Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Πραγματικά δεν ξέρω ποιές είναι αυτές.. Έχω τεράστιο κύκλο Ρώσων και Ρωσίδων με καθημερινή επαφή και όταν πήγα Ρωσία είχα 2 συναντήσεις την ημέρα και δεν πρόλαβα να δω όλους τους φίλους! Σε άλλους δεν έγραψα καν πως θα πάω γιατί δεν είχα χρόνο! Επίσης πήγα φορτωμένος δώρα!
Απο όλο αυτόν τον κύκλο γνωστών κανένας μα κανένας δεν μου είπε τίποτα για Τουρκία! Τα VK τους δεν έχουν Τούρκους και τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάει κανένας στα Μεμέτια! Αντιθέτως σβήνω και ξεχέζω Ουκρανέζες για τα ταξίδια τους στην Τουρκία! Ακόμα και την τελευταία που μένει Βαρσοβία την ξέχεσα και την παράτησα όταν μου έλεγε μαλακίες για μεμέτια! Με Ρωσίδες δεν έχω τέτοια θέματα!

Και για να γίνω πιο κατανοητός με παράδειγμα.. Ξέρω πως υπάρχουν πρεζάκια και τοξικομανείς στην Ρόδο και την Ελλάδα.. Δεν ξέρω όμως κανέναν στον κύκλο μου ούτε στο ευρύτερο περιβάλλον μου, ούτε είχα ποτέ συναναστροφές με τέτοια άτομα...

Τώρα αν κάποιοι τελειωμένοι Ρώσοι πάνε Τουρκία τι να πω ... Είναι εκτός εμβέλειας της σκέψης μου...

"χαι" οι ρωσοι-ρωσιδες και εχουν νο1 επιλογη την ΤΟΥΡΚΙΑ!!!3 μυρια φετος ,δεν τα λενε οι λιγες "φιλες και γνωστοι" της νομεκλατουρας αλλα τα ρωσικα νεα και οι οπερειτορς!!!!χεστα και φασκελωσε τα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σωστα!προφανως πανε λογω τιμης, χωρις βιζα και νταραβεριζονται με τουρκους-αιγυπτιους!!μιλαμε για την πλειοψηφια!λογω υποτιμησης ρουβλιου η μεσαια ταξη αδυνατει να παει Ευρωπη πλεον!οι φραγκατες εχουν ρωσσους πανε αλλου και ειναι λιγες!

Τουρκία,Αίγυπτο υπάρχουν επαγγελματικά καμάκια και πολλοί ξέρουν ρωσικά.
Οι πιο μουρλές είναι οι Πολωνέζες που όχι μόνο πηδιούνται μαζί τους αλλά τους πληρώνουν κιόλας.
Αυτές είναι τελείως ηλίθιες.
Αλλά όποιος θέλει πολύ ανατολικό μπλοκ επί ευρωπαικού εδάφους δεν έχει παρά να πάει Sunny Beach όπου ο ανταγωνισμός από τα βουλγαρικά καμάκια είναι μικρός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πραγματικά δεν ξέρω ποιές είναι αυτές.. Έχω τεράστιο κύκλο Ρώσων και Ρωσίδων με καθημερινή επαφή και όταν πήγα Ρωσία είχα 2 συναντήσεις την ημέρα και δεν πρόλαβα να δω όλους τους φίλους! Σε άλλους δεν έγραψα καν πως θα πάω γιατί δεν είχα χρόνο! Επίσης πήγα φορτωμένος δώρα!
Απο όλο αυτόν τον κύκλο γνωστών κανένας μα κανένας δεν μου είπε τίποτα για Τουρκία! Τα VK τους δεν έχουν Τούρκους και τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάει κανένας στα Μεμέτια! Αντιθέτως σβήνω και ξεχέζω Ουκρανέζες για τα ταξίδια τους στην Τουρκία! Ακόμα και την τελευταία που μένει Βαρσοβία την ξέχεσα και την παράτησα όταν μου έλεγε μαλακίες για μεμέτια! Με Ρωσίδες δεν έχω τέτοια θέματα!

Και για να γίνω πιο κατανοητός με παράδειγμα.. Ξέρω πως υπάρχουν πρεζάκια και τοξικομανείς στην Ρόδο και την Ελλάδα.. Δεν ξέρω όμως κανέναν στον κύκλο μου ούτε στο ευρύτερο περιβάλλον μου, ούτε είχα ποτέ συναναστροφές με τέτοια άτομα...

Τώρα αν κάποιοι τελειωμένοι Ρώσοι πάνε Τουρκία τι να πω ... Είναι εκτός εμβέλειας της σκέψης μου...

Πάνε πάρα πολλοί Ρώσσοι ιδίως Antalya.Εκεί μόνο 10000 Ρωσίδες έχουν παντρευτεί Τούρκους.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Και εμενα οι ουκρανιδες που ξερω ουτε πανε τουρκια ουτε γουσταρουν ,αλλα γνωριζω πολυ καλα πως ο νο1 προορισμος και για την ουκρανια ειναι η τουρκια (οπως και της Ρωσιας με πολλαπλασιο κοσμο!)
Ειναι γνωστο οτι πιο πολλες Ρωσιδες εχουν παντρευτει Τουρκους!!!μετα απο ρωσους-οι αραβες-τουρκοι εχουν τις πιο πολλες Ρωσιδες!! :headbang:
Επισης οι φιλοι μου στην Ελλαδα πανε διακοπες μαιαμι- ιμπιζα και για ψωνια λονδινο...δεν σημαινει οτι η χωρα δεν ειναι σε κριση τεραστια!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και τι σας νοιάζει αν πάνε Τουρκία?Νομίζετε αν πάτε Τουρκία θα τις γαμήσετε?Παπάρια.
Οι γκόμενες είναι διασκορπισμένες σε άπειρα απομακρυσμένα ξενοδοχεία και πρέπει να βρεις το κατάλληλο ξενοδοχείο να μείνεις με πολλές Ρωσίδες αλλιώς πάπαλα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
δεν θελει το παιδι γκομενες που πανε τουρκια κι εγω μαζι του..ελα ομως που η πλειοψηφια της Ρωσιας εκει την βγαζει!!!!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν θελει το παιδι γκομενες που πανε τουρκια κι εγω μαζι του..ελα ομως που η πλειοψηφια της Ρωσιας εκει την βγαζει!!!!!!!!

Η πλειοψηφία της Ρωσίας πάει Κριμαία και Sochi.Αν πας εκεί θα σου πέσουν τα σαγόνια το θέαμα είναι απίστευτο μόνιμος πριαπισμός.
Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορρωσίδες με τα μπικίνι ή γυμνές σε άπειρες ποσότητες οι πιθανότητες όμως να γαμήσεις πολύ χαμηλές.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Η πλειοψηφία της Ρωσίας πάει Κριμαία και Sochi.Αν πας εκεί θα σου πέσουν τα σαγόνια το θέαμα είναι απίστευτο μόνιμος πριαπισμός.
Ρωσίδες,Ουκρανές,Λευκορρωσίδες με τα μπικίνι ή γυμνές σε άπειρες ποσότητες οι πιθανότητες όμως να γαμήσεις πολύ χαμηλές.
αυτά ειναι εντος Ρωσίας!!!

ΠΆΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...
"Russian authorities expect 3.5 million tourists to visit Turkey!
Early bookings in Russia indicate that Turkey will be visited by approximately 3 million-"3.5 million Russian tourists in 2017."

According to the Rianovosti news agency, the general director of the national tourist company "Intourist," Victor Topolkaraev, who shared his forecasts for the next tourist season at a press conference, noted that unless there is significant situation, there will be a noteworthy increase in foreign tour sales compared to the previous year due to Turkey's return to the market.

"While estimating two to three months ago that 3 million tourists would come to Turkey from Russia this year, I can raise this estimate to 3.5 million considering the aggressive sales tempo observed today," Topolkaraev said, pointing out that early bookings made for overseas vacation are well above normal levels.

Topolkaraev noted that tourist interest in overseas vacations shows a unique trend and growth, saying: "It's a bit terrifying. In early bookings and sales, we see a situation that has not been on the market before."

Βρε το "ξανθωο γενος"  παιρνει drugs???  :S

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το μεγάλο μου πρόβλημα μεταξί Ρωσίδων και Ουκρανίδων είναι πως οι μεν πάνε απο ανάγκη για γρήγορη last minute απόδραςη και το ξέρουν και το ομολογούν ενώ οι άλλες το θεωρούν σπουδαίο και νομίζουν πως ανεβάζουν την αξία τους και το παίζουν ιστορία με διακοπές στη θάλασσα και φωτογραφίες με την ημισέληνο ... :vomit:
Ανοίγοντας το Μάμπα στη περιοχή μου γίνεται χαμός απέναντι ...απο Ουκρανέζες...
Ρωσίδες λίγες και δείτε τι λεει μια στο προφίλ της!Το είδα τώρα--->

Συνημμένα

• IMG_0625.PNG
    IMG_0625.PNG
    725,1 KB · Εμφανίσεις: 81
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Glock βάλε ηλικιακό φίλτρο κάτω των 30,να μη σου βγάζει ξοφλημενες θείτσες.
Αυτη μονο με κάνα τούρκο θα την βρει στα 32.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτή λεει:Μένω Μόσχα "Τούρκοι-Μην γράφετε" Μόνο Μόσχα

Τέτοια ούτε κατα δοιάνοια οι Ψωρο-Ουκρανέζες...

Και εγώ πάντως όταν πήγα Αγία και Μόσχα δεν είδα κουλούς συνδυασμούς που είδα Κίεβο.
Αν και πιστεύω ότι οι περισσότερες που είδα Κίεβο με μογγολους ήταν σπονσορετες που λέει και ο αρχηγός

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
καλα κρασια τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!!!!
Βγαλτε επισημα στοιχεια και μην αερολογειτε
Α)οι τουρκικοι γαμοι με ρωσιδες ειναι 10 φορες πανω απο ουκρανιδες!!!τομπολα εκει!!!
Β)η εκρηκτικη αυξηση τουρισμου της τουρκιας απο ρωσσια και ο ΝΟ1 τουριστικος προορισμος για τους Ρωσους/Ρωσιδες!!τομπολα κι εδω!!!
Γενικα ατακες εγω βλεπω στο vk που εχω 25 φιλους ,εγω ξερω ,εγω γαμαω χαι κλπ και εγω ξερω ουκρανεζα που ζει νιου γιορκ α και στο τιντερ δεν βγαζει αγγλιδες τωρα ,δεν ειναι ο κανονας!!!!πουτσες μπλε δηλαδη, λετε οι ρωσιδες δεν βγαζουν φωτο στις διακοπες ανταλια και το κρυβουν μη το δει ο ελλην και χαλαστει ???!lol
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΙΕΒ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΒ ΤΟΥΡΙΣΤΣ (δεν θελει βιζα και ειναι φτηνοτερα)

Για Ρωσιδες αυτο που καταλαβα ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΩΣΟΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΕΚΕΙ!( ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ -ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ "ΦΡΙ GUIDE"!)

ΡΩΣΙΔΕΣ,ΛΕΥΚΟΡΩΣΕΣ ΚΛΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!οι ΣΛΑΒΕΣ εκει ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ!!!Ειναι πολυ του ΕΦΕ,ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΔΕΣ- ειδικα οι ρωσιδες που ειδα /γνωρισα στην χωρα μας!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΛΑΤΡΕΣ  :rockon:

Ρωσίδες γδύνονται ψάχνοντας… λεφτά και γαμπρούς |Photos + Video :rockon:

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
-Τι διαφορα εχει ρε  :headbang: μου η μαλακω απο λουχανσκ Ουκρανιας με την μαλακω 100 κμ παραπερα στο βολγκοραντ Ρωσσιας :uglystupid: που 80 χρονια ηταν μια σοβιετια ,μιλανε την ιδια γλωσσα ,ιδια θρησκεια ,ιδια εθνοτητα κλπ!!!

-ο πουτιν ειναι με σουλτανο!!! μην πεις κακο για τουρκιγια και πεσει σε καμμια καγκεμπιτισα  :2funny: :2funny:

-Απορια: στην μπουντβα τι θα πω για να μου κατσουν μισω καραζατσις βοσνια/αλβανια/κροατια ,αγαπω τους κλιγκον ή τον Σωρρα!!!  :think::grin:

Συνημμένα

• rosid2.jpg
    rosid2.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 52

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΡΩΣΙΔΕΣ,ΛΕΥΚΟΡΩΣΕΣ ΚΛΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!οι ΣΛΑΒΕΣ εκει ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ!!!Ειναι πολυ του ΕΦΕ,ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΔΕΣ- ειδικα οι ρωσιδες που ειδα /γνωρισα στην χωρα μας!!!

πέσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Χριστός Ανέστη, η Ανάσταση ήρθε νωρίτερα φέτος.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ΕΙΤΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ/ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ,Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ,Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ..ΤΟ ΓΙΟΥΒΡΟ Ή ΤΟ ΝΤΟΛΑΡΙ ΜΕΤΡΑΝΕ!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΕΙΤΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ,Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ,Η ΗΛΙΚΙΑ ..ΤΟ ΓΙΟΥΒΡΟ Ή ΤΟ ΝΤΟΛΑΡΙ ΜΕΤΡΑ!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !

H εμφάνιση μετράει, μαύρο πουκάμισο να δείχνεις σουτσινιόρ ή μαφιόζος.

Πολύ νταβατζιλίκι (μεταφορικό και κυριολεκτικό) σε όλες αυτές τις χώρες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καλα κρασια τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!!!!
Βγαλτε επισημα στοιχεια και μην αερολογειτε
Α)οι τουρκικοι γαμοι με ρωσιδες ειναι 10 φορες πανω απο ουκρανιδες!!!τομπολα εκει!!!
Β)η εκρηκτικη αυξηση τουρισμου της τουρκιας απο ρωσσια και ο ΝΟ1 τουριστικος προορισμος για τους Ρωσους/Ρωσιδες!!τομπολα κι εδω!!!
Γενικα ατακες εγω βλεπω στο vk που εχω 25 φιλους ,εγω ξερω ,εγω γαμαω χαι κλπ και εγω ξερω ουκρανεζα που ζει νιου γιορκ α και στο τιντερ δεν βγαζει αγγλιδες τωρα ,δεν ειναι ο κανονας!!!!πουτσες μπλε δηλαδη, λετε οι ρωσιδες δεν βγαζουν φωτο στις διακοπες ανταλια και το κρυβουν μη το δει ο ελλην και χαλαστει ???!lol
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΚΙΕΒ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΒ ΤΟΥΡΙΣΤΣ (δεν θελει βιζα και ειναι φτηνοτερα)

Για Ρωσιδες αυτο που καταλαβα ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΩΣΟΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΕΚΕΙ!( ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ -ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ "ΦΡΙ GUIDE"!)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΛΑΤΡΕΣ  :rockon:

Ρωσίδες γδύνονται ψάχνοντας… λεφτά και γαμπρούς |Photos + Video :rockon:

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!
-Τι διαφορα εχει ρε  :headbang: μου η μαλακω απο λουχανσκ Ουκρανιας με την μαλακω 100 κμ παραπερα στο βολγκοραντ Ρωσσιας :uglystupid: που 80 χρονια ηταν μια σοβιετια ,μιλανε την ιδια γλωσσα ,ιδια θρησκεια ,ιδια εθνοτητα κλπ!!!

-ο πουτιν ειναι με σουλτανο!!! μην πεις κακο για τουρκιγια και πεσει σε καμμια καγκεμπιτισα  :2funny: :2funny:

-Απορια: στην μπουντβα τι θα πω για να μου κατσουν μισω καραζατσις βοσνια/αλβανια/κροατια ,αγαπω τους κλιγκον ή τον Σωρρα!!!  :think::grin:
Τα λέει όλα!!!Κυρίως στο έβδομο λεπτό !Δεν υπάρχει πιο ειδικός σε αυτό!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ποσες φορες να πηγε ουκρανια,ποσες τουρκια, ρωσσος υπηκοος ο τσαρος δημητρακης τι να πει.. :think:
καλα τα λεει για τις αγ.πετροπουλιανες,αν δεν μιλας γλωσσα ,δεν εχεις στυλ-χρημα- τζιπ -διαμερισμα κοντα στην νιεφσκι ,δηλ θα παρεις ενα αρκιντι !ελα ομως που η ρωσσια ειναι αχανης και πολυπληθης...!ΤΥΧΑΙΟ που οι περισσοτερες παγκοσμιως σωληνοκορες-πουτανες ειναι ρωσιδες?δεν νομιζω!
Οι ρωσοι οπερειτορ και τα στατιστικα γαμων στην ΤΟΥΡΚΙΑ ,στα UAE ειναι δεδομενα ειτε μας αρεσουν ειτε οχι!!!
οπως την βρισκει ο καθενας!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
H εμφάνιση μετράει, μαύρο πουκάμισο να δείχνεις σουτσινιόρ ή μαφιόζος.

Πολύ νταβατζιλίκι (μεταφορικό και κυριολεκτικό) σε όλες αυτές τις χώρες.

ναι εννοειται επισης λενε αυτος αν ειχαι χοντρος κιολας εχει λεφτα τρωει καλα αρα παμε!!αν εχει και μαυρα ρουχα δερματινο θα ειναι και πιο χαι μαφια!!!
ουνα φατσα ουνα ρατσα!!! τα σπασανε για την κριμαια αλλα το ιδιο dna κυλά το $ κινει τα παντα στην ψυχη και το μουνι της ρωσιδας/ουκρανιδας/λευκορωσιδας κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom