Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πηγα ενα ταξιδι Βελιγραδι για 15μερες το καλοκαιρι.Σαν πολη ειναι φανταστικη,φτηνη για μας τους Ελληνες,ειδικα διαμονη,φαι,ποτα,προσοχη μονο σε ταριφες να κανονιζετε τιμη πριν μπειτε μεσα στο ταξι.
Απο γυναικες οι ομορφοτερες απ οσες βαλκανικες χωρες εχω παει,εφαγα δυο απο dating sites και βγηκα με συνολικα  8-9 (tinder,badoo,couchsurfing),στα μπαρ και κλαμπ που πηγαινα οσο και να χωνομουν δεν εβγαινε ουσια ισως φταιει οτι πηγα σε κλαμπ καπως κυριλε τυπου γκαζι οπου οι γκομενες την εχουν δει.Παντως ειναι δυσκολο το παιχνιδι στα μαγαζια με σερβους 2μετρα και αναλογια 50-50 στην καλυτερη.
Αμα δεν γινει προετοιμασια απο sites εδω η εκει δυσκολο να γινει γνωριμια και one night stand απο μαγαζι,τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
μεθαυριο πετω 6 μερεσ βελιγραδι.νυχτα δεν θα παιξω δεν βγαινει πουθενα τιποτα,ουτε στην ουκρανια ακομα οχι σερβια.παιζω μονο μερα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
μεθαυριο πετω 6 μερεσ βελιγραδι.νυχτα δεν θα παιξω δεν βγαινει πουθενα τιποτα,ουτε στην ουκρανια ακομα οχι σερβια.παιζω μονο μερα

Καλα να περασεις, και μολις μπορεσεις δωσε μας ανταποκριση απο το μετωπο!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το μπαντου σε σερβια δεν μπορω να στειλω μυνημα πρεπει να βαλω λεφτα λεει.στην ουκρανια μπορω μια χαρα να στελνω  με μπαντου απο κυπρο.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.928
Πόντοι
206
Από Τετάρτη 13 θα είμαι Βελιγράδι,  όποιος είναι εκείνες τις μέρες εκεί αα στείλει π.μ.
Θα πα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Καλα να περασεις, και μολις μπορεσεις δωσε μας ανταποκριση απο το μετωπο!

Εχει ενα καστρο τωρα τι καιρο εχει δεν ξερει εκει παιζεις παιχνιδι,στα παρκα που εχει αφθονα την μερα αλλα και στην λιμνη οπου βεβαια δεν ξερω πλεον αν εχει κοσμο(εξαρταται απο τον καιρο)

Badoo στη Σερβια παιξε συναντησεις σαν να ναι tinder
Το μεγιστο ειναι το couchsurfing γιατι εισαι σιγουρος οτι ολες ξερουν αγγλικα οποτε παιζει συνεννοηση+οτι στανταρ θα γαμησεις γιατι γουσταρουν τουριστες οσες ειναι εκει+θα δεις και θα μαθεις απο locals τα παντα για το βελιγραδι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οηγα βολτα διπλα στην πρεσβεια δεν ειδα καφε νοτοσ,ενα καφε μυκονοσ εχει κοντα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Το bar notos νομίζω είναι strahinjica Bana 72

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το bar notos νομίζω είναι strahinjica Bana 72
οκ ευχαριστω να το τσεκαρω σε λιγο.χτεσ θα εβγαινα εξω αλλα ειχα προβλημα.κατι εφαγα γλυκα,κρεπεσ,πλιασκαβιτσεσ και αρωστησα.παντως οι κοπελεσ εδω κυκλοφορανε με φιλεσ.σπανια να δεισ ζευγαρια.ουκρανια αν δεισ μια γκομενα να περιμενει παντα ερχετε αντραασ.εδω περιμενουνε στο αγαλμα,δεν πλισιαζω μηπως περιμενουν καπειο και εμφανιζονται 3 κοπελεσ χαχαχαχα.για τουσ σερβουσ γυμνασμενουσ,ομορφαντρεσ δεν ειδα ουτε διμετρεσ σερβεσ.κατι τετεια για διμετρεσ ρωσιδεσ ακουω απο πολλουσ που δεν ξαναπηγαν.ουκρανια-ρωσια παω 30 χρονια απο 8 ετων,οι περισοτερεσ στο σαιζ μου ειναι η λιγο ψιλοτερεσ 1 60-1,68

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γνωρισα μικρουλα,ειπε 12 παμε για καφε που θα σχολασω.πηγα εκει μετα μου τα αλλαξε οτι πρεπει να παει σπιτι κατι προβλημα ειχε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
  Έχασε την ελληνική ψωλή.
την πετυχα σημερα εδινε φιλαδια εξω απο το μολλ ουσκε.λεει σχολναω η ωρα 8 να παραδωσω τα πραγματα στον μανατζερ και ειμαι ελευθερη για καφε.λεω αν δεν θεσ δεν εχω προβλημα να παω βολτα μονοσ.λεει οχι θα παμε.ειμουνα σιγουροσ καπεια δικαιολογια θα βρει παλι.εκανα βολτεσ λεω παω τι εχω να χασω μπορει να μην ειναι σαν τισ ουκρανιδεσ που ολο ψευτια.παω εκει λεει σε λιγο σχολναω,να ερθει ο μανατζερ να παραδωσω και φυγαμε.λεω απο μεσα ποιοσ μανατζερ κανασ γκομενοσ θα ερθει.πιγα πιο κατω βλεπω εναν γυφτο με αθλητικα την πλισιασε και φυγανε.καταλαβεσ,οπως εγραψα και παλαιοτερα για σερβια αν δεισ οτι οι σερβοι μου ελεγαν ειμαι εδω,να βρεθουμε εδω και δεν πατουσαν.αν ημουν στην ουκρανια ο γκομενοσ θα ερχοταν να πουλησει τσαμπουκα.ο σερβοσ δεν πλισιασε,αν ερχοταν θα ακουγε ελληνασ και θα τρεχει ακομα χαχαχαχαχ,κατι τετειουσ τουσ μασω τοσα χρονια ουκρανια.απο ομορφια απογοητευτικα αυτη την φορα.οι καλεσ σερβεσ ειναι επιπεδου αυτων που βρισκω τζαμπα ουκρανια και θεωρω μπαζα,πεταμενεσ και αχριστεσ για τουρκουσ,αραβεσ και αζερπαιζαν

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Δηλαδή πάλι κορόιδευε μπροστά στα μάτια σου?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα πηγα νωρισ κνεζ μιχαιλοβα μεχρι 4 λεω θα ειναι τιγκα.μονο οικογενοιεσ και ηλικιωμενουσ ειχε και καπου σε ενα καφε ειδα μια παρεα τουσ κλασικουσ ελληνεσ μαλακεσ που καθονται με τισ φορμεσ 6 ατομα ανδροπαρεα με τισ ωρεσ σε ενα καφε.τι ενδιαφερων εχει να καθονται με τισ ωρεσ εκει δεν καταλαβα.τοσα ταξιδια παντα μονοσ τι να κανω αλλο μαζι μου.στο μολλ ουσκε ειναι οικογενοιεσ και μικρουλεσ ενω οπως ειναι το εστιατοριο δεν βολευει για καμακι.αυριο θα παω δελτα σιτι εκει το καφε ευρυχορο και πανω ειναι η καφετερια.την προηγουμενη φορα πριν 2 χρονια εκανα κονε εκει.μια σεβα που μιλα ελληνικα μου λεει εσπασε το ποδι τησ το καλοκαιρι και θελει μεχρι δεκεβριο να αναρωσει και θελει να ερθω δεκεβριο.σιγα που δεν θα παω ουκρανια δεκεβριο θα σπασει το κεφαλι τησολεσ το ιδιο.το βραδι εκει στο αλογο ολεσ περιμενουν φιλεσ συνηθωσ και σπανια γκομενο η παρεα αντρεσ γυναικεσ αρα ουτε εκει καμακωνεισ.οι περισοτερεσ μικρουλεσ εναι παρεα που δεν με ενδιαφερουν στην ηλικια μου.αν δεν εχεισ κονε με σερβουσ να σου γνωρισουν ελευθερεσ φιλεσ δεν βγαινει τιποτα.αν εχεισ να στισ γνωρισουν πιο ευκολοσχετιστεσ απο ρωσιδεσ.στην ουκρανια ουτε οι πουτανεσ δεν σου μιλανε μονο απο ιτερνετ.να πηγαινω στα εστιατορια καφε να ξοδευομαι και να παιζει μονο το ματι δεν κανει.ουκρανια μπορω να παω σε μερη που συχναζουν οσεσ θελουν λεφτα να πουλησω μουρη και να σκασουν μυτη,σερβια δεν αφηνουν την παρεα.αυτα,ηρθαμε ξανα τελοσ δεν ξαναπατω απο δεκεβριο πισω οδυσσο.ο κολητοσ μου τελεια περνα με μικρουλεσ οδυσσο εγω εδω μονο ταλαιπορια,μολ,κνεζ,λεωφορεια.κουραζομε αδικα.πηγα να βρω το μπαρ νοτοσ δεν υπαρχει ουτε στην οδο 72

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή πάλι κορόιδευε μπροστά στα μάτια σου?
απομακρυνθηκε μαζι του εγω ημουνα πιο κατω,σιγουροσ ημουν ετσι θα γινει.καλα 30 χρονια παω ουκρανια απο 8 ετων,ποσεσ γνωρισα σαν αυτη.οχι τιποτα σπουδαιο αλλα αν ερχοταν θα γαμιοταν απο πρωτη απο αυτεσ αφραγγεσ τελειοσ.κιεβο γαμησα αμεσως μετα τι δουλεια πολλεσ μικρουλεσ που εδιναν διαφημιστικα στο δρομο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τρελακο βαρεθηκα τα εχω γραψει πολλεσ φορεσ.για ολεσ τισ χωρεσ ισχυει το ολοι εχουν τον κυκλο τουσ,φιλουσ γνωριζουν απο εκει και τσεχια,ουγαρια παντου τωρα ειναι το ιδιο.δεν περιμενουν ξενο τουριστα,εχουν την ζωη τους εκει.αλλο να τισ γνωρισεισ ελλαδα σε διακοπεσ και ειναι ελευθερεσ

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
χτυπα κανα αγοραιο να περάσει η νυχτα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χτυπα κανα αγοραιο να περάσει η νυχτα
παλια μου εφεραν στο χοτελ 100 ευρο μια που 10-20 αχιζει τωρα ουκρανια.δεν θελω,αν ηθελα βιζιτεσ θα ημουνα οδυσσο και αρμενια-γεωργια εκει που ητανε τα σχεδια μου

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Και πως βρέθηκες βελιγραδι?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και πως βρέθηκες βελιγραδι?
δεν ξερω αν με διαβαζεισ στο θρεντ για ουκρανια,εκει τα παιδια με γνωρισαν ουκρανια και πρωσωπικα.εκει ειναι η εδρα μου εμενα και τησ οικογενειασ μου,κυπριοσ ειμαι φιλε.θα πηγαινα οδυσσο τωρα αλλα ειχα προβληματα με μια γκομενα που σε συνεργασια με τον αντρα τησ ηθελαν να μου φανε 20χιλ ευρο και κανα σπιτι χαχαχαχαχ.τησ ελεγα δεν ειμαι τυχαιοσ και τουριστασ αφου μιλω ρωσικα αλλα φενεται με ειχε μαλακα σαν ολουσ τουσ ξενουσ.οταν μαζεψαν οι μπραβοι αυτην και τον αντρα τησ τωρα καταλαβε οτι δεν την δουλευα και πραγματικα ηθελα να την βοηθησω να ξεφυγει απο τον αντρα τησ αφου την γουσταρα.σκεψου αυτη ειχε φραγγα,διευθιντρια σε ιτ εταιρια με 1000 ατομα μισθο 5-7 χιλ δολαρια!σκεψου οι αλλεσ τι κανουν.μετα απο αυτην την περιπετεια ειπα στουσ θειουσ μου εκει και σε φιλουσ που θα βλεπωμασταν ουκρανια ελληνεσ οτι θα παω αρμενια-γεωργια να ηρεμησω,γεωργια ξαναπηγα τελεια και εχει πολλεσ πουτανεσ σε χοτελ και μπαρ.τελικα οπως ειμουν κυπρο βρεθηκα τυχαια με την σερβα γθναικα φιλου μου απο το βελιγραδι.ενα μπαζο  ειναι 33-35 ουτε η προηγουμενη γκομενα του σερβα ηταν καλη 3 χρονια μια χοντρουλα.αυτη μου ελεγε ολεσ θελουν λεφτα ουκρανια,τραβα σερβια εισαι εμφανισημοσ,ντυνεσε οραια λεφτα εχεισ οι κοπελεσ μασ πολι καλεσ και δεν βλεπουν λεφτα.ειπα πηγα 3 φορεσ τελευταια πριν 2 χρονια τιποτα δεν γνωρισα.αυτη επεμενετραβα σεβια και θα βρεισ,να ερχεσαι συχνα.ο αντρασ τισ εδω και 7 χρονια μου λεει παρατα τισ πουτανεσ ουκρανια τραβα σερβια να σωθεισ.ετσι ειπα να δωσω αλλη ευκαιρια.μαλακισμενεσ και ψευτισεσ εχω πολλεσ και στην ουκρανια αλλα τουλαχιστο τισ γαμω εκει χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βολταρα βραδι ψεσ σαβατο κνεζ μιχαιλοβα για πολη με τοσο κοσμο δεν εχει κοσμο την νυχταα και κατα τισ 11 αδειαζει.αρχισε ελαφρια βροχη και εφυγα σπιτι.αν πατε κυπρο στην λυδρασ λευκωσια με 200 χιλ κοσμο θα εχει περισοτερο κοσμο.παντως ο κοσμοσ εδω οικονομικη κατασταση φενονται πολυ καλυτερα απο ελλαδα τουλαχιστο στα μαχαζια που βλεπω.ολεσ τισ μαρκεσ εχουν συνεχεια κοπελεσ να δοκιμαζουν ρουχα και ακριβα παπουτσια.στην περιοχη εκει κοντα στην ελινικι πρεσβεια που εψαχνα το μπαρακι εχει 2 καλα καφε που καταλαβα πανε οσοι εχουν φραγκα,ειδα κοπελεσ ντυμενεσ σαν τισ καραπουτανεσ ουκρανιασ στα κυριλε μερη και ειδα και 3-4 ακριβα αμαξια.ουκρανια κιεβο και οδυσσο θα παθετε πλακα απο τι αμαξια κυκλοφορουν και σε μεγαλο αριθμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom