Επισκέπτης
θα παμε για μπανακι!Ξημερωματα η Βικυ ?
Καλημέρα δεσποινις μου.
θα παμε για μπανακι!Ξημερωματα η Βικυ ?
Καλημέρα δεσποινις μου.
Μπανακι μανακι, μπανακι μανακι !!!θα παμε για μπανακι!
Κοπελιές κάτι ρωτάει ο φίλος!Για πείτε για πείτε λοιπόν!κοριτσαρες ποτε θα σας ξαναδουμε μαζι????
καλησπερα..συντομα απλα δουλευουμε σε διαφορετικα μαγαζια κ ωρες κ ειναι λιγο δυσκολο.αλλα γιατι γουσταρω πολλυ την καυλα μου 8α γινει γρηγορα.. φιλια mavexΚοπελιές κάτι ρωτάει ο φίλος!Για πείτε για πείτε λοιπόν!
αντε να δουμε καμια ασπρη μερακαλησπερα..συντομα απλα δουλευουμε σε διαφορετικα μαγαζια κ ωρες κ ειναι λιγο δυσκολο.αλλα γιατι γουσταρω πολλυ την καυλα μου 8α γινει γρηγορα.. φιλια mavex
Μην ξεχάσεις να φωνάξεις όμως έτσι?καλησπερα..συντομα απλα δουλευουμε σε διαφορετικα μαγαζια κ ωρες κ ειναι λιγο δυσκολο.αλλα γιατι γουσταρω πολλυ την καυλα μου 8α γινει γρηγορα.. φιλια mavex
μηπως θελετε κουμπαρο;τωρα σκολαω και περιμενω την γιναικα μου να ερθει να με παρει.
αααααααα ρε καύλα μου μεγάληηηηηη!!!!!!πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κωλοφαρδοι αθηναιοι
τρωτε καλα
αααααααα ρε καύλα μου μεγάληηηηηη!!!!!!
Μάγκες τα' χουμε ξαναπεί...η Βίκυ δεν υπάρχει,όπου την πετύχετε σε Κασσάνδρας ή Βριλησσού ορμάτε και θα με θυνηθείτε, άλλο πράμα!!!Απορώ πώς δουλέουν οι άλλες κοπέλλες εκεί πέρα...
KALHSPERA SAS.milaw mwro mou.apla den 8elw na grafw polla edw giati merikei 8a lene k malakies..pernoun k ths foto mou apo fb mia xara exw kalous manatzer telika.apo pou einai to agori as mou pei.8elw na fugw k apo a8ina na paw ekei..Βίκη Βικάρα μίλα μας καλέ γιατί δεν μάς μιλάς?ε? ε? ε? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Μην ασχολήσε με κανέναν εσύ έχεις αυτούς που σε γουστάρουνε μωρό μου!KALHSPERA SAS.milaw mwro mou.apla den 8elw na grafw polla edw giati merikei 8a lene k malakies..pernoun k ths foto mou apo fb mia xara exw kalous manatzer telika.apo pou einai to agori as mou pei.8elw na fugw k apo a8ina na paw ekei..
που θα πας μωρακι μου τρελο;KALHSPERA SAS.milaw mwro mou.apla den 8elw na grafw polla edw giati merikei 8a lene k malakies..pernoun k ths foto mou apo fb mia xara exw kalous manatzer telika.apo pou einai to agori as mou pei.8elw na fugw k apo a8ina na paw ekei..
egw paw mazzi sou sta krufa mwro mou otan koimase..a 8a se parw na fugoume ftanei sth a8ina.e mwro mou omorfo feugoume.???????????????viki m an 8a pigaina me gynaika 8a to ekana mono mazi sou...