Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή δεν είναι θεραπεύτρια. Εξολοθρεύτρια (της τσέπης) είναι. Όσο γιαυτούς που λένε άλλα, δηλαδή να δίνεις και 130 και να το παίζεις 50-50 πως θα σε περιποιηθεί η λεγάμενη, δεν λέει.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Eparxioti5, δεν σε φτυνουν. Ψιχαλιζει.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
130 ε? Όπου σε βρούν είναι....

Άσε που όπου τις παίρνει, επιδιώκουν να δώσουν τα λιγότερα εισπράττωντας τα περισσότερα.
(Η μομφή είναι προς την ακολουθούμενη τακτική και όχι προς εσένα συναγωνιστή).
σωστος ο παικτης την εχουν δει κει μεσα citytous kolonaki tours

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
σωστος ο παικτης την εχουν δει κει μεσα citytous kolonaki tours

Να πανε να γαμηθουνε οι καργιολες. Και μου το επαιζε (και καλα) διπλωματουχος φυσιοθεραπευτρια από το ΤΕΙ η Χρυσα πριν μπω στο δωματιο. Ενω, οπως εγραψα μονο τριψιμο κανει. Δεν ξερει μασαζ. Αν αυτη ειναι φυσιοθεραπευτρια, τοτε εγω ειμαι αστροναυτης.

Και το αλλο το ωραιο, ειναι οτι πριν το σεξ μού το επαιζε και κυρια, η πουτανα. Εννοω οτι μου 'λεγε "ξερεις, κανω φουλ με πολυ λιγους. Αλλα με σενα εχω καβλωσει και γι αυτο θα το κανουμε". Ειχε τοσο καβλωσει η πορνη, που καθοταν σαν κομοδινο την ωρα που τη γαμουσα. ΜΑΥΡΟ!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Eparxioti5, δεν σε φτυνουν. Ψιχαλιζει.
Δεν χρειαζεται να του τη λες επειδη περασε καλα... γουστα ειναι αυτα...
Και εγω εχω περασει καλα με Χρυσα... και ακομα καλυτερα με Κατερινα και Χριστινα.

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μιάς και έχω οίστρο να σχολιάσω τα κολωνακιώτικα μαγαζιά, ας προσθέσω και εγώ οτι είναι λάθος να ακολουθείται διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τις ίδιες υπηρεσίες. Π.χ. σε εμένα ζήτησε 100 ευρώ. Σε σχέση με την ποιότητα, δεν έμεινα ευχαριστημένος κυρίως λόγω της τρέλας που πουλάει, η οποία σε εμένα φάνηκε εντελώς ασέξουάλ. Άλλους βέβαια τους φτιάχνει.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μιάς και έχω οίστρο να σχολιάσω τα κολωνακιώτικα μαγαζιά, ας προσθέσω και εγώ οτι είναι λάθος να ακολουθείται διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για τις ίδιες υπηρεσίες. Π.χ. σε εμένα ζήτησε 100 ευρώ. Σε σχέση με την ποιότητα, δεν έμεινα ευχαριστημένος κυρίως λόγω της τρέλας που πουλάει, η οποία σε εμένα φάνηκε εντελώς ασέξουάλ. Άλλους βέβαια τους φτιάχνει.

Ναι, και σε μενα προσπαθησε να πουλησει τρέλα το πορνιδιο η Χρυσα. Της ειπα ομως αυστηρα να σταματησει λεγοντας της οτι με την δηθεν τρελα που πουλαει μονο ενας αγαμητος μαθητης της τριτης λυκειου μπορει να "φτιαχτει". Και της τονισα οτι δεν ειμαι μαλακας, αν νομιζει οτι με τετοια φτηνα κολπα θα μπορεσει να με ξεπεταξει νωριτερα.

Οσο για τις τιμες, όπου σε βρουνε φιλαρακο μου. Οπου σε βρουνε. Οπως εγραψα απο μενα πηρε 130. Εσυ λες οτι εδωσες 100 και σε πιστευω. Ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται: μηπως κοιταει η Χρυσα ποσα λεφτα εχει το πορτοφολι οταν κανουμε ντουζ πριν τη συνεδρια και αναλογα προσαρμοζει την τιμη που ζητα; Δεν ξερω, ρωτω...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Α, και κατι αλλο, που ξεχασα να αναφερω σχετικα με την τιμολογιακη πολιτικη της Χρυσας. Ενας πολυ φιλος μου που δεν ειναι μελος του σάιτ ειχε παει Σκουφα 10 πριν μηνες. Του γυαλισε η Χρυσα και περασε στο δωματιο. Πριν γδυθει για το ντουζ, αρχισε τη διαπραγματευση μαζι της για την τιμη με φουλ προγραμμα. Η Χρυσα αρχισε τα τρελα της του στυλ "δεν κανω φουλ", κλπ, κλπ. Με τα πολλα του ειπε του φιλου μου οτι για να τη γαμησει θα πρεπει να δωσει 180. Ο φιλος μου, φυσικα, σηκωθηκε κι εφυγε. Το αναφερω εδω, παρολο που δεν ειναι δικια μου εμπειρια (απο μενα πηρε 130, και ΟΚ εχω να τα δωσω αν και τα κλαιω αφου δεν αξιζε) γιατι ο φιλος μου ειναι αξιοπιστος ανθρωπος.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Συνεδρια με Χριστινα, καλο μασαζ, καλα και τα αλλα...  :tits: :pipa1: :fuck2:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Cgfucker, αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Η κριτική σου περιέχει στοιχεία που μπορούν να κριθούν αντικειμενικά και στοιχεία που μπορούν να κριθούν υποκειμενικά. Τα πρώτα αφορούν την ποιότητα του μασάζ, τα δεύτερα αφορούν όλα τα υπόλοιπα. Ε, λοιπόν, αντικειμενικά το μασάζ της Χρύσας είναι πολύ καλό. Για "μετά το μασάζ", υπεισέρχεται όπως είπα ο υποκειμενικός παράγοντας (δηλ. γούστο, χημεία, διάθεση και από τις δυο πλευρές, κλπ) και δεν μπορώ να πω τίποτα, πέραν του ότι αυτά που έγραψες για τη "συμμετοχή" της είναι εντελώς ασύμβατα με τις δικές μου εμπειρίες. 

"αντικειμενικά το μασάζ της Χρύσας είναι πολύ καλό"

ΕΔΩ γελάμε!!! Μάλλον ανύπαρκτο, εκτός κι αν μαζί σου θυμήθηκε την τεχνική της! Καλοπροαίρετα στο λέω, μπορεί όντως να ήσουν η εξαίρεση...

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
976
Πόντοι
4.460
η χρυσα ειναι καβλακι που τα δινει ολα αμα σε γουσταρει! αντιεπαγγελματικο αλλα ανθρωπινο.

μονο που εκαψε το κατερινακι... γιατι 2 κοκορια δε χωρανε σενα κοτετσι.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
η χρυσα ειναι καβλακι που τα δινει ολα αμα σε γουσταρει! αντιεπαγγελματικο αλλα ανθρωπινο.

Τιμώ την απόψή σου, αλλα επέτρεψέ μου, να διαφωνήσω......

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, άπαξ και αυτό που προσφέρει είναι επι πληρωμή, δηλαδή όταν η επαφή με τον πελάτη είναι απόρροια χρηματικής συναλλαγής, δεν επιτρέπεται να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο το θέμα του γούστου.

Ο κάθε πελάτης πρέπει να λαμβάνει συγκεκριμένο επίπεδο υπηρεσιών.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, άπαξ και αυτό που προσφέρει είναι επι πληρωμή, δηλαδή όταν η επαφή με τον πελάτη είναι απόρροια χρηματικής συναλλαγής, δεν επιτρέπεται να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο το θέμα του γούστου.

:thumbsup:

Επισκέπτης

απορώ που ένας παλιός στον χώρο έχει τέτοια άποψη.δηλαδή απαγορεύεται να γουστάρει κάποιον περισσότερο ή λιγότερο ? και στον δρόμο να ψωνίσεις αυτό ισχύει. και μην ξεχνάμε το συγκεκριμένο θεραπευτήριο δεν διαφημίζει την μπριζόλα στάνταρ ,όπως γίνεται τελευταία αλλού και άρα δεν δεσμεύεται σε στάνταρ υπηρεσιών .σε λίγο όπως τα λέτε θα απαιτούμε και τιμοκατάλογο υπηρεσιών (καρεκλάτο,στριφογυριστό ,σπαγγατο ,μία με ολίγη κλπ ....................)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
απορώ που ένας παλιός στον χώρο έχει τέτοια άποψη.δηλαδή απαγορεύεται να γουστάρει κάποιον περισσότερο ή λιγότερο ?

Ενστερνίζεσαι δηλαδή την άποψη ότι το επίπεδο υπηρεσιών πρέπει να κυμαίνεται ανάλογα με το αν είναι του γούστου της θεραπεύτριας ο πελάτης? :o

Αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου, εκτός από το επίπεδο υπηρεσιών, ποικίλλει και η χρέωση. Άλλος αναφέρει για 130, 120, 110, 100 και κάποιος που προφανώς έτυχε να τον γούσταρει τρελλά η νεαρά, πέρασε ζάχαρη και με ακόμη λιγότερα!

Αλλά δεν έχω καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης μαζί σου.

Ας κάνει ότι καταλαβαίνει η νεαρά με τα γούστα της. :-*

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Πολυ ωραια τα ειπες! Ετσι ειναι!

Επισκέπτης
[

Πολυ ωραια τα ειπες! Ετσι ειναι!
[/quote]

δηλαδή όπου πάμε και πληρώνουμε για παροχή υπηρεσιών ,πέρνουμε όλοι τις ίδιες υπηρεσίες και δεν πάιζει ρόλο η προσωπικότητα του καθε ατόμου. Αρα βρωμύλοι,μαλακωτοί,μπούλιδες,βαρεμένοι, κλπ τύποι λαμβάνουν τα ίδια με τους νορμάλ και αν θέλεις με τους χαρισματικούς ? θεωρητικά ναι ,αλλά στην πράξη όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν ισχύει....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Τελευταια το δινουν και με 80...
Καλη σας απολαυση που λενε στα εστιατορια και στα καφε...
Απλα, με το μαλακο... μην πανε μερικοι με το πουλι στο χερι και την καποτα φορεμενη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom