Δεν γραφω τοσες μερες γιατι προσπαθω να δω τι ζηταει ο καθενας απο τις διακοπες του σε μια ξενη χωρα και να τα "βαλω σε κουτακια". Τα παρακατω που γραφω ειναι ολα προσωπικες αποψεις. Αν θελω να παω αποκλειστικα για σεξ θα παω Γερμανια σε ενα FKK ή Τσεχια ή Ολλανδια. Αν αναγκαστικα παω καπου για δουλεια και θελω το πληρωμενο σεξ, θα ψαξω στο ιντερνετ για σιτι τουρς ή θα ρωτησω στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου ή θα παρω ενα ταξιτζη να με παει. Πιστευω οτι ολες οι χωρες διαθετουν κατι απο τα παραπανω. Επισης λογικα αν ξερω Ρωσσικα εχω πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να μου κατσει ξοπελα στη Ρωσσια, παρα στην Ινδια. Αλλα νομιζω αυτο δεν ενδιαφερει το 90% των συναγωνιστων που δεν ξερουν ουτε Ρωσσικα, ουτε Πολωνικα, ουτε Σερβικα, παρα μονο Αγγλικα.
Εγω λοιπον οταν ρωταω ή αναφερομαι στις γυναικες σε μια χωρα δεν υποννοω κατι απο τα παραπανω. Επίσης το να κερασω μια κοπελα 1-2 ποτα ή να την βγαλω για φαγητο ή να της αγορασω ενα ψευτομπιζου δεν τα θεωρω πληρωμενο ερωτα(ειναι πραγματα που κανεις και με την κοπελα σου αλλωστε). Αυτο πους ενδιαφερει τους περισσοτερους απο εμας πιστευω ειναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ που γινεται σε μια χωρα. Το παιχνιδι θεωρω γινεται με 2 τροπους. Ειται στο πεδιο της μαχης, οπου προσεγγιζεις αμεσα μια κοπελα, της την πεφτεις και περιμενεις ποσο δεκτικη ειναι και το αποτελεσμα. Ειται εχοντας κανει απο πριν προετοιμασια γνωριζοντας κοπελες απο facebook, ayi, badoo ή εχοντας καποιες φιλες που μπορει να σου γνωρισουν κοπελες.
Στο διαταυτα τωρα. Οι Σερβες ειναι πολυ ομορφες κοπελες. Σε ποσοστα μιλαμε για 50% μελαχροινες, 40% καστανες και 10% ξανθε(τα γραφω αυτα αν και ειμαι λατρης του ξανθου γενους). Τα υψη, τα κορμια, τα ματια(!!!), τα μαλλια δεν νομιζουν σε τοσο μεγαλη συγκεντρωση να τα βρισκεις αλλου...