Νέα

Vinnitsa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.833
Πόντοι
3.656
To dan sto Chernivtsi το πηρα  το επομενο μαλλον θα ειναι Vinnitsa μαλλον αφου ο dirty χαραζει .....τον δρομο.Αληθεια εχει τοσο σημασια εαν η μοιχαλιδα ειναι 25 η 30 η 50 μαιων?! Η το πως θα σε συμπεριφερθει και το τι γουστα θα σε βγαλει?!  Την Καλησπερα μου σε ολους τους καρατεριστες  μετα  απο πολλα χρονια!
mexri τα 30 δεν εχει,αλλα στα 50 αδερφε μιλαμε για νεκροφιλο σε χωρα οπως η ουκρανια!!!

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
mexri τα 30 δεν εχει,αλλα στα 50 αδερφε μιλαμε για νεκροφιλο σε χωρα οπως η ουκρανια!!!

Ο φίλος τρώει καλά, δεν έχει ανάγκη νεκροφιλίες. Δεν έμεινε αγάμητος στο Chernivcy και η μεγαλύτερη ήταν 30αρα. Πάντα δωρεάν μιλάμε.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Αύριο ξεκινάει το Πασχαλινό τουρ. Με μια στάση Adjud - Romania - για ύπνο, αφού πρώτα παραλάβω συναγωνιστή άλλης ηπείρου που θα προσγειωθεί στο Βουκουρέστι. Το πρόγραμμα έχει περιήγηση σε 3,4 πόλεις ως εξής:
1. Vinnitsa (3)
2. Khleminsky (5)
3. Ternopil (3)
4. Chernivcy (2)
Προτείνεται μόνο για όσους τους αρέσει η εξοχή και οι.. αγνές γυναίκες..

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Hi σε όλους από Vinnitsa.
Πριν 2 ώρες φτάσαμε στην πόλη. Οι καιρικές συνθήκες.. αισθητά χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με Ελλάδα, max 11-12 το μεσημέρι. Αλλά η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο δρόμος. Μέσα σε λίγους μήνες, από τα Χριστούγεννα δηλαδή που ήμουν εδώ, Su27 βομβάρδισαν τη διαδρομή Mohyliv-Podilsky - Vinnitsa και η προσπέλαση σε ορισμένα σημεία ήθελε τρακτέρ. Ο χιονιάς και ο πάγος διέλυσαν τον χιλιοεπισκευάσμένο δρόμο που πριν λίγο καιρό ήταν.. οκ. Μεγάλη απογοήτευση.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Hi σε όλους από Vinnitsa.
Πριν 2 ώρες φτάσαμε στην πόλη. Οι καιρικές συνθήκες.. αισθητά χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με Ελλάδα, max 11-12 το μεσημέρι. Αλλά η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο δρόμος. Μέσα σε λίγους μήνες, από τα Χριστούγεννα δηλαδή που ήμουν εδώ, Su27 βομβάρδισαν τη διαδρομή Mohyliv-Podilsky - Vinnitsa και η προσπέλαση σε ορισμένα σημεία ήθελε τρακτέρ. Ο χιονιάς και ο πάγος διέλυσαν τον χιλιοεπισκευάσμένο δρόμο που πριν λίγο καιρό ήταν.. οκ. Μεγάλη απογοήτευση.
Ο Απρίλης είναι κρύος μήνας για την Ουκρανία. Όταν λες βομβαρδισαν, είχαν φθάσει οι μάχες εκεί στο δυτικο-κεντρικο κομμάτι της Ουκρανίας ;
Περιμένουμε νέα από το νέο σου ερωτικό οδοιπορικό :)

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Ο Απρίλης είναι κρύος μήνας για την Ουκρανία. Όταν λες βομβαρδισαν, είχαν φθάσει οι μάχες εκεί στο δυτικο-κεντρικο κομμάτι της Ουκρανίας ;

Ο δρόμος που κάναμε βράδυ με μέσο όρο τα 80 km/h από Mohyliv-Podilsky μέχρι Vinnitsa απλά αποτελεί παρελθόν. Ο χιονιάς και ο παγετός τον κατέστρεψαν εντελώς. Απλά πρέπει να έχεις Belarus τρακτέρ για να κάνεις αυτά τα 120 km.
Κατά τα άλλα ο καιρός βελτιώθηκε χθες και σήμερα ξεκίνησε με απίστευτη ηλιοφάνεια. Όσο για τις γυναίκες.. ξεκινάει η τρίτη μέρα στη Βίννιτσα και ήδη έχω φάει μία παλιά και δυο καινούργιες με συνοπτικές διαδικασίες. Τη μια χωρίς παραμύθι καν. Της είπα απλά θέλεις να περάσουμε ένα διήμερο μαζί και μου απάντησε ναι. Φυσικά βόλεψε ότι τη συνάντησα Σάββατο και δεν είχε δουλειά την Κυριακή και έτσι ήταν χαλαρή και ανέμελη. Στους δρόμους έξω έβλεπες το αντίθετο της Ελλάδας.. Παντού γυναίκες, κατά 70% γυναικοπαρέες και το υπόλοιπο 30% ζευγάρια ή αντροπαρέες. Όποιος μέτριας εμφάνισης έρθει εδώ τώρα και δεν καταφέρει να βρει γκόμενα.. τι να πω.. δεν θα βρει πουθενά. Πήγα χθες την άλλη στο Τυφλίς, ένα εστιατόριο καλό της πόλης με τιμές για 2 άτομα στα 400-450 Hryvnia με όλα τα καλά στο τραπέζι και μου είπε πως δεν είχε ξαναέρθει γιατί δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Και φυσικά αμέσως μετά της λέω πάμε σπίτι μου? Νομίζω πως αν δεν της πρότεινα εγώ θα με καλούσε αυτή σπίτι της  :tooth: :tooth:
Αύριο φεύγω Khleminsky και θα μείνω εκεί τις επόμενες 5 ημέρες.  Καινούργιο μέρος, καινούργιες εμπειρίες με καινούργιες γυναίκες.. Άντε να δούμε.. Και δυο φωτογραφίες που τράβηξα μόλις τώρα από το παράθυρο του σπιτιού στο καρακέντρο στη Vinnitsa που νοικιάζω με 450 Hryvnia την ημέρα.. Στη δεύτερη το θολό κτήριο είναι το εργοστάσιο του προέδρου.

Συνημμένα

• Vinnitsa_opt.jpg
    Vinnitsa_opt.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • RoshenFactory_opt.jpg
    RoshenFactory_opt.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 80
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Καλησπέρα από Khmelinsky. Πρόκειται για μια επαρχιακή πόλη περίπου 250.000 κατοίκων με αρκετά παρθένο έδαφος όσον αφορά το δικό μου target group γυναικών. Η μέρα ξεκίνησε χθες με το πρώτο ραντεβού, μια 28χρονη την οποία είχα προγραμματίσει για 2 νύχτες. Η αλήθεια είναι πως μπούχτισα μέσα σε 24 ώρες και με μια δικαιολόγια της είπα πως πρέπει να γυρίσω Ελλάδα και έτσι την αποχαιρέτησα στο σταθμό των λεωφορείων. Έχω άλλες τέσσερις νύχτες να μείνω εδώ με προκαθορισμένα άλλα 3 ραντεβού που φυσικά δεν προλαβαίνω. Πρέπει να κάνω επιλογές.. και δεν έχω τα κριτηρία.. καθώς δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν καμία από αυτές.
Ο δρόμος Vinnitsa - Khmelnisky 120km μπορεί να χαρακτηριστεί προσπελάσιμος.. γίνεται με προσοχή, χωρίς σημαντικούς κινδύνους. Παρέμεινε με λίγα λόγια όπως το χειμώνα , χωρίς περαιτέρω καταστροφές.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Και έτσι λοιπόν η Δεύτερη μέρα στο Khmelinsky είχε ξεκινήσει με έναν μεσημεριανό αποχαιρετισμό και με ανοιχτά πλάνα για το υπόλοιπο της ημέρας. Έστειλα μήνυμα σε μία από αυτές που είχα βγάλει από τις πιθανές συναντήσεις καθώς δεν πληρούσε τα κρητήριά μου, αλλά μια και είχα ελεύθερο απόγευμα.. Μου ήρθε με μια φίλη της καθηγήτρια αγγλικών. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική συνάντηση, ήπιαμε τσάι και συζητήσαμε.. αλλά δεν είχα ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο και έτσι την άφησα να πάει στο καλό. Αφού την άφησα συνάντησα τον συναγωνιστή και πήγαμε για μια ζεστή Solyanka μια και ο καιρός ήταν κρύος και χρειαζόμασταν κάτι ζεστό..
Γυρνώντας στο δωμάτιο 23.20 αποφασίζω να στείλω μήνυμα σε μια από αυτές που είχα για τις επόμενες μέρες. Με μια ιστορία σε στυλ.. ήρθα μια μέρα νωρίτερα για να σου κάνω έκπληξη, είμαι εδώ τώρα.. και αφού την ξύπνησα σε μισή ώρα ήταν στο δωμάτιο μου. Έφερε Κονιάκ εγώ έβαλα τις σοκολάτες που είχα. 34 milf, 1,80 - 70kg, με 3άρι βυζί, δέρμα τέλειο και μυρωδιά από αυτές που δεν σου αφήνουν περιθώρια να το σκεφτείς. Με κατάφερε 3 φορές σε ένα δίωρο, γυναίκα που ξέρει πως να κάνει έναν άντρα να θέλει ξανά και ξανά. Χωρίς παραμύθια και ιστορίες για αγρίους. Τη λυπήθηκα όταν σηκώθηκε στις 6 να πάει στη δουλειά, νηπιαγωγός γαρ. Αλλά όλη τη μέρα σκεφτόμουν πόσο χαζός θα ήμουν αν κολλούσα στην ηλικία της και δεν τη συναντούσα.
Την επόμενη μέρα άφησα το δωμάτιο για να συναντήσω το ραντεβού που είχα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.. Marina, 30, 1,75-67kg, ζουμερή με 4+ μέγεθος στήθους.

To be continued....

Συνημμένα

• Natalia_opt.jpg
    Natalia_opt.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 68

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
Και έτσι λοιπόν η Δεύτερη μέρα στο Khmelinsky είχε ξεκινήσει με έναν μεσημεριανό αποχαιρετισμό και με ανοιχτά πλάνα για το υπόλοιπο της ημέρας. Έστειλα μήνυμα σε μία από αυτές που είχα βγάλει από τις πιθανές συναντήσεις καθώς δεν πληρούσε τα κρητήριά μου, αλλά μια και είχα ελεύθερο απόγευμα.. Μου ήρθε με μια φίλη της καθηγήτρια αγγλικών. Είχαμε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική συνάντηση, ήπιαμε τσάι και συζητήσαμε.. αλλά δεν είχα ενδιαφέρον για κάτι περισσότερο και έτσι την άφησα να πάει στο καλό. Αφού την άφησα συνάντησα τον συναγωνιστή και πήγαμε για μια ζεστή Solyanka μια και ο καιρός ήταν κρύος και χρειαζόμασταν κάτι ζεστό..
Γυρνώντας στο δωμάτιο 23.20 αποφασίζω να στείλω μήνυμα σε μια από αυτές που είχα για τις επόμενες μέρες. Με μια ιστορία σε στυλ.. ήρθα μια μέρα νωρίτερα για να σου κάνω έκπληξη, είμαι εδώ τώρα.. και αφού την ξύπνησα σε μισή ώρα ήταν στο δωμάτιο μου. Έφερε Κονιάκ εγώ έβαλα τις σοκολάτες που είχα. 34 milf, 1,80 - 70kg, με 3άρι βυζί, δέρμα τέλειο και μυρωδιά από αυτές που δεν σου αφήνουν περιθώρια να το σκεφτείς. Με κατάφερε 3 φορές σε ένα δίωρο, γυναίκα που ξέρει πως να κάνει έναν άντρα να θέλει ξανά και ξανά. Χωρίς παραμύθια και ιστορίες για αγρίους. Τη λυπήθηκα όταν σηκώθηκε στις 6 να πάει στη δουλειά, νηπιαγωγός γαρ. Αλλά όλη τη μέρα σκεφτόμουν πόσο χαζός θα ήμουν αν κολλούσα στην ηλικία της και δεν τη συναντούσα.
Την επόμενη μέρα άφησα το δωμάτιο για να συναντήσω το ραντεβού που είχα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα.. Marina, 30, 1,75-67kg, ζουμερή με 4+ μέγεθος στήθους.
To be continued....

Για πες και σε εμάς... που δηλαδή βρήκες όλες αυτές και τις έβαλες στην λίστα. Από αγγελίες??? Από Tinder??? Από κονέ που σου έχουν δώσει παλαιότεροι???
Κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...
Τις πληρώνεις??? ή απλά έρχονται για την ομορφιά σου (χωρίς ειρωνεία) ???

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Παρεπιπτώντος το δωμάτιο που χρησιμοποίησα τις πρώτες 2 ημέρες στο κέντρο της πόλης, 50 μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο, με κόστος 350 Hryvnia την ημέρα που το έκλεισα μέσω της κοπέλας που θα θα συναντούσα, αν και η ιδιοκτήτρια είχε έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και μιλούσε εξαιρετικά αγγλικά. Το διαπίστωσα καθότι το παρέδωσα ο ίδιος το δωμάτιο καθότι είχα αποχαιρετίσει το κορίτσι.

Συνημμένα

• Apart.Podilska.jpg
    Apart.Podilska.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 87
  • Apart.Podilska2.jpg
    Apart.Podilska2.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 75
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Για πες και σε εμάς... που δηλαδή βρήκες όλες αυτές και τις έβαλες στην λίστα. Από αγγελίες??? Από Tinder??? Από κονέ που σου έχουν δώσει παλαιότεροι???
Κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία...
Τις πληρώνεις??? ή απλά έρχονται για την ομορφιά σου (χωρίς ειρωνεία) ???

Φίλε χωρίς καμία ειρωνεία. Μέσω Internet-Chatting γινόταν και γίνεται η δουλειά. Αν έχεις τρόπους, μια μέτρια εμφάνιση και μια καλή ιστορία θα βρεις δεκάδες διαθέσιμες γυναίκες που θα χαρούν να σε συναντήσουν και αν το έχεις θα σου κάτσουν αμέσως. Αν ήθελα πληρωμένο θα πήγαινα στην πηγή.. Kiev-Odessa, δεν θα έτρεχα επαρχία.
Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω και να το παραδεχτώ, απλά είμαι κακός διαπραγματευτής και δεν απολαμβάνω το.. sex κονσέρβα.

Από Tinder δεν θα βγάλεις πολλές γνωριμίες επαρχία Ουκρανίας. Εγώ συνολικά έχω βγάλει 3,4. Ειδικά Odessa και Kiev χρησιμοποιείται για ψάρεμα θυμάτων.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
Φίλε χωρίς καμία ειρωνεία. Μέσω Internet-Chatting γινόταν και γίνεται η δουλειά. Αν έχεις τρόπους, μια μέτρια εμφάνιση και μια καλή ιστορία θα βρεις δεκάδες διαθέσιμες γυναίκες που θα χαρούν να σε συναντήσουν και αν το έχεις θα σου κάτσουν αμέσως. Αν ήθελα πληρωμένο θα πήγαινα στην πηγή.. Kiev-Odessa, δεν θα έτρεχα επαρχία.
Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώσω και να το παραδεχτώ, απλά είμαι κακός διαπραγματευτής και δεν απολαμβάνω το.. sex κονσέρβα.

Μέσω "δικτύου" έγραψες πρώτα και μετά το άλλαξες σε "Ιντερνετ-Τσατ".
Εάν το άφηνες το "μέσω Δικτύου" θα υπέθετα ότι είναι ένα είδος κλειστού κύκλου που έχουν κονέ... αλλά αφού λες Ιντερνετ-Τσατ για ποιες πλατφόρμες μιλάς???  :think:

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Μέσω "δικτύου" έγραψες πρώτα και μετά το άλλαξες σε "Ιντερνετ-Τσατ".
Εάν το άφηνες το "μέσω Δικτύου" θα υπέθετα ότι είναι ένα είδος κλειστού κύκλου που έχουν κονέ... αλλά αφού λες Ιντερνετ-Τσατ για ποιες πλατφόρμες μιλάς???  :think:

Έχεις κολλήσει με τις επί πληρωμή.. Φίλε λάθος πόρτα χτυπάς, δεν είμαι καλός πελάτης γιατί δεν το απολαμβάνω και για αυτό τις αποφεύγω. Ακόμη και με αυτές που βγαίνω αν δω περίεργες συμπεριφορές όπως π.χ. επιλογή εστιατορίων με τσιμπημένες τιμές και διάφορες συμπεριφορές που σε καθιστούν πελάτη αγοράς υπηρεσιών ξενερώνω και πηγαίνω παρακάτω.

Μέσω διαδυκτίου λοιπόν. Αν έχεις ασχοληθεί ελάχιστα με Ανατολικό μπλοκ οι πλατφόρμες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα από τουρίστριες ή/και μετανάστριες. Απλά δεν θέλω να επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένα πράγματα
Vk, Odnkl, mamba και το 'world wide' Badoo

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
Έχεις κολλήσει με τις επί πληρωμή.. Φίλε λάθος πόρτα χτυπάς, δεν είμαι καλός πελάτης γιατί δεν το απολαμβάνω και για αυτό τις αποφεύγω. Ακόμη και με αυτές που βγαίνω αν δω περίεργες συμπεριφορές όπως π.χ. επιλογή εστιατορίων με τσιμπημένες τιμές και διάφορες συμπεριφορές που σε καθιστούν πελάτη αγοράς υπηρεσιών ξενερώνω και πηγαίνω παρακάτω.

Μέσω διαδυκτίου λοιπόν. Αν έχεις ασχοληθεί ελάχιστα με Ανατολικό μπλοκ οι πλατφόρμες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα από τουρίστριες ή/και μετανάστριες. Απλά δεν θέλω να επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένα πράγματα
Vk, Odnkl, mamba και το 'world wide' Badoo

Που ανέφερα εγώ το επί πληρωμή εκτός από το πρώτο πόστ μου που κάνω ερώτηση? Δεν νομίζω να αναφέρομαι κάπου αλλού.
Καλός πάντως... με κάλυψες, αν και έχω μεγάλες αμφιβολίες για το ότι κάποιος μιλάει/τσατάρει σe όλα αυτά τα γνωστά Vk, Odnkl, mamba, badoo
και με την πρώτη που θα συναντήση κάποια στην πόλη της, πέφτει και γαμίση... τεσπα. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγο να σε αμφισβητήσω.

OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Που ανέφερα εγώ το επί πληρωμή εκτός από το πρώτο πόστ μου που κάνω ερώτηση? Δεν νομίζω να αναφέρομαι κάπου αλλού.
Καλός πάντως... με κάλυψες, αν και έχω μεγάλες αμφιβολίες για το ότι κάποιος μιλάει/τσατάρει σe όλα αυτά τα γνωστά Vk, Odnkl, mamba, badoo
και με την πρώτη που θα συναντήση κάποια στην πόλη της, πέφτει και γαμίση... τεσπα. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγο να σε αμφισβητήσω.

Φίλε θέλει μέθοδο, προετοιμασία, ψήσιμο και επιλογή απο τις εκατοντάδες που θα απαντήσουν στις 2,3,4 που σε καλύπτουν σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμες για να προχωρήσουν. Τα έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές εδώ μέσα αυτά και πλέον οι περισσότεροι ταξιδιώτες του site στο ανατολικό block γνωριζόμαστε έμμεσα αν όχι άμεσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι,είναι απόλυτα εφικτό αν πας σε ΜΙΛΦ πάνω από 28.Σε αυτή την ηλικία μια Ουκρανέζα θεωρείται τελειωμένη ειδικά στην επαρχία.
Απλά εγώ δεν ταξιδεύω Ουκρανία για γκόμενες άνω των 26.
Επίσης στις μικρές πόλεις η ζωή είναι απόλυτα μίζερη.Στο Κίεβο υπάρχουν 200 επιλογές μπορείς να χτυπήσεις γκόμενες έξω,στα κλαμπ,στα καφέ έχει πάντα δράση.Επαρχία είναι νέκρα απολύτως τίποτα να κάνεις.
Στον αντίποδα είναι φτηνά οι τιμές,διαμονή κτλ οι μισές και λιγότερο από το Κίεβο.Αλλά κόβεις φλέβες.
Να γαμάς 3-6 γκόμενες τη μέρα όπως στο Κίεβο παντελώς αδύνατο.

Η επαρχία έχει νόημα αν είσαι σε σφιχτό μπάτζετ,έχεις χρόνο και δε σε πειράζει να γαμάς μεγαλύτερες.
Μπορεί να πάω και εγώ για λίγο σε δυο βδομάδες αλλά το πενθήμερο άδειας το Μάιο Κίεβο θα το βγάλω.
Δηλαδή Κίεβο μπορεί να πας χύμα χωρίς καμιά προετοιμασία και να γαμάς αβέρτα γκόμενες που γνωρίζεις επιτόπου.Επαρχία πολύ δύσκολο έως αδύνατο.Ολα γίνονται βέβαια αλλά πρέπει να κυνηγάς σε λασπωμένους δρόμους τη μία γκόμενα που σουλατσάρει στην πόλη.

Πρέπει να πω οτι τα παραπάνω ισχύουν για το τζάμπα.Με σπονσοριλίκι γαμάς άνετα μικρές και επαρχία απλά οι επιλογές είναι πολύ μικρότερες από ό,τι Κίεβο,οι άλλες πόλεις έχουν εκάστη το 5% που έχει το Κίεβο.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
Έχω ερωμένη από Ουκρανία και σκέφτομαι να της πω να πάμε για 5 ημέρες στην χώρα της. Γουστάρει να κάνει τρέλες μαζί μου γενικώς.
¨Αντε να δούμε... θα κάνουμε κάτι?

Για πείτε εσείς που γνωρίζεται... τι οικονομικό μπάτζετ χρειάζεται για να περάσουμε όμορφα, χλιδάτα και άνετα?
Εννοώ με ωραίο καλό ξενοδοχείο, βόλτες, ποτά, φαγητά, κλπ. Για 5 με 7 ημέρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχω ερωμένη από Ουκρανία και σκέφτομαι να της πω να πάμε για 5 ημέρες στην χώρα της. Γουστάρει να κάνει τρέλες μαζί μου γενικώς.
¨Αντε να δούμε... θα κάνουμε κάτι?

Για πείτε εσείς που γνωρίζεται... τι οικονομικό μπάτζετ χρειάζεται για να περάσουμε όμορφα, χλιδάτα και άνετα?
Εννοώ με ωραίο καλό ξενοδοχείο, βόλτες, ποτά, φαγητά, κλπ. Για 5 με 7 ημέρες.

Τότε πρέπει να πας Οντέσσα.Χωρίς δωράκι για τη γκόμενα 1000 ευρώ για όλα(αεροπορικά,διαμονή κτλ).

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
839
Πόντοι
376
Τότε πρέπει να πας Οντέσσα.Χωρίς δωράκι για τη γκόμενα 1000 ευρώ για όλα(αεροπορικά,διαμονή κτλ).

Για την δική μου γκόμενα λες δωράκι???   :think:   Το δωράκι της είμαι εγώ.  :grin: :grin: :grin:
Η μήπως εννοής για γκόμενα με δωράκι εκεί?  

Πάντως από Οντέσσα είναι η δικιά μου.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Έχοντας πάει Βινιτσα με τον dude901123, τα τελευταία Χριστούγεννα κι έχοντας πάρει μία γεύση από την προετοιμασία που κάνει μέσω ιντερνετ, επιβεβαιώνω ότι στις συζητήσεις του δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνει ο dude901123 λίγοι το καταφέρνουν. Θέλει πολλές ώρες τσατ, ξεκινώντας το ιντερνετικό κυνήγι 1 μήνα πριν πάει κάποιος στο μερος, πειθω, επιμονή. Οι γκομενες των επαρχιακών περιοχών πείθονται πιο εύκολα μιας και δύσκολα συναντάνε τουρίστες που υπόσχονται πράγματα που ονειρεύονται. Θεωρούν επίσης ότι δεν έχουν τίποτα να χασουν. Αν δεν τους κάτσει το λαχείο με τον dude901123 ,μετά θα ακολουθήσει κάποιος άλλος Dirty από άλλη χώρα. Επίσης οι γυναίκες άνω των 30 έχουν αρχίσει και μπαίνουν στο ράφι εκεί, κάτι που έχω ακούσει πολλάκις από τις ίδιες.
Με τον dude901123, θα διαφωνήσω όμως στο ότι το Κίεβο δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ανάλογες γκόμενες, milf που του αρέσουν. Υπάρχουν κι εκει. Το γεγονός ότι του έτυχαν 1-2 περιπτώσεις τυπισσων που σκοπό είχαν να του ξηλώσουν την τσέπη, δεν σημαίνει ότι οι περισσότερες στο Κίεβο δρουν με παρόμοιο σκεπτικό. Αν κάποιος έχει μάθει 2 πράγματα από πριν για το Κίεβο δεν θα την πατήσει εύκολα. Τώρα αν πάει βουρ στον πατσά, έχει αυξημένες πιθανότητες να την πατήσει.
Στην Βινιτσα δεν είχα καταφέρει παρά μόνο 1 ραντεβού στις 4 μέρες, κι αυτό με προεργασία. Η γκομενα ήταν ξινή και αδιάφορη. Μία άλλη που την είχα σίγουρη δεν εμφανίστηκε. Μία τρίτη δεν είχε χρόνο ελεύθερο τις μέρες που πήγα και μία τέταρτη που δεν ήξερε γρι Αγγλικά μου έλεγε να πάω να την βρω έξω από την δουλειά της αργά το βράδυ, αλλά αποφάσισα να μην πάω γιατί από την συζήτηση δεν την ειχα για πολλά εκείνη την νύχτα. Ίσως και να έκανα λάθος. Ήταν όμως και τόσο το ψωλοκρυο που με απέτρεπε να βγω εξω.
Στο Κίεβο οι κοπέλες είναι πολύ περισσότερες από την επαρχία κι επομένως είναι πολύ πιο εύκολο να συναντήσεις κάποιες κι από αυτές να σου κάτσει κάποια.
Εγώ την επόμενη φορά που θα πάω θα έχω Κιεβιτες συνεργούς στο καμάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom