Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Δεν ειμαι βαζελος αλλα μονο κ μονο που εκανε μήνυση ο Βγενοπουλος στον λακαμα τον Τσιπρά του αξιζει η Π.Α.Ε
σε λάθος πλανήτη είσαι ο Τσίπρας δεν είναι Κνιτάκος.Μπράβο στον Βγενόπουλο,γιατί ο Κνιτάκος νόμισε ότι θα λέει ό,τι θέλει και ό,τι του έμαθαν στο κομματικό Κατηχητικό που σπούδασε...
ναι στο κάψιμο των πανεπιστημίων,ναι στο άσυλο,ναι στο μπουρδέλο της ολυμπιακής,ναι στο μπουρδέλο της ΔΕΗ,ναι στους λιμενεργάτες,ναι στον ΟΤΕ...έλεος ο κόσμος ξύπνησε...
δεν μπορεί άκριτα να υιοθετεί τις διεκδικήσεις του καθενός σαν το Λαζόπουλο...
δυστυχώς φίλε μου γάτε..στην εποχή που ζούμε οι αδίστακτοι επιβιώνουν..οι άλλοι απλώς ζουν...ξέρεις κανένα επιχειρηματία καλό?....οι καλοί είναι υπάλληλοι....γαμώ την παγκοσμιοποίηση αλλά η αλήθεια είναι αυτή...Άσχετα με το αν συμπαθεί κάποιος ή όχι τον Τσίπρα και αυτή η κίνηση του Βγενό δείχνει ότι στερείται σοβαρότητας...για να μην πω τίποτα χειρότερο!Λυπάμαι αν χαλάω το όραμα των φίλων μου των βάζελων να απαλλαγούν από την "οικογένεια" αλλά ο MIG δεν μας τα λέει καλά!
Ο άνθρωπος δείχνει "αδίστακτος" αλλά κατά τη γνώμη μου μόνο μεγαλύτερα προβλήματα είναι πιθανό να τους δημιουργήσει...
Δεν αμφιβάλω...αλλά οι Βαρδινογιάννηδες δεν πρόκειται να πουλήσουν,ειδικά με τις τακτικές που ακολουθεί ο Βγενό,οπότε το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να σας κάνει να πλακώνεστε μεταξύ σας στο γήπεδο και να τσακώνεστε στα ραδιόφωνα!δυστυχώς φίλε μου γάτε..στην εποχή που ζούμε οι αδίστακτοι επιβιώνουν..οι άλλοι απλώς ζουν...ξέρεις κανένα επιχειρηματία καλό?....οι καλοί είναι υπάλληλοι....γαμώ την παγκοσμιοποίηση αλλά η αλήθεια είναι αυτή...
Εσύ εμπιστεύεσαι τον Βγενόπουλο?Εμένα μου δείχνει πολύ αφερέγγυο άτομο!Τον έχω ικανό να αγοράσει τον Πάο και σε 5-6 μήνες να τον πουλήσει σε καμμιά εταιρία τύπου Enic...και να τραβάτε κι εσείς τα σας!με ποιούς να πλακωθούμε...την σωφεράντζα την υποστηρίζουν 100 άτομα και την ΠΕΚ 2.00.000...εκτός αν εννοείς τους μπράβους του κ.καριόλη...ή την αδελφή τον γκόντζο που δεν τολμά να κυκλοφορήσει....
enic ε?πωπω τι θυμηθηκες ρε συ...ετσι οπως τον κοβω τον βγενο με 5% κερδος πουλαει και τη μανα του...Εσύ εμπιστεύεσαι τον Βγενόπουλο?Εμένα μου δείχνει πολύ αφερέγγυο άτομο!Τον έχω ικανό να αγοράσει τον Πάο και σε 5-6 μήνες να τον πουλήσει σε καμμιά εταιρία τύπου Enic...και να τραβάτε κι εσείς τα σας!
δεν ξέρω αν είναι αφερέγγυος..αλλά σαν επιχειρηματίας μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν πα΄λιζεται..στον τομέα του εννοώ....Εσύ εμπιστεύεσαι τον Βγενόπουλο?Εμένα μου δείχνει πολύ αφερέγγυο άτομο!Τον έχω ικανό να αγοράσει τον Πάο και σε 5-6 μήνες να τον πουλήσει σε καμμιά εταιρία τύπου Enic...και να τραβάτε κι εσείς τα σας!
απλά αυτοί που κάνουν το χρήμα είναι οι ποιο ανυπόληπτοι στο να αναλάβουν μια ομάδα απλά εκμεταλλεύονται την ομάδα όσο τους βολεύει στο ξέπλυμα χρήματος και μετά την έχουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.δεν ξέρω αν είναι αφερέγγυος..αλλά σαν επιχειρηματίας μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν πα΄λιζεται..στον τομέα του εννοώ....
το καλο ειναι οτι δηλωσε ο βγενο οτι την εκανε στον τσιπρα μονογιατι δεν εχει βουλευτικο ασυλο.αλλοιως λεει θα εκανε και σε αλλους αν μπορουσε αλλα ειναι βουλευτες λεει.καλα δεν του ειπε κανεις οτι το ασυλο ειναι για τα ποινικα δικαστηρια και αν θελει τους κανει αγωγες στα αστικα δικαστηρια?χμμμ μαλλον κανει την παπια..τουλαχιστον γραφικο ηταν αυτο.και αγωγη στο σταρ... ποσους κλειτον θελει να παρει....και σιγα μην παρει την παε(δεν πουλανε ουτε σε 1000 χρονια οι αλλοι) η μην αγορασει τον κλειτον..απλα επειδη εχει κανει λαμογιες βαζει πλατη το κοσμο του βαζελου...ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει....α τον σωκρατη....
Ο Βγενοπουλος ειναι ο νεος χρηματοδοτης του ΣΥΡΙΖΑ
Γραφτε αυτο,και θα δουμε ποιος εχει δικιο στο τελος...
Μπράβο στον Βγενόπουλο,γιατί ο Κνιτάκος νόμισε ότι θα λέει ό,τι θέλει και ό,τι του έμαθαν στο κομματικό Κατηχητικό που σπούδασε...
ναι στο κάψιμο των πανεπιστημίων,ναι στο άσυλο,ναι στο μπουρδέλο της ολυμπιακής,ναι στο μπουρδέλο της ΔΕΗ,ναι στους λιμενεργάτες,ναι στον ΟΤΕ...έλεος ο κόσμος ξύπνησε...
δεν μπορεί άκριτα να υιοθετεί τις διεκδικήσεις του καθενός σαν το Λαζόπουλο...