Πράγματι, έτσι είναι.
Η Σερβία σαν προορισμός όσον αφορά το σεξ, αν πας απλά για διακοπές -και ειδικά αν δεν ξέρεις κανέναν εκεί- είναι ίσως η "χειρότερη" χώρα στην Ευρώπη.
Από την άλλη είναι η πιο εύκολη χώρα (για μας) για να δημιουργήσεις γνωριμίες και φιλίες.
(Λόγω ιστορίας, θρησκείας και διακοπών)
Από τυχαία γνωριμία σε ένα site για την ελληνική γλώσσα το 2007, κατέληξα να έχω πάνω από 10 φίλους (φίλους, όχι απλά γνωστούς) από Σερβία με τους περισσότερους από τους οποίους έχουμε συναντηθεί τουλάχιστον μια φορά (πηγαίνω....έρχονται...) και πριν 4 χρόνια γνώρισα και την γυναίκα μου.
Όσον αφορά την εμφάνιση, στις κάτω του Βελιγραδίου περιοχές οι γυναίκες πλησιάζουν πιο πολύ στο ελληνικό στυλ.
Αναλογικά θα συναντήσεις περισσότερες κοντές και....γεματούλες από ότι θα βρεις ανηφορίζοντας προς Βελιγράδι.
Από Βελιγράδι και πάνω και ειδικά στην Βοϊβοντίνα το DNA τους έχει πολλά στοιχεία από Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, κάτι που φαίνεται και στην εμφάνιση τους.
Και αυτός ο συνδυασμός είναι που δίνει και αυτό το "εξωτικό" καθώς -κατά την γνώμη μου- στην κεντρική και βόρεια Σερβία έχει δημιουργηθεί η καλύτερη μίξη των Γερμανικών και κελτικών φυλών με αυτή των Σλάβων, όσον αφορά χρώματα, πρόσωπα και σωματότυπο.
Αυτές τις γυναίκες είναι που θα δει κανείς σε υπερθετικό βαθμό να περπατάνε στους χάϊ δρόμους του Βελιγραδίου και θα τον κάνουν να κοιτάει σαν παιδάκι έξω από ζαχαροπλαστείο
(ακόμη περισσότερο επειδή δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση τους)
Παρόλο που το Βελιγράδι καταλαμβάνει πολύ μεγάλη έκταση αναλογικά με τον πληθυσμό του (υπολογίζοντας και το Novi Beograd)
είναι πολύ ασφαλής πόλη.
24 ώρες το 24ώρο μπορείς να κινηθείς χωρίς φόβο οπουδήποτε στο παλιό Βελιγράδι.
Στο Novi Beograd έχει κανα δυο μικρές περιοχές με περίεργες φάτσες αλλά μόνο αργά την νύχτα και αν κάποιος πάει για διακοπές δεν πρόκειται να περάσει από κει.
Η βαριά εγκληματικότητα (για πόλη 2 εκ) μοιάζει άγνωστη έννοια.
Απλά, όποιος πάει Βελιγράδι να έχει υπόψιν του πως οι Σέρβοι είναι οι πιο διάσημοι κλέφτες (ειδικά πορτοφολιών) αν και οι περισσότεροι κάνουν "καριέρα" στο εξωτερικό
Y.Γ.
Όποιος πάει Βελιγράδι, πρέπει οπωσδήποτε να πάει να φάει στο Pink