dimitriscock
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
πμ οποιος εχει καμμια ακρη απο βελιγραδι
ευχαριστω
ευχαριστω
καποειοσ μαλακασ που μιλουσε ελληνικα ηθελε να με κλεψει 20 ευρο για διαδρομη που εδινα το πολυ 10.λεει ποσα εχει ο καφεσ κυπρο?λεω 5 ευρο,λεει για 2 καφεδεσ τωρα?του ειπα εδω περνεισ 10 χαχχαχαχαχ,βρηκα αλλο τιμιο με 10 ευρο.δεν μπαινω στα ταξι του αεροδρομιου,υπαρχουν τυποι πιο εξω σε παρακαλανε με οτι τιμη θεσ δεχονται και αρκετα τιμιοι με οσουσ ειπα να βρεθουμε ξανα σε καπειο σημειο ερχονταν γρηγοροτερα εκει και με περιμεναν.ολοι φιλικοι τυποι.νομιζω μια χαρα θα ειμαι εκει,παλια πολη θα ειναι σαν το βουκουρεστι τον γεναρι.κρυο,ολοι βιαστηκοι να παρουν λεωφορειο,μετρο,δεν μπορουσεσ να μιλησεις.δεν θα την βγαλω στα καφε,παλια πολη μονογια φαι και φωτο.θα ανακαλυψω καμια καφανα κοντα μου.Ταξὶ εἶναι φτηνά, ἀλλὰ προσοχὴ γιατὶ εἶναι ἀπατεωνίσκοι (ὅμως καμμία σχέση μὲ τὰ ἐδῶ καθάρματα).
νομιζω λειτουργει το μπρικι,πριν 2 χρονια λειτουργουσε παντωσ.βραδι πεζεται να πεξω,προτιμω να ξεκουραζομε 12 βραδι στο λαπτοπ και υπνο και καμακι την μερα,ειμαι αυτησ τησ σχολησ.νυκτα παρεα και μικρουλεσ φοιτητριεσ δεν ειναι για μασ ηλικιακα χαχαχχα.διπλα μου στο νεο βελιγραδι ειναι το μερκατορ,πιραμιδα και κοντα δελτα σιτι και ουτσε.ολα τα μαγαζια γυρω,αντι παλια πολη θα παιξω μερα στην γειτονεια και βολτα ζεμουν.παλια πολη θα πηγαινω λιγο την μερα καμια φωτο και θα κτυπω διπλα μου πολλεσ στασεισ λεωφορειων και καταστηματων.παλια πολη οι περισοτεροι θα ειναι βιαστικοι η καθονται παρεα.Εγώ για Βελιγράδι θα σας πρότεινα να προετοιμάσεται 5-6 γκόμενες απο το διαδίκτυο πριν πάτε (badoo,Tinder) με έμφαση στο Tinder.ΜΗΝ στηριχτειτε καθάρα στις πεφτικές..Προετοιμάστε πάντα λαό πριν πάτε για να βγαίνει πάντα επιτυχημένο το ταξίδι.Δουλέψτε απο τώρα..
Σίγουρα θα πετύχεται κάποιες που έχουν τρέλα με την Ελλάδα με συνεχώς διακοπές Χαλκιδική,Ζάκυνθο κλπ...Στην Σερβία έχει απίστευτα κορίτσια και σε χαρακτήρα και σε εμφάνιση.. Το θεμα είναι να κάνεις το πρώτο κονέ!!! μετά σε βάζουν σε κύκλο και τρώς..Αλλά η πραγματικότητα είναι πως παίζεις πολύ με κύκλο εκεί..
Έχω πολύ καιρό να πάω αλλά χρόνια πριν δεν πήγαινα καν σε clubs..Γύρναγα σε μερικά μικρά Ελληνικά μαγαζάκια όπως το Νότος δίπλα στην Ελληνικη πρεσβέια. Άλλα ήμουν τυχερός γιατί τα είχα φτιάξει άμεσα (το πρώτο τριήμερο) με μια 20αρα που είχε τρέλα με Ελλάδα και εν καιρώ τσίμπησα και φίλες της (κατεβάιναν Ελλάδα καλοκαίρι οπότε έπιανα την ευκαιρία).. Αυτή με πηγαινε συνεχώς στο μπρίκι και σε κάτι τέτοια, που μάλλον τώρα δεν θα υπάρχουν..Το πρόβλημα η για κάποιους πλεονεκτημα είναι πως η Σέρβα πηδιεται μαζί σου γιατί θέλει έρωτα και γάμο..Ακόμα και εκείνη που ηταν 20 χρονών έκανε όνειρα που και πως θα ζήσουμε μαζί στο μέλλον..Δυστυχώς ανακάλυψε γρήγορα την σκληρότητα του πραγματικου κόσμου..
Dragstor Play στον Σάβα και Stefan Braun!!!απο σερβια νυχτερινα μαγαζια ποια προτεινεται ξερει καποιος?
για τελη οκτωμβριου που θα ειμαι επανω με ενδιαφερει
οποιος γνωριζει να στειλει πμ η εδω
ευχαριστω
φίλτατε κορπόνι πάμε σε αυτό που ρώτησες...από αυτά που "έπιασα" απο την αντίληψη μου είναι ότι οι σερβες δεν κάνουν σχέσεις μπάμ και κάτω όπως πχ στην εσθονία που άμα κεράσεις ένα κανθούλι 2 ποτάκια έχει ήδη χύσει πάνω σου πρίν τελειώσει το ποτό της..οι μουνάρες σέρβες έχουν τουπέ όντως όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σχεδόν μουνάρες σε όλη την ανατολική ευρώπη-βαλκάνια με την διαφορά ότι δεν είναι ξινές σαν τις ελληνίδες ας πούμε..δηλ. αν τις ρωτήσεις οτιδήποτε,ακόμα και την κουβέντα να τους πιάσεις δεν είναι αρνητικές.Αντίθετα σου χαμογελάνε αν είσαι καθώς πρέπει και ευγενής,δεν δυσανασχετούν όπως κάνουν οι περισσότερες απο τις δικές μας.Και στον δρόμο και στο κλάμπ και στα κα΄φε-εστιατόρια ακόμη και εν κινήση στο δρόμο θα το διαπιστώσεις αυτό. Δε λέω ότι οι δικές μας είναι αμίλητες,αλλά είναι ο τρόπος που θα σου απαντήσουν..το φίλιγκ...2 φιλαράκια μου σε κλάμπ γνωρίσανε 2,3 μετριοκαλά σερβάκια τα οποία μάλιστα κανόνισαν την άλλη μερα και τους έβγαλαν για φαγητό κλπ αλλά το μόνο που έγινε ήταν φάσωμα και όχι πήδημα...ακόμη και να γουστάρουν και να πεθαίνουν το πάνε λάου λάου με αυτόν που γουστάρουν...δεν γαμιούνται με την μία..είναι πολυ΄ευγενικά πλάσματα,αλλά για γαμήσια ξεχάστε το...αν πάει κάποιος με σκοπό να γαμήσει τότε πλανάται οικτρά...επίσης όπως είδα το νάιτλάιφ και το όλο γκλάμουρ που μου θύμισε έντονα ποσειδώνος καλοκαίρι 95-98 ας πούμε οι πολύ όμορφες γυναίκες είναι αγκαζέ,τις έχουνε γενικά νυχτόβιοι κοντά τους...και δείχνουν απλησίαστες για καμάκι ελληνάρα...με αύτά τα δεδομένα θα έλεγε κανείς οτι έχουν γίνει ελλεεινίδες ήδη,αλλά εδώ υπάρχει μιά τεράστια διαφορά...διότι οι [b]σέρβοι δεν είναι ελληνάρες καραγκιόζηδες δηλ. της υπερβολής και επίδειξης,αλλά ξέρουν να τις κρατούν "υπό τους" και τις έχουν σε μιά συγκεκριμένη κοινωνική θέση που πάντα είναι υπό του άντρα. Άλλωστε και σε αυτές αρέσει αυτό και το παραδέχονται και οι ίδιες..γνωρίσαμε πολλές σέρβες εκεί(εχουμε και φίλες που γνωρίσαμε από εδώ)και όλες θεωρούν σωστό η γυναίκα να είναι κάτω από τον άντρα και να τον στηρίζει..[/b]στη σερβία ας πούμε δεν θεωρείται ντροπή ο άντρας να συντηρείται από μιά γυναίκα αν για οποιονδήποτε λογο δεν φέρνει λεφτά στο ΄σπίτι..ε...στην εελάδα στις περισσότερες των περιπτώσεων ο άντρας θα ένιωθε τέτοια ξεφτίλα που θα ήθελε να τον καταπιεί η γή με αυτά που θα άκουγε από την πεθέρα του την γυναίκα του την ίδια και το συφερτό από το συγγενολόι..ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις,απλά κάποιες διαπιστώσεις κάνω από αυτά που "εισέπραξα" από την παραμονή μου εκεί.
καλά και οι Σερβοι και οι άλλοι Σλάβοι δε νρεπόντουσαν που ειχαν κουμμουνισμό θα ντραπούν που τους συντηρουν ανα την Ευρώπη οι γυναίκες τουςστη σερβία ας πούμε δεν θεωρείται ντροπή ο άντρας να συντηρείται από μιά γυναίκα αν για οποιονδήποτε λογο δεν φέρνει λεφτά στο ΄σπίτι
Χτες κατά τα ξημερώματα βρέθηκα σε ένα open club στη Λίνδο και μετά απο ένα σύντομο παίξιμο με τα μάτια πλησίασα μια γκόμενα που δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι! Μετά απο χρόνια άκουσα Serbia και άρχισα αυθόρμητα το συναίσθημα για φιλίες Ελλάδας και διάφορα παρόμοια και πως θέλω να πάω Σερβία.. Αυτή μου έλεγε για κάτι πάρτυ... Ήταν αδιαφορη για ότι τις έλεγα.. Και τότε πετάω το δυνατό χαρτί.. "Εσείς οι Σέρβοι όπως οι Έλληνες δεν πάτε τους Αλβανους" και η απάντηση συστημένη "I have no problem with them"...Γύρισα πλάτη και έφυγα
Μετά απο 20 λεπτά πήγα στη μουνάρα φίλη της με την ατάκα "I hope you are more Nationalist than your friend" και μου είπε σπαστά "Μίλα μου Ελληνικά"
Μιλήσαμε λίγο αδιάφορα και πάλι δεν βρήκα την άκρη που έψαχνα... > :S :S :S
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΝΟΣΕΡΒΕΣ????????????????????????
dsl internet εχουν ασφαλως οπως κ η ελλαδα κ μιλαν οπως κ τα ελληνοπουλα αγγλικα
η ζωη σε μικρες πολεις των 50-70 χιλιαδων ειναι σαν μια πολη αντιστοιχη στην ελλαδα οπως 20 χιλιων οπως ειναι κ στη γερμανια κ στη γαλλια
τωα για τα πρωτα ερωτηματα καλυτερα να απαντησει κανενας πιο ειδικος
DATING SITE ΓΙΑ ΣΕΡΒΕΣ
Ρε παιδια, ενω επανειλημμενα εχετε πει, οτι η Σερβια ειναι φανταστικη γυναικοχωρα αλλα θελει την προετοιμασια της και οχι ‘χτυπαω και φευγω’, κανεις δεν εχει πει εδω ενα σοβαρο dating site, που να γινεται καλο παιχνιδι.
Περα απο τις αηδιες του fb, tinder, baddoo και λοιπα σαβουροsocial sites….
Εδω μερικοι εχετε γραψει χιλιομετρα στο θεμα, εγω θα τα λεω;
Τελωσπαντων, βρηκα ενα site που φαινεται καλο, ετσι διαβαζω και σε διαφορες σελιδες, οριστε
αλλα αν το εχει χρησιμοποιησει κανεις να μας πει στην πραξη αν αξιζει, ή ξερει και τιποτε αλλο, ας το πει!