montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.035
- Πόντοι
- 1.056
Τι μαλακια τραγουδι ειναι αυτο παλι????ελα μουνι στον τοπο σου....!!!!
είναι καλλιτεχνικό νήμα, υψηλή τέχνη ακα Eurovision...τι πραγματευεται το νημα φιλε-Τρουμπ;
Το ελάχιστο όριο για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι τα 16 έτη.μην πυροβολειτε τον καλλιτεχνη ρε ταγαρια. η ερτ ειναι για το πουτσο, το παλικαρακι απλα βιαζεται να μεγαλωσει, 16 ετων ειναι...
Απλα δεν θα επρεπε να στελνουν ανηλικα σε διαγωνισμους, και αυτη ειναι ευθυνη των μεγαλων οχι του μικρου.
Λοιπον πειτε τωρα στοιχημα τι θα γινει και αφηστε τις παπαριες
Πρέπει να μοιάζει έτσι για να τσιμπησει πονταλακια από το αδελφατο...Κουιρ είναι το παιδί ρε νιαμου, τι μαλώνετε και βρίζετε?
Το έγραψε στα 14(!!!)....Τι μαλακια τραγουδι ειναι αυτο παλι????ελα μουνι στον τοπο σου....!!!!
Τι να γαμησει ρε...για να έχουν εφιάλτες μετά για εμπλοκή ανηλίκου;Εντωμεταξυ ο μικρός παίζει να έχει γαμησει τον τελευταίο μήνα μόνο, όσο γαμάει όλο το bou μαζί σε ένα χρόνο (με δωράκι και μη!)
Οπότε πηγαίνετε εσείς ακούστε κανένα dust in the wind γιατί η νεολαία που ψηφίζει τέτοια ακούει, αυτά είναι τα γούστα της τι να κάνουμε.
Εγώ ακούω και dust in the wind και ψηφίζω.Εντωμεταξυ ο μικρός παίζει να έχει γαμησει τον τελευταίο μήνα μόνο, όσο γαμάει όλο το bou μαζί σε ένα χρόνο (με δωράκι και μη!)
Οπότε πηγαίνετε εσείς ακούστε κανένα dust in the wind γιατί η νεολαία που ψηφίζει τέτοια ακούει, αυτά είναι τα γούστα της τι να κάνουμε.
ρε τυπε αν δεις τα σχολια κατω απο την παρουσια του αυτο που κυριαρχει ειναι " τι γλωσσα μιλαει αυτο?"....
πια προφορα?
αν ηταν γιος μου θα αυτοκτονουσα, αν ημουνα η ερτ θα εριχνα μαυρο μονος μου, αν ημουνα ο μητσοτακης θα γαμιομουνα....
Πχιοτητα ρε πιπινολατρες της πλάκας...ΠΧΙΟΤΗΤΑ ΡΡΕΕΕ!!!!μονο μαντω τυποι
εκεινο το βραδυ κοντεψα να παθω διασειση απο τις βυζαρες της
μονο μαντω τυποι
εκεινο το βραδυ κοντεψα να παθω διασειση απο τις βυζαρες της
Φιλε μου μονο τα καλυτερα στη Γιουροβιζιον….κριμα που δεν εχουμε μια Ντανα Ιντερνασιοναλ ή τον υποφαινομενο να σαρωσουμε
Τεσπα χιεστήκαμε για φέτος. Του χρόνου ακούγεται θα στείλουμε τον Tranno , οπότε και φέτος να μην το πάρουμε, του χρόνου ειναι δικό μας χαλαρα.. Θα βγάλει και κανένα όπλο εκει live να φλεξάρει και θα τους τρελάνει όλους..
Μόνο με Τranny σωζόμαστε...Το παιδί γιατί παιδί ειναι σε αυτη την ηλικία δεν φταίει σε τίποτα. Αυτός θα πάει, θα το απολαύσει οπως ήδη κάνει και χιέστηκε για το αποτέλεσμα. Αυτοί που τον επέλεξαν όμως και ειδικα αυτο το τραγούδι να μας πουν τι σκατά είδανε και άκουσαν και είπαν οτι αυτό πρέπει να πάει eurovision.
Τεσπα χιεστήκαμε για φέτος. Του χρόνου ακούγεται θα στείλουμε τον Tranno , οπότε και φέτος να μην το πάρουμε, του χρόνου ειναι δικό μας χαλαρα.. Θα βγάλει και κανένα όπλο εκει live να φλεξάρει και θα τους τρελάνει όλους..
Και εγώ κάτι τέτοια σκέφτομαι όταν βλέπω καγκουροκαφρους να σουλατσαρουν έξω με βερμούδες...ιδρωσανε τα αρχιδια τους με το να μαλακιζονται όλη μέρα και θέλουν να δροσιστούν λίγο τα καημένα.Χαχαχα
Τι είναι αυτός ο Ten Ten ???
Ρε τι ζυγούρια είναι αυτά με τις βερμούδες…
Που νομίζουν ότι είναι στο CAMEL trophy ???