gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
εγώ τις βρήκα όλες στο δωματιάκι/κουζινάκι πριν το χαμαμ/ΝΡ/ντουζ...3 ήταν όρθιες,,,,Χωράνε ή θα κουτουλά η μια πάνω στην άλλη?
εγώ τις βρήκα όλες στο δωματιάκι/κουζινάκι πριν το χαμαμ/ΝΡ/ντουζ...3 ήταν όρθιες,,,,Χωράνε ή θα κουτουλά η μια πάνω στην άλλη?
80-130 + ανάλογα το πρόγραμμα
...δεν καταργήθηκε .....και (συν) το...κατιτις (+20€ ή ό,τι προαιρείσθε από...εκεί και πάνω) της κοπέλας, το ξεχάσαμε ή καταργήθηκε (που δεν το νομίζω);
...δεν καταργήθηκε .....
ναι πριν μια εβδομάδα ήτανη κατερινα ειναι δω ακομα;;
Δε νομιζω... Το κοστος ηταν 100, τοσο μου επαιρναν παντα, αν και σχεδον παντα μου ζητουσανΜήπως το φουλ από Χριστίνα ήτα για εσένα μόνο σαν παλιός πελάτης?
Το κόστος ανέβηκε? Δηλαδή από 80 σου πήρε παραπάνω για μία ώρα με φουλ?
Οπότε εδώ Χρύσα και Χριστίνα στο φουλ.
Η Εύα παραμένει στα ίδια? Δηλαδή 1 ώρα μασάζ με για φινάλε στα 80 Ευρώ? Ή και αυτή το πέρασε στο φουλ?
Για ενημερώστε - Καλη Εβδομάδα σε όλους σας και να προσέχετε!
Αδυνατη, καταστανα μαλλια μεχρι τους ωμους, σχεδον ισια... ομορφη, με λιγο "ενρυνη" φωνη.Συντροφοι μπορει καποιος να μου περιγραψει λιγο την αληθινη Χρυσα για να μην την πατησω με καποια ... απομιμιση? Σκεφτομαι να παω σημερα το μεσημερι και θελω να ειμαι οσο πιο σιγουρος γινεται...
η κατερινα ειναι δω ακομα;;
Στον αγωναη χριστινα???
την εκανεξερει κανεις τι εχει γινει η Κατερινα? λειπει πολυ καιρο!!!
διαβαστε παλαιοτερα ποστ μακριαΣαν επισκεπτις του σαιτ πριν γραφτω, διαβαζα τοσα και τοσα για τη Χρυσα και ψηθηκα. Πηγα καρφοτος γι αυτη. Ναι, ειναι πολυ ομορφη και με πολυ καλο σωμα. Ομως τα καλα σταματουν εδω. Η κοπελα δεν ξερει μασαζ. Και μετα ακομα χειροτερα. Ολο μη και μη. Φυσικα οχι anal. Αλλα ουτε γλωσοφιλα, ουτε δαχτυλα σε μουνι και κωλο, ουτε γλειφομουνι, ουτε γλυψιμο στα βυζια. Και την ωρα που τη γαμαγα, απλα καθοταν τελιως παθητικα περιμενοντας να τελειωσω. Τι να την κανω την ομορφια σου ρε Χρυσα αμα εισαι κομοδινο;
Και σα να μην εφταναν αυτα μου πηρε 130 το πορνιδιο, επειδη της εκανα την τιμη να τη γαμησω. Σα δεν ντρεπομαστε λεω γω.
Και σα να μην εφταναν αυτα μου πηρε 130 το πορνιδιο, επειδη της εκανα την τιμη να τη γαμησω. Σα δεν ντρεπομαστε λεω γω.