Ναι, διότι απλούστατα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Μήπως να το ξανακοιτάξεις ως προς τη γραμματική και τη σύνταξη;
κάνε τις όποιες παρατηρήσεις σου, αλλά επιμένω στην συντακτική και ορθογραφική ορθότητα ...
Ναι, διότι απλούστατα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
Μήπως να το ξανακοιτάξεις ως προς τη γραμματική και τη σύνταξη;
Μπράβο τα είπες όλα.Όσοι φανατίζονται για τις μπίζνες και τα εκατομμύρια του κάθε αεριτζή και ανάγουν σε προσωπική τους υπόθεση τα κέρδη του βγενό και κάθε βγενό είναι ΖΩΑ.
Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο...
Ο Βγενοπουλος παιδακια σα το Τσιπρα τα εχει γραμμενα ξερετε που.
...ετσι ειναι ρε μαγκα....παει το δυσλεκτικο που βγηκε αρχηγος του Συριζα με χιλιες αβαντες απο ΜΜΕ να κοντραρει τον killer-dealer Βγενοπουλο....Που πας ρε Καραμητρο ? Που πας ρε κατασκευασμα του κωστοπουλικου lifestyle , ρε ψευδοΡουβα της Αριστερας ? Μαλλον την ψωνισες κι εσυ με τα γκαλοπ αλλα μαλλον ξεχασες το καζο Αβραμοπουλου οπου το ΚΕΠ ξεφουσκωσε σε 6 μηνες.....η μηπως νομιζες οτι ο Βγενοπουλος ειναι Γιωργακης Παπανδρεου που παιζετε τις κουμπαρες ?
και όταν αυτά τα κέρδη του κάθε Βγενό.... προέρχονται από το ξεπούλημα μιας επιχείρησης που στην ουσία είναι δική μου και δική σου και ξεπουλιέται από μια κυβέρνηση μειοψηφίας στην ψήφο του λαού...Όσοι φανατίζονται για τις μπίζνες και τα εκατομμύρια του κάθε αεριτζή και ανάγουν σε προσωπική τους υπόθεση τα κέρδη του βγενό και κάθε βγενό είναι ΖΩΑ.
Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο...
και όταν αυτά τα κέρδη του κάθε Βγενό.... προέρχονται από το ξεπούλημα μιας επιχείρησης που στην ουσία είναι δική μου και δική σου και ξεπουλιέται από μια κυβέρνηση μειοψηφίας στην ψήφο του λαού...
η ουσία όμως είναι το ποιος ευθύνεται για το χάλι αυτών των εταιρειών.φίλε δυστυχώς αυτή είναι η προπαγάνδα της αριστεράς....τα ελλείμματά τους,τα χρέη τους,τις μίζες τους πληρώνουμε εμείς.... ΟΤΕ,ΔΕΗ,Ολυμπιακή...ποιος τα πληρώνει όλα αυτά....
και μην μου πεις ότι είναι κερδοφόρες και χρυσωρυχεία,αυτό είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ....βουτηγμένες στα χρέη,κανείς δεν τις παίρνει ούτε τζάμπα....και επιβιώνουν εις βάρος του κοσμάκη,του συνταξιούχου....κάθε χρόνο αυξάνουν τα τιμολόγια και πάλι χρωστάνε....
πόσα τρις έχουμε πληρώσει στην Ολυμπιακή,στον ...εθνικό μας αερομεταφορέα? για να είναι φέουδο του κάθε κομματόσκυλου συνδικαλιστή Πέππα κλπ
ξεπουλιέται από μια κυβέρνηση μειοψηφίας στην ψήφο του λαού...
Αδικο ... να συγκεντρώνεις τοσες μπουρδες σε μια παραγραφο ...
μονο μια παρατήρηση να κάνω ... η συμμετοχη του Ομίλου βαρδινογιάννη στην πειραιώς περιορίζεται στην ένταξη της Τρ. Χίου στο αρχικό σχήμα. Με ποσοστό 3% τι έλεγχο επιτυγχάνεις ?
Τα χαιρετίσματά μου σε Τζωρτζ και Ντάστιν και προσοχή γιατί έχει υγρασία τα βράδυα στη λίμνη..
και απλά προσπαθεί να ασκήσει ένα πολιτικό ψάρωμα στον ΣΥΝ.ο βγενοπουλος γνωριζει πολυ καλα οτι αυτη η μηνυση δεν στεκει και οτι θα χασει αν παει στα δικαστηρια!επομενως γιατι το εκανε??προσωπικα θεωρω, οτι αφενος εξυπηρετει πολιτικα συμφεροντα και αφετερου προσπαθει να προωθησει το προφιλ του σκληρου παραγοντα που διεκδικει οταν αισθανθει οτι προσβαλεται!αυτο θελει να δειξει στους παναθηναικους ;) ;)!!
και για να ξερουμε τι γινεται,οχι οτι ο τσιπρας ειχε αδικο σε οτι ειχε πει ;) ;)!
καλά εσείς είχατε στον γύψο όλη την Ελλάδα ένας συνταγματάρχης ένας λοχίας και ένας θαλαμοφύλακας..Όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα, κυβερνήσεις μειοψηφίας ήταν.
Καμία δεν είχε πάνω από 50%.
Βέβαια τα καθήκια του ΚΚΕ και της Ευρύτερης Αριστεράς θεωρούν ότι οι ίδιοι είχαν ... πλειοψηφία στο Λαο.
Όπως έχει την πλειοψηφία π.χ. στην Κούβα η δυναστία των Κάστρο ή στη Β.Κορέα των Ιλ Σουνγκ!
Ή όπως είχαν την πλειοψηφία οι 200-300 Εβραίοι που κυβερνούσαν επί 70 χρόνια 300 εκατομμύρια Ρώσσους.
μην προσπαθησει πολυ και παθει τιποτα .....ο μαλακαςκαι απλά προσπαθεί να ασκήσει ένα πολιτικό ψάρωμα στον ΣΥΝ.
Μην μιλάς έτσι για τον Μεσσία των βάζελων...μην προσπαθησει πολυ και παθει τιποτα .....ο μαλακας
γιατι? θα μου κανει μηνυση ο μαλακας?? !!Μην μιλάς έτσι για τον Μεσσία των βάζελων...
ρε αλιήτη...θα σε βαρέσω ρε...θα πάρω πέτρα....γιατι? θα μου κανει μηνυση ο μαλακας?? !!