Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε Βανάκια  :hi: :hi: :hi:

Ίσως αλλά βρισκόταν σε προστατευόμενο χώρο και αν ήταν τόσο λαός που δεν μασάει όπως λένε οι άλλοι εδώ δεν θα πρόσεχε τόσο και θα απαντούσε αυθόρμητα...Αυτό το θέμα το θεωρώ αδιαπραγμάτευτο για τους Σέρβους απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο οποιαδήποτε στιγμή ...Αν δεν είναι έτσι ας παρατήσουν το Κοσσοβο κι ας μπούνε στην Ευρώπη να δούνε την ξεφτίλα...

Επίσης φίλος που ήταν πρόσφατα Κροατία και ουδέτερος σε πολιτικά θέματα μου είπε πως οι Κροάτες αλλά και οι Κροάτισσες τους πιάνει μια αυθόρμητη χαρά μόλις ακούσουν Έλληνας!Καμιά σχέση με Σερβία που έχει επίσης πάει...Για τους Κροάτες μου είπε πως είναι ο πιο "Greek-Friendly" λαός που έχει συναντήσει...
Glock mhn ta paratas. Serbia kai Serbes XONTROMETRANE,alla 8eloyn prosonta. Esy eidika mh masas.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Κουμπάρο μου, είσαι κι εσύ μύστης του Βαλκανοπουτσισμού??????? :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi:
Πρέπει τώρα να γλύψεις τον μέγα άρχοντα Κμαν και να του πάρεις 2-3 τσιμπούκια όπως ο Ερντογάν στον Πούτιν για να μπείς στο κλαμπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχω παει 3 φορεσ βελιγραδι 2 φορεσ τα τελευταια 2 χρονια με ζαγρεπ,λιουμπλιανα,σαραγιεβο.αν ηξερε ο βαλκανιοσ και κανα σαιτ με πουτανεσ η καπειοσ καλα θα ηταν.πριν 5-6 χρονια μου εφεραν στο ξενοδοχειο.ο βαλκανιοσ αρχοντασ δεν παιζει βαλκανια λογο ηλικιας και δεν εχει σαιτ εκει.μπορει να παει σοφια και να ξεσκιστει,το καλυτερο πορνοταξιδι και ποιο φτηνο ειναι σοφια.κυπρο εχουμε πολλεσ μαλακισμενεσ σερβεσ που ζουνε χρονια,το απιζουν δηθεν και ιστορια ενω πολλεσ με λεφτα εχουν και διαβατηριο κυπριακο.οι κοπελεσ που γνωριζω ομως απο φιλουσ κυπριουσ που γνωρισαν εκει ειναι πολυ καλεσ κοπελεσ ασχετο αν απο εμφανιση δεν λενε κατι.αυτη την φορα θα προσπαθησω να παιξω,πριν 5-6 χρονια εχασα τον χρονο μου με μια που δουλευε μολλ και ελεγε ειχε γκομενο και οτι ειδα τυχαια γνωστουσ και καναμε βολτεσ μαζι.παντως ειναι χωρα που δουλευεισ με κονε,δεν ειδα πεσιματα και καμακια.σε αυτο πονταρω,δεν ειναι μαλον συνηθισμενεσ να τουσ μιλησει αγνωστοσ στο παρκο καλαμεγδαν.για αυτο παντα πανε 2-4 μαζι.ουκρανια βλεπεισ σχεδον ολεσ μονεσ κυκλοφορανε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Glock mhn ta paratas. Serbia kai Serbes XONTROMETRANE,alla 8eloyn prosonta. Esy eidika mh masas.
εξαρτατε που κυκλοφορας σοφε μου αρχοντα!ο ρολογας ειμαι σιγουροσ αν παει σερβια θα παει στα μπαρ για καμακι.για αυτο δεν θα εχει αποτελεσμα η οπως ουκρανια πηγε λβοβ σε λαθοσ κλαμπ που ειναι φατε ματια ψαρια.μπορεισ να πασ σε αγορεσ,παζαρια που δουλευει και παει πολθσ κοσμοσ,το ιδιο κανω και ουκρανια.φλερταρω αλλα ως εκει δεν προτεινα σε καμια συναντηση γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι να σχολασουν ,αν σε στησουν πηγε η μερα.ο ρολογασ θα του πουνε στεφαν μπραουν οπως μου ειπαν τοτε και μενα και θα τρεξει εκει να δει τισ γυναικαρεσ.δεν μπορεισ να καμακωσεισ εκει στα μαγαζια ο καθε ενασ εχει την κρατηση του στο τραπεζι.θα σε μαδησουν και καλυνηκτα ολεσ εκει γυρω στο μπαρ δουλευουν για μαγαζια.ο ρολογασ το εχει να παει μπαρ,να πιει και να διασκεδασει.σταματησα ακομα και ουκρανια το βραδινο κυνηγι.απο 7 το πρςι μεχρι 12-1 βραδι ειμαι στο ποδι,οπου κυκλοφωρα κοσμοσ την μερα,νυχτα το παιχνιδι χαμενο εκτοσ αν εισαι ωνασησ

Επισκέπτης
εξαρτατε που κυκλοφορας σοφε μου αρχοντα!ο ρολογας ειμαι σιγουροσ αν παει σερβια θα παει στα μπαρ για καμακι.για αυτο δεν θα εχει αποτελεσμα η οπως ουκρανια πηγε λβοβ σε λαθοσ κλαμπ που ειναι φατε ματια ψαρια.μπορεισ να πασ σε αγορεσ,παζαρια που δουλευει και παει πολθσ κοσμοσ,το ιδιο κανω και ουκρανια.φλερταρω αλλα ως εκει δεν προτεινα σε καμια συναντηση γιατι δεν θελω να περιμενω μεχρι να σχολασουν ,αν σε στησουν πηγε η μερα.ο ρολογασ θα του πουνε στεφαν μπραουν οπως μου ειπαν τοτε και μενα και θα τρεξει εκει να δει τισ γυναικαρεσ.δεν μπορεισ να καμακωσεισ εκει στα μαγαζια ο καθε ενασ εχει την κρατηση του στο τραπεζι.θα σε μαδησουν και καλυνηκτα ολεσ εκει γυρω στο μπαρ δουλευουν για μαγαζια.ο ρολογασ το εχει να παει μπαρ,να πιει και να διασκεδασει.σταματησα ακομα και ουκρανια το βραδινο κυνηγι.απο 7 το πρςι μεχρι 12-1 βραδι ειμαι στο ποδι,οπου κυκλοφωρα κοσμοσ την μερα,νυχτα το παιχνιδι χαμενο εκτοσ αν εισαι ωνασησ
Stephan Brown ontws soy bgainoyn ta matia oksw alla einai gia megaloys paiktes dioti Serbia paizei poly parea - klika. Pantws to xali twn elleinidwn den to exoyn, aplws ama einai kaneis synh8hsmenos Rwssia - Oykrania poy pairneis thlefwnaki apo 1 sta 3 pesimata, 8a soy kakofanei h Serbia. Ama den eisai apofasismenos mporei na mh breis oyte poytana na gamhseis (blepe dikes moy peripeteies prin 1,5 xrono).

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Επίσης φίλος που ήταν πρόσφατα Κροατία και ουδέτερος σε πολιτικά θέματα μου είπε πως οι Κροάτες αλλά και οι Κροάτισσες τους πιάνει μια αυθόρμητη χαρά μόλις ακούσουν Έλληνας!Καμιά σχέση με Σερβία που έχει επίσης πάει...Για τους Κροάτες μου είπε πως είναι ο πιο "Greek-Friendly" λαός που έχει συναντήσει...

Οι Σερβοι νομιζω οτι ειναι σιγουρα ο πιο "Greek-Friendly" λαος.
Τουλαχιστον στο δικο μου ταξιδι στο Βελιγραδι οσους γνωρισα μολις ακουγαν Ελληνας αμεσως ετρεχαν να με βοηθησουν.
Οι γυναικες top class μουνια αλλα πιο δυσκολες απ'τις υπολοιπες ανατολικες !! :grin:
Δεν ειναι τυχαιο οτι παρα τον πολεμο και τις δυσκολιες ελαχιστες εγιναν πουτανες+οτι δεν υπαρχουν μπουρδελα στο Βελιγραδι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Stephan Brown ontws soy bgainoyn ta matia oksw alla einai gia megaloys paiktes dioti Serbia paizei poly parea - klika. Pantws to xali twn elleinidwn den to exoyn, aplws ama einai kaneis synh8hsmenos Rwssia - Oykrania poy pairneis thlefwnaki apo 1 sta 3 pesimata, 8a soy kakofanei h Serbia. Ama den eisai apofasismenos mporei na mh breis oyte poytana na gamhseis (blepe dikes moy peripeteies prin 1,5 xrono).
το ξερω για αυτο μετανιωσα ειδη.μετα λεω τι οκτωβριο τι δεκεβριο οδυσσο.τουλαχιστον σερβια θα τρωω 30 -50 την μερα και πολλα λεω 6 μερεσ.10 μερεσ οδυσσο θα χαλαγα 100-200 την μερα καποτε και 300 χαχαχαχαχ.η σερβα γυναικα του φιλου μου επεμενε να παω,λεει 3 φορεσ λιγεσ πηγεσ,δεν ειχεσ χρονο.ο φιλοσ μου απο φεισπουκ εκανε κονε και πηγαινε εκει 7 χρονια.οχι συχνα 2-3 τον χρονο πηγαινε.να σου πω δασκαλε δεν παω για να πουτανευσω αλλιοσ θα το συνδιαζα με σοφια οπωσ σκεφτωμουν.παω γιατι πεθημησα το φαγητο,κρεπεσ στο μολλ και ισως γνωρισω με τυχη καμια νορμαλ γκομενα.οδυσσο μια απο τα ιδια για αυτο υπομονη μεχρι δεκεβριο.φεβραρη σιγουρα αρμενια θα ειμαι και οδυσσο.το προβλημα που εχω παντα ειναι οτι ταυτοχρονα εχω πολλουσ προορισμουσ και θελω να τουσ κανω τωρα.δεν σκεφτωμε ηρεμα 3 μηνεσ ειναι θα τουσ κανεισ ολουσ,τα θελω ολα τωρα.απο οδυσσο-ταλλιν,προχτεσ πηγα να κλισω τελικα αρμενια-γεωργια τελικα εκλισα βελιγραδι.σκεφτηκα 5 μερεσ αρμενια και 4 γεωργια θα ειναι βαρετα για μενα αν και μου αρεσουν σαν πολεισ και περιβαλον.ετσι θα τα συνδιασω φεβραρι αρμενια-οδυσσο,μαιο τυφλιδα οδυσσο.χαλαρωση τυφλιδα και πουτανιο οδυσσο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι Σερβοι νομιζω οτι ειναι σιγουρα ο πιο "Greek-Friendly" λαος.
Τουλαχιστον στο δικο μου ταξιδι στο Βελιγραδι οσους γνωρισα μολις ακουγαν Ελληνας αμεσως ετρεχαν να με βοηθησουν.
Οι γυναικες top class μουνια αλλα πιο δυσκολες απ'τις υπολοιπες ανατολικες !! :grin:
Δεν ειναι τυχαιο οτι παρα τον πολεμο και τις δυσκολιες ελαχιστες εγιναν πουτανες+οτι δεν υπαρχουν μπουρδελα στο Βελιγραδι.
αν δεν ξερουν οτι εισαι ελληνασ μπορει και να μην ειναι φιλικοι.οπωσ απριλιο στο μολλ δεν ειχε θεση να κατσω να φαω και 2 μαλακεσ δεν δεκτηκαν να καθησω στο τραπεζι που ηταν σαν να ειμαι σπιτι τουσ.αν το ξερουν εισαι θεοσ τουσ αλλα δεν ειναι τησ εμπιστωσυνησ.οσοι μου ελεγαν να βρεθουμε καπου πριν 5 χρονια δεν ερχονταν.μετα σκεφτηκα μαλλον δεν εχουν λεφτα για αυτο,νομιζαν προσκαλωντασ με σε ενα μπαρ η καπου θα με κερνουσαν.μαλλον δεν ηξεραν εδωσαν στον βαλκανιο κεραστη χαχαχαχαχααχ.στο οτι ειναι δυσκολεσ και πιο ηθικεσ φιλε και ποιο κοντα σε μασ ειναι λογοσ που παω.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΚΕΡΑΣΤΗΣ  :rockon:

Μέτρησε το λογοπαίγνιο και έχει βάση :grin:

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
απο σερβια νυχτερινα μαγαζια ποια προτεινεται ξερει καποιος?
για τελη οκτωμβριου που θα ειμαι επανω με ενδιαφερει
οποιος γνωριζει να στειλει πμ η εδω
ευχαριστω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω
δεν αξιζει ολοι με κρατηση και παρεα.αν εχεις παρεα τραβα σε καμια καφανα,ταβερνεσ με λαιφ μουσικη.θα ειμαι 13-19 οχτωβριου βελιγραδι.περιοχη σαμαβαλα κατι τετειο κοντα στο μπρανκο μοστ και κνεζ εχει μπαρακια και καφε αλλα ολοι παρεα ειναι στα τραπεζια τους.για φαγητο λενε καλη επιλογη και το walters sarajevski cepavri κεμπαμ θα το τιμισω

