήθεν γαμπροί υπάρχουν σε όλο το κόσμο. Απλά η Οδησσός και το Κίεβο μαζεύει γυναίκες από όλη την Ουκρανία που παρατάνε τη δουλειά τους το καλοκαίρι για να ασχοληθούν με το πιο κερδοφόρο επάγγελμα που λέγεται άρμεγμα τουριστών με κάθε δυνατό τρόπο. Και αν εσύ είσαι έμπειρος, μιλάς τη γλώσσα και αποφεύγεις της κακοτοπιές αυτό δεν ισχύει για το 70% των τουριστών που τους τα τρώνε και το παίζουν κυρίες. Άπειρες φορές ήμουν αυτόπτης μάρτυρα σε εστιατόρια ή και με γυναίκες που μου περιέγραφαν ιστορίες από φίλες και γνωστές για το πόσο βλάκες είναι όλοι όσοι έρχονται και τους τα τρώνε.
3. Όργωμα Ουκρανικής επαρχίας? 2 πόλεις σε 17 ημέρες? 12 ημέρες Βίννιτσα και 3 ημέρες Τσερνίβτσι? Όσο για τη σχέση και τα παραμύθια αυτό είναι η προκάλυψη. Ελάχιστες το πιστεύουν αυτό. Οι περισσότερες απλά το χρειάζονται ως ιστορία για να βγάλουν από πάνω τους την πιθανότητα να πάνε με κάποιον πορνοτουρίστα. Να νιώσουν ότι είσαι σοβαρός και ότι δεν πας για ένα πήδημα, γιατί υπάρχει μέσα τους αυτός ο φόβος όταν ακούν ξένος. Αλλά πέρα από 3,4 κοριτσάκια που τους πέρασε από το μυαλό καμία δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει χώρα έτσι επειδή ήρθε ο Greek ελληνάρας από τη χώρα του ήλιου. Το αντίθετο μάλιστα. Σου λένε θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την πορεία της γνωριμίας. Όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.
4. Για το οικονομικό λοιπόν ρώτα τον allan που τα συζητούσαμε και θα σου πει τις τιμές και τη διαφορά σε σχέση με την Οδησσό. Δεν θα σου πω πόσα θα φάω σε 17 ημέρες και πόσες γυναίκες θα έχω, δεν έχει και κανένα νόημα. Απλά θα σου πω ότι είμαι όλη μέρα έξω, από restaurant σε bar, από καφέ σε γλυκό και σε μουσεία, σε διαφορετικά ραντεβού και δεν θα φτάσω το κόστος σου σε 17 ημέρες όπως δείχνουν τα πράγματα και ας είμαι μόνος μου χωρίς κάποιον να μοιραστώ τα οδοιπορικά. Όλη μέρα είμαι έξω.
5. Το παιχνίδι μου δεν πιστεύω πως είναι μοναδικό. Πιστεύω πως πολλοί ψήνουν γκομενάκια από αυτές τις χώρες. Απλά πρέπει να έχεις διάθεση και χρόνο και κάποια μικρή ικανότητα. Αν μιλούσα ρώσικα θα είχα δεκαπλάσιες επιλογές και με τα αγγλικά πρέπει να καταβάλλω τριπλάσια προσπάθεια σε μικρότερο αριθμό διαθέσιμων γυναικών. Και όντως δεν θα κάνω παρτούζες και δεν θα έχω αυτή την εμπειρία. Αλλά αυτά τα έκανα στην Ελλάδα όχι με 3,4 αλλά με 2. Εγώ αν και καμιά φορά ζηλεύω και θέλω την ευκολία αυτή, συνήθως γυρνάω γεμάτος με όλη τη διαδικασία του ταξιδιού. Είναι πρόκληση να βγαίνεις με μια γυναίκα και να μην ξέρεις από την αρχή το τέλος της συνάντησης και να το παλεύεις. Και όταν έχεις και αποτέλεσμα η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη. Είναι η χαρά του κυνηγού.
6. Καλή χρονιά σε όλους.

Επίσης ένας λόγος είναι οτι κανείς δεν ταξιδεύει Ουκρανία για γκόμενες άνω των 25 ετών.Τέτοιες έχει και Πολωνία άπειρες που είναι δίπλα.Οπότε ουσιαστικά αν πάει κάποιος για ΜΙΛΦ Ουκρανία πρακτικά δεν έχει ανταγωνισμό.Και στο Κίεβο οι ΜΙΛΦς δε ζητάνε γεύματα κτλ μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό.Απλά όταν έχει τόσα πιπίνια λίγοι ασχολούνται μαζί τους.
Φέτος γάμησα 40 Ουκρανές μόνο μία ήταν άνω των 30 ετών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενα ταξίδι Ουκρανία χωρίς τουλάχιστον 6 πούτσους σε 6 νέες γκόμενες για εμένα δεν έχει νόημα.Και οι γκόμενες πρέπει να είναι κάτω των 25.Αλλιώς τα έξοδα του αεροπορικού,διαμονής είναι δυσανάλογα υψηλά.
Ας πούμε ένας συνήθης πουτσαράς με καθαρές αποδοχές άνω των 4000 ευρώ μηνιαίως μπορεί να γαμώνει κάθε μήνα Ουκρανία.Αν όμως τα αεροπορικά plus εξοδα διαμονής ήδη κοστίζουν 600 ευρώ για 4 μέρες,για να έχει νόημα η επένδυσή του πρέπει να ρίχνει 10 πούτσους σε κάθε ταξίδι έστω συνολικού κόστους 1200 ευρώ.Πρέπει δηλαδή τα γαμήσια να κοστίζουν περίπου διπλά από τα έξοδα διαμονής αεροπορικού για να έχει νόημα.Σε αυτή την περίπτωση όταν υπερβαίνεις δηλαδή τα 100 ευρώ ανά γκόμενα οι ευκαιρίες να γαμήσεις αξιόλογα μουνέτα πολλαπλασιάζονται.(μ.ο. λεπτή ξανθιά 23 ετών,άνω του 1.75,καλοντυμένη).
Στα 200 ευρώ το 70% λέει ναι και στα 300 ευρώ το 90% λέει ναι.Πάνω από 300 ζητούν εννιάρια,δεκάρια που κατά τη γνώμη μου δεν έχει πολύ νόημα να γαμήσεις σα σεξ τουρίστ.
Ας πούμε με 2000 ευρώ τις σκουπίζεις όλες αλλά είναι υπερβολικά λεφτά για Ουκρανή.(οριακά τα δίνεις για Ρωσίδα ή Τσέχα μουνάρα).Η μέγιστη Ουκρανή δεν αξίζει πάνω από 400 ευρώ κατά τη γνώμη μου αλλιώς βγαίνεις κορόιδο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
και το οσκαρ μαλακιας για τους ουκρανομαχους πηγαινει στοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ2     :rockon: :rockon: :rockon:

Η μέγιστη Ουκρανή δεν αξίζει πάνω από 400 ευρώ κατά τη γνώμη μου αλλιώς βγαίνεις κορόιδο.
 :kneel: :kneel: :kneel:
τζαπα πραμα η μπακαλισσα το πρωι ,μοντελο στην ντισκο το βραδυ,  :grin:
μονο με 400ευρω το διωρο ..... :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
Παρατήρηση 1. Δεν είχα πρόβλημα να πληρώσω ταξί σε γκόμενα. Το πρόβλημά μου είναι όταν αυτό γίνεται κατά σύστημα σε πόλεις όπως η Οδησσός και το Κίεβο όπου έρχονται με τα πόδια ή με λεωφορείο και ζητάνε χρήματα για ταξί για να βγάλουν χαρτζιλίκι. Επίσης όταν έχεις ραντεβού με μια γκόμενα για καφέ και σε περιμένει μέσα στο ταξί για να πληρώσεις 300 hryvnia επειδή δήθεν ήρθε από χωριό όπως μου έτυχε το καλοκαίρι. Και φυσικά δεν ήρθε από κανένα χωριό.
Παρατήρηση 2. Παπατζήδες και δήθεν γαμπροί υπάρχουν σε όλο το κόσμο. Απλά η Οδησσός και το Κίεβο μαζεύει γυναίκες από όλη την Ουκρανία που παρατάνε τη δουλειά τους το καλοκαίρι για να ασχοληθούν με το πιο κερδοφόρο επάγγελμα που λέγεται άρμεγμα τουριστών με κάθε δυνατό τρόπο. Και αν εσύ είσαι έμπειρος, μιλάς τη γλώσσα και αποφεύγεις της κακοτοπιές αυτό δεν ισχύει για το 70% των τουριστών που τους τα τρώνε και το παίζουν κυρίες. Άπειρες φορές ήμουν αυτόπτης μάρτυρα σε εστιατόρια ή και με γυναίκες που μου περιέγραφαν ιστορίες από φίλες και γνωστές για το πόσο βλάκες είναι όλοι όσοι έρχονται και τους τα τρώνε.
3. Όργωμα Ουκρανικής επαρχίας? 2 πόλεις σε 17 ημέρες? 12 ημέρες Βίννιτσα και 3 ημέρες Τσερνίβτσι? Όσο για τη σχέση και τα παραμύθια αυτό είναι η προκάλυψη. Ελάχιστες το πιστεύουν αυτό. Οι περισσότερες απλά το χρειάζονται ως ιστορία για να βγάλουν από πάνω τους την πιθανότητα να πάνε με κάποιον πορνοτουρίστα. Να νιώσουν ότι είσαι σοβαρός και ότι δεν πας για ένα πήδημα, γιατί υπάρχει μέσα τους αυτός ο φόβος όταν ακούν ξένος. Αλλά πέρα από 3,4 κοριτσάκια που τους πέρασε από το μυαλό καμία δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει χώρα έτσι επειδή ήρθε ο Greek ελληνάρας από τη χώρα του ήλιου. Το αντίθετο μάλιστα. Σου λένε θα έρθω το καλοκαίρι για διακοπές και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την πορεία της γνωριμίας. Όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.
4. Για το οικονομικό λοιπόν ρώτα τον allan που τα συζητούσαμε και θα σου πει τις τιμές και τη διαφορά σε σχέση με την Οδησσό. Δεν θα σου πω πόσα θα φάω σε 17 ημέρες και πόσες γυναίκες θα έχω, δεν έχει και κανένα νόημα. Απλά θα σου πω ότι είμαι όλη μέρα έξω, από restaurant σε bar, από καφέ σε γλυκό και σε μουσεία, σε διαφορετικά ραντεβού και δεν θα φτάσω το κόστος σου σε 17 ημέρες όπως δείχνουν τα πράγματα και ας είμαι μόνος μου χωρίς κάποιον να μοιραστώ τα οδοιπορικά. Όλη μέρα είμαι έξω.
5. Το παιχνίδι μου δεν πιστεύω πως είναι μοναδικό. Πιστεύω πως πολλοί ψήνουν γκομενάκια από αυτές τις χώρες. Απλά πρέπει να έχεις διάθεση και χρόνο και κάποια μικρή ικανότητα. Αν μιλούσα ρώσικα θα είχα δεκαπλάσιες επιλογές και με τα αγγλικά πρέπει να καταβάλλω τριπλάσια προσπάθεια σε μικρότερο αριθμό διαθέσιμων γυναικών. Και όντως δεν θα κάνω παρτούζες και δεν θα έχω αυτή την εμπειρία. Αλλά αυτά τα έκανα στην Ελλάδα όχι με 3,4 αλλά με 2. Εγώ αν και καμιά φορά ζηλεύω και θέλω την ευκολία αυτή, συνήθως γυρνάω γεμάτος με όλη τη διαδικασία του ταξιδιού. Είναι πρόκληση να βγαίνεις με μια γυναίκα και να μην ξέρεις από την αρχή το τέλος της συνάντησης και να το παλεύεις. Και όταν έχεις και αποτέλεσμα η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη. Είναι η χαρά του κυνηγού.
6. Καλή χρονιά σε όλους.
ολοσωστα
ενα βασικο επισης ειναι η ποιοτητα του μουνιου που παιρνεις κι η ποιοτητα στο γαμησι
καμμια προ φτηνη δεν λεει τιποτα
ακομα κι αν δωσεις παλι πολλα οταν δεν υπαρχει κατι στην ατμοσφαιρα παρα ενα αποστειρωμνενο γαμησι για μενα δεν αξιζει
ομως ο σλαβ εχει δικιο οτι η πολυτελεια χρονου δεν επιτρεπει τετοια ρισκα ειδικα χειμωνα
οταν εχεις λιγο χρονο κι ενδιαφερεσαι να γαμησεις 4-5 ,εμενα πλεον αυτο δεν μ απασχολει,προτιμω μια δυο αλλα ν μ αρεσουν,
οταν εχεις λιγο χρονο λοιπον το λοβστορυ δεν ενδιεκνυται
επισης οπως σωστα εχει πει ο κμαν το παιχνιδι ειναι παντα εκει,αλλα εγω δεν ειμαι ο ιδος
αν δεν εισαι κατω απο 45,η εαν δεν φαινεσαι κατω των 45 δεν μπορεις να περιμενεις πολλα απο τετοιο γκειμ κ σωστα λεει ο σλαβι πρεπει να σκεφτεις τις σεμι προ φασεις ,σαν λυση
ακομα κι αναγκαστικα κατεβαινεις καποια σκαλια ποιοτικα...
γιατι αν προσπαθεις με μετρια εμφανιση κ κατω κι ηληκια ανω των 45 η 50,το πιο πιθανον να χασεις τον καιρο σου :hi:
η αποψη μου λοιπον ειναι οσο σε παιρνει ηλικιακα κι εμφανισιακα παιζιες το λοβστορυ κι εχεις τα βελτιστα αποτελεσματα
οταν ομως η ηληκια κι η εμφανιση δεν σε βοηθουν τοτε η σεμιπρο φασεις ειναι η μονη ρεαλιστικη λυση
για ναχεις καποιο βαλιου στα λεφτα κ το χρονο που ξοδευεις

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Με αυτά και με αυτά περιμένω τώρα το τελευταίο τριήμερο ραντεβού στη Βίννιτσα. Στο Lviv Croissants όπου είναι καλός χώρος για να χαλαρώσεις και να ανοίξεις υπολογιστή χωρίς πρόβλημα. Το τελευταίο ραντεβού είναι μια 29χρονη οφθαλμίατρος που θα κάνουμε μαζί new year, αν όλα πάνε καλά. Η κοπέλα είναι πολλά υποσχόμενη. Ελπίζω να μην είναι αγέλαστη και περίεργη σαν την προηγούμενη που με ξενερώσε και την έστειλα σπίτι σε 1,5 μέρα. Πάντως αυτή δείχνει ως στιγμής ένα πολύ καλό πρόσωπο στη συμπεριφορά της. Για να δούμε. Την τελευταία 1,5 μέρα βρήκα 2,3 απροετοίμαστα μέσω tinder και badoo στα οποία είχα 2 επιτυχίες και ένα χαμούρεμα. Στα αξιοσημείωτα είναι πως χθες εκεί που καθόμουν στο Pancakes με τη τελευταία από tinder μπήκε η Lena, ένα προηγούμενο ραντεβού, και ήρθε στο τραπέζι μας και με ρώτησε.. αυτή είναι το επόμενο ραντεβού σου? Της είπα ναι και έφυγε.. Μάλλον δεν θα έρθει στην Ελλάδα να με παντρευτεί αυτή. Κρίμα γιατί ήταν όμορφη και καλή.. Αστοχία υλικού.
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους από την Βίννιτσα.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Vinnitsa - Γενικές πληροφορίες για την πόλη

Πρόκειται για μια πόλη με πολύ καλές υποδομές, δρόμους, συγκοινωνία, βιομηχανία (π.χ. Roshen-Nemirov) κτλ. Μια συμμαζεμένη πόλη 500.000 κατοίκων με ένα ποτάμι στο κέντρο της πόλης που τη διαχωρίζει σε 2 μέρη. Το ανατολικό κομμάτι στο οποίο τα ενοίκια είναι φθηνότερα και ο κόσμος που ζει εκεί ανήκει σε χαμηλότερη οικονομική τάξη και το κέντρο-δυτικό όπου ζει η μεσοαστική τάξη, και εκεί υπάρχουν τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για εμάς όπως καφέ, εστιατόρια, mall, bar, μουσικές σκηνές, πανεπιστήμια κ.α. Οι κάτοικοι της πόλης και συγκεκριμένα οι γυναίκες δεν είναι απελπισμένες. Με όσες τουλάχιστον επικοινώνησα δεν μου έδωσαν την αίσθηση ότι επιζητούσαν κάτι περισσότερο πέρα από τη γνωριμία π.χ οικονομικό bonus. Ιντερνετικά μόλις 2 κοπέλες τον τελευταίο 1,5 μήνα από όσες είχα συνομιλία μου μίλησαν για δωράκι τις οποίες και φυσικά δεν συνάντησα. Απλά κράτησα τα στοχεία τους για όποιον συναγωνιστή ενδιαφερθεί στο μέλλον. Θεωρώ το ποσοστό αυτό συγκρινόμενο με την εμπειρία μου από άλλες ουκρανικές πόλεις πολύ μικρό, σχεδόν στα όρια του στατιστικού λάθους. Όσες γυναίκες τουλάχιστον γνώρισα εγώ και βρεθήκαμε ήταν αξιοπρεπείς και το ενδιαφέρον τους εξαντλούνταν αυτοτελώς στη γνωριμία μας και όχι σε πράγματα όπως δωράκια (έμμεσα ή άμεσα), κεράσματα, αρπαχτές και επίσης δεν παρατήρησα καμία από αυτές να έχει εμπλακεί σε in vivo γνωριμίες με τουρίστες πέρα από την περιστασιακή επικοινωνία μέσω net κτλ. Καμία δεν μου εξιστόρησε γνωριμία και κανένα τηλέφωνο δεν χτύπησε και να δω ονόματα που παραπέμπουν σε Τουρκοάραβες όπως Kemal, Sali, Mustafa ή ευρωπαίους τύπου Eric, John. Και τα τηλέφωνά τους ήταν πάντα σε κοινή θέα. Η πόλη δεν είναι φθηνή για τα Ουκρανικά δεδομένα, αλλά σίγουρα είναι φθηνότερη από Lviv, Kiev, Odessa. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι πως δεν συνάντησα παγίδες για τουρίστες όπως παράλογα υψηλές χρεώσεις σε εστιατόρια και ταξί. Αξιοσημείωτο είναι πως η πόλη έχει εκπληκτικό δίκτυο μεταφορών και η μετακίνηση γίνεται πανεύκολα χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου ή taxi. Το tram αν και παλιό (δώρο από τη Ζυρίχη) είναι πολύ βολικό και πάμφθηνο.. Για όποιον επιχειρήσει εκδρομή η πόλη έχει εύκολη πρόσβαση με Kiev μέσω τρένου και λεωφορείου, αλλά και για όσους όπως και ο υποφαινόμενος ταξιδεύουν με αυτοκίνητο μπορεί εύκολα να μεταβεί στη Vinnitsa από Μολδαβία μέσω Mohyliv-Podilsky, Otaci αλλά και από Vinnitsa σε άλλες Ουκρανικές πόλεις Khleminsky-Ternopil-Chernivcy μια και όπως επισήμανε ο φίλος Midas σε επικοινωνία μας την ώρα που ταξίδευα, ο Porosenko τους επισκεύασε και είναι εύκολα προσπελάσιμοι. Για όποιον δεν έχει βρεθεί ποτέ σε Ουκρανικούς δρόμους για να μην μπερδευτούμε, να πω ότι θυμίζουν επαρχιακούς ελληνικούς δρόμους με μέτρια συντήρηση, αλλά αυτό αποτελεί πρόοδο για αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Η ύπαρξη ασφάλτινου μη βομβαρδισμένου οδοστρώματος δεν είναι δεδομένη σε αυτή τη χώρα. Τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια θέλουν λίγο ψάξιμο. Βρίσκεις εύκολα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με καλή τιμή σε αποστάσεις 700-1000 μέτρα από το κέντρο και σε συνδυασμό με την καλή συγκοινωνία το θεωρώ καλή επιλογή. Αλλά επειδή όλοι μας θέλουμε να κινούμαστε μέσα στο κέντρο και να αποφύγουμε έστω αυτή τη μικρή ταλαιπωρία έχοντας το mall και τα κεντρικά εστιατόρια και καφέ σε απόσταση 50 μέτρων θα πω πως βρήκα ένα πολύ καλό διαμέρισμα, ανακαινισμένο πίσω από τα McDonalds με πάρκινγκ. Αλλά ο τύπος που το νοικιάζει είναι μπακαλολαμόγιο όπως και οι περισσότεροι αεριτζήδες Ουκρανοί που νοικιάζουν διαμερίσματα. Μου ζήτησε 2500 hryvnia το τριήμερο 28-31 για ένα διαμέρισμα που τελικά νοίκιασα μέσω μιας κοπέλας που είχα ραντεβού στη συνέχεια με 1350. Να διευκρινήσω πως άλλαξα 5 διαμερίσματα στην παραμονή μου στην πόλη καθότι είχα 5 διαφορετικά προετοιμασμένα ιντερνετικά ραντεβού και ήθελα να δώσω την αίσθηση στις γυναίκες ότι λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία της συνάντησης και με βοηθάνε στην διαμονή-φιλοξενία στην πόλη. Είναι στοιχείο της τακτικής μου να εμπλέκω τις γυναίκες με τις οποίες έχω ραντεβού και να τους μεταβιβάζω ευθύνες και αρμοδιότητες με εμφανή οφέλη ως προς τη συνάντηση τα οποία ίσως αναλύσω σε επόμενο ποστάρισμα. Όσον αφορά την πόλη ο κόσμος μοιάζει εξωστρεφής, καλοντυμένοι οι περισσότεροι, πολλές γυναίκες συνήθως σε γυναικοπαρέες σε εστιατορία και καφέ, ζαχαροπλαστεία, χώρους με μουσική. Δεν συνάντησα πέρα από 1,2 περιπώσεις μεθυσμένους, ζητιάνους ή κακομοίρηδες στα μέρη που κινήθηκα. Παντού ένιωθα ασφαλής και δεν ένιωσα οποιουδήποτε είδους απειλή. Σε αρκετές περιπτώσεις είχα έντονα κοζαρίσματα από γυναίκες αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς συνεχώς συνοδευόμουν. Μάλιστα σε μια περίπτωση σε μια μουσική σκηνή και ενώ καθόμουν στο bar και ενώ αυτή που με συνόδευε χόρευε ήρθε μία και μου μίλησε 2 φορές, ενώ στη συνέχεια όταν πήγα τουαλέτα την βρήκα στο διάδρομο να με περιμένει. Η δικιά μου γύρισε και μου είπε.. 'αυτή θέλει να τη χτυπήσω'. Στην πόλη υπάρχουν πανεπιστήμια και ιατρική σχολή. Πολλοί φοιτητές τριγυρνάνε σε συγκεκριμένα μαγαζιά όπως καφέ και ζαχαροπλαστεία. Οι μόνοι αλλοδαποί που είδα στις 14 ημέρες παραμονής μου στην πόλη ήταν κάποιοι Ινδοί - Ασιάτες φοιτητές που όμως δεν αναμειγνύονταν με τους γηγενείς και κάτι νεαροί γερμανοί σε ένα εστιατόριο, υποθέτω μέλη κάποιας αθλητικής ομάδας, που γρήγορα κάθισαν στο τραπέζι τους χωρίς καν προσπάθεια κάτι Ουκρανίδες μέτριας εμφάνισης. Εν κατακλείδι θα πω πως πρόκειται για έναν προορισμό που έχει ενδιαφέρον και παρουσιάζει σοβαρές δυνατότητες για όσους του αρέσει να ασχολούνται με το ξετρύπωμα γυναικών για.. ας πουμε σχέση ενώ έχει και κάποιες λίγες επιλογές, αλλά καλές όσο μπόρεσα να καταλάβω μέσω φωτογραφιών, ιντερνετικής και viber συνομιλίας σε τιμές VFM. Και να πω πως δεν έχω τις ικανότητες διαπραγμάτευσης άλλων που ειδικεύονται σε αυτό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
Επίσης ένας λόγος είναι οτι κανείς δεν ταξιδεύει Ουκρανία για γκόμενες άνω των 25 ετών.Τέτοιες έχει και Πολωνία άπειρες που είναι δίπλα.Οπότε ουσιαστικά αν πάει κάποιος για ΜΙΛΦ Ουκρανία πρακτικά δεν έχει ανταγωνισμό.Και στο Κίεβο οι ΜΙΛΦς δε ζητάνε γεύματα κτλ μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό.Απλά όταν έχει τόσα πιπίνια λίγοι ασχολούνται μαζί τους.
Φέτος γάμησα 40 Ουκρανές μόνο μία ήταν άνω των 30 ετών.
39 δηλαδη ...

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
ντερτυ θεε παρε την παε-βινιτσας  :grin:

Πλάκα, πλάκα ήμουν προχθές με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ομάδας που έπαιζα ποδόσφαιρο προ αμνημονεύτων χρόνων και μιλούσαμε για το ταξίδι στη Vinnitsa και στο τέλος καταλήξαμε πως πρέπει να επενδύσουμε σε ουκρανική ομάδα για να ανεβάσουμε την απόδοση της εδώ ομάδας.. με απαραίτητες γυναικείες μεταγραφές. Η μισή ομάδα θέλει να παίξει στην Vinnitsa F.C. αφού οι πρωτοκλασάτοι παίχτες είδαν τις φώτος.. Του γηπέδου εννοώ..  :grin: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
To dan sto Chernivtsi το πηρα  το επομενο μαλλον θα ειναι Vinnitsa μαλλον αφου ο dirty χαραζει .....τον δρομο.Αληθεια εχει τοσο σημασια εαν η μοιχαλιδα ειναι 25 η 30 η 50 μαιων?! Η το πως θα σε συμπεριφερθει και το τι γουστα θα σε βγαλει?!  Την Καλησπερα μου σε ολους τους καρατεριστες  μετα  απο πολλα χρονια!

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:
To dan sto Chernivtsi το πηρα  το επομενο μαλλον θα ειναι Vinnitsa μαλλον αφου ο dirty χαραζει .....τον δρομο.Αληθεια εχει τοσο σημασια εαν η μοιχαλιδα ειναι 25 η 30 η 50 μαιων?! Η το πως θα σε συμπεριφερθει και το τι γουστα θα σε βγαλει?!  Την Καλησπερα μου σε ολους τους καρατεριστες  μετα  απο πολλα χρονια!

Χαιρετώ τον συναθλητή. Θα ψήσουμε αρνάκι.. και θα τους μάθουμε να γιορτάζουν με τσίπουρο και παραδοσιακούς χορούς την Ανάσταση   :2funny: :2funny:

Καλωσήρθες και πάλι στην παρέα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Με τσιπουρο ξεγελας τα κοριτσια  και την επομενη μερα εχουν ενοχες? Χαχα Εγω την αλλη με μαστιχες χιου την δελεασα.... χαχα  Εμ....δεν ακουγε την μανα της οταν  ηταν μικρη που την ελεγε μην περνεις καραμελες απο ξενους! Χαχα      Κατσικακι εεε ?  σε δασος  της ουκρανικης επαρχιας  με τσιπουρα  και χορους  που στην συνεχεια γινονται  παιχνιδια....    Κατι ρωσικες τσοντες θυμιζει....    Αυτο ομως θα ηταν ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Αντε μετα πως θα τα πεις...στον εξομολογω...! Χαχα

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Με τσιπουρο ξεγελας τα κοριτσια  και την επομενη μερα εχουν ενοχες? Χαχα Εγω την αλλη με μαστιχες χιου την δελεασα.... χαχα  Εμ....δεν ακουγε την μανα της οταν  ηταν μικρη που την ελεγε μην περνεις καραμελες απο ξενους! Χαχα      Κατσικακι εεε ?  σε δασος  της ουκρανικης επαρχιας  με τσιπουρα  και χορους  που στην συνεχεια γινονται  παιχνιδια....    Κατι ρωσικες τσοντες θυμιζει....    Αυτο ομως θα ηταν ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Αντε μετα πως θα τα πεις...στον εξομολογω...! Χαχα

Δεν τα λέμε αυτά.. Άσε που υπάρχει λύση.. θα πάμε σε ουκρανό κληρικό μετά την βουκολική τσόντα και θα τα πούμε όλα, θα μας διαβάσει και δεν θα έχει καταλάβει τίποτα από όσα είπαμε..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
Dirty...τι κανεις φιλε???σε περιμενουμε για καφε το Σαββατο να μας πεις πως περασες!!!

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Dirty...τι κανεις φιλε???σε περιμενουμε για καφε το Σαββατο να μας πεις πως περασες!!!
Μια χαρά είμαι φίλε.. Ο stefan μου είπε πως είναι λίγο αρρωστούλης. Ψήσε τον άλλο τον αδύνατο το φίλο σου που έχει κάτι δουλίτσες Σάββατο πρωί και τον ενοχλούν τα χιόνια, όλη μέρα στον καναπέ κάθεται αν δεν πάω να τον κουνήσω, και θα είμαι εκεί να σας στα πω. Στις 12.30-13.00?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom