ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Πραγματικά δεν ξέρω ποιές είναι αυτές.. Έχω τεράστιο κύκλο Ρώσων και Ρωσίδων με καθημερινή επαφή και όταν πήγα Ρωσία είχα 2 συναντήσεις την ημέρα και δεν πρόλαβα να δω όλους τους φίλους! Σε άλλους δεν έγραψα καν πως θα πάω γιατί δεν είχα χρόνο! Επίσης πήγα φορτωμένος δώρα!
Απο όλο αυτόν τον κύκλο γνωστών κανένας μα κανένας δεν μου είπε τίποτα για Τουρκία! Τα VK τους δεν έχουν Τούρκους και τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάει κανένας στα Μεμέτια! Αντιθέτως σβήνω και ξεχέζω Ουκρανέζες για τα ταξίδια τους στην Τουρκία! Ακόμα και την τελευταία που μένει Βαρσοβία την ξέχεσα και την παράτησα όταν μου έλεγε μαλακίες για μεμέτια! Με Ρωσίδες δεν έχω τέτοια θέματα!
Και για να γίνω πιο κατανοητός με παράδειγμα.. Ξέρω πως υπάρχουν πρεζάκια και τοξικομανείς στην Ρόδο και την Ελλάδα.. Δεν ξέρω όμως κανέναν στον κύκλο μου ούτε στο ευρύτερο περιβάλλον μου, ούτε είχα ποτέ συναναστροφές με τέτοια άτομα...
Τώρα αν κάποιοι τελειωμένοι Ρώσοι πάνε Τουρκία τι να πω ... Είναι εκτός εμβέλειας της σκέψης μου...
"χαι" οι ρωσοι-ρωσιδες και εχουν νο1 επιλογη την ΤΟΥΡΚΙΑ!!!3 μυρια φετος ,δεν τα λενε οι λιγες "φιλες και γνωστοι" της νομεκλατουρας αλλα τα ρωσικα νεα και οι οπερειτορς!!!!χεστα και φασκελωσε τα!!!