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
25 οκτωμβριου θα ειμαι βελιγραδι εγω
εχει νυχτερινη ζωη εκεινη την περιοδο?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
ευχαριστω
  magaccin διπλα στον σαβα μαγαζαρα σερβικα μπουζουκια και παντου μουναρες. Αλλη μαγαζαρα ειναι το τεατρο λιγο εξω απο το κεντρο το οποιο εχει και εξωστη και τελος το stephen brown που βρισκεται σε οροφο παλιας κομμουνιστικης πολυκατοικιας στο παλιο βελιγραδι. Υπαρχουν και αλλα πολλα.γενικα το μπεογκραντ ειναι για πολυ ωραια νυχτερινη ζωη. Καμμια σχεση με τη δικη μας μπιχλα

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
bixterious να σαι καλα φιλε
θα τα τιμησω να δω και απο κοντα
θα ενημερωσω οταν γυρισω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
  magaccin διπλα στον σαβα μαγαζαρα σερβικα μπουζουκια και παντου μουναρες. Αλλη μαγαζαρα ειναι το τεατρο λιγο εξω απο το κεντρο το οποιο εχει και εξωστη και τελος το stephen brown που βρισκεται σε οροφο παλιας κομμουνιστικης πολυκατοικιας στο παλιο βελιγραδι. Υπαρχουν και αλλα πολλα.γενικα το μπεογκραντ ειναι για πολυ ωραια νυχτερινη ζωη. Καμμια σχεση με τη δικη μας μπιχλα
το μαγκαζιν πηγα πριν 6 χρονια κοντα στο καλαμεγδαν απο κατω νομιζω ηταν,αδειο μαγαζι ηταν.και μενα το εκαναν τοπ τιποτα σπουδαιο,μαρτι πηγα ηταν αδειο.τι στεφαν μπραουν λεσ του ανθρωπου σαν να μου ζητανε εμενα να τουσ πω που να πανε ουκρανια και να λεω αρεναμντελουξ και τα αλλα που λεει το ιτερνετ.τι καλο εχει το στεφαν μπραουν?μια τρυπα ειναι πικτρα οπου ολου εχουν την θεση και την κρατηση τουσ σφινομενη στο μπαρ.βρηκα κνεζ μιχαιλοβα κατι μπαρακια ροκ που δεν ειχε κοσμο και αμεσως εκανα παρεα γιατι δεν ειχε χωρο να καθεσαι και ολοι κινουνταν ελευθερα.σαραγεβο το ιδιο επαιζε στα φημισμενα μαγαζια ολοι κρατηση και εσυ μονοσ σε μια καρεκλα στο μπαρ,σου απαγορευουν ετσι να κινηθεισ και σε αναγκαζουν να πληρωνεισ αδικα ποτα να κοιτασ γυρω γυρω.αν ξερεισ κανα σερβο να σου κανει κρατηση καμια καφανα.εχω γνωστουσ αλλα δεν εχω διαθεση να ξοδευομε για τον καθενα αλλιοσ θα τραβουσα ουκρανια στην εδρα μου να τρωω 300 την μερα.παω για χαλαρωση πριν επιστρεψω στα συνηθισμενα ουκρανια να μου τα τρωνε αβερτα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
που προτεινεις δλδ?
δεν προτεινω συγκεκριμενα μαγαζια.συνεχεια βολταρω οπου ταξιδευω,ανακατευομε με τουσ ντοπιουσ,αποφευγω τουριστικα και οσα λενε τα ιτερνετ και οτι βρεθει στο δρομο τυχαια δοκιμαζω,σχεδον παντα ειναι το καλυτερο.τα ιδια εκανα σε διαφορουσ τοπουσ.αν δεν ανακαλυψω ο ιδιοσ δεν θα παω σε αυτα που διαβαζω ιτερνετ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
το μαγκαζιν πηγα πριν 6 χρονια κοντα στο καλαμεγδαν απο κατω νομιζω ηταν,αδειο μαγαζι ηταν.και μενα το εκαναν τοπ τιποτα σπουδαιο,μαρτι πηγα ηταν αδειο.τι στεφαν μπραουν λεσ του ανθρωπου σαν να μου ζητανε εμενα να τουσ πω που να πανε ουκρανια και να λεω αρεναμντελουξ και τα αλλα που λεει το ιτερνετ.τι καλο εχει το στεφαν μπραουν?μια τρυπα ειναι πικτρα οπου ολου εχουν την θεση και την κρατηση τουσ σφινομενη στο μπαρ.βρηκα κνεζ μιχαιλοβα κατι μπαρακια ροκ που δεν ειχε κοσμο και αμεσως εκανα παρεα γιατι δεν ειχε χωρο να καθεσαι και ολοι κινουνταν ελευθερα.σαραγεβο το ιδιο επαιζε στα φημισμενα μαγαζια ολοι κρατηση και εσυ μονοσ σε μια καρεκλα στο μπαρ,σου απαγορευουν ετσι να κινηθεισ και σε αναγκαζουν να πληρωνεισ αδικα ποτα να κοιτασ γυρω γυρω.αν ξερεισ κανα σερβο να σου κανει κρατηση καμια καφανα.εχω γνωστουσ αλλα δεν εχω διαθεση να ξοδευομε για τον καθενα αλλιοσ θα τραβουσα ουκρανια στην εδρα μου να τρωω 300 την μερα.παω για χαλαρωση πριν επιστρεψω στα συνηθισμενα ουκρανια να μου τα τρωνε αβερτα.

κοίτα φίλε μου εγώ πήγα δεκέμβριο οπότε ήταν φίσκα. Για μάρτη δεν ξέρω. Επίσης στο στέφαν μπράουν πήγα χριστούγεννα στο οποίο είδα τα ωραιότερα μουνιά της ζωής μου!!! Μικρό μέν και έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά εγώ πέρασα εκπληκτικά εκείνο το βράδυ!!!! απέναντι από το ξενοδοχείο moscow στο κέντρο ακριβώς είχε μία φοβερή μπυραρία με live συγκροτήματα όλων των ειδών της μουσικής και κυρίως jazz-rock-blues. Εξαιρετικό κλαμπάκι αλλά στενό και αυτό είναι και το hyde σε μιά υπόγα κάθετη στην knez mihalova.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κοίτα φίλε μου εγώ πήγα δεκέμβριο οπότε ήταν φίσκα. Για μάρτη δεν ξέρω. Επίσης στο στέφαν μπράουν πήγα χριστούγεννα στο οποίο είδα τα ωραιότερα μουνιά της ζωής μου!!! Μικρό μέν και έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά εγώ πέρασα εκπληκτικά εκείνο το βράδυ!!!! απέναντι από το ξενοδοχείο moscow στο κέντρο ακριβώς είχε μία φοβερή μπυραρία με live συγκροτήματα όλων των ειδών της μουσικής και κυρίως jazz-rock-blues. Εξαιρετικό κλαμπάκι αλλά στενό και αυτό είναι και το hyde σε μιά υπόγα κάθετη στην knez mihalova.
ειναι αυτα που λεμε βρισκεισ τυχαια και περνασ καλυτερα.μαρτιο μια φιλη ειπε ειχε πολυ κινηση σαμαβαλα,μια μποεμ γειτονεια που ανοιξαν μπαρακια και καφε.απο κατω στο γεφυρι του μπρανκο μοστ 800 μετρα απο κνεζ μιχαιλοβα,πασ ευθεια νομιζω προσ ζελενι βενατσ αν καταλαβα καλα.εκανα μαλακια και εκλισα νοβι βελιγραδι να ειμαι κοντα στα μολλ,βρηκα τα λεωφορεια μερα να κθκλοφορω δεν ξερω βραδι αν θα βρισκω κατι.βρικα και παλια πολη διαμερισματα αλλα στο νεο βελιγραδι με επετρεψαν να κανω τσεκιν απο 9 πρωι,φτανω 6.στα αλλα το τσεκιν ειναι 2-3 παιζει να μην με αφησουν γρηγοροτερα αν εχουν πελατεσ μεσα.θα ταλαιπωργθω λιγο αλλα δεν πειραζει,εμεινε να δω τι γινετε με νυχτερινα λεωφορεια.9 οταν θα κλινει το μολλ που μενω κοντα θα πηγαινω με 2 στασεισ πιο κατω κοντα στην κνεζ μιχαιλοβα να τρωω το φαγητο μου,βολτα αν δεν βρω λεωφορειο δεν με χαλα 45 λεπτα περπατημα,με τισ ωρεσ περπατω ουκρανια συνεχεια χαχαχααχ.ελπιζω μονο να μην βρεχει,παγωνια καλυτερα χωρισ βροχη να μπορουμε να περπαταμε ανετα.συνηθως κρυο ειναι.μαρτιο πριν 5-6 χρονια ηταν πολυ καλα αλλα κοσμο δεν ειχε εκτοσ μολλ.να μεινω παλια πολη την μερα σκεφτωμε αδεια ειναι και η κνεζ ο κοσμοσ δουλευει.θελω 15 λεπτα περπατημα για το μολλ,σε υσηχη γειτονεια θα μενω καλυτερα.θα ρωτω καμια γκομενα πως παω στο μολλ συνηθως ολεσ προθυμεσ να βοηθησουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εδωσα για 6 μερεσ 120 ευρο διαμερισμα,με τα ιδια λεφτα μεχρι 140 βρισκω παλια πολη,αλλα ετσι και αλλιοσ λογο κρυου απογευμα ο κοσμοσ η στα καφε τιν βγαζει η στα μολλ διπλα μου δελτα σιτυ και ουτσε.μου αρεσει να περπατω και να γνωριζομε στον δρομο,οι φιλοι που ερχονται ουκρανια δεν με παρεξηγουν που δεν μπορω να καθομε στα καφε πανω απο 15 λεπτα.με βλεπουν συνεχεια οδυσσο πανω κατω σε ολο το κεντρο χαχαχαχ.κυπρο το ιδιο ειναι χασιμο χρονου καφε και ολοι παρεα.καλυτεηρα να μεινω νοβι νομιζω μηπωσ δεν ειναι καλοσ καιροσ για περπατημα να εχω διπλα μου το μολλ

Επισκέπτης
ειναι αυτα που λεμε βρισκεισ τυχαια και περνασ καλυτερα.μαρτιο μια φιλη ειπε ειχε πολυ κινηση σαμαβαλα,μια μποεμ γειτονεια που ανοιξαν μπαρακια και καφε.απο κατω στο γεφυρι του μπρανκο μοστ 800 μετρα απο κνεζ μιχαιλοβα,πασ ευθεια νομιζω προσ ζελενι βενατσ αν καταλαβα καλα.εκανα μαλακια και εκλισα νοβι βελιγραδι να ειμαι κοντα στα μολλ,βρηκα τα λεωφορεια μερα να κθκλοφορω δεν ξερω βραδι αν θα βρισκω κατι.βρικα και παλια πολη διαμερισματα αλλα στο νεο βελιγραδι με επετρεψαν να κανω τσεκιν απο 9 πρωι,φτανω 6.στα αλλα το τσεκιν ειναι 2-3 παιζει να μην με αφησουν γρηγοροτερα αν εχουν πελατεσ μεσα.θα ταλαιπωργθω λιγο αλλα δεν πειραζει,εμεινε να δω τι γινετε με νυχτερινα λεωφορεια.9 οταν θα κλινει το μολλ που μενω κοντα θα πηγαινω με 2 στασεισ πιο κατω κοντα στην κνεζ μιχαιλοβα να τρωω το φαγητο μου,βολτα αν δεν βρω λεωφορειο δεν με χαλα 45 λεπτα περπατημα,με τισ ωρεσ περπατω ουκρανια συνεχεια χαχαχααχ.ελπιζω μονο να μην βρεχει,παγωνια καλυτερα χωρισ βροχη να μπορουμε να περπαταμε ανετα.συνηθως κρυο ειναι.μαρτιο πριν 5-6 χρονια ηταν πολυ καλα αλλα κοσμο δεν ειχε εκτοσ μολλ.να μεινω παλια πολη την μερα σκεφτωμε αδεια ειναι και η κνεζ ο κοσμοσ δουλευει.θελω 15 λεπτα περπατημα για το μολλ,σε υσηχη γειτονεια θα μενω καλυτερα.θα ρωτω καμια γκομενα πως παω στο μολλ συνηθως ολεσ προθυμεσ να βοηθησουν.

Ταξὶ εἶναι φτηνά, ἀλλὰ προσοχὴ γιατὶ εἶναι ἀπατεωνίσκοι (ὅμως καμμία σχέση μὲ τὰ ἐδῶ καθάρματα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom