Για την δική μου γκόμενα λες δωράκι??? Το δωράκι της είμαι εγώ.
Η μήπως εννοής για γκόμενα με δωράκι εκεί?
Πάντως από Οντέσσα είναι η δικιά μου.
Οι Ουκρανές πάντα θέλουν ένα δωράκι.Κάτι θα θέλει να αγοράσει στην Οντέσσα.
Για την δική μου γκόμενα λες δωράκι??? Το δωράκι της είμαι εγώ.
Η μήπως εννοής για γκόμενα με δωράκι εκεί?
Πάντως από Οντέσσα είναι η δικιά μου.
Έχοντας πάει Βινιτσα με τον dude901123, τα τελευταία Χριστούγεννα κι έχοντας πάρει μία γεύση από την προετοιμασία που κάνει μέσω ιντερνετ, επιβεβαιώνω ότι στις συζητήσεις του δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνει ο dude901123 λίγοι το καταφέρνουν. Θέλει πολλές ώρες τσατ, ξεκινώντας το ιντερνετικό κυνήγι 1 μήνα πριν πάει κάποιος στο μερος, πειθω, επιμονή. Οι γκομενες των επαρχιακών περιοχών πείθονται πιο εύκολα μιας και δύσκολα συναντάνε τουρίστες που υπόσχονται πράγματα που ονειρεύονται. Θεωρούν επίσης ότι δεν έχουν τίποτα να χασουν. Αν δεν τους κάτσει το λαχείο με τον dude901123 ,μετά θα ακολουθήσει κάποιος άλλος Dirty από άλλη χώρα. Επίσης οι γυναίκες άνω των 30 έχουν αρχίσει και μπαίνουν στο ράφι εκεί, κάτι που έχω ακούσει πολλάκις από τις ίδιες.
Με τον dude901123, θα διαφωνήσω όμως στο ότι το Κίεβο δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ανάλογες γκόμενες, milf που του αρέσουν. Υπάρχουν κι εκει. Το γεγονός ότι του έτυχαν 1-2 περιπτώσεις τυπισσων που σκοπό είχαν να του ξηλώσουν την τσέπη, δεν σημαίνει ότι οι περισσότερες στο Κίεβο δρουν με παρόμοιο σκεπτικό. Αν κάποιος έχει μάθει 2 πράγματα από πριν για το Κίεβο δεν θα την πατήσει εύκολα. Τώρα αν πάει βουρ στον πατσά, έχει αυξημένες πιθανότητες να την πατήσει.
Στην Βινιτσα δεν είχα καταφέρει παρά μόνο 1 ραντεβού στις 4 μέρες, κι αυτό με προεργασία. Η γκομενα ήταν ξινή και αδιάφορη. Μία άλλη που την είχα σίγουρη δεν εμφανίστηκε. Μία τρίτη δεν είχε χρόνο ελεύθερο τις μέρες που πήγα και μία τέταρτη που δεν ήξερε γρι Αγγλικά μου έλεγε να πάω να την βρω έξω από την δουλειά της αργά το βράδυ, αλλά αποφάσισα να μην πάω γιατί από την συζήτηση δεν την ειχα για πολλά εκείνη την νύχτα. Ίσως και να έκανα λάθος. Ήταν όμως και τόσο το ψωλοκρυο που με απέτρεπε να βγω εξω.
Στο Κίεβο οι κοπέλες είναι πολύ περισσότερες από την επαρχία κι επομένως είναι πολύ πιο εύκολο να συναντήσεις κάποιες κι από αυτές να σου κάτσει κάποια.
Εγώ την επόμενη φορά που θα πάω θα έχω Κιεβιτες συνεργούς στο καμάκι.
Έλα φίλε! Ακριβώς έτσι είναι και η δική μου εμπειρία απο Λβιβ και κυρίως απο Μουκάτσεβο! Κι εγώ είχα θερμή επαφή με 1-2 μιλφ Ουκρανέζες που έγιναν αυτά που περιγράφεις! Το τίντερ όσο είμουν εκεί ήταν άχρηστο κι ας έπιανε και Ουγγαρία καθώς και Ρουμανία... Αν γινόταν κατι θα γινόταν μόνο στα κλάμπ εκτός αν είσαι Dirty ή MidasΣτην Βινιτσα δεν είχα καταφέρει παρά μόνο 1 ραντεβού στις 4 μέρες, κι αυτό με προεργασία. Η γκομενα ήταν ξινή και αδιάφορη. Μία άλλη που την είχα σίγουρη δεν εμφανίστηκε. Μία τρίτη δεν είχε χρόνο ελεύθερο τις μέρες που πήγα και μία τέταρτη που δεν ήξερε γρι Αγγλικά μου έλεγε να πάω να την βρω έξω από την δουλειά της αργά το βράδυ, αλλά αποφάσισα να μην πάω γιατί από την συζήτηση δεν την ειχα για πολλά εκείνη την νύχτα. Ίσως και να έκανα λάθος. Ήταν όμως και τόσο το ψωλοκρυο που με απέτρεπε να βγω εξω.
Ουσιαστικά οι τραγικές παρανοήσεις για την Ουκρανία είναι:
α. ότι άμα είσαι ξένος βγάζεις γκόμενα εύκολα (λάθος παν μέγιστον),ειδικά επαρχία χωρίς γλώσσα "νιετ"!
β. ότι όλες οι ουκρανίδες θέλουν σαν τρελές να φύγουν από την χώρα (δεν θέλουν να πάνε πουθενά, απλώς θέλουν παραδάκι εκεί και τώρα)
γ. ότι αφού ο μισθός τους είναι 10 φορές μικρότερος όλα είναι 10 φορές φτηνότερα (άλλο τραγικό λάθος).
Εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα με τις Ουκρανέζες! Δεν είναι τυχαίο αυτό το πάρε δώσε με Τουρκία! Θα συμφωνήσω με τον Δημητράκη σε αυτό και ότι τους καταλογίζει περί μιζέριας, ξεφτίλας, παρακμής και όλα τα συναφή...Όλοι έχετε δίκιο, ο καθένας με τους στόχους του και τις επιλογές του κάνει τα κουμάντα του και διαλέγει το πεδίο δράσης του. Εγώ περιγράφω τη δική μου μέθοδο που ταιριάζει σε εμένα και στο στυλ μου. Με αυτήν περνάω καλά και διασκεδάζω.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και χαίρομαι να τις διαβάζω. Απλά να σας πως πως όσο εμείς κοιμόμαστε και τρέχουμε στο κατά δεκάδες, εκατοντάδες σε Κίεβο και Οδησσό, οι πουθενάδες οι Τούρκοι επεκτείνονται και κάνουν πάρτυ.
Καλημέρα.
Εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα με τις Ουκρανέζες! Δεν είναι τυχαίο αυτό το πάρε δώσε με Τουρκία! Θα συμφωνήσω με τον Δημητράκη σε αυτό και ότι τους καταλογίζει περί μιζέριας, ξεφτίλας, παρακμής και όλα τα συναφή...
Αυτό που μου αρέσει απο τις Ρωσίδες(αυτές που έχω συναναστροφές) είναι πως στο VK και στο FB ΔΕΝ έχουν ούτε ένα μουσουλμανικό όνομα! Αντίθετα δεν νομίζω να υπάρχει Ουκρανέζα με πάνω απο 10 άντρες φίλους και να μην υπάρχει ένας Omar, Mehmet,Fatih κτλ....
Βέβαια όταν γαμάμε ποσότητες θα υπάρχουν και γκόμενες που θα τον τρώνε απο παντού! Αυτό που μου την δίνει στις Ουκρανίδες είναι πως το θεωρούν και σπουδαίο να τον τρώνε απο Μουσουλμάνους και δεν το κρύβουν...
Και ο Τσίπρας τα έκανε πλακάκια με τον ...Μαδούρο.. τι σημαίνει? Οτι κρεμάσαμε σημαίες της Βενεζουέλας στα μπαλκόνια?ναι δεν εχουν σχεση με ΤΟΥΡΚΙΑ ..ο πουτιν τα εκανε πλακακια με Σουλτανο και επισης να θυμισω οτι πανω απο 3 μυρια ρωσιδες πανε ΤΟΥΡΚΙΑ!ουνα φατσα ουνα ρατσα!!!
Και ο Τσίπρας τα έκανε πλακάκια με τον ...Μαδούρο.. τι σημαίνει? Οτι κρεμάσαμε σημαίες της Βενεζουέλας στα μπαλκόνια?
Ο λαός της Ρωσίας δεν γουστάρει τη Τουρκία! Αυτές που πάνε μπορεί να είναι και μουσουλμάνες ή Ουκρανέζες που ζουν Ρωσία! Άντε και μερικές απο τις εργατικές κατοικίες που δεν έχουν λεφτά να πάνε ούτε Κριμαία!
Η Τουρκολαγνεία των Ουκρανέζων είναι παροιμιώδης! Αν μιλήσεις ορθολογικά κατά της Τουρκίας σου επιτίθονται και ξεχνάν και τις κάυλες τους...
Τα έχω πει...Οι πολωνέζες είναι Αντισλαμίστριες αλλά με αλληλέγγυο αιδοίο!α)ενω οι αλλες σλαβες πχ οι πολωνεζες που λατρευουμε δεν το μοιραζουν αβερτα σε μιλιουνια μαυρα κ μεμετικα καβλια τσαμπε!
Οι Ουκρανέζες μου θυμίζουν πολύ ενχώριους αριστεροστροφους ραγιάδες προσκυνημένους που λένε τα καλύτερα για την τουρκία και μην πεις τίποτα είσαι φασίστας, χα, συνομωσιολόγος και όλα τα συναφή! Δεν βγάζεις άκρη με κανέναν.. Ακόμα και τη πίεση στην αγορά το θεωρούν ωραία κουλτούρα...οφφτοπικ ,δεν μιλησα για την ομορφια της χωρας που ειναι απο τις ομορφοτερες αλλα για τον γιδολαο!
Δεν μου ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ γιατι ειναι η ΤΟΥΡΚΙΑ 1η επιλογη διακοπων στις ΡΩΣΙΔΕΣ τους και 2η η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ???
"Half of Russia’s holidaymakers have chosen Turkey as their top travel destination in 2017, a report released by the Association of Tour Operators in Russia (ATOR) stated, citing estimates from the country’s tour operators and agencies"το βαζω παλι να το εμπεδωσεις!
Πεσμου λοιπον ,εχει διαφορα το λουγκανσκ απο τo βολγογκραντ??? πρωην σοβιετ -ιδια γλωσσα, ιδιο εθνος!
Επισης να τονισω οτι καθε γυναικα ειναι διαφορετικη οπως και καθε σλαβα....και για μενα οι εθνικολογικες θεωριες και τα μιση ειναι βλακειες και ποσω μαλλον στο καμακι-γαμησι!
πχ τουλαχιστον εγω με την λογικη σου δεν θα ελεγα σε ουκρανιδες στο λβιβ (δυτικη ουκρανια) οτι μισω τους Ρωσους ,την Ρωσσια και τον πουτιν ..μπας και κερδισω την ευνοιια τους και πηδηξω!!!!
Λεω να παω μοντενεγκρο, τι μπλουζακι να φορεσω ? ποιους θα μισω?
Καλα κρασια γι αυτο ειναι η ΤΟΥΡΚΙΑ 1η επιλογη διασκοπων τους και 2η η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ???
Πραγματικά δεν ξέρω ποιές είναι αυτές.. Έχω τεράστιο κύκλο Ρώσων και Ρωσίδων με καθημερινή επαφή και όταν πήγα Ρωσία είχα 2 συναντήσεις την ημέρα και δεν πρόλαβα να δω όλους τους φίλους! Σε άλλους δεν έγραψα καν πως θα πάω γιατί δεν είχα χρόνο! Επίσης πήγα φορτωμένος δώρα!Δεν μου ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ γιατι ειναι η ΤΟΥΡΚΙΑ 1η επιλογη διακοπων στις ΡΩΣΙΔΕΣ τους και 2η η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ???
Γιατί είναι πιο φτηνά και έχει εκτεταμένη σαιζόν.Ιταλία,Ισπανία,Ελλάδα χρειάζονται βίζα Σένγκεν ενώ Τουρκία βγάζουν αυτόματη βίζα στο αεροδρόμιο ευτελούς αξίας.Επίσης Ιταλία,Ισπανία,Ελλάδα έχει ευρώ και τα θέρετρα είναι δύο έως τρεις φορές πιο ακριβά.
Αλλιώς δε θα τις χάλαγαν διακοπές σε Μαγιόρκα ή Μονακό κτλ.(εκεί πάνε οι φραγκάτες Ρωσίδες και οι γκόμενες των πλούσιων).