Νέα

Βγενόπουλος vs Τσίπρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Δεν ειμαι βαζελος αλλα μονο κ μονο που εκανε μήνυση ο Βγενοπουλος στον λακαμα τον  Τσιπρά του αξιζει η Π.Α.Ε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ο Βγενοπουλος ειναι ο νεος χρηματοδοτης του ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτε αυτο,και θα δουμε ποιος εχει δικιο στο τελος...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μπράβο στον Βγενόπουλο,γιατί ο Κνιτάκος νόμισε ότι θα λέει ό,τι θέλει και ό,τι του έμαθαν στο κομματικό Κατηχητικό που σπούδασε...
ναι στο κάψιμο των πανεπιστημίων,ναι στο άσυλο,ναι στο μπουρδέλο της ολυμπιακής,ναι στο μπουρδέλο της ΔΕΗ,ναι στους λιμενεργάτες,ναι στον ΟΤΕ...έλεος ο κόσμος ξύπνησε...
δεν μπορεί άκριτα να υιοθετεί τις διεκδικήσεις του καθενός σαν το Λαζόπουλο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άσχετα με το αν συμπαθεί κάποιος ή όχι τον Τσίπρα και αυτή η κίνηση του Βγενό δείχνει ότι στερείται σοβαρότητας...για να μην πω τίποτα χειρότερο!Λυπάμαι αν χαλάω το όραμα των φίλων μου των βάζελων να απαλλαγούν από την "οικογένεια" αλλά ο MIG δεν μας τα λέει καλά!
Ο άνθρωπος δείχνει "αδίστακτος" αλλά κατά τη γνώμη μου μόνο μεγαλύτερα προβλήματα είναι πιθανό να τους δημιουργήσει... :think:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο στον Βγενόπουλο,γιατί ο Κνιτάκος νόμισε ότι θα λέει ό,τι θέλει και ό,τι του έμαθαν στο κομματικό Κατηχητικό που σπούδασε...
ναι στο κάψιμο των πανεπιστημίων,ναι στο άσυλο,ναι στο μπουρδέλο της ολυμπιακής,ναι στο μπουρδέλο της ΔΕΗ,ναι στους λιμενεργάτες,ναι στον ΟΤΕ...έλεος ο κόσμος ξύπνησε...
σε λάθος πλανήτη είσαι ο Τσίπρας δεν είναι Κνιτάκος.
ψάξε κάπου αλλού.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Άσχετα με το αν συμπαθεί κάποιος ή όχι τον Τσίπρα και αυτή η κίνηση του Βγενό δείχνει ότι στερείται σοβαρότητας...για να μην πω τίποτα χειρότερο!Λυπάμαι αν χαλάω το όραμα των φίλων μου των βάζελων να απαλλαγούν από την "οικογένεια" αλλά ο MIG δεν μας τα λέει καλά!
Ο άνθρωπος δείχνει "αδίστακτος" αλλά κατά τη γνώμη μου μόνο μεγαλύτερα προβλήματα είναι πιθανό να τους δημιουργήσει... :think:
δυστυχώς φίλε μου γάτε..στην εποχή που ζούμε οι αδίστακτοι επιβιώνουν..οι άλλοι απλώς ζουν...ξέρεις κανένα επιχειρηματία καλό?....οι καλοί είναι υπάλληλοι....γαμώ την παγκοσμιοποίηση αλλά η αλήθεια είναι αυτή...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω με γατο...αλητη ο τσιπρας απο κνε ξεκινησε...ψαξτο ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δυστυχώς φίλε μου γάτε..στην εποχή που ζούμε οι αδίστακτοι επιβιώνουν..οι άλλοι απλώς ζουν...ξέρεις κανένα επιχειρηματία καλό?....οι καλοί είναι υπάλληλοι....γαμώ την παγκοσμιοποίηση αλλά η αλήθεια είναι αυτή...
Δεν αμφιβάλω...αλλά οι Βαρδινογιάννηδες δεν πρόκειται να πουλήσουν,ειδικά με τις τακτικές που ακολουθεί ο Βγενό,οπότε το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να σας κάνει να πλακώνεστε μεταξύ σας στο γήπεδο και να τσακώνεστε στα ραδιόφωνα!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
με ποιούς να πλακωθούμε...την σωφεράντζα την υποστηρίζουν 100 άτομα και την ΠΕΚ 2.00.000...εκτός αν εννοείς τους μπράβους του κ.καριόλη...ή την αδελφή τον γκόντζο που δεν τολμά να κυκλοφορήσει.... :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
με ποιούς να πλακωθούμε...την σωφεράντζα την υποστηρίζουν 100 άτομα και την ΠΕΚ 2.00.000...εκτός αν εννοείς τους μπράβους του κ.καριόλη...ή την αδελφή τον γκόντζο που δεν τολμά να κυκλοφορήσει.... :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ εμπιστεύεσαι τον Βγενόπουλο?Εμένα μου δείχνει πολύ αφερέγγυο άτομο!Τον έχω ικανό να αγοράσει τον Πάο και σε 5-6 μήνες να τον πουλήσει σε καμμιά εταιρία τύπου Enic...και να τραβάτε κι εσείς τα  :boobies: σας!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
το καλο ειναι οτι δηλωσε ο βγενο οτι την εκανε στον τσιπρα μονογιατι δεν εχει βουλευτικο ασυλο.αλλοιως λεει θα εκανε και σε αλλους αν μπορουσε αλλα ειναι βουλευτες λεει.καλα δεν του ειπε κανεις οτι το ασυλο ειναι για τα ποινικα δικαστηρια και αν θελει τους κανει αγωγες στα αστικα δικαστηρια?χμμμ μαλλον κανει την παπια..τουλαχιστον γραφικο ηταν αυτο.και αγωγη στο σταρ... ποσους κλειτον θελει να παρει....και σιγα μην παρει την παε(δεν πουλανε ουτε σε 1000 χρονια οι αλλοι)  η μην αγορασει τον κλειτον..απλα επειδη εχει κανει λαμογιες βαζει πλατη το κοσμο του βαζελου...ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει....α τον σωκρατη.... :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ εμπιστεύεσαι τον Βγενόπουλο?Εμένα μου δείχνει πολύ αφερέγγυο άτομο!Τον έχω ικανό να αγοράσει τον Πάο και σε 5-6 μήνες να τον πουλήσει σε καμμιά εταιρία τύπου Enic...και να τραβάτε κι εσείς τα  :boobies: σας!
enic ε?πωπω τι θυμηθηκες ρε συ...ετσι οπως τον κοβω τον βγενο με 5% κερδος πουλαει και τη μανα του...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν είναι αφερέγγυος..αλλά σαν επιχειρηματίας μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν πα΄λιζεται..στον τομέα του εννοώ....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τι εχει κανει και δεν παιζεται δηλαδη?αγοραζει και πουλαει αερα με κερδος?η εισηγαγε αραβικα κεφαλαια (δεν εχει αποδειχτει νομιμα η μη) και οι αραβες σε περιοδο 10ετιας περιμενουν κερδη...αρα τιποτα εκει.εβγαλε μια μιζα απο ντουτσε τελεκομ και εκανε και κανα δυο τραπεζικα ντιλς...αυτο δεν παιζεται?οι αλλοι δηλαδη που χουν ρευστοτητα (δικια τους ,οχι ξενα κεφαλαια) ολοκληρα κοντεινερς απο 500ευρα τι να πουνε...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν είναι αφερέγγυος..αλλά σαν επιχειρηματίας μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν πα΄λιζεται..στον τομέα του εννοώ....
απλά αυτοί που κάνουν το χρήμα είναι οι ποιο ανυπόληπτοι στο να αναλάβουν μια ομάδα απλά εκμεταλλεύονται την ομάδα όσο τους βολεύει στο ξέπλυμα χρήματος και μετά την έχουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
απλά ο Βγενόπουλος προσπαθεί να προλάβει πολιτικές ανακατατάξεις και θέλει να επωφεληθεί.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καπως ετσι.αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι παναθηναικος.τον ηξερε καποιος?αλλα αυτη η κατα μετωπο επιθεση σε βαρδινογιαννηδες ηταν λαθος.ελατε εσεις στη θεση του βαρδη(αυτος ειναι το κουμαντο),θα κανατε πισω η θα πουλαγατε?και μεγα λαθος των γιαννακοπουλαιων που πηγαν μαζι του...και φυσικα καθυστερουν και το γηπεδο εσκεμμενα.και μη νομιζετε οτι στη πορεια θα χει κοσμο...τουλαχιστον οσο θα πρεπε να χει αφου μιλαμε για παναθηναικο.μονο οι συνδεσμοι θα ναι και αυτοι οχι ολοι.αντε ναα χει κανα δεκαρικο που πολλους λεω.νομιζω κανα 5 χιλ θα χει.θα χει και καλο καιρο και ξαμολυθουν ολοι εξω.παραλια και φραπεδια αλλωστε οι βαζελοι απεχουν χρονια τωρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το καλο ειναι οτι δηλωσε ο βγενο οτι την εκανε στον τσιπρα μονογιατι δεν εχει βουλευτικο ασυλο.αλλοιως λεει θα εκανε και σε αλλους αν μπορουσε αλλα ειναι βουλευτες λεει.καλα δεν του ειπε κανεις οτι το ασυλο ειναι για τα ποινικα δικαστηρια και αν θελει τους κανει αγωγες στα αστικα δικαστηρια?χμμμ μαλλον κανει την παπια..τουλαχιστον γραφικο ηταν αυτο.και αγωγη στο σταρ... ποσους κλειτον θελει να παρει....και σιγα μην παρει την παε(δεν πουλανε ουτε σε 1000 χρονια οι αλλοι)  η μην αγορασει τον κλειτον..απλα επειδη εχει κανει λαμογιες βαζει πλατη το κοσμο του βαζελου...ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει....α τον σωκρατη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Άκουσα μια ενδιαφέρουσα ανάλυση το πρωί από το Χ''νικολάου ότι ο πάο δεν είναι παρά η αφορμή- παραπέτασμα καπνού για τη σύγκρουση σωφέρ- βγενό...
Η πραγματική σύγκορυση είναι μεταξύ πειραιώς- μαρφίν και ξεκινά από την απόπειρα επιθετικής εξαγοράς της 1ης από τη 2η που τελικά απέτυχε...
Πίσω από την πειραιώς κρύβεται η οικογένεια βαρδινογιάννη..
Αν βάλουμε και στην κατσαρόλα τις ναυτιλιακές δραστηριότητες αμφότερων των ομίλων, η συνταγή για τη μονομαχία κάτω από το τριφύλι δένει καλύτερα...

Ο Βγενό κάνει λάθος με τις αγωγές...
1ον διότι στην περίπτωση του τσίπρα θα χάσει πανηγυρικά αφού η μόνη επίχαχη λέξη που χρησιμοποιεί ο τσίπρας είναι "απάτη"...Σιγά τα αυγά...Ήρωα της ελευθερίας του λόγου θα τον κάνει και πλέον του δίνει ένα σαφές πάτημα να μιλά για τρομοκρατία του κεφαλαίου..
2ον γιατί το σταρ δεν αποτελεί αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης...Με το να του κάνεις αγωγή του δίδεις αξία που δεν έχει...Μια δήλωση ότι το κανάλι που ασχολείται με τραβελοπουστοκαραλακτάκες δεν δικαούται να ομιλεί για επιχειρηματικές συμφωνίες θα ήταν αρκετή.

Επίσης, η ανακοίνωση της μαρφίν στον τύπο- ολοσέλιδη καταχώρηση είναι επιεικώς απαράδεκτη και μάλλον δημιουργεί ερωτηματικά για τα κίνητρα του βγενό παρά αιτιολογεί- δικαιολογεί την στάση του..

Ο Βγενό εκτίθεται με τέτοιες κινήσεις και η σύγκρουση σχεδόν με το 60% του ελληνικού λαού (διότι εμμέσως επιτέθηκε και στο πασοκ λέγοντας ότι τους σώζει η βουλευτική ασυλία) και με δεδομένο ότι οι τραπεζίτες δεν είναι ακριβώς δημοφιλείς στην ελλάδα (για την ακρίβεια πρέπει να είναι η πιο μισητή επαγγελματική ομάδα παγκοσμίως πλην ελβετίας και φορολογικών παραδείσων) χάνει το προφίλ του λαοπρόβλητου αγνού βάζοελου που θέλει να δημιουργήσει.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

κάποτε πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες αυτης της χώρας ότι υπάρχουν νόμοι & ευθύνες στον ευρωπαικό χώρο που έχουν επιλέξει να ανήκουν και να ζουν ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom