Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον για οσους ακουν ηλεκτρονικη μουσικη προτεινω το club Tube και το SKC(Studentski kulturni centar)
οπου γινονται αρκετα καλα events .
Για πιατσες οπως εχουν αναφερει και οι προηγουμενοι ουτε λογος ! !
Μια πληροφορια που ειχα για το σιδηροδρομικο σταθμο ηταν ψευτικη...
η ημουν τοσο γκαντεμης που οταν πηγα + εψαξα ολη τη γυρω περιοχη δεν υπηρχε ψυχη ! !

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κορμαρες λεμε..                                                                                                 

alekosw

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για στριπτιζαδικο που γαμας κιολας υπαρχει το Exelsior Hotel στην περιοχη  tackwood(αν θυμαμαι καλα)..Ειναι στον πρωτο οροφο ενος ξενοδοχειου και διαλεγεις..ερχετε το γκαρσον και σου λεει ποια παει στο δωματιο και ποια οχι...100ε η ωρα ειναι και εχει και extraball...τελη Σεπτεμβρη που ημουν ειχε 4 πολυ δυνατα κοματια..και στο δωματιο η συμπεριφορα ηταν εξαιρετικη.
Ισχύ ακόμα αυτό, υπάρχει καμία φρέσκια πληροφορία?

alekosw

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
έχουμε καμία πληροφορία για Βελιγράδι, οτιδήποτε?

LoveSrbija

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

πάνε σε όλα τα μπαράκια-κλαμπάκια που αναφέραμε πριν κ άρχισε να κολάς με τον τρόπο σου. σεμνά, όμορφα, γουστόζικα κ ταπεινά.
μην είσαι χλεχλές, σαλιάρης.
σημαντικό: να μιλάς κ να μιλάνε αγγλικά για να βγει συννενόηση.

idemooooooooooooooooo

LoveSrbija

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

και κάτι σημαντικό που ξέχασα.
όσοι σκοπεύετε να πάτε κάντε δηνάρια όσο πιο σύντομα μπορείτε στην τράπεζα της ελλάδος. η ισοτιμία μειώνεται καθημερινά... (γαμώτοοοοοοοοοοοοοο)

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Paidia grapste pws einai to Veligradi, meta apo 10 xronia polemou kai parapanw. Ean ajizei kapoios na spoudasei na ependysei ktl ekei......

Pws einai oi anthrwpoi ean goustaroun tous Ellhnes, ean ta uni tous einai kala kai pws mporeis na gnwriseis tis gomenes tous kai apo pou,

Poso einai to kostos zwhs telos pantwn ekei kai ti symferei na kaneis.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
αυριο ανεβαινω με τον vasos για μια εβδομαδα. τα ζεστα κουλουρια, οταν γυρισω

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Καλά να περάσετε φιλαράκι, και μην ξεχάσεις με την επιστροφή σου να μας ενημερώσεις!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλά να περάσετε φιλαράκι, και μην ξεχάσεις με την επιστροφή σου να μας ενημερώσεις!

εκτός από τον μέγιστο βάσο ήμουν και εγώ εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. αν δεν έχετε πάει σερβία δεν ξέρετε τί είναι πραγματικά πανέμορφη γυναίκα εν συνεχεία οφθαλμική κίνηση!!!!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί να πεί κανείς για αυτόν τον παράδεισο των βαλκανίων????????????? μια υπέροχη πόλη στις όχθες του δούναβη με τεράστιες άπλες,τεράστια πεζοδρόμια,κτίρια με δωρικό ρυθμό,κτίρια που τα κοιτάς και σου θυμίζουν ότι πρέπει να κατεδαφίζουμε την αθήνα και να την ξαναχτίσουμε από την αρχή!μια πόλη με πραγματικά όμορφα μαγαζιά(είτε αυτά είναι απλά καφέ,είτε ρόκ μπάρ,είτε κλάμπ,είτε φούρνοι κλπ).Το γρήγορο φαγητό τους(ο αντίστοιχος γρηγόρης,βενέτης κλπ) είναι απλά υπέροχο και ποικιλόμορφο.Καμμία σχέση με τις αηδίες του γρηγόρη και του έβερεστ που άμα πήγαιναν εκεί να ανοίξουν θα έκλειναν την ίδια μέρα με τις απαράδεκτες αηδίες που πουλάνε στους μαλάκες εμάς τους έλληνες που αποδεχόμεθα οτι και να μας πλασάρουν! Το τί είχαν οι μικροί και οι πιό μεγάλοι φούρνοι δε λέγεται!Μιλάμε τα πάντα όλα με πραγματικά καλά υλικά και με ωραία παρουσίαση. Εγώ προσωπικά ούτως ή άλλως όποτε περνάω από έβερεστ και γρηγόρη-βενέτη μουτζώνω κανονικά,μετά από αυτά που είδα σε μιά οικονομικά φτωχότερη από εμάς χώρα μπορεί και να τους βάλω φωτιά γιατί μας κοροιδεύουν καθημερινά μπροστά στα μούτρα μας! Δεν είναι δυνατόν γαμώ το μουνί που τους πέταγε να τρώνε οι σέρβοι γαμώ τα γρήγορα φαγητά και εμείς να πρέπει να τρώμε τις σαβούρες που μας δίνουν οι εκάστοτε γαμημένοι αυτοί τύποι με τα πρόχειρα κωλοφαγητά τους με τα χειρότερα τυριά και την ξενέρωτη και άγευστη σφολιάτα τους!!!!!υπάρχει τεράστια κοροιδία προς τους πολίτες αυτής της χώρας σε όλα τα επίπεδα...Προτείνω εμπάργκο διαρκείας στις αηδίες αυτές και στα μαγαζιά αυτά της απόλυτης επισιτιστικής αηδίας που μάλιστα την χρεώνουν και σε τιμή αρκετά τσουχτερή.Αλλά εδώ δεν μιλάμε τόσο για την τιμή , αλλά για την τραγική διαφορά ποιότητας στο γρήγορο φαγητό.Ακόμη και το βρώμικό τους(πλιασκεβίτσα) είναι κλάσσεις ανώτερο από το "δικό" μας βρώμικο).Θα μου πεί κάποιος "καλά ρε μεγάλε με το φαγητό κόλλησες τώρα?" και θα του απαντήσω "ναί γιατί ήταν τεράστια η διαφορά και μάλιστα όταν το βιοτικό μας επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από τον μέσο σέρβο". Δηλαδή είναι σαν να έχει ο σερβος μερσεντές και ό έλληνας παπάκι...μιλάμε για τέτοια διαφορά που δεν δικαιολογείται λογικά παρά μόνο "ελληνικά". Η πίτσα τους δέ, τα σπάει!σε ένα μικρό μαγαζί που προσφέρει και κρέπες στην κνέζα μιχαίλοβα(την αντίστοιχη ερμού του βελιγραδίου)εφαγα την ωραιότερη πίτσα της ζωής μου. Δεν πίστευα ότι έτρωγα αυτό που έτρωγα και άμεσα μου ερχόταν η τσαντίλα μόλις σκεφτόμουν τις κωλοπίτσες που μας πασάρουν εδώ...Εν πάσει περιπτώσει για να τελειώνουμε με το φαγητό, φάγαμε σε πολύ καλά εστιατόρια πάμφηνα(με 15 ευρώ το άτομο σκάς).Στα φαγητά τους εκεί γενικά παίζει πολύ το δαμάσκηνο το οποίο όμως είναι αρκετά διαφορετικό από το δικό μας όπως επίσης και τα μανιτάρια.Τα κρέατά τους είναι άπαιχτα ιδίως τα ελάφια και τα αγριογούρουνα. Οι δέ σούπες τους είναι καταπληκτικές και ίσως οι ωραιότερες που έχω φάει(ισότιμες με αυτές της ουγγαρίας-γερμανίας κλπ).

Περάσαμε από το βομβαρδισμένο υπουργείο αμύνης και από την κρατική τηλεοραση όπου σε πιάνει δέος από την όψη του κτιρίων. Οι σέρβοι είναι ένας λαός υπερήφανος και αρκετά "κολλημένος" στα ήθη και έθιμά του με αρκετή δόση όμως δυτικοποίησης στην νεολαία γεγονός που σημαίνει ότι και οι πραγματικά πανέμορφες γυναίκες τους σε λίγα χρόνια τις βλέπω να γίνονται ελλεεινίδες...παίζει πολύ γκλαμουριά στα ομολογουμένως φανταστικά κλάμπ που έχουν(μάγκατσιν,στέφαν μπράουν,μυστίκ,χάιντ,τεάτρο,κολλεκτίβ κλπ) γεγονός που με προβληματίζει για το μέλλον των γυναικών...Οι σέρβες με διαφορά είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου!!!!!!δεν μπορείτε να φανταστείτε όσοι δεν έχετε πάει το τί γίνεται μέσα στα κλάμπ από τα μουνιά που κυκλοφορούν!!!!!είναι φοβικό,είναι τρομακτικό για οποιονδήποτε άντρα να βρεθεί ανάμεσά τους!!!!!!!δεν ξέρεις πόσες να κοιτάξεις,σε ποιά να την πέσεις,δεν ξέρεις πόσες έχεις ερωτευτεί και πόσα εγκεφαλικά απανωτά έχεις πάθει...Όταν βγαίνεις από το μαγαζί πραγματικά λυτρώνεσαι σαν οντότητα!φεύγεις από την "κόλαση" και παίρνεις μια μικρή παράτα μέχρι το επόμενο βράδυ όπου ξέρεις καλά ότι οι συγκοπές θα λάβουν πάλι χώρα στην καρδιά σου και το μπάι μπάς το έχεις βέβαιο όπως έχεις βέβαιο ότι θα βαρέσεις στις τουαλέτες 16 με 17 μαλακίες από τα μουνιά που βλέπεις γύρω σου....

Παίδες είναι η καλύτερη πόλη για τον έλληνα άντρα!!!!!!!!ακόμη και οι σέρβοι που μίλησα μου είπαν ότι την άνοιξη αποφεύγουν την κνέζα μιχάλοβα γιατί από αυτά που βλέπουν δεν αντέχουν και φοβούνται μην βιάσουν τις γυναίκες..είναι τρέλλα μου έλεγαν...δεν αντέχεται το θέαμα!!!!!είναι φοβικό,είναι απίστευτο αυτό το θέαμα και δεν μπορεί αντρικό μάτι να τα βλεπει για πολύ ώρα...Και πραγματικά έτσι θα είναι.Εδώ και χειμώνα παθαίνεις την πλάκα του αιώνα,σκέψου άνοιξη...

makcha21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
exw kollhth serva eixa paei mazi ths gia pitsa sto rusky car mazi me enan servo kai allh mia serva patsavoyres serves kai na vlepw apo pisw ta 1,80 servakia kai na thelw na xysw na mh pairnw ta matia moy apo panw toys na me leei lhgoyrh h filh m xxaxaxaxaxax epeidh emena spiti ths to vrady feygw paw mia volta monos apo cerak kentro 8 eyrw taxi afhsa 10 vasika 1000 dinnaria kai paw sth knez mihailova s ena magazi arxizw tis krepes 2 krepes kai na mpoykali megalo vranac apo mayrovoynio me pianei to parapathma meta tespa paw s ena filo poy xei gnwrimies polles kales kai kakes kai moy dinei to spiti t . . .m stelnei gia 100 eyrw wro olo to vrady thn ivana!!!!!!!!apo th mia mexri tis 6 thn exysa 7 fores meta th phga gia prwino sto mythologia kai meta xathikame tespa veligradi einai h pio omorfh polh ths eyrwphs volimo srbija puno oi servoi antres einai moyroxayloi alla kala paidia

af8onos

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα!μπορει να μου πει καποιος τι παιζετε στο πιροτ 8α ανεβς φγια καμια βδομαδα!οποια πληροφορια δεκτη!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τί να πεί κανείς για αυτόν τον παράδεισο των βαλκανίων????????????? μια υπέροχη πόλη στις όχθες του δούναβη με τεράστιες άπλες,τεράστια πεζοδρόμια,κτίρια με δωρικό ρυθμό,κτίρια που τα κοιτάς και σου θυμίζουν ότι πρέπει να κατεδαφίζουμε την αθήνα και να την ξαναχτίσουμε από την αρχή!μια πόλη με πραγματικά όμορφα μαγαζιά(είτε αυτά είναι απλά καφέ,είτε ρόκ μπάρ,είτε κλάμπ,είτε φούρνοι κλπ).Το γρήγορο φαγητό τους(ο αντίστοιχος γρηγόρης,βενέτης κλπ) είναι απλά υπέροχο και ποικιλόμορφο.Καμμία σχέση με τις αηδίες του γρηγόρη και του έβερεστ που άμα πήγαιναν εκεί να ανοίξουν θα έκλειναν την ίδια μέρα με τις απαράδεκτες αηδίες που πουλάνε στους μαλάκες εμάς τους έλληνες που αποδεχόμεθα οτι και να μας πλασάρουν! Το τί είχαν οι μικροί και οι πιό μεγάλοι φούρνοι δε λέγεται!Μιλάμε τα πάντα όλα με πραγματικά καλά υλικά και με ωραία παρουσίαση. Εγώ προσωπικά ούτως ή άλλως όποτε περνάω από έβερεστ και γρηγόρη-βενέτη μουτζώνω κανονικά,μετά από αυτά που είδα σε μιά οικονομικά φτωχότερη από εμάς χώρα μπορεί και να τους βάλω φωτιά γιατί μας κοροιδεύουν καθημερινά μπροστά στα μούτρα μας! Δεν είναι δυνατόν γαμώ το μουνί που τους πέταγε να τρώνε οι σέρβοι γαμώ τα γρήγορα φαγητά και εμείς να πρέπει να τρώμε τις σαβούρες που μας δίνουν οι εκάστοτε γαμημένοι αυτοί τύποι με τα πρόχειρα κωλοφαγητά τους με τα χειρότερα τυριά και την ξενέρωτη και άγευστη σφολιάτα τους!!!!!υπάρχει τεράστια κοροιδία προς τους πολίτες αυτής της χώρας σε όλα τα επίπεδα...Προτείνω εμπάργκο διαρκείας στις αηδίες αυτές και στα μαγαζιά αυτά της απόλυτης επισιτιστικής αηδίας που μάλιστα την χρεώνουν και σε τιμή αρκετά τσουχτερή.Αλλά εδώ δεν μιλάμε τόσο για την τιμή , αλλά για την τραγική διαφορά ποιότητας στο γρήγορο φαγητό.Ακόμη και το βρώμικό τους(πλιασκεβίτσα) είναι κλάσσεις ανώτερο από το "δικό" μας βρώμικο).Θα μου πεί κάποιος "καλά ρε μεγάλε με το φαγητό κόλλησες τώρα?" και θα του απαντήσω "ναί γιατί ήταν τεράστια η διαφορά και μάλιστα όταν το βιοτικό μας επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από τον μέσο σέρβο". Δηλαδή είναι σαν να έχει ο σερβος μερσεντές και ό έλληνας παπάκι...μιλάμε για τέτοια διαφορά που δεν δικαιολογείται λογικά παρά μόνο "ελληνικά". Η πίτσα τους δέ, τα σπάει!σε ένα μικρό μαγαζί που προσφέρει και κρέπες στην κνέζα μιχαίλοβα(την αντίστοιχη ερμού του βελιγραδίου)εφαγα την ωραιότερη πίτσα της ζωής μου. Δεν πίστευα ότι έτρωγα αυτό που έτρωγα και άμεσα μου ερχόταν η τσαντίλα μόλις σκεφτόμουν τις κωλοπίτσες που μας πασάρουν εδώ...Εν πάσει περιπτώσει για να τελειώνουμε με το φαγητό, φάγαμε σε πολύ καλά εστιατόρια πάμφηνα(με 15 ευρώ το άτομο σκάς).Στα φαγητά τους εκεί γενικά παίζει πολύ το δαμάσκηνο το οποίο όμως είναι αρκετά διαφορετικό από το δικό μας όπως επίσης και τα μανιτάρια.Τα κρέατά τους είναι άπαιχτα ιδίως τα ελάφια και τα αγριογούρουνα. Οι δέ σούπες τους είναι καταπληκτικές και ίσως οι ωραιότερες που έχω φάει(ισότιμες με αυτές της ουγγαρίας-γερμανίας κλπ).

Περάσαμε από το βομβαρδισμένο υπουργείο αμύνης και από την κρατική τηλεοραση όπου σε πιάνει δέος από την όψη του κτιρίων. Οι σέρβοι είναι ένας λαός υπερήφανος και αρκετά "κολλημένος" στα ήθη και έθιμά του με αρκετή δόση όμως δυτικοποίησης στην νεολαία γεγονός που σημαίνει ότι και οι πραγματικά πανέμορφες γυναίκες τους σε λίγα χρόνια τις βλέπω να γίνονται ελλεεινίδες...παίζει πολύ γκλαμουριά στα ομολογουμένως φανταστικά κλάμπ που έχουν(μάγκατσιν,στέφαν μπράουν,μυστίκ,χάιντ,τεάτρο,κολλεκτίβ κλπ) γεγονός που με προβληματίζει για το μέλλον των γυναικών...Οι σέρβες με διαφορά είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου!!!!!!δεν μπορείτε να φανταστείτε όσοι δεν έχετε πάει το τί γίνεται μέσα στα κλάμπ από τα μουνιά που κυκλοφορούν!!!!!είναι φοβικό,είναι τρομακτικό για οποιονδήποτε άντρα να βρεθεί ανάμεσά τους!!!!!!!δεν ξέρεις πόσες να κοιτάξεις,σε ποιά να την πέσεις,δεν ξέρεις πόσες έχεις ερωτευτεί και πόσα εγκεφαλικά απανωτά έχεις πάθει...Όταν βγαίνεις από το μαγαζί πραγματικά λυτρώνεσαι σαν οντότητα!φεύγεις από την "κόλαση" και παίρνεις μια μικρή παράτα μέχρι το επόμενο βράδυ όπου ξέρεις καλά ότι οι συγκοπές θα λάβουν πάλι χώρα στην καρδιά σου και το μπάι μπάς το έχεις βέβαιο όπως έχεις βέβαιο ότι θα βαρέσεις στις τουαλέτες 16 με 17 μαλακίες από τα μουνιά που βλέπεις γύρω σου....

Παίδες είναι η καλύτερη πόλη για τον έλληνα άντρα!!!!!!!!ακόμη και οι σέρβοι που μίλησα μου είπαν ότι την άνοιξη αποφεύγουν την κνέζα μιχάλοβα γιατί από αυτά που βλέπουν δεν αντέχουν και φοβούνται μην βιάσουν τις γυναίκες..είναι τρέλλα μου έλεγαν...δεν αντέχεται το θέαμα!!!!!είναι φοβικό,είναι απίστευτο αυτό το θέαμα και δεν μπορεί αντρικό μάτι να τα βλεπει για πολύ ώρα...Και πραγματικά έτσι θα είναι.Εδώ και χειμώνα παθαίνεις την πλάκα του αιώνα,σκέψου άνοιξη...
πάθος γιά τα τεμάχια μου
έγραψες για το φαγητό καί έχεις δίκηο.
κυρίως στην αθηνα δέν είναι να τρώς έξω από τό σπίτι σου.....
και για νά φάς ποιοτικό φαγητό θα σού πάρουν και τό σόβρακο....
εδώ στην ελλάδα μόνο επαρχία χωριά καί όχι τουριστικα μαγαζιά αξίζει να πας να φάς....
δέν απαντάς στό ποιο σημαντικό όμως....
τί γινετε από μαμίση στό βελιγράδι???οι πληροφορίες μου λένε ότι οι σέρβες είναι ωραίες γυναίκες αλλά χειρότερες και απο τις ελληνιδες σέ νηοτροπία...
τί γίνετε στα κλαμπάκια?? εκτός από μάτι βγάζεις καμμιά γκόμενα??? όπως στήν μόσχα ,ουκρανία,γερμανία ολλανδία  κλπ????η
οι σέρβοι είναι αδελφοί μας??? η μας κοιτάνε στήν τσέπη χειρότερα πολύ και από τούς τούρκους ???
διότι έχω φίλους πού πήγαν σερβία καί τουρκία καί οι μαρτυρίες τους ηταν έκπληξη....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πάθος γιά τα τεμάχια μου
έγραψες για το φαγητό καί έχεις δίκηο.
κυρίως στην αθηνα δέν είναι να τρώς έξω από τό σπίτι σου.....
και για νά φάς ποιοτικό φαγητό θα σού πάρουν και τό σόβρακο....
εδώ στην ελλάδα μόνο επαρχία χωριά καί όχι τουριστικα μαγαζιά αξίζει να πας να φάς....
δέν απαντάς στό ποιο σημαντικό όμως....
τί γινετε από μαμίση στό βελιγράδι???οι πληροφορίες μου λένε ότι οι σέρβες είναι ωραίες γυναίκες αλλά χειρότερες και απο τις ελληνιδες σέ νηοτροπία...
τί γίνετε στα κλαμπάκια?? εκτός από μάτι βγάζεις καμμιά γκόμενα??? όπως στήν μόσχα ,ουκρανία,γερμανία ολλανδία  κλπ????η
οι σέρβοι είναι αδελφοί μας??? η μας κοιτάνε στήν τσέπη χειρότερα πολύ και από τούς τούρκους ???
διότι έχω φίλους πού πήγαν σερβία καί τουρκία καί οι μαρτυρίες τους ηταν έκπληξη....
για αρχη ξεκινα και διαβαζε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
16 σελίδες αερογαμίας και πολιτικής διαβασα σχεδόν....
και για κάτι κλαμπ τύπου μυκόνου ,παρου κλπ γεμάτα σέρβες που το μονο που κανουν είναι να βρούν κανένα φραγκατο γιατρό να παντρευτούν....
και που φυγουραρουν σε στυλ μοντελα και που στην ουσία έχουν βγαλει την παρθενια με το δάκτυλο τους...
εχω οδηγηθεί στο συμπερασμα οτι για να πάς με σέρβα πρεπει ναχεις προσκυνησει το μουνι τους κανενα 6μηνο.....και ναχεις χαλασει κανενα 2χιλιαρο σε βραχιολακια κλπ....
μιλάμε γιά γκόμενα έτσι όχι πουτανα......
πουτανες έχει στο βελιγραδι οπως σε ολο τον κοσμο αλλά είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ τα κρατη που αναφερα ...ποιο πανω καμμια σχεση με γερμανια ρωσσια,ουκρανια,ολλανδια κλπ...

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
16 σελίδες αερογαμίας και πολιτικής διαβασα σχεδόν....
εχω οδηγηθεί στο συμπερασμα οτι για να πάς με σέρβα πρεπει ναχεις προσκυνησει το μουνι τους κανενα 6μηνο.....και ναχεις χαλασει κανενα 2χιλιαρο σε βραχιολακια κλπ....
μιλάμε γιά γκόμενα έτσι όχι πουτανα......
πουτανες έχει στο βελιγραδι οπως σε ολο τον κοσμο αλλά είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ τα κρατη που αναφερα ...ποιο πανω καμμια σχεση με γερμανια ρωσσια,ουκρανια,ολλανδια κλπ...

αυτο το συμπερασμα το εβγαλες μονο μετα απο τις 16 σελιδες του site και την συγκριση την εκανες διαβαζοντας τις αντιστοιζες σελιδες του site για ρωσσια, ουκρανια, ολλανδια κτλ ???
Γιατι το συμπερασμα σου ειναι εντελως λαθος...Ενα πραγμα εχω να σου πω GET A LIFE !!!

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι Serves είναι πανέμορφες γυναίκες. Και μεγάλα ψώνια επίσης. Πορτοφόλι πολύ σημαντικό.

Ο Έλληνας είναι και αυτός κινούμενο ATM, αλλα υπάρχουν περιπτώσεις που καταλαβαίνεις ότι η Σερβία είναι μια χωρα φιλική προς την ελλάδα.

Πράγματι, το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο να κυκλοφορήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom