Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Να κυκλοφορήσω Βελιγράδι καλοκαίρι? Γιατί?
Αφού ΟΛΕΣ εδώ θα έρθουν διακοπές.
Για πάτε μια βόλτα από Μακρύγιαλο-Κορινό μέχρι Πλαταμώνα και τα λέμε!
Και το βράδυ (ΠΑΝΤΑ καθημερινή αν μπορούμε) σε κανένα μπαράκι.....αν παίζει και Σέρβικα.....
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

tallman

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους! Εχω παει 3 φορες Βελιγραδι  και τον Μαρτιο θα είναι η 4η που θα ειμαι εκει. Διαβασα με προσοχη οσα εχουν γραψει οι συναγωνιστες εως τωρα και η πλειοψηφια αυτων είναι αληθης. Τοσο  στην καταπληκτικη κουζινα ( σε εξευτελιστικες τιμες για τα ελληνικα δεδομενα ) σε ποιοτητα αλλα και ποσοτητα, στην φυσικη ομορφια της πολης (σε οποια ευρωπαικη πολη διασχιζεται απο ποταμι μονο μαγικα περιβαλλοντα συναντας ), όσο στις αμαζονες σερβιδες που πραγματικα δεν ξερεις που να πρςτοκοιταξεις. Φυσικη ομορφια, διμετρες, κυριως μελαχροινες με σταρενια επιδερμιδα, δυτικοευρωπαικα ντυσιματα, εξαιρετικα φιλαρεσκες ( νυχια και μαλλια απαντες!!  ) Μπασες φωνες οι περισσοτερες και κυριως αβυζες! Σερβιδα με κανονικο ή μεγαλο στηθος είναι πραγματικά σπάνιο . Γενικα δεν υπαρχει περιπτωση απο τις περιστροφες του κεφαλιου σου να μην παθεις ''ρεβοκρανο"  :)
Οσο και χορτασμενος να ειναι καποιος απο το γυναικειο φυλο (στο Βελιγραδι κυριως) χανεται  η μπαλλα! Παντου, στα cafe, στα μπαρακια-κλαμπακια που εχουν αναφερθει με λεπτομερειες, ακομα και στη περατζαδα στους πεζοδρομους υπαρχει πραγματικα μουνωκεανος, εξαιρετικης παστας και κοπης!
Λατρευουν τους Ελληνες (για πολλους λογους που δεν ειναι του παροντος να ειπωθουν) και ευχαριστως θυσιαζαν οτι εχουν και δεν εχουν ( για να βγουν απο την μιζερη τους κατασταση) για εναν δυτικοευρωπαικο γαμο και δη ελληνικο! Οσοι πιστοι θελετε να ικανοποιησετε το "αμερικανικο ονειρο " σε μια γυναικα, αναζητηστε εναν προορισμo: Βελιγραδι!!
Οι ΒορειοΕλλαδιτες εχουν πανω απο το 50 % γαμων με σερβιδες.  Προσεξτε ομως διοτι τα τλευταια χρονια πολλοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ( ειρωνικα) ταζουν και κανουν πολλες μαλακιες με αποτελεσμα να εχει αδυνατισει αυτη η αδυναμια των γυναικων απεναντι μας.
Κρατηστε ακομα το γεγονος ότι οι Σερβιδες εχουν το μικροτερο ποσοστο διαζυγιων σε ολη την Ευρωπη ( δεν ειναι greek statistics ayto!! :) :) :) ) Αφοσιωνονται με παθος στον αντρα τους, υπομενουν πολλα, δεν μιλανε και αν εχουν παιδια μαζι του ουτε καν σκεφτονται το ενδεχομενο διαζυγιου, γενικα εχουν ψηλα τον θεσμο της οικογενειας.
Οι ΣΕΡΒΟΙ δεν πολυπανε στα μπαρακια κ.λ.π. διοτι απλα δεν μπορουν να παρακολουθησουν ουτε να ικανοποιησουν τις αναγκες μιας συγχρονης Σερβιδας (και δεν εννοω ερωτικες αναγκες)
Ειναι ανθρωποι χαμηλων τονων , που οι Σερβιδες τους αποκαλουν "κομματι κρεας" διοτι τους εχουν ευνουχισει αφου με τα 200 € που παιρνει ο μεσος Σερβος δεν φτανουν ουτε για τα δικα του ρουχα, ποσο μαλλον να τραταρει μια γκομενα ή να της κανει ενα executive present!  Και αν παιρνουν και αυτα τα λεφτα με την απιστευτη ανεργια που εχει σε ανδρες και γυναικες.
Γιαυτο καθονται μονοι τους οι Σερβοι σε μεγαλες αντροπαρεες  σε κουλα φτηνομαγαζα συνηθως ή στη μεση του δρομου και απλα πινουν...
Ενας Ελληνας νοιωθει βασιλιας στην χωρα αυτη, εχει νομισμα που γαμαει και δερνει και κανει οτι αγορες θελει και γενικα μπορει να εντυπωσιασει ακομα και με ενα μπλουζακι Hilfiger π.χ. Με σωστη προσεγγιση -ακομα και μιλωντας ελληνικα - μπορει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα με τα θεομουνα που κυκλοφορουν. Η χειροτερη Σερβιδα ειναι η καλυτερη Ελληνιδα, για τετοιες χαοτικες διαφορες μιλαμε..
Εγω επειδη ειμαι δικτυωμενος και απο θεμα γλωσσας και απο θεμα γνωριμιων-κλειδια εκεί περνάω απλά τέλεια! Είναι ο επίγειος παράδεισος και αρκεί να πάει κάποιος 1 φορά ώστε να μην θέλει να ξαναγυρίσει στην καφριλα της Ελλαδας... :)
Στον πληρωμενο ερωτα που ρωτατε,ολα γινονται μεσω γραφειων (αρκει να ξερετε καποιο contact person εκει ) ή μέσω εφημερίδων (αρκεί επίσης να έχετε κάποιον που μιλάει πολυ καλα τα σερβικά ). Δεν υπάρχουν πιάτσες ούτε ψωνίζονται σε hotels κ.λ.π. Ομως, αν υπάρχουν οι 2 προυποθέσεις που σας περιγράφω ξαφνικά γίνονται όλα: Κανονίζονται τα πάντα: ερχονται τρεις τρεις οι γυναικαρες και διαλεγεις, παρτουζες ασυλληπτες όσοι αντρες να υπάρχουν στη παρεα, και πολλα ακομα που έχω την τύχη να τα ζω καθε φορα που ανεβαινω εκεί. Οι συμφωνιες γινονται και εκτελουνται ad hoc με ορους υπερ του εχοντος το σκληρο νομισμα!  :grin:
Παρολο λοιπον το ηθικοπλαστικο δηθεν της πρωινης ζωης το Βελιγραδι κυριολεκτικα μεταμορφωνεται το βραδυ σε ολα τα επιπεδα. Ειτε επιλεξεις hunting εκει που διακεδαζεις είτε  " τζιβιτζιλικι" τα αποτελεσματα δεν σε διαψευδουν ποτε... :)
Με εκτίμηση

Tallman

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάθος γιά τα τεμάχια μου
έγραψες για το φαγητό καί έχεις δίκηο.
κυρίως στην αθηνα δέν είναι να τρώς έξω από τό σπίτι σου.....
και για νά φάς ποιοτικό φαγητό θα σού πάρουν και τό σόβρακο....
εδώ στην ελλάδα μόνο επαρχία χωριά καί όχι τουριστικα μαγαζιά αξίζει να πας να φάς....
δέν απαντάς στό ποιο σημαντικό όμως....
τί γινετε από μαμίση στό βελιγράδι???οι πληροφορίες μου λένε ότι οι σέρβες είναι ωραίες γυναίκες αλλά χειρότερες και απο τις ελληνιδες σέ νηοτροπία...
τί γίνετε στα κλαμπάκια?? εκτός από μάτι βγάζεις καμμιά γκόμενα??? όπως στήν μόσχα ,ουκρανία,γερμανία ολλανδία  κλπ????η
οι σέρβοι είναι αδελφοί μας??? η μας κοιτάνε στήν τσέπη χειρότερα πολύ και από τούς τούρκους ???
διότι έχω φίλους πού πήγαν σερβία καί τουρκία καί οι μαρτυρίες τους ηταν έκπληξη....

φίλτατε κορπόνι πάμε σε αυτό που ρώτησες...από αυτά που "έπιασα" απο την αντίληψη μου είναι ότι οι σερβες δεν κάνουν σχέσεις μπάμ και κάτω όπως πχ στην εσθονία που άμα κεράσεις ένα κανθούλι 2 ποτάκια έχει ήδη χύσει πάνω σου πρίν τελειώσει το ποτό της..οι μουνάρες σέρβες έχουν τουπέ όντως όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σχεδόν μουνάρες σε όλη την ανατολική ευρώπη-βαλκάνια με την διαφορά ότι δεν είναι ξινές σαν τις ελληνίδες ας πούμε..δηλ. αν τις ρωτήσεις οτιδήποτε,ακόμα και την κουβέντα να τους πιάσεις δεν είναι αρνητικές.Αντίθετα σου χαμογελάνε αν είσαι καθώς πρέπει και ευγενής,δεν δυσανασχετούν όπως κάνουν οι περισσότερες απο τις δικές μας.Και στον δρόμο και στο κλάμπ και στα κα΄φε-εστιατόρια ακόμη και εν κινήση στο δρόμο θα το διαπιστώσεις αυτό. Δε λέω ότι οι δικές μας είναι αμίλητες,αλλά είναι ο τρόπος που θα σου απαντήσουν..το φίλιγκ...2 φιλαράκια μου σε κλάμπ γνωρίσανε 2,3 μετριοκαλά σερβάκια τα οποία μάλιστα κανόνισαν την άλλη μερα και τους έβγαλαν για φαγητό κλπ αλλά το μόνο που έγινε ήταν φάσωμα και όχι πήδημα...ακόμη και να γουστάρουν και να πεθαίνουν το πάνε λάου λάου με αυτόν που γουστάρουν...δεν γαμιούνται με την μία..είναι πολυ΄ευγενικά πλάσματα,αλλά για γαμήσια ξεχάστε το...αν πάει κάποιος με σκοπό να γαμήσει τότε πλανάται οικτρά...επίσης όπως είδα το νάιτλάιφ και το όλο γκλάμουρ που μου θύμισε έντονα ποσειδώνος καλοκαίρι 95-98 ας πούμε οι πολύ όμορφες γυναίκες είναι αγκαζέ,τις έχουνε γενικά νυχτόβιοι κοντά τους...και δείχνουν απλησίαστες για καμάκι ελληνάρα...με αύτά τα δεδομένα θα έλεγε κανείς οτι έχουν γίνει ελλεεινίδες ήδη,αλλά εδώ υπάρχει μιά τεράστια διαφορά...διότι οι σέρβοι δεν είναι ελληνάρες καραγκιόζηδες δηλ. της υπερβολής και επίδειξης,αλλά ξέρουν να τις κρατούν "υπό τους" και τις έχουν σε μιά συγκεκριμένη κοινωνική θέση που πάντα είναι υπό του άντρα. Άλλωστε και σε αυτές αρέσει αυτό και το παραδέχονται και οι ίδιες..γνωρίσαμε πολλές σέρβες εκεί(εχουμε και φίλες που γνωρίσαμε από εδώ)και όλες θεωρούν σωστό η γυναίκα να είναι κάτω από τον άντρα και να τον στηρίζει..στη σερβία ας πούμε δεν θεωρείται ντροπή ο άντρας να συντηρείται από μιά γυναίκα αν για οποιονδήποτε λογο δεν φέρνει λεφτά στο ΄σπίτι..ε...στην εελάδα στις περισσότερες των περιπτώσεων ο άντρας θα ένιωθε τέτοια ξεφτίλα που θα ήθελε να τον καταπιεί η γή με αυτά που θα άκουγε από την πεθέρα του την γυναίκα του την ίδια και το συφερτό από το συγγενολόι..ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις,απλά κάποιες διαπιστώσεις κάνω από αυτά που "εισέπραξα" από την παραμονή μου εκεί.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενας Ελληνας νοιωθει βασιλιας στην χωρα αυτη, εχει νομισμα που γαμαει και δερνει και κανει οτι αγορες θελει και γενικα μπορει να εντυπωσιασει ακομα και με ενα μπλουζακι Hilfiger π.χ. Με σωστη προσεγγιση -ακομα και μιλωντας ελληνικα - μπορει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα με τα θεομουνα που κυκλοφορουν.
παράξενο αυτό που γραφεις. Γιατί δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αντίθετα με τα υπόλοιπα που γραφεις - με μια δόση υπερβολής ίσως.

Οποιος νομίζει ότι στο βελιγράδι θα δηλώσεις έλληνας και θα γαμήσεις καλύτερα να πάει αλλου. Επίσης, οποιος νομίζει ότι θα βγάλει γκόμενα με μπλουζάκι Hilfiger έχει μαύρα μεσάνυχτα. Οι Σέρβοι και βγαίνουν και φράγκα έχουν - όσοι είναι στα κόλπα. Και είναι αρκετοί

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλησπερα σε ολους! Εχω παει 3 φορες Βελιγραδι  και τον Μαρτιο θα είναι η 4η που θα ειμαι εκει. Διαβασα με προσοχη οσα εχουν γραψει οι συναγωνιστες εως τωρα και η πλειοψηφια αυτων είναι αληθης. Τοσο  στην καταπληκτικη κουζινα ( σε εξευτελιστικες τιμες για τα ελληνικα δεδομενα ) σε ποιοτητα αλλα και ποσοτητα, στην φυσικη ομορφια της πολης (σε οποια ευρωπαικη πολη διασχιζεται απο ποταμι μονο μαγικα περιβαλλοντα συναντας ), όσο στις αμαζονες σερβιδες που πραγματικα δεν ξερεις που να πρςτοκοιταξεις. Φυσικη ομορφια, διμετρες, κυριως μελαχροινες με σταρενια επιδερμιδα, δυτικοευρωπαικα ντυσιματα, εξαιρετικα φιλαρεσκες ( νυχια και μαλλια απαντες!!  ) Μπασες φωνες οι περισσοτερες και κυριως αβυζες! Σερβιδα με κανονικο ή μεγαλο στηθος είναι πραγματικά σπάνιο . Γενικα δεν υπαρχει περιπτωση απο τις περιστροφες του κεφαλιου σου να μην παθεις ''ρεβοκρανο"  :)
Οσο και χορτασμενος να ειναι καποιος απο το γυναικειο φυλο (στο Βελιγραδι κυριως) χανεται  η μπαλλα! Παντου, στα cafe, στα μπαρακια-κλαμπακια που εχουν αναφερθει με λεπτομερειες, ακομα και στη περατζαδα στους πεζοδρομους υπαρχει πραγματικα μουνωκεανος, εξαιρετικης παστας και κοπης!
Λατρευουν τους Ελληνες (για πολλους λογους που δεν ειναι του παροντος να ειπωθουν) και ευχαριστως θυσιαζαν οτι εχουν και δεν εχουν ( για να βγουν απο την μιζερη τους κατασταση) για εναν δυτικοευρωπαικο γαμο και δη ελληνικο! Οσοι πιστοι θελετε να ικανοποιησετε το "αμερικανικο ονειρο " σε μια γυναικα, αναζητηστε εναν προορισμo: Βελιγραδι!!
Οι ΒορειοΕλλαδιτες εχουν πανω απο το 50 % γαμων με σερβιδες.  Προσεξτε ομως διοτι τα τλευταια χρονια πολλοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ( ειρωνικα) ταζουν και κανουν πολλες μαλακιες με αποτελεσμα να εχει αδυνατισει αυτη η αδυναμια των γυναικων απεναντι μας.
Κρατηστε ακομα το γεγονος ότι οι Σερβιδες εχουν το μικροτερο ποσοστο διαζυγιων σε ολη την Ευρωπη ( δεν ειναι greek statistics ayto!! :) :) :) ) Αφοσιωνονται με παθος στον αντρα τους, υπομενουν πολλα, δεν μιλανε και αν εχουν παιδια μαζι του ουτε καν σκεφτονται το ενδεχομενο διαζυγιου, γενικα εχουν ψηλα τον θεσμο της οικογενειας.
Οι ΣΕΡΒΟΙ δεν πολυπανε στα μπαρακια κ.λ.π. διοτι απλα δεν μπορουν να παρακολουθησουν ουτε να ικανοποιησουν τις αναγκες μιας συγχρονης Σερβιδας (και δεν εννοω ερωτικες αναγκες)
Ειναι ανθρωποι χαμηλων τονων , που οι Σερβιδες τους αποκαλουν "κομματι κρεας" διοτι τους εχουν ευνουχισει αφου με τα 200 € που παιρνει ο μεσος Σερβος δεν φτανουν ουτε για τα δικα του ρουχα, ποσο μαλλον να τραταρει μια γκομενα ή να της κανει ενα executive present!  Και αν παιρνουν και αυτα τα λεφτα με την απιστευτη ανεργια που εχει σε ανδρες και γυναικες.
Γιαυτο καθονται μονοι τους οι Σερβοι σε μεγαλες αντροπαρεες  σε κουλα φτηνομαγαζα συνηθως ή στη μεση του δρομου και απλα πινουν...
Ενας Ελληνας νοιωθει βασιλιας στην χωρα αυτη, εχει νομισμα που γαμαει και δερνει και κανει οτι αγορες θελει και γενικα μπορει να εντυπωσιασει ακομα και με ενα μπλουζακι Hilfiger π.χ. Με σωστη προσεγγιση -ακομα και μιλωντας ελληνικα - μπορει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα με τα θεομουνα που κυκλοφορουν. Η χειροτερη Σερβιδα ειναι η καλυτερη Ελληνιδα, για τετοιες χαοτικες διαφορες μιλαμε..
Εγω επειδη ειμαι δικτυωμενος και απο θεμα γλωσσας και απο θεμα γνωριμιων-κλειδια εκεί περνάω απλά τέλεια! Είναι ο επίγειος παράδεισος και αρκεί να πάει κάποιος 1 φορά ώστε να μην θέλει να ξαναγυρίσει στην καφριλα της Ελλαδας... :)
Στον πληρωμενο ερωτα που ρωτατε,ολα γινονται μεσω γραφειων (αρκει να ξερετε καποιο contact person εκει ) ή μέσω εφημερίδων (αρκεί επίσης να έχετε κάποιον που μιλάει πολυ καλα τα σερβικά ). Δεν υπάρχουν πιάτσες ούτε ψωνίζονται σε hotels κ.λ.π. Ομως, αν υπάρχουν οι 2 προυποθέσεις που σας περιγράφω ξαφνικά γίνονται όλα: Κανονίζονται τα πάντα: ερχονται τρεις τρεις οι γυναικαρες και διαλεγεις, παρτουζες ασυλληπτες όσοι αντρες να υπάρχουν στη παρεα, και πολλα ακομα που έχω την τύχη να τα ζω καθε φορα που ανεβαινω εκεί. Οι συμφωνιες γινονται και εκτελουνται ad hoc με ορους υπερ του εχοντος το σκληρο νομισμα!  :grin:
Παρολο λοιπον το ηθικοπλαστικο δηθεν της πρωινης ζωης το Βελιγραδι κυριολεκτικα μεταμορφωνεται το βραδυ σε ολα τα επιπεδα. Ειτε επιλεξεις hunting εκει που διακεδαζεις είτε  " τζιβιτζιλικι" τα αποτελεσματα δεν σε διαψευδουν ποτε... :)
Με εκτίμηση

Tallman

φιλε έχεις απόλυτο δίκιο για τους ελληνάρες....κάνουν πολλές μαλακίες γιατί απλά δεν έχουν το μυαλό να ζυγίσουν καταστάσεις...νομίζουν ότι οι σέρβες είναι το ίδιο με τις ουκρανές,τις βουλγάρες,τις ρουμάνες κλπ...παρόλα αυτά όμως εγώ γνώρισα μιά  τύπισα από το novi beograd που τα είχε με έναν έλληνα από το ζέμουν και της έκανε τέτοια χουνέρια που δεν θέλει να ξαναπατήσει εκεί όπως μου είπε..παρόλο όμως που ήμουν έλληνας ήταν πολύ άνετη μαζί μου και ήθελε να μαστε μαζί.μου ανοίχτηκε έυκολα χωρίς πολλά πολλά..επίσης σημαντικό είναι ότι πολλές σέρβες ξέρουν ελληνικά..μπορείς να συνεννοηθείς άνετα στα ελληνικά διότι είναι η 3η τους γλώσσα..έχουν κάνει και αρκετές σχέσεις στο παρελθόν με έλληνες και έτσι ξέρουν πολλές...οπότε μήν νομίζετε ότι μπορείτε να μιλάτε δυνατα επειδή δεν σας καταλαβαίνουν...κάποια αυτια θα καταλάβουν τί λέτε....Συμφωνώ ότι το βελιγράδι απλά το ερωτεύεσαι και για έναν έλληνα είναι ιδανικός προορισμός για να βρείς και την γυναίκα που θα ερωτευτείς-παντρευτείς-περάσεις ένα μικρό-μεγάλο μέρος της ζωής σου και γενικά σαν μέρος γαμεί και δέρνει..Θα ξαναπάω πιθανόν ξανά τον μάρτιο για 2η φορα..Το συνιστώ ανεπιφυλακτα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παράξενο αυτό που γραφεις. Γιατί δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, αντίθετα με τα υπόλοιπα που γραφεις - με μια δόση υπερβολής ίσως.

Οποιος νομίζει ότι στο βελιγράδι θα δηλώσεις έλληνας και θα γαμήσεις καλύτερα να πάει αλλου. Επίσης, οποιος νομίζει ότι θα βγάλει γκόμενα με μπλουζάκι Hilfiger έχει μαύρα μεσάνυχτα. Οι Σέρβοι και βγαίνουν και φράγκα έχουν - όσοι είναι στα κόλπα. Και είναι αρκετοί

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Αυτό που δεν πρόλαβα να κουβεντιάσω είναι πώς είναι τα μαγαζιά τους τίγκα ρε σύ καθημερινές...καφέ,εστιατόρια,κλάμπ κλπ....οκ είναι οι μαφιόζοι κάποιοι που τους βλέπεις μέσα στα κλάμπ που κάνουν κιμπαριές με τις φωτιές στις σαμπάνιες κλπ...αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα στα κόλπα?και ειδικά αναρωτιέμαι για την νύχτα στα κλάμπ....λαοθάλασσα....σίγουρα αυτό που διαπίστωσα είναι οι καθημερινοί ρυθμοί τους είναι πολύ πιο χαλαροί από τους δικούς μας εδώ στην τρέλλα..πολυ χαλαρούς τους είδα και να σου πώ το χάρηκα πολύ..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Με εκτίμηση

Tallman
φίλε υπερβάλεις
άν και δέν έχω πάει σερβία απο μαρτυρίες φίλων πούχουν πάει ΄΄εχω οδηγηθεί στό συμπέρασμα ότι δέν ρίχνεις σέρβα με 2 ποτά και ένα λακοστ..........
τώρα το με τον παρα μου γαμω και την κυρά μου....ισχύει παντου δηλαδη και εδώ γαμάς μοντελες άμα τά σκάσεις .....

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
http://[MEDIA=facebook]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=152259038195840&set=a.152181921536885.41059.139176952837382&type=1&theater[/img[/MEDIA]]
αυτα ειναι τυπε :headbang3:
[/quote]

Και που να έβαζα και καμμιά φωτο από την προσωπική συλλογή μου........
Και στη αναφερόμενη σελίδα στο facebook, οι φωτο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα! :headbang3: :kissass: :kissass: :kissass:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Και που να έβαζα και καμμιά φωτο από την προσωπική συλλογή μου........
Και στη αναφερόμενη σελίδα στο facebook, οι φωτο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα! :rockon: :kissass: :kissass: :kissass:

αστα...θα σε πούνε τρομοκράτη... :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πραγματικά η ομορφιά τους είναι απίστευτη...ειδικά τα μελαχροινά τα σπάνε...απλά τρέμεις από δέος όταν τις αντικρύζεις..

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

Πάω Βελιγράδι για πρώτη φορά για επαγγελματικό σκοπό και θα μείνω στο IN Hotel Παίζει τίποτα στο ξενοδοχείο αυτό ή πρέπει να βγω έξω ? Γενικά λόγο έλλειψης χρόνου ψάχνω για μέσα στο ξενοδοχείο. Μοιάζει καθόλου σαν την Πράγα? Γιατί εκεί είναι άψογα σε όλα τα σημεία.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καλησπέρα

Πάω Βελιγράδι για πρώτη φορά για επαγγελματικό σκοπό και θα μείνω στο IN Hotel Παίζει τίποτα στο ξενοδοχείο αυτό ή πρέπει να βγω έξω ? Γενικά λόγο έλλειψης χρόνου ψάχνω για μέσα στο ξενοδοχείο. Μοιάζει καθόλου σαν την Πράγα? Γιατί εκεί είναι άψογα σε όλα τα σημεία.

Γενικα στις ρεσεψιον αν ρωτησεις στα περισσοτερα ξενοδοχεια, σου κανονιζουν. Πραγα δεν εχω παει, αλλα ο πληρωμενος ερωτας "που παιζει" στην Τσεχια, δεν παιζει στη Σερβια

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γενικα στις ρεσεψιον αν ρωτησεις στα περισσοτερα ξενοδοχεια, σου κανονιζουν. Πραγα δεν εχω παει, αλλα ο πληρωμενος ερωτας "που παιζει" στην Τσεχια, δεν παιζει στη Σερβια

οκ thanks μολις γυρισω θα γραψω εντυπωσεις

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
281981_139183459503398_139176952837382_266791_1391760_n.jpg

Απλή,καθημερινή Σέρβα..............

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φίλτατε κορπόνι πάμε σε αυτό που ρώτησες...από αυτά που "έπιασα" απο την αντίληψη μου είναι ότι οι σερβες δεν κάνουν σχέσεις μπάμ και κάτω όπως πχ στην εσθονία που άμα κεράσεις ένα κανθούλι 2 ποτάκια έχει ήδη χύσει πάνω σου πρίν τελειώσει το ποτό της..οι μουνάρες σέρβες έχουν τουπέ όντως όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σχεδόν μουνάρες σε όλη την ανατολική ευρώπη-βαλκάνια με την διαφορά ότι δεν είναι ξινές σαν τις ελληνίδες ας πούμε..δηλ. αν τις ρωτήσεις οτιδήποτε,ακόμα και την κουβέντα να τους πιάσεις δεν είναι αρνητικές.Αντίθετα σου χαμογελάνε αν είσαι καθώς πρέπει και ευγενής,δεν δυσανασχετούν όπως κάνουν οι περισσότερες απο τις δικές μας.Και στον δρόμο και στο κλάμπ και στα κα΄φε-εστιατόρια ακόμη και εν κινήση στο δρόμο θα το διαπιστώσεις αυτό. Δε λέω ότι οι δικές μας είναι αμίλητες,αλλά είναι ο τρόπος που θα σου απαντήσουν..το φίλιγκ...2 φιλαράκια μου σε κλάμπ γνωρίσανε 2,3 μετριοκαλά σερβάκια τα οποία μάλιστα κανόνισαν την άλλη μερα και τους έβγαλαν για φαγητό κλπ αλλά το μόνο που έγινε ήταν φάσωμα και όχι πήδημα...ακόμη και να γουστάρουν και να πεθαίνουν το πάνε λάου λάου με αυτόν που γουστάρουν...δεν γαμιούνται με την μία..είναι πολυ΄ευγενικά πλάσματα,αλλά για γαμήσια ξεχάστε το...αν πάει κάποιος με σκοπό να γαμήσει τότε πλανάται οικτρά...επίσης όπως είδα το νάιτλάιφ και το όλο γκλάμουρ που μου θύμισε έντονα ποσειδώνος καλοκαίρι 95-98 ας πούμε οι πολύ όμορφες γυναίκες είναι αγκαζέ,τις έχουνε γενικά νυχτόβιοι κοντά τους...και δείχνουν απλησίαστες για καμάκι ελληνάρα...με αύτά τα δεδομένα θα έλεγε κανείς οτι έχουν γίνει ελλεεινίδες ήδη,αλλά εδώ υπάρχει μιά τεράστια διαφορά...διότι οι σέρβοι δεν είναι ελληνάρες καραγκιόζηδες δηλ. της υπερβολής και επίδειξης,αλλά ξέρουν να τις κρατούν "υπό τους" και τις έχουν σε μιά συγκεκριμένη κοινωνική θέση που πάντα είναι υπό του άντρα. Άλλωστε και σε αυτές αρέσει αυτό και το παραδέχονται και οι ίδιες..γνωρίσαμε πολλές σέρβες εκεί(εχουμε και φίλες που γνωρίσαμε από εδώ)και όλες θεωρούν σωστό η γυναίκα να είναι κάτω από τον άντρα και να τον στηρίζει..στη σερβία ας πούμε δεν θεωρείται ντροπή ο άντρας να συντηρείται από μιά γυναίκα αν για οποιονδήποτε λογο δεν φέρνει λεφτά στο ΄σπίτι..ε...στην εελάδα στις περισσότερες των περιπτώσεων ο άντρας θα ένιωθε τέτοια ξεφτίλα που θα ήθελε να τον καταπιεί η γή με αυτά που θα άκουγε από την πεθέρα του την γυναίκα του την ίδια και το συφερτό από το συγγενολόι..ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις,απλά κάποιες διαπιστώσεις κάνω από αυτά που "εισέπραξα" από την παραμονή μου εκεί.
συμπερασμα .όποιος πάει βελιγράδι θα χαλάσει κανενα χιλιάρικο και μπορεί νά μείνει και μέ το παπάρι στο χερι.....
πάμε γερμανία σέ κανένα φκκ σάν αυτα πούχουμε  περιγράψει 3 ημερούλες με τά ίδια λεφτά....τι λές ??δέν είναι 100 φορές καλύτερα????
δόξα τω θεω απο κλαμπάκια στό βερολίνο και φργκφούρτη με μουναρες μετα τα φκκ υπάρχουν 100δες και που δέν σέ κοιτάνε και στήν τσέπη....
εκτός και άν πήγες στο βελιγράδι γιά να βρείς το καλό κορίτσι από σπίτι να το παντρευτείς και να τό φέρεις στην ελλάδα...
οπότε κάπου αν και δέν συμφωνώ σέ κατανοώ όμως....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απολυτε τυπε μουυυυυυυυυ!!!!!.πρεπει να εινξαι μια απο αυτες που οταν πανε εξωτερικο γαμιουνται με αραποαραβες... :cheesy: :cheesy:
λες να ειναι η γκομενα του τυπου που ανοιξε σχετικο θρεντ τυπε? :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαγκες βλεπω τι γραφετε ορισμενοι και δεν σας καταλαβαινω...εχει γραφτει εδω εμσα απο γνωστες της σερβιας επανηλλειμενως οτι η σερβια ειναι απο τις χειροτερες χωρες στον θεμα του αγοραιου ερωτα.εκει λεει να πας να κανεις κονε η να εχεις κανει πρωτα μεσω φεισμπουκ π.χ. και να πας εκει να γνωριστεις καλυτερα να καλεσεις και την θεογκομενα τη σερβα ελλαδα.μπορεις να παιξεις και με περισσοτερες αναλογα τι θελεις και πως θα σου βγει.μερικες που εχω γνωρισει στην ελλαδα ειναι οπως περιγραφουν τα παιδια.επομενως οσοι εχετε αποκλειστικο σκοπο να γαμησετε ειναι προφανες οτι η σερβια δεν ειναι καλος προορισμος.οποτε μην ασχολειστε αλλο με το θρεντ αυτο και αλλαξτε πορεια.τωρα σε οτι αφορα τα λεγομενα περι σερβων οτι το παιζουν γκομενες.περα αποτ ις αντικρουομενες αποψεις και το γεγονος οτι οντως γουσταρουν τους ελληνες πολυ, εσεις τι νομιζετε?αν δεν το παιξουν αυτες που και σε πανε σε γενικες γραμεμς ως αντρα και ειναι πιο δυσκολες απο καποια αλλα ξεκωλα ελληνιδες που γαμιουνται με οτι να ναι απο αραπηδες μεχρι αραβες και πακια και μετα στο παιζουν κυριλε για να σε τουμπαρουν με γαμο τοτε ποιες θα στο παιξουν.και μιλαμε για θεογκομενες που ειναι πιο πολυ γκομενες ευχαριστες της σχεσης.αν νομιζετε οτι δεν ειναι οπως θελετε δικαιωμα σας.αλλα οχι και να εισαστε υπερβολικοι οτι το παιζουν και ειναι σαν τις ελληνιδες!!ελεος!!!και να ειναι το δικαιουνται γιατι ειναι κλασεις ανωτερες σε εμφανιση και δεν ειναι τοσο παρτολες και σαβουρογαμημενες οπως πολλες ελληνιδες που εχουν το θρασος να στο παιζουν κυριλε μπας και βρουν το θυμα το γαμπρο.αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom