Νέα

Βίκτωρ Βερνίκος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Έχω κάτι ζωγραφιές από την εξάχρονη ανήψια μου ...σε καμμία δεκαριά χρόνια να τις στείλω στην Μπιενάλε να χεστουμε οικογενειακώς στο ταληρο;

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Τι να γαμησει ρε...για να έχουν εφιάλτες μετά για εμπλοκή ανηλίκου;
Φίλε μου για να ξέρεις...Οι έφηβοι πλέον έχουν σεξουαλική ζωή από πολύ μικρή ηλικία. Μη κοιτάς στα χρόνια σου που περίμενες να σου δώσει το χεράκι της ο μπαμπάς της για να της τον φορέσεις...Πλέον οι 18χρονες στον κάνουν κομπολόι και οι 18χρονοι ξέρουν να γλείφουν καλύτερα από εμάς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Φίλε μου για να ξέρεις...Οι έφηβοι πλέον έχουν σεξουαλική ζωή από πολύ μικρή ηλικία. Μη κοιτάς στα χρόνια σου που περίμενες να σου δώσει το χεράκι της ο μπαμπάς της για να της τον φορέσεις...Πλέον οι 18χρονες στον κάνουν κομπολόι και οι 18χρονοι ξέρουν να γλείφουν καλύτερα από εμάς
Οι 18χρονες και 18χρονοι είναι ότι πιο καμένο έχει πατήσει τον πλανήτη.
Μπορεί να υποκρίνονται ολόκληρες σχέσεις και να δηλώνουν ψεύτικες εμπειρίες για να είναι πιο δημοφιλείς στον διαδικτυακό ψεύτικο κόσμο τους.
Είναι ναυάγια από την κούνια τους.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Οι 18χρονες και 18χρονοι είναι ότι πιο καμένο έχει πατήσει τον πλανήτη.
Μπορεί να υποκρίνονται ολόκληρες σχέσεις και να δηλώνουν ψεύτικες εμπειρίες για να είναι πιο δημοφιλείς στον διαδικτυακό ψεύτικο κόσμο τους.
Είναι ναυάγια από την κούνια τους.
Μονο ναυαγια ειναι????αν ερθουν μαζι μου για εργασια θα τα ξεκωλιασω......θα φυγουν τρεχωντας τραγουδωντας την μαλακια του αλλου...."μαμα........"!!!!!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Μονο ναυαγια ειναι????αν ερθουν μαζι μου για εργασια θα τα ξεκωλιασω......θα φυγουν τρεχωντας τραγουδωντας την μαλακια του αλλου...."μαμα........"!!!!!!!!
Αν κάνεις χειρωνακτική εργασία θα ξεκωλιαστουν ακόμα και ώριμες ηλικίες...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Αν κάνεις χειρωνακτική εργασία θα ξεκωλιαστουν ακόμα και ώριμες ηλικίες...
εχω σκισει αρκετους κωλους......κανενας δεν θελει να εργαζεται κοντα μου...".πεφτουνε κορμια"......anyway....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Aυτά είναι τα αποτελέσματα όταν αφήνεις τους πουτσακούμπηδες να αποφασίζουν για την γιουροβίζιον.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.798
Πόντοι
2.816
Ρε αλήτες εδώ αλλάξατε τον τίτλο..
Φτου σας ρε ξεφτιλισμενοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.348
Πόντοι
9.297
Σοφια Κωνσταντινίδου απεσταλμένη ΕΡΤ στην Γιουροβίζιον.:humpleg::alivedick:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.929
Πόντοι
2.306
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
εσυ δουλευεις με τα ποσα δινει ο αλλος???και για να σου λυσω την απορια αλλος με πληρωνει και εμενα....
Καλα να περνας.....
Εμ με τι να δουλεύω δηλαδή; Πόσες Χριστιπαναγίες θα φάω; Για λεφτά πάω, άμα είναι να μου σκίσουν τον κώλο να αξίζει κιόλας, δεν είμεθα και τίποτα μαζοχισταί μάστορα!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Εμ με τι να δουλεύω δηλαδή; Πόσες Χριστιπαναγίες θα φάω; Για λεφτά πάω, άμα είναι να μου σκίσουν τον κώλο να αξίζει κιόλας, δεν είμεθα και τίποτα μαζοχισταί μάστορα!
ναι ...δεν διαφωνω.....αλλα ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να λες αν μου δωσεις πολλα θα δουλεψω...αν μου δωσεις λιγα δεν δουλευω.....βρισιδι δεν πεφτει....τωρα στο Μαζοχισμο ???αν εισαι στην δικη μου ηλικια θα "εχεις περασει απο τον παγκο" αρα ο Μαζοχισμος θα σου αρεσει.....χαχαχαχχαχαχααχα....αν εισαι σε μικροτερη ηλικια να το δοκιμασεις...ισως σου αρεσει....δοκιμασε να κανεις κατι δικο σου ωστε να εισαι ικανοποιημενος με τις απολαβες......δουλευεις αρκετα....παιρνεις αρκετα.....ελευθερο επαγγελμα αν εισαι τεχνιτης....και παλι καλα να περνας....

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
ναι ...δεν διαφωνω.....αλλα ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να λες αν μου δωσεις πολλα θα δουλεψω...αν μου δωσεις λιγα δεν δουλευω.....βρισιδι δεν πεφτει....τωρα στο Μαζοχισμο ???αν εισαι στην δικη μου ηλικια θα "εχεις περασει απο τον παγκο" αρα ο Μαζοχισμος θα σου αρεσει.....χαχαχαχχαχαχααχα....αν εισαι σε μικροτερη ηλικια να το δοκιμασεις...ισως σου αρεσει....δοκιμασε να κανεις κατι δικο σου ωστε να εισαι ικανοποιημενος με τις απολαβες......δουλευεις αρκετα....παιρνεις αρκετα.....ελευθερο επαγγελμα αν εισαι τεχνιτης....και παλι καλα να περνας....
Μάστορα, την ίδια γλώσσα μιλάμε, κι ας μην είμαστε ίδια ηλικία. Η δουλειά και το μουνί πρέπει να μας ιδρώνουν

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Μη γελιόμαστε μεταξύ μας. Παντού στον πλανήτη η μουσική πια έχει καταντήσει "μουσική". Σε γενικότερο πλαίσιο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και καλλιτέχνες. αλλά σε mainstream κοινό είναι σπάνιο να κυκλοφορήσει κάτι ποιοτικό. Είναι για "ψαγμένους" επομένως. ΥΓ. «Οι νέοι ξέρουν από σεχ».. Γελάει ο κόσμος. :wink:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Oυτε αγγλικα δε μιλαει καλα το πλουσιοπαιδο,απορω ρε πως τα παιρνουνε τα πτυχια απο αμερικη,χωρις να μιλανε καν τη γλωσσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom