Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Για τους ελάχιστους: ειναι απο τη σειρά με τον ΓΚΟ-ΜΕ-ΝΟ.
Ρε φίλε 46 επεισόδια αυτό το κάψιμο;Άθλος όποιος το δει.Φοβερή ερμηνεία. Έκλαψα από τα γέλια.
Ειναι για λιγους και εκλεκτους. Αν δεν εισαι σινεφιλ δεν ειναι για εσεναΡε φίλε 46 επεισόδια αυτό το κάψιμο;Άθλος όποιος το δει.
μόνο το 11 λεπτο του 5 επεισοδίου τυπε θα δούμεΡε φίλε 46 επεισόδια αυτό το κάψιμο;Άθλος όποιος το δει.
Χειρότερο και από το Disaster Artist (The Room).Ακόμα και το Γιαγκόναν είναι έπος.Ειναι για λιγους και εκλεκτους. Αν δεν εισαι σινεφιλ δεν ειναι για εσενα
Που να βρουμε τετοιες θειες να τις πηδαμε κομπρεσερKλασσική ψιλοσιτεμένη θεία που στα γαμήσια όμως σε στέλνει σε άλλη διάσταση
Και μετά έκατσε να δει τον γιό της να ρίχνει πούτσο. Πολύ απελευθερωμένη η θεία.Έπαιξε και ένα γκεστ σε μια ταινία του γιου της,δεν φαίνονταν πρόσωπο και δεν συμμετείχε στο γαμήσι..
Απο σειρα
Η συγκεκριμένη κυρία μου θυμίζει αυτήν εδώ:Επεισοδιο 5 απο τη σειρα "μην πας ποτε εκει". Αυτο ειναι γυρω στο 11ο λεπτο
Για την τέχνη ξεβρακώθηκε.... χαχαχαΑπο σειρα
Πού μπορούμε να την δούμε?
Τέτοια τηλεόραση θέλω!!Πάντως βυζάρες η θεία!
RE MALAKES POU TA VRISKETE??????Επεισοδιο 5 απο τη σειρα "μην πας ποτε εκει". Αυτο ειναι γυρω στο 11ο λεπτο
Στα ελληνικά φίλε να γράφεις....Πάντως αδέρφια πριν καμία 5ετια μου είχε ρίξει κάτι για δωράκι όταν έρθει Αθήνα...μετά δεν έτυχε να προλάβει
Δε γυρνάει καμιά τσόντα η καύλα... Αφού φαίνεται ότι το γουστάρει