Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Λογω γνωριμιων εχω επισκεφθει αρκετες φορες τη Σερβια καθως και τη Σερβικη Δημοκρατια της Βοσνιας (οχι την Βοσνια - Ερζεγοβινη).

Πριν πω οτιδηποτε, να τονισω οτι οσες φορες εχω παει με εχει φιλοξενησει φιλαρακι μου,οποτε δεν ειχα σκασει μυτη σαν τουριστας με παρεα που ψαχνομαι...οχι οτι δεν ψαχνομουνα,απλα ειναι διαφορετικα τα πραγματα οταν εισαι γνωστος καποιου...

Εχει πολυ ομορφες γυναικες αδιαμφισβητητα. Οσες φορες πηγα τα πραγματα ηταν πολυ ευκολα για μενα...ειδικα στην επαρχια, γιατι στο Βελιγραδι πχ που εχει πολλες φοιτητριες οι γκομενες την εχουν δει λιγο ντιβες...αλλα στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα...πχ στην πολη Βijeljina (εκφυλη πολη), μια ωρα απο το Βελιγραδι,περιπου 100 χλμ,ανηκει στη Βοσνια...η στο Doboj οπου εχω βρεθει επισης...

Οι γκομενες εχουν γενικα το συνδρομο ''να βρω καποιον να φυγω απο δω'' οποτε ειναι ευκολο να χτυπησεις γκομενακια με λιγο παραμυθι...η γνωση της Σερβικης βοηθαει παρα πολυ...συν το οτι τα πραγματα εκει ειναι πολυ φθηνα για εμας,ακομα και τωρα με την κριση...

Θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα αλλα θα βγει τεραστιο το ποστ και δεν θα το διαβασει κανενας χαχα  :)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Λογω γνωριμιων εχω επισκεφθει αρκετες φορες τη Σερβια καθως και τη Σερβικη Δημοκρατια της Βοσνιας (οχι την Βοσνια - Ερζεγοβινη).

Πριν πω οτιδηποτε, να τονισω οτι οσες φορες εχω παει με εχει φιλοξενησει φιλαρακι μου,οποτε δεν ειχα σκασει μυτη σαν τουριστας με παρεα που ψαχνομαι...οχι οτι δεν ψαχνομουνα,απλα ειναι διαφορετικα τα πραγματα οταν εισαι γνωστος καποιου...

Εχει πολυ ομορφες γυναικες αδιαμφισβητητα. Οσες φορες πηγα τα πραγματα ηταν πολυ ευκολα για μενα...ειδικα στην επαρχια, γιατι στο Βελιγραδι πχ που εχει πολλες φοιτητριες οι γκομενες την εχουν δει λιγο ντιβες...αλλα στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα...πχ στην πολη Βijeljina (εκφυλη πολη), μια ωρα απο το Βελιγραδι,περιπου 100 χλμ,ανηκει στη Βοσνια...η στο Doboj οπου εχω βρεθει επισης...

Οι γκομενες εχουν γενικα το συνδρομο ''να βρω καποιον να φυγω απο δω'' οποτε ειναι ευκολο να χτυπησεις γκομενακια με λιγο παραμυθι...η γνωση της Σερβικης βοηθαει παρα πολυ...συν το οτι τα πραγματα εκει ειναι πολυ φθηνα για εμας,ακομα και τωρα με την κριση...

Θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα αλλα θα βγει τεραστιο το ποστ και δεν θα το διαβασει κανενας χαχα  :)

Είχα πάει στο Βελιγράδι πριν απο αρκετά χρόνια , πολύ όμορφη πόλη και εύκολη να τη περπατήσεις ...Απο αγοραίο έρωτα σχεδόν 0 , όταν βγήκαμε το βράδυ και πήγαμε σ`ενα club νόμιζες πως μπήκες σε εκδήλωση επίδειξης μόδας . ¨ολες πολύ καλοφτιαγμένες και άψογα ντυμένες . Απο καμάκι δεν ξέρω γιτί πήγα με γυναίκα , εμείς κλασικοί τουρίστες αισθανόμασταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ! Όχι ιδιαίτερα φτηνή , τιμές 3/4 ελλάδας , παροχές μέτριες , θα βρείτε σχεδόν παντού να πιείτε φραπέ !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον μαγκες εκει που βλεπω σερβικα μωρα στο φειςμπουκ να σου πεταγεται στις φοτο ενας ελληνας πυρφορος χωρις να γνωριζει καμια απο αυτες και να αρχιζει...i love you baby come to greek paradise, i love serbian girls they are the best, i am greek brother κ.α. και αυτα σε ολες τις φοτο που εχουν σερβες, ως κλασικος ελληνας ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ.μαλακες σταματηστε ελεος!!μην γινεστε τοσο γελοιοι και γλυφετε τις γκομενες με τοσο γλοιωδη τροπο.λιγη σοβαροτητα ρε μαλακες πυρφοροι.θα διωξετε ακομα και τις σερβες που μας πανε αν και με εσας τους λιγουρηδες γελοιους ισως αλλαξουν γνωμη και για τους ελληνες και την πληρωσουμε  ολοι οι υπολοιποι.το καλο ειναι οτι δεν ειναι ολοι ετσι και επειδη  μας ξερουν εδω και πολλα χρονια δεν αλλαζουν γνωμη ευκολα παρα τις επιμονες προσπαθειες των πυρφορων...ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΒΕΣ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.

οσοι το διαβασατε ρε μαγκες συμβουλη...καντε το καμακι σας οσο τραβαει η ψυχη σας αλλα ρε αλανια λιγη σοβαροτητα και μην δειχνετε λιγουρηδες.

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
μαξ η πλειονοτητα των  ξενων τουριστων εκει ειναι ελληνες?φυσικα θα υπαροχυν και αλλοι ευρωπαιοι που ξερουν οτι ειναι ωραιες και πανε εκει για καμακι αλλα σε σχεση με πολωνια π.χ.δεν φημιζεται μερος οπου θα παει καποιος για παιχνιδι χοντρο οπως στην βαρσοβια ετσι?δεν εχει τους ξενους τουριστες που εχει η πολωνια ετσι?αυτο εννοουσα.στο φεισμπουκ οι περισσοτερες απο τις κοπελες που εχω λιστα φιλων ειναι σερβες.νομιζω ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για να πας εκει με ετοιμα κονε.αλλα και ετσι να πας αν πας με σκοπο γνωριμια και κονε για το ΜΕΛΛΟΝ να σου πω εγω γουσταρω που ειναι δυσκολες και δεν ειναι παρτολες να σου κατσουν απο πρωτο βραδυ.και αυτο ειναι καλο γιατι ξεσκαρταρει το μερος απο τους σεξοτουριστες καθε ρατσας απο ευρωπη.αν και δεν φημιζεται για τουριστικο μερος η σερβια παρα μονο για τους ελληνες για τους γνωστους λογους.στο συν για εμας ειναι οτι γουσταρουν ελληνες και ελληνικη μουσικη και φυσικα διακοπες στην ελλαδα καλοκαιρι.νομιζω οτι δεν υπαρχουν αλλες γυναικες στην ευρωπη ειδικα την περιοδο αυτη οπου ολοι μας βριζουν που να μας εχουν τοση συμπαθεια να το πω ετσι οπως οι σερβες.φυσικα δεν ειναι ολες ετσι.ολα αυτα σχετικα ειναι αλλα η γενικη αποψη ειναι αυτη.
Φιλε το Βελιγραδι δεν ειναι ιδιαιτερα τουριστικο. Συναντησα καποιους Ελληνες, απο βορεια Ελλαδα.Αλλα περισσοτερο μου φανηκαν οτι ηρθαν για ξεκουραση,παρα για "παιχνιδι".Επισης απο σεξοτουρισμο δεν βρηκα τιποτα-δεν εξαψα και ιδαιτερα.Στα διαταυτα τωρα και μετα απο προσφατη επισκεψη και στην Τσεχια, εχω να πω οτι ΟΙ ΣΕΡΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ.Και προσωπα-ματαρες και κορμια-διμετρες με κορμοστασια.Σε παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολες.Θελουν χρονο, αν τις γνωρισεις απο γνωστους σου, ειναι πιο ευκολα ή αν εχεις κανει καποιαπροεργασια απο "μεσα κοινωνικης δικτυωσης".Και γουσταρουν τους Ελληνες.Οχι μονο εμφανισιακα, αλλα σαν λαο.Στην Πολωνια σαφως εχει περισσοτερο "παιχνιδι", απο την αλλη στην Τσεχια δεν ειδα κατι ιδιαιτερο απο μερη για "παιχνιδι".

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
"i love you baby come to greek paradise, i love serbian girls they are the best, i am greek brother κ.α." και αυτα σε ολες τις φοτο που εχουν σερβες, ως κλασικος ελληνας ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ.μαλακες σταματηστε ελεος!!μην γινεστε τοσο γελοιοι και γλυφετε τις γκομενες με τοσο γλοιωδη τροπο.λιγη σοβαροτητα ρε μαλακες πυρφοροι.θα διωξετε ακομα και τις σερβες που μας πανε αν και με εσας τους λιγουρηδες γελοιους ισως αλλαξουν γνωμη και για τους ελληνες και την πληρωσουμε  ολοι οι υπολοιποι..
Τα ειπες ολα φιλε! Με τον ιδιο τροπο την πεφτουν και στις ελεεινιδες...Το iq τους δεν τους επιτρεπει να αλλαξουν ρεπερτοριο

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τα ειπες ολα φιλε! Με τον ιδιο τροπο την πεφτουν και στις ελεεινιδες...Το iq τους δεν τους επιτρεπει να αλλαξουν ρεπερτοριο
τυπε εχω γνωρισει σερβες.πραγματικα μας πανε.ετσι δειχνουν τουλαχιστον.τωρα οταν βλεπεις τον γλοιωδη ελληνα πυρφορο να τις γραφει σε καθε φοτο στο φεισμπουκ "sexyyyyyyyyyyyy" "babyyyyyyyyyyyy" και " i loveeeee serbiaaaaaaaaaaa gilrssssssssss" λες και κανει καμακι ενα παιδι δεκα χρονων η καποιος πανυβλακας λιγουρης χανεις πασα ιδεα.και αυτη μετα στο μυαλο της θα εχει τον μαλακα λιγουρη πυρφορο ελληνα...ασχετα αν δεν ειναι ολοι ετσι.για αυτο πρεπει να βγαζουμε στην φορα τετοιες συμπεριφορες.για να διαβασει οποιος εχει κονε με σερβες να μην κανει ετσι για να μην παιρνει μετα και εμας η μπορα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εχω γνωρισει σερβες.πραγματικα μας πανε.ετσι δειχνουν τουλαχιστον.τωρα οταν βλεπεις τον γλοιωδη ελληνα πυρφορο να τις γραφει σε καθε φοτο στο φεισμπουκ "sexyyyyyyyyyyyy" "babyyyyyyyyyyyy" και " i loveeeee serbiaaaaaaaaaaa gilrssssssssss" λες και κανει καμακι δεκα χρονων παιδι η σιχαμερος λιγουρης χανεις πασα ιδεα.και αυτη μετα στο μυαλο της θα εχει τον μαλακα λιγουρη πυρφορο και με μυαλο μικρου παιδιου ΕΛΛΗΝΑ.για αυτο πρεπει να βγαζουμε στην φορα τετοιες συμπεριφορες.για να διαβασει οποιος εχει κονε με σερβες να μην κανει ετσι για να μην παιρνει μετα και εμας η μπορα.
τυπε δεν χρειαζονται αυτα
πετα ενα Kosovo je Srbija και εισαι καλυμμενος :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε το Βελιγραδι δεν ειναι ιδιαιτερα τουριστικο. Συναντησα καποιους Ελληνες, απο βορεια Ελλαδα.Αλλα περισσοτερο μου φανηκαν οτι ηρθαν για ξεκουραση,παρα για "παιχνιδι".Επισης απο σεξοτουρισμο δεν βρηκα τιποτα-δεν εξαψα και ιδαιτερα.Στα διαταυτα τωρα και μετα απο προσφατη επισκεψη και στην Τσεχια, εχω να πω οτι ΟΙ ΣΕΡΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ.Και προσωπα-ματαρες και κορμια-διμετρες με κορμοστασια.Σε παιχνιδι ειναι πολυ δυσκολες.Θελουν χρονο, αν τις γνωρισεις απο γνωστους σου, ειναι πιο ευκολα ή αν εχεις κανει καποιαπροεργασια απο "μεσα κοινωνικης δικτυωσης".Και γουσταρουν τους Ελληνες.Οχι μονο εμφανισιακα, αλλα σαν λαο.Στην Πολωνια σαφως εχει περισσοτερο "παιχνιδι", απο την αλλη στην Τσεχια δεν ειδα κατι ιδιαιτερο απο μερη για "παιχνιδι".
δεν με νοιαζει ο σεξοτουρισμος τυπε στη σερβια.για τσεχες ουτε επισης.πολωνες ειναι αλλη φαρα και υπαρχει το σχετικο θρεντ.στα υπολοιπα σχετικα με σερβες ετσι ακριβως ειναι.μας πανε.ειχα αμφιβολιες εως οτου γνωρισα μερικες.να ξερεις οι ελληνες που ειδες οτι ειχαν παει για ξεκουραση ειναι δικτυωμενοι η πανε να δικτυωθουν.με αλλα λογια εχουν τις καβατζες τους εκει με σερβες για αυτο δεν κανουν παιχνιδι.αν ηθελαν μονο ξεκουραση δεν χρειαζοταν να πανε σερβια για τουρισμο μονο και οχι παιχνιδι. ;) ;) αρα σιγουρα ηταν δικτυωμενοι ασχετα αν τους ειδες μονους τους η με παρεα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε δεν χρειαζονται αυτα
πετα ενα Kosovo je Srbija και εισαι καλυμμενος :grin:
τυπε μου ειδικα οι νοτιες λογω κοσοβου εχουν μεταναστευσει σε χωρια και πολεις περιξ της νις γενικως σε νοτια σερβια.αυτες μας πανε ακομα πιο πολυ και ειναι πιο πορωμενες γιατι στην ουσια "ξεριζωθηκαν" απο τα μερη τους και μην ξεχνας οτι οι μοναδες του νατο που ειχαν και εχουν υπο την προστασια τους τους σερβους ηταν και ειναι οι ελληνικες.αλλωστε μαζι πανε(η μαλλον πηγαιναν γιατι τωρα οπως σου εγραψα εφυγαν απο εκει) στην εκκλησια κυριακες και γιορτες. ;) ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου ειδικα οι νοτιες λογω κοσοβου εχουν μεταναστευσει σε χωρια και πολεις περιξ της νις γενικως σε νοτια σερβια.αυτες μας πανε ακομα πιο πολυ και ειναι πιο πορωμενες γιατι στην ουσια "ξεριζωθηκαν" απο τα μερη τους και μην ξεχνας οτι οι μοναδες του νατο που ειχαν και εχουν υπο την προστασια τους τους σερβους ηταν και ειναι οι ελληνικες.αλλωστε μαζι πανε(η μαλλον πηγαιναν γιατι τωρα οπως σου εγραψα εφυγαν απο εκει) στην εκκλησια κυριακες και γιορτες. ;) ;)
τυπε δεν ξερω για τις σερβες του κοσοβου
αλλα σε μεγαλη εκτιμηση μας εχουν οι σερβες της βοσνιας

σε αυτες πετας κανα ratko mladic :2funny:
στις μαυροβουνιες κανα e viva montenegro

στις κροατισσες κανα ustasa
και στις βοσνιες οτι και να πεις παραμενουν ζωα :grin:

την βρισκουν οι νοτιοσλαβες με κατι τετοια
τι να πεις

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

τι να πεις
:2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup:
τυπε μου διαβασε πρηγουμενη σελιδα το ποστ μου σχετικα με τους πανυβλακες πυρφορους.

kostasdoboj

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

τι να πεις

Αλλά οι Βόσνιες είναι οι πιο πουτάνες...Τρελές φορτωτικές σε Bijeljina και Doboj...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
δωστε τηλ απο πρακτωρια συνοδων η και αμα εχει στουντιο η ντελα στο βελιγραδι!η κανενα στριπτιτζαδικο που να  :zfuck:  διοτι μαλλον θα παω 25 μαρτιου για δουλεια και θελω να το συνδυασω με :knockinb: :knockinb:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
δωστε τηλ απο πρακτωρια συνοδων η και αμα εχει στουντιο η ντελα στο βελιγραδι!η κανενα στριπτιτζαδικο που να  :zfuck:  διοτι μαλλον θα παω 25 μαρτιου για δουλεια και θελω να το συνδυασω με :knockinb: :knockinb:
και επαναλαμβανω  τπτ ρε παιδια??
διαβασα ολο το θρεντακι και δεν βρηκα κατι ουσιοδες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαγκα βελιγραδι δεν ειναι για πορνοτουρισμο (οχι οτι δεν εχει) αλλα θα παθεις πλακα με της σερβες και αν εχεις ακρη εκει θα γαμησεις καλα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
μαγκα βελιγραδι δεν ειναι για πορνοτουρισμο (οχι οτι δεν εχει) αλλα θα παθεις πλακα με της σερβες και αν εχεις ακρη εκει θα γαμησεις καλα
φιλε τσακ πατ σερβικα ψιλοκαταλαβαινω λογω γνωσης βουλγαρικων και ρωσσικων αλλα απο αγοραιο τι παιζεται? στριπ κλαμπασ που πηδας η ντελα η κολ γκερλσ??

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλε τσακ πατ σερβικα ψιλοκαταλαβαινω λογω γνωσης βουλγαρικων και ρωσσικων αλλα απο αγοραιο τι παιζεται? στριπ κλαμπασ που πηδας η ντελα η κολ γκερλσ??
εχει ρε μαγκα αλλα δεν ειναι ρουμανια ....ημουνα το προπερασμενο καλοκαιρι και δοξα τον θεο τα παιδια απο την δουλεια εκει με πηγανε εκει που επρεπε.Οταν πηγαμε σε στριπ πχ ηταν σαν την ελλαδα και χειροτερα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
εχει ρε μαγκα αλλα δεν ειναι ρουμανια ....ημουνα το προπερασμενο καλοκαιρι και δοξα τον θεο τα παιδια απο την δουλεια εκει με πηγανε εκει που επρεπε.Οταν πηγαμε σε στριπ πχ ηταν σαν την ελλαδα και χειροτερα
εχεις τπτ τηλ η κανενα μερος για :zfuck: :zfuck: :zfuck:????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom