Νέα

Βελιγράδι, Σερβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIAN69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο 1/1/2010 ουτε οι σερβοι ουτε οι σκοπιανοι χρειαζονται πλεον βιζα, εχουν μπει στο schengen. Και φυσικα ουτε και εμεις.
Παιδια για διευκρινιστε :think:μηπως απλως καταργησαν τη βιζα.Πως μπηκαν στο Σενγκεν αφου δεν ειναι στην Ευρωπα'ι'κη ενωση?και δεν ειναι Ισλανδια ή Ελβετια!μηπως απλος δεν χρειαζεται βιζα.αν μπαινεις με την ταυτοτητα τοτε θεωρητικα καθεσαι οσο θες εκει αφου δεν σου βαζουν σφραγγιδα!?ας γραψει καποιος που ξερει

LoveSrbija

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια για διευκρινιστε :think:μηπως απλως καταργησαν τη βιζα.Πως μπηκαν στο Σενγκεν αφου δεν ειναι στην Ευρωπα'ι'κη ενωση?και δεν ειναι Ισλανδια ή Ελβετια!μηπως απλος δεν χρειαζεται βιζα.αν μπαινεις με την ταυτοτητα τοτε θεωρητικα καθεσαι οσο θες εκει αφου δεν σου βαζουν σφραγγιδα!?ας γραψει καποιος που ξερει

Εφόσον έχεις διαβατήριο μην φοβάσαι. Αυτό για ταυτότητα πρώτη φορά το ακούω.
(και φυσικά πράσινη κάρτα για το αμάξι αμα πάτε οδικώς, που αξίζει για μένα)

26 ή 27 Οκτωβρίου φύγαμε για Novi Sad.
Όποιος πάει Βελιγράδι για αρκετές μέρες ας πάει και μια βόλτα Novi Sad που είναι 50 λεπτάκια πιο βόρεια.
Γιατί στην Σερβία, όπως λένε οι Σέρβοι, όσο πιο βόρεια πάς, τόσο πιο όμορφια βλέπεις.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Novisad???  κατα πληροφοριες Σέρβων αντιστοιχουν 7 γυναικες ανά  ανδρα στην συγκεκριμένη περιοχή.

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Novisad???  κατα πληροφοριες Σέρβων αντιστοιχουν 7 γυναικες ανά  ανδρα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δε ξερω εαν αντιστοιχουν 7 γυναικες σε 1 ανδρα, αλλα εχει πολυ μο..ί στο Νοβισαντ. Επισης ΔΕΝ πας με ταυτοτητα Σερβία αλλα πας ΧΩΡΙΣ βιζα. Η πρασινη καρτα (οδικως) ισχυει κανονικα......

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να μας πει ο απολυτος τι γίνεται στο novisad!
Αυτός είναι γνώστης των βαλκανικών θεμάτων!  :rockon: :rockon: :rockon:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυποι μη μου το χαλάτε!!!!
τσεκάρω απο που θα πάω  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• novisad.jpg
    novisad.jpg
    335,2 KB · Εμφανίσεις: 27

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε φευγεις απο γερμανια!!!  :2funny: :2funny: και θες να γαμησεις στην σερβια?

Όχι δικέ μου, είναι μπερδεμένη ιστορία  :grin:
Ελλάδα είμαι.
Ενας φίλος ανεβοκατεβαίνει οδικώς 1-2 φορες το διμηνο και μου λεει να πάω για παρέα...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γυρνωντας απο βελιγραδι εχω να σας πω για το καλυτερο μπαρ που χω δει.....stefanbraun....ολα τα λεφτα....στην αρχη με τσεκαρανε οπως στον ελεγχο εισιτηριων στο αεροδρομιο! :headbang: :jerking:...λογω μαφιας αποτι καταλαβα..αφου περασα με επιτυχια τον ελεγχο :dancing: ανεβηκα με ασανσερ στον εκτο οροφο!εκει με υποδεχτηκε μια απιστευτη σερβα στην υποδοχη..αναλογια γυναικες αντρες 70-30! :rockon:δεν χρειαστηκε να κανω εγω την αρχη...οπως καθομουν στο μπαρ μια μου επιασε κουβεντα,ειναι πολυ ανοιχτομυαλες και προσεγγιζονται πολυ ευκολα..οχι σαν τις ελεεινιδες... :tickedoff:οσο περνουσε η ωρα εβλεπες απιστευτα κορμια να χορευουν πανω στα μπαρ :helpplea:το καλυτερο ηταν οτι δεν εφυγα μονος αργοτερα...αρκει  να μη δειξεις οτι πας μονο γιαυτο...χαλαρος και ναχεις λεγειν....μετα ολα ειναι πιθανα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια γυρνωντας απο βελιγραδι εχω να σας πω για το καλυτερο μπαρ που χω δει.....stefanbraun....ολα τα λεφτα....στην αρχη με τσεκαρανε οπως στον ελεγχο εισιτηριων στο αεροδρομιο! :headbang: :jerking:...λογω μαφιας αποτι καταλαβα..αφου περασα με επιτυχια τον ελεγχο :dancing: ανεβηκα με ασανσερ στον εκτο οροφο!εκει με υποδεχτηκε μια απιστευτη σερβα στην υποδοχη..αναλογια γυναικες αντρες 70-30! :rockon:δεν χρειαστηκε να κανω εγω την αρχη...οπως καθομουν στο μπαρ μια μου επιασε κουβεντα,ειναι πολυ ανοιχτομυαλες και προσεγγιζονται πολυ ευκολα..οχι σαν τις ελεεινιδες... :tickedoff:οσο περνουσε η ωρα εβλεπες απιστευτα κορμια να χορευουν πανω στα μπαρ :helpplea:το καλυτερο ηταν οτι δεν εφυγα μονος αργοτερα...αρκει  να μη δειξεις οτι πας μονο γιαυτο...χαλαρος και ναχεις λεγειν....μετα ολα ειναι πιθανα....
καλη η σερβα τυπε? :fuck2: :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom