gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Παίζει μήπως κανά τηλ για μεταμεσονύχτια συνάντηση? σπίτι της, ξενοδοχείο κτλ...????
δεν χανεις κ τπτ να πας κ να το ζητησεις απο την ιδια
Παίζει μήπως κανά τηλ για μεταμεσονύχτια συνάντηση? σπίτι της, ξενοδοχείο κτλ...????
δεν ξέρω τι λέτε για τρανσ κλπ αλλά η γυναικάρα αυτή απλά δεν παίζεται... και στην τελική είναι γυναίκα από επιλογή και όχι τυχαία όπως όλες οι άλλες οι (και καλά) "φυσιολογικές". Αυτό δηλαδή δεν την κάνει 2 φορές γυναίκα ρε παιδιά? κι από εμφάνιση, κορμάρα και σέρβις, η δεύτερη είναι πολύ μακριά της....δεν χανεις κ τπτ να πας κ να το ζητησεις απο την ιδια
δεν ξέρω τι λέτε για τρανσ κλπ αλλά η γυναικάρα αυτή απλά δεν παίζεται... και στην τελική είναι γυναίκα από επιλογή και όχι τυχαία όπως όλες οι άλλες οι (και καλά) "φυσιολογικές". Αυτό δηλαδή δεν την κάνει 2 φορές γυναίκα ρε παιδιά? κι από εμφάνιση, κορμάρα και σέρβις, η δεύτερη είναι πολύ μακριά της....
γιατΔεν τα λες σωστά, η επιλογή από τη φύση των φύλων γινεται με βάση το κριτήριο της κατίσχυσης του ισχυρότερου γονιδιώματος. Οι γυναίκες είναι άλλωστε πιο πολλές από τους άνδρες. Αν βέβαια η Βίκυ συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές επειδή η ίδια το διάλεξε, δε νομίζω να αποτελεί δικαιολογία γαι τη συμπεριφορά της σε δημόσιους χώρους.
δες τα μηνυματα σου καυλα.κατι 8α κανω για εσενα.Κανόνισε ρε βικάρα ένα βραδυνο πρόγραμμα μέσα στην βδομάδα....!!!!!!
Δικο της θεμα!δε νομίζω να αποτελεί δικαιολογία γαι τη συμπεριφορά της σε δημόσιους χώρους.
δε νομίζω να αποτελεί δικαιολογία γαι τη συμπεριφορά της σε δημόσιους χώρους.
μαρουλια κανω οτι γουσταρω νταβατζη στο μουνι μου εγω δεν βαζω.8α ακουω τωρα κ σχολεια το τι 8α κανω κ εκτο δουλειας.καλο σαββ/κο.Τι εννοείς με αυτό;
μαρουλια κανω οτι γουσταρω νταβατζη στο μουνι μου εγω δεν βαζω.8α ακουω τωρα κ σχολεια το τι 8α κανω κ εκτο δουλειας.καλο σαββ/κο.
Τουμπεκι ψιλοκομμενο ε?Δεν είμαι ο Μαρούλιας. Εγώ απλά ρώτησα τον Μαρούλια τι εννοούσε.
Όσο για τη δική σου απάντηση, συμφωνώ.
Το ¨μαρουλιας¨ δεν ξεκιναει με κεφαλαια..
Α οκ τοτεΤο έγραψα με κεφαλαία σα να ήταν το επίθετο του ανθρώπου