Νέα

Βίκυ από Studio De Paris κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
δεν  χανεις κ τπτ να πας   κ  να το ζητησεις  απο την   ιδια
δεν ξέρω τι λέτε για τρανσ κλπ αλλά η γυναικάρα αυτή απλά δεν παίζεται... και στην τελική είναι γυναίκα από επιλογή και όχι τυχαία όπως όλες οι άλλες οι (και καλά) "φυσιολογικές". Αυτό δηλαδή δεν την κάνει 2 φορές γυναίκα ρε παιδιά? κι από εμφάνιση, κορμάρα και σέρβις, η δεύτερη είναι πολύ μακριά της....

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν διαφωνω  μεαυτα που λες κ απορω γιατι εκανες  παραθεση  το δικο μου  ποστ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
δεν ξέρω τι λέτε για τρανσ κλπ αλλά η γυναικάρα αυτή απλά δεν παίζεται... και στην τελική είναι γυναίκα από επιλογή και όχι τυχαία όπως όλες οι άλλες οι (και καλά) "φυσιολογικές". Αυτό δηλαδή δεν την κάνει 2 φορές γυναίκα ρε παιδιά? κι από εμφάνιση, κορμάρα και σέρβις, η δεύτερη είναι πολύ μακριά της....

Δεν τα λες σωστά, η επιλογή από τη φύση των φύλων γινεται με βάση το κριτήριο της κατίσχυσης του ισχυρότερου γονιδιώματος. Οι γυναίκες είναι άλλωστε πιο πολλές από τους άνδρες. Αν βέβαια η Βίκυ συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές επειδή η ίδια το διάλεξε, δε νομίζω να αποτελεί δικαιολογία γαι τη συμπεριφορά της σε δημόσιους χώρους.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Δεν τα λες σωστά, η επιλογή από τη φύση των φύλων γινεται με βάση το κριτήριο της κατίσχυσης του ισχυρότερου γονιδιώματος. Οι γυναίκες είναι άλλωστε πιο πολλές από τους άνδρες. Αν βέβαια η Βίκυ συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές επειδή η ίδια το διάλεξε, δε νομίζω να αποτελεί δικαιολογία γαι τη συμπεριφορά της σε δημόσιους χώρους.
γιατ
ι πειραξε κανεναν? μια χαρα ειναι η συμπεριφορα τηs και δεν ειμαι και δικηγοροs τηs απλα δεν πειραζει κανεναν αυτο μονο και στη τελικη δεν κανει κατι ασχημο

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κανόνισε ρε βικάρα ένα βραδυνο πρόγραμμα μέσα στην βδομάδα....!!!!!!

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
βικυ θεα !!!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
μαρουλια κανω οτι γουσταρω νταβατζη στο μουνι μου εγω δεν βαζω.8α ακουω τωρα κ σχολεια το τι 8α κανω κ εκτο δουλειας.καλο σαββ/κο.

Δεν είμαι ο Μαρούλιας. Εγώ απλά ρώτησα τον Μαρούλια τι εννοούσε.

Όσο για τη δική σου απάντηση, συμφωνώ.

paixnidiaris88

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
βικυ θεααα μας εχεις πάρει τα μυαλαααααα!!!!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν είμαι ο Μαρούλιας. Εγώ απλά ρώτησα τον Μαρούλια τι εννοούσε.

Όσο για τη δική σου απάντηση, συμφωνώ.
Τουμπεκι ψιλοκομμενο ε? :2funny:
Το ¨μαρουλιας¨ δεν ξεκιναει με κεφαλαια.. :grin:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Ρε Βίκυ δεν λες στον Σειρήνα να γυρίσεις κανά βίντεο να δούμε επιτέλους καμιά τσόντα της προκοπής;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom