Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιδισιο κορμι....το πιο δυνατο σημειο της τα ποδια και η κωλαρα της....30 χρονων....γυρω στο 1.80 υψος... :kissass2:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σερβια θελει διαβατηριο??? η περνας με την απλη ταυτοτιτα?? Μιλαω για συνοδηγος σε νταλικα ο νταλικερης ξερω οτι θελει διαβατηριο!!! Ο συνοδηγος που παει για βολτα(και γαμησι) δεν ξερω...??

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Σερβια θελει διαβατηριο??? η περνας με την απλη ταυτοτιτα?? Μιλαω για συνοδηγος σε νταλικα ο νταλικερης ξερω οτι θελει διαβατηριο!!! Ο συνοδηγος που παει για βολτα(και γαμησι) δεν ξερω...??

οχι ρε φιλε, οσοι πανε για βολτα και μαμισι, περνανε ετσι χωρις τιποτε. Καποτες να εχεις γιατι μπορει να σε ρωτησουν στα συνορα!!!!

LoveSrbija

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πλέον περνάς μόνο με ταυτότητα. Ρώτησα στα σύνορα τους. Εμπρός.. Μαρς.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια επειδη προγραματιζουμε με φιλαρακια τουρ για σερβια αμα ανεβουμε θεσσαλονικη υπαρχει τρενο για σερβια;ποσες ωρες κανει;για να νοικιασεις αυτοκινητο σερβια ποσο θα παει περιπου για 4 μερες;

Vlakaman2

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ είναι ένας άλλος Σέρβος στο κελί του.Αγνωστο πώς η δύση θα τα βγάλει πέρα με αυτούς,πολλοί θα εύχονταν η Σερβία να είχε βυθιστεί.

golubovicjail.jpg

Πάντως οι Σέρβες γουστάρουν Ελληνες αλλά έχουν αυτή τη βαλκανική περηφάνεια(δεν ανταποκρίνονται αναλόγως με την οικονομική τους κατάσταση).

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μέλη σε αυτό το site θα θέλαν να δουν έναν βρομιάρη Σέρβο στο κελί του ???

Μήπως είσαι Κρυφή ρε καραγκιοζάκο ???
:jerking:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλη χρονια με υγεια ναχουμε ολοι,και κατι για τον απολυτο :grin:...............                                           

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και με κεφι..........                                                                                   

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αμεσως απολυτε......                                                                                     

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ήμουν Βελιγράδι τα Χριστούγεννα που πέρασαν με πληρωμένο έρωτα δεν ασχολήθηκα λόγω ήδη υπάρχοντος κονέ εκεί αλλά και λόγω έλλειψης καλών πληροφοριών.

Αγγλικά μιλάνε οι περισσότεροι  πρόβλημα συνεννοήσεις δεν αντιμετώπισα πουθενά. Λεφτά αλλάζεις σε αρκετά σημεία μέσα στη πόλη και στα σύνορα όσοι πάνε οδικώς. Τα ταξί σχεδόν ίδιες τιμές με Ελλάδα ίσως και λίγο πιο ακριβά, μετρό δεν υπάρχει. Ρούχα ούτε για πλάκα από εκεί ποιότητα χαμηλή και τιμές Ελλάδος. Πολλοί από αυτούς προτιμούν να ψωνίζουν από Ελλάδα όταν έρχονται.Ο δρόμος με την μεγαλύτερη περατζάδα είναι ο Kneza Mihailova που είναι πεζόδρομος έχει πολλά εμπορικά και κάποιες καφετέριες και 1-2 εστιατόρια. Καλύτερη εποχή από ότι μου είπαν είναι το καλοκαίρι όπου όλες οι καφετέριες και τα μπαράκια βγάζουν τραπεζάκια έξω.

To πιο γνωστό club λέγεται Mr stefan brown είναι κάπου στο κέντρο του Βελιγραδίου το ξέρουν
όλοι οι ταρίφες. Η είσοδος είναι σε μια στοά πολυκατοικίας, μπαίνεις στη στοά και στα 10 μέτρα είναι μια τζαμαρία όπως οι είσοδοι των πολυκατοικιών στην Ελλάδα. Στην πόρτα βρίσκονται 3-4 ξυρισμένοι τύποι Σέρβοι μη μασάτε δεν ρίχνουν πόρτα τους μιλάς στα αγγλικά και επειδή προφανώς δεν έχεις κράτηση αγοράζεις μια μάρκα των 1000 δηναρίων (10 ευρώ περίπου) που σου επιτρέπει να πάρεις αντίστοιχα ποτά. 300 δηνάρια ένα μόνο ποτό που είναι 2 γουλιές στη κυριολεξία 600 ένα διπλό που είναι περίπου όσο το δικό μας μονό και 1000 δηνάρια ένα σέικερ που βγάζει 12 σφηνάκια. Αφού περνάς ένα ανιχνευτή μετάλλων ναι ναι καλά διαβάζεται όπως αυτόν των αεροδρομίων και σε ψάχνει ένας τύπος για όπλα (περισσότερο για εφέ το κόβω και όχι τόσο για ασφάλεια) μπαίνεις στο ασανσέρ που  έχει ένα μόνο κουμπί να πατήσεις, αυτού του 9ου ορόφου.
Το κλαμπ είναι σχετικά μικρό με το ζόρι χωράει 200 άτομα διακόσμηση μηδέν αλλά οι 3 πλευρές είναι τζαμαρίες που σε αφήνουν να δεις από ψηλά το κέντρο του Βελιγραδίου. Μουσική κλαμπ και χάους με DJ κάποιες μέρες να μιξάρει. Αναλογία 60% άντρες - 40% γυναίκες αλλά γυναίκες κάτσε καλά... με δυσκολία μπορούσα να εντοπίσω μια-δυο άσχημες. Το Σαββάτο προσοχή γιατί έχει και πολλά πιπινάκια τα οποία και αυτά είναι μπιμπελό. Οι Σερβίδες στο συγκεκριμένο ντύνονται όμορφα όχι κυριλέ περισσότερο σέξι και χορεύουν οι περισσότερες σε αντίθεση με τους Σέρβους που είναι πιο στατικοί... Σε κάποιες στιγμές οι μπάρες των μπαρ γεμίζουν μπαργούμαν και πελάτισσες που ξεβιδώνονται στο χορό και στα σέξι λικνίσματα. Απίστευτο θέαμα να βλέπεις 2 μουνάρες να χορεύουν και να τρίβονται μεταξύ τους φορώντας κάτι κολάν που διαγράφονται όλα… Παιχνίδι υπάρχει μπόλικο όπως και τα άκυρα πέφτουν αβέρτα , αν σου κάτσει πάντως … Άλλα καλά κλαμπ είναι το Balthazar και το Plastic αλλά δεν έχω προσωπική αντίληψη. Προσωπικά έμεινα καλυμμένος με το Stefan Brown και την έβγαλα εκεί χωρίς να δοκιμάσω άλλο.
Λίγα λόγια για τις Σερβίδες οι περισσότερες λεπτές ψηλές ένα 50% των γυναικών τους είναι από 1,75 και πάνω. Χοντρή Σερβίδα είναι είδος προς εξαφάνιση... 2 κλάσεις ανώτερες από τις ελληνίδες σε εμφάνιση αλλά και σε θηλυκότητα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι πουτάνες παρά την φτώχια τους. Άμα σε γουστάρουν σου κάθονται αλλά άμα πας με την λογική να τις εξαγοράσεις μάλλον δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα. Μιλάμε για ένα πολύ περήφανο λαό στα όρια της ξεροκεφαλιάς ο οποίος βέβαια και την πλήρωσε αυτή την ξεροκεφαλιά του…

Οποιοσδήποτε θέλει να ρωτήσει κάτι και το γνωρίζω απο την εκεί μου παρουσία απαντάω ευχαρίστως...
φιλε με το ιδιο ζωδιο χρησιμες πληροφοριες.μαιος-ιουνιος ειναι καλη περιοδος η μου προτεινεις φθνινοπωρο?συμφερει λογω αποστασης και θεογκομενων η σερβια.ειδικα για καποιον που δνε παει για ψωνια κια πορνοτουρισμο αλλα για κονε και οτι βγει...επισης για καποιον που μενει σε ελληνικο νησι μετραει ως κονε για σερβα στην περιπτωση που θα θελησει να ερθει καλοκαιρι για διακοπες?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
to pliktrologio mou exei ena thema. sorry loipon.
file pane stin silicon valley. an rotiseis tha sou poun pos na pas.
paraskeyes sto potami exei elliniko party kai ginetai xamos.
kai savato vrady magazin club. oooooooooola ta lefta file!!!!!!!!!!
ποταμι τι ακριβως εννοεις?σιλικον βαλει υπαρχει και στο βελιγραδι?παρασκευες ποταμι εννοεις το μαγκαζιν?μαγκαζιν παιζει σαββατα ελληνικα και καλα?τοσο πολυ γουσταορυν οι σερβες η οι σεβοι τα ελληναδικα αληθεια?λεφτα για μακρινα ταξιδια δεν εχω τωρα οποτε σερβια μια χαρα μου πεφτει για καμια δεκαρια μερες μου φαινεται ειδικα λιγο πριν το καλοκαιρι...οποιος καταλαβε τι εννοω καταλαβε...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειδα μερικες φοτο απο το στεφαν μπραουν.δεν νομιζω να συνελθω απο τις γυναικες που ειδα.απιστευτες οι σερβες.

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
ποταμι τι ακριβως εννοεις?σιλικον βαλει υπαρχει και στο βελιγραδι?παρασκευες ποταμι εννοεις το μαγκαζιν?μαγκαζιν παιζει σαββατα ελληνικα και καλα?τοσο πολυ γουσταορυν οι σερβες η οι σεβοι τα ελληναδικα αληθεια?λεφτα για μακρινα ταξιδια δεν εχω τωρα οποτε σερβια μια χαρα μου πεφτει για καμια δεκαρια μερες μου φαινεται ειδικα λιγο πριν το καλοκαιρι...οποιος καταλαβε τι εννοω καταλαβε...

πολυ σωστα τα λεει ο σκορπιο4

η δικια τους σιλικον βαλει ειναι η στραχινιτσα μπανια..(μεταφρασμενο το λεω οπως το εχω ακουσει)και ειναι τινγκα καφετεριες και μπαρακια.

stefan brown κορυφη...παλια επαιζε καλοκαιρι το blaywatch στο ποταμι και το green bar το οποιο νομιζω υπαρχει ακομα αλλα εχω να ανεβω αρκετο καιρο..βεβαια δεν μιλαμε για σεξοτουρισμο..οταν θα  :knockinb: σερβα θα γυρισεις πισω και θα κοιτας τις δικες μας με μισο ματι..

RadovaneBrateRepSrpsku

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
που έρχεται στο Βελιγράδι! θα πάμε μαζί πρώτη φορά σε ένα εστιατόριο θα φάμε κρέας του αρνιού και στο συκώτι .... θα πιούμε καλό κρασί από Vrcak .... ANE αργότερα εγώ θα σας οδηγήσει σε ένα σπίτι όπου 4 γυναίκες ζουν μαζί .... θα fuck όλα .... να αγοράζει μόνο τα πράγματα για ψυγείο τους .... ένα κουτί από τσιγάρα και Μεταξά .... το μήνυμά μου αν θέλετε .... Περιμένω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
που έρχεται στο Βελιγράδι! θα πάμε μαζί πρώτη φορά σε ένα εστιατόριο θα φάμε κρέας του αρνιού και στο συκώτι .... θα πιούμε καλό κρασί από Vrcak .... ANE αργότερα εγώ θα σας οδηγήσει σε ένα σπίτι όπου 4 γυναίκες ζουν μαζί .... θα fuck όλα .... να αγοράζει μόνο τα πράγματα για ψυγείο τους .... ένα κουτί από τσιγάρα και Μεταξά .... το μήνυμά μου αν θέλετε .... Περιμένω
:think:Σέρβα είσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom