Η άποψη του καθενός είναι σίγουρα σεβαστή. Το θέμα όμως είναι πως επειδή οι αναγνώστες της παρούσας ιστοσελίδας και του συγκεκριμένου τόπικ, ειδικότερα, ενδιαφέρονται για τη "μπριζόλα", καλό είναι να γράφουν όσοι έχουν πληροφορίες επί του θέματος. Γι'αυτό και ανήκει το συγκεκριμένο τόπικ στα "Μασατζίδικα που γαμάς". Αν δε γάμησες φιλαράκο, γράψτο στα άλλα που "δε γαμάς" να το ξέρουμε και όποιος θέλει πάει και όποιος δε θέλει, δεν πάει! Αν δηλαδή εγώ πήγα εκεί και μου άρεσε από αρχιτεκτονικής άποψης η πολυκατοικία θα πρέπει να βομβαρδίσω τους συμφορουμίστες με πληροφορίες του τύπου "το εν λόγω θεραπευτήριο στεγάζεται σε νεοκλασικό πολυόροφο οίκημα. Οι απλές και λιτές γραμμές του, μαγνητίζουν το βλέμμα, ενώ η ανθισμένη βουκαμβίλια στην είσοδο, σε ταξιδεύει στην Αθήνα μιας άλλης εποχής. Ο ευγενικός θυρωρός, κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, ρομαντικής, σου ανοίγει την πόρτα με ένα ζεