dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια για διευκρινιστεΑπο 1/1/2010 ουτε οι σερβοι ουτε οι σκοπιανοι χρειαζονται πλεον βιζα, εχουν μπει στο schengen. Και φυσικα ουτε και εμεις.
Παιδια για διευκρινιστεΑπο 1/1/2010 ουτε οι σερβοι ουτε οι σκοπιανοι χρειαζονται πλεον βιζα, εχουν μπει στο schengen. Και φυσικα ουτε και εμεις.
Παιδια για διευκρινιστεμηπως απλως καταργησαν τη βιζα.Πως μπηκαν στο Σενγκεν αφου δεν ειναι στην Ευρωπα'ι'κη ενωση?και δεν ειναι Ισλανδια ή Ελβετια!μηπως απλος δεν χρειαζεται βιζα.αν μπαινεις με την ταυτοτητα τοτε θεωρητικα καθεσαι οσο θες εκει αφου δεν σου βαζουν σφραγγιδα!?ας γραψει καποιος που ξερει
Novisad??? κατα πληροφοριες Σέρβων αντιστοιχουν 7 γυναικες ανά ανδρα στην συγκεκριμένη περιοχή.
τυπε το νοβισαντ ειναι γνωστο ως σερβικη αθηναΝα μας πει ο απολυτος τι γίνεται στο novisad!
Αυτός είναι γνώστης των βαλκανικών θεμάτων!![]()
![]()
![]()
τυπε γιαυτο λες εγω να μην ειχα πρπβλημα?τυπε νοβισαντ για να γαμησεις πρεπει να εισε ο μπραντ πιτ αλλα με περιουσια αμπραμοβιτς
πολλα τυπετυπε ποσα χρονια εχεις να γαμησεις εκτος μπουρδελου?![]()
![]()
Σερβια ακυρη για πορνοτουρισμο
τυπε τις πουτανες στα μπουρδελα τις γαμαςΓΙΑΤΙ?? εισε και ομορφαντρας![]()
![]()
Για γραψε ολο το ταξιδη
τις μεγαλυτερες τυπεναι αλλα της καλητερες της βρισκεις εξω![]()
![]()
καλα ρε φευγεις απο γερμανια!!!![]()
και θες να γαμησεις στην σερβια?
τις μεγαλυτερες τυπε
τις καλυτερες οχι![]()
οχι τυπεΕννοείς τα πιο πουρα τυπε ;)
ε γερμανια θα ξεσκιστεις στο γαμιση και ποιοτητα και ποσοτητα βραζιλιανα fkk τυπε σερβια και αρχιδια![]()
![]()
καλη η σερβα τυπε?παιδια γυρνωντας απο βελιγραδι εχω να σας πω για το καλυτερο μπαρ που χω δει.....stefanbraun....ολα τα λεφτα....στην αρχη με τσεκαρανε οπως στον ελεγχο εισιτηριων στο αεροδρομιο!![]()
...λογω μαφιας αποτι καταλαβα..αφου περασα με επιτυχια τον ελεγχο
ανεβηκα με ασανσερ στον εκτο οροφο!εκει με υποδεχτηκε μια απιστευτη σερβα στην υποδοχη..αναλογια γυναικες αντρες 70-30!
δεν χρειαστηκε να κανω εγω την αρχη...οπως καθομουν στο μπαρ μια μου επιασε κουβεντα,ειναι πολυ ανοιχτομυαλες και προσεγγιζονται πολυ ευκολα..οχι σαν τις ελεεινιδες...
οσο περνουσε η ωρα εβλεπες απιστευτα κορμια να χορευουν πανω στα μπαρ
το καλυτερο ηταν οτι δεν εφυγα μονος αργοτερα...αρκει να μη δειξεις οτι πας μονο γιαυτο...χαλαρος και ναχεις λεγειν....μετα ολα ειναι πιθανα....