argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Γίνεται σαν σταφίδα κάτω από τον κωλοηλιο αφού...γερνάει άσχημα ή μου φαινεται;
Γίνεται σαν σταφίδα κάτω από τον κωλοηλιο αφού...γερνάει άσχημα ή μου φαινεται;
πωωω ρε Βασούλα μου φωτιά είσαι, στάζεις καύλα από παντού και αυτό το μπούστο σου αχ αυτό το μπούστο σου!!!εδω ολο το Photohooting της βασουλας με τιτλος χυστε την καυλοφατσα μου!
Πω ρε πούστη μου. Δεν με τρελαίνει η Λασκαράκη γενικά αλλά ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τα έχω πετάξει για αυτήν την σκηνή. Τι εκφράσεις είναι αυτές που παίρνει...πωπω τέτοια βαθιά γλωσόφιλλα μόνο η τζενάρα έκανε!!! α ρε βασούλα μας έχεις στραγγίσει, που να έδειχνες παραπάνω μπουτάκι κ λίγο κιλοτάκι τι θα γινόταν!!!
πωπω τέτοια βαθιά γλωσόφιλλα μόνο η τζενάρα έκανε!!! α ρε βασούλα μας έχεις στραγγίσει, που να έδειχνες παραπάνω μπουτάκι κ λίγο κιλοτάκι τι θα γινόταν!!!
Πω ρε πούστη μου. Δεν με τρελαίνει η Λασκαράκη γενικά αλλά ούτε που θυμάμαι πόσες φορές τα έχω πετάξει για αυτήν την σκηνή. Τι εκφράσεις είναι αυτές που παίρνει...
Αν έδειχνε και λίγο κάνα στριγκακι λευκό στα γόνατα η καμία ρώγα θα ταν η πιο καβλα σκηνή στην ελληνική τιβιΜαλάκα πραγματικά δεν νομίζω να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο από άλλη ηθοποιό...
πέρα απο το "σοι σου" αν θέλει να μείνει στην ιστορία της ελληνικής τιβι να γυρίσει μια ερωτική σκηνή που να δείχνει τα πάντα τύπου "κοκκινος κυκλος" "10η εντολή" σε ένα καλό μαμήσι της!!!Μαλάκα πραγματικά δεν νομίζω να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο από άλλη ηθοποιό...
Ίσως στην επόμενη σκηνή.Αν έδειχνε και λίγο κάνα στριγκακι λευκό στα γόνατα η καμία ρώγα θα ταν η πιο καβλα σκηνή στην ελληνική τιβι
Α ρε καυλιαραπέρα απο το "σοι σου" αν θέλει να μείνει στην ιστορία της ελληνικής τιβι να γυρίσει μια ερωτική σκηνή που να δείχνει τα πάντα τύπου "κοκκινος κυκλος" "10η εντολή" σε ένα καλό μαμήσι της!!!
Πρέπει να του έβαλε και την πουτσα μεσα και να του ανέβασε και το φερμουάρΠολλά ελληνόπουλα χάθηκαν εκείνο το βράδυ.Πανω στην κορύφωση να χτυπά την πόρτα της τουαλέτας η σύζυγος. Και το γαμήσι τελειώνει με το φτιάξιμο του γιακά του εραστή και το κατέβασμα του φορέματος.
Να είναι φρέσκο γαμημενη εδώ άραγε;Η απόλυτη γυναικάρα μες την καύλα και χωρίς φίλτρα. Να ξυπνάει έτσι δίπλα σου έτοιμη για Raw spooning!!!
μπα στο post γράφει ότι δεν έχει ξυπνήσει ακόμα ο άντρας της αλλά το βλέμμα της και η στάση της δείχνουν ότι είναι πεινασμένη και έχει ορεξούλεςΝα είναι φρέσκο γαμημενη εδώ άραγε;