argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.348
- Πόντοι
- 9.297
Έχω κάτι ζωγραφιές από την εξάχρονη ανήψια μου ...σε καμμία δεκαριά χρόνια να τις στείλω στην Μπιενάλε να χεστουμε οικογενειακώς στο ταληρο;
Φίλε μου για να ξέρεις...Οι έφηβοι πλέον έχουν σεξουαλική ζωή από πολύ μικρή ηλικία. Μη κοιτάς στα χρόνια σου που περίμενες να σου δώσει το χεράκι της ο μπαμπάς της για να της τον φορέσεις...Πλέον οι 18χρονες στον κάνουν κομπολόι και οι 18χρονοι ξέρουν να γλείφουν καλύτερα από εμάςΤι να γαμησει ρε...για να έχουν εφιάλτες μετά για εμπλοκή ανηλίκου;
Οι 18χρονες και 18χρονοι είναι ότι πιο καμένο έχει πατήσει τον πλανήτη.Φίλε μου για να ξέρεις...Οι έφηβοι πλέον έχουν σεξουαλική ζωή από πολύ μικρή ηλικία. Μη κοιτάς στα χρόνια σου που περίμενες να σου δώσει το χεράκι της ο μπαμπάς της για να της τον φορέσεις...Πλέον οι 18χρονες στον κάνουν κομπολόι και οι 18χρονοι ξέρουν να γλείφουν καλύτερα από εμάς
Μονο ναυαγια ειναι????αν ερθουν μαζι μου για εργασια θα τα ξεκωλιασω......θα φυγουν τρεχωντας τραγουδωντας την μαλακια του αλλου...."μαμα........"!!!!!!!!Οι 18χρονες και 18χρονοι είναι ότι πιο καμένο έχει πατήσει τον πλανήτη.
Μπορεί να υποκρίνονται ολόκληρες σχέσεις και να δηλώνουν ψεύτικες εμπειρίες για να είναι πιο δημοφιλείς στον διαδικτυακό ψεύτικο κόσμο τους.
Είναι ναυάγια από την κούνια τους.
Αν κάνεις χειρωνακτική εργασία θα ξεκωλιαστουν ακόμα και ώριμες ηλικίες...Μονο ναυαγια ειναι????αν ερθουν μαζι μου για εργασια θα τα ξεκωλιασω......θα φυγουν τρεχωντας τραγουδωντας την μαλακια του αλλου...."μαμα........"!!!!!!!!
εχω σκισει αρκετους κωλους......κανενας δεν θελει να εργαζεται κοντα μου...".πεφτουνε κορμια"......anyway....Αν κάνεις χειρωνακτική εργασία θα ξεκωλιαστουν ακόμα και ώριμες ηλικίες...
Πόσα δίνεις μάστορα;;;εχω σκισει αρκετους κωλους......κανενας δεν θελει να εργαζεται κοντα μου...".πεφτουνε κορμια"......anyway....
της δινει το μν στο χερι….
εσυ δουλευεις με τα ποσα δινει ο αλλος???και για να σου λυσω την απορια αλλος με πληρωνει και εμενα....Πόσα δίνεις μάστορα;;;
Αρσενικο παλαιας κοπης.
Για τόσο άντρα τον έχεις τον Φώτη;
Ωραία έμπνευση!Aυτά είναι τα αποτελέσματα όταν αφήνεις τους πουτσακούμπηδες να αποφασίζουν για την γιουροβίζιον.
Στην τρύπα έπεσες μέσα τουλάχιστον....Αρσενικο παλαιας κοπης.
οπως οι δεκαρες που ειχαμε παλια, με τρυπα στη μεση…
Εμ με τι να δουλεύω δηλαδή; Πόσες Χριστιπαναγίες θα φάω; Για λεφτά πάω, άμα είναι να μου σκίσουν τον κώλο να αξίζει κιόλας, δεν είμεθα και τίποτα μαζοχισταί μάστορα!εσυ δουλευεις με τα ποσα δινει ο αλλος???και για να σου λυσω την απορια αλλος με πληρωνει και εμενα....
Καλα να περνας.....
ναι ...δεν διαφωνω.....αλλα ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να λες αν μου δωσεις πολλα θα δουλεψω...αν μου δωσεις λιγα δεν δουλευω.....βρισιδι δεν πεφτει....τωρα στο Μαζοχισμο ???αν εισαι στην δικη μου ηλικια θα "εχεις περασει απο τον παγκο" αρα ο Μαζοχισμος θα σου αρεσει.....χαχαχαχχαχαχααχα....αν εισαι σε μικροτερη ηλικια να το δοκιμασεις...ισως σου αρεσει....δοκιμασε να κανεις κατι δικο σου ωστε να εισαι ικανοποιημενος με τις απολαβες......δουλευεις αρκετα....παιρνεις αρκετα.....ελευθερο επαγγελμα αν εισαι τεχνιτης....και παλι καλα να περνας....Εμ με τι να δουλεύω δηλαδή; Πόσες Χριστιπαναγίες θα φάω; Για λεφτά πάω, άμα είναι να μου σκίσουν τον κώλο να αξίζει κιόλας, δεν είμεθα και τίποτα μαζοχισταί μάστορα!
Μάστορα, την ίδια γλώσσα μιλάμε, κι ας μην είμαστε ίδια ηλικία. Η δουλειά και το μουνί πρέπει να μας ιδρώνουνναι ...δεν διαφωνω.....αλλα ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να λες αν μου δωσεις πολλα θα δουλεψω...αν μου δωσεις λιγα δεν δουλευω.....βρισιδι δεν πεφτει....τωρα στο Μαζοχισμο ???αν εισαι στην δικη μου ηλικια θα "εχεις περασει απο τον παγκο" αρα ο Μαζοχισμος θα σου αρεσει.....χαχαχαχχαχαχααχα....αν εισαι σε μικροτερη ηλικια να το δοκιμασεις...ισως σου αρεσει....δοκιμασε να κανεις κατι δικο σου ωστε να εισαι ικανοποιημενος με τις απολαβες......δουλευεις αρκετα....παιρνεις αρκετα.....ελευθερο επαγγελμα αν εισαι τεχνιτης....και παλι καλα να περνας....