Και έτσι λοιπόν η Δεύτερη μέρα στο Khmelinsky είχε ξεκινήσει με έναν μεσημεριανό αποχαιρετισμό και με ανοιχτά πλάνα για το υπόλοιπο της ημέρας. Έστειλα μήνυμα σε μία από αυτές που είχα βγάλει από τις πιθανές συναντήσεις καθώς δεν πληρούσε τα κρητήριά μου, αλλά μια και είχα ελεύθερο απόγευμα.. Μου ήρθε με μια φίλη της καθηγήτρια αγγλικών. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική συνάντηση, ήπιαμε τσάι και συζητήσαμε.. αλλά δεν είχα ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο και έτσι την άφησα να πάει στο καλό. Αφού την άφησα συνάντησα τον συναγωνιστή και πήγαμε για μια ζεστή Solyanka μια και ο καιρός ήταν κρύος και χρειαζόμασταν κάτι ζεστό..
Γυρνώντας στο δωμάτιο 23.20 αποφασίζω να στείλω μήνυμα σε μια από αυτές που είχα για τις επόμενες μέρες. Με μια ιστορία σε στυλ.. ήρθα μια μέρα νωρίτερα για να σου κάνω έκπληξη, είμαι εδώ τώρα.. και αφού την ξύπνησα σε μισή ώρα ήταν στο δωμάτιο μου. Έφερε Κονιάκ εγώ έβαλα τις σοκολάτες που είχα. 34 milf, 1,80 - 70kg, με 3άρι βυζί, δέρμα τέλειο και μυρωδιά από αυτές που δεν σου αφήνουν περιθώρια να το σκεφτείς. Με κατάφερε 3 φορές σε ένα δίωρο, γυναίκα που ξέρει πως να κάνει έναν άντρα να θέλει ξανά και ξανά. Χωρίς παραμύθια και ιστορίες για αγρίους. Τη λυπήθηκα όταν σηκώθηκε στις 6 να πάει στη δουλειά, νηπιαγωγός γαρ. Αλλά όλη τη μέρα σκεφτόμουν πόσο χαζός θα ήμουν αν κολλούσα στην ηλικία της και δεν τη συναντούσα.
Την επόμενη μέρα άφησα το δωμάτιο για να συναντήσω το ραντεβού που είχα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.. Marina, 30, 1,75-67kg, ζουμερή με 4+ μέγεθος στήθους.
To be continued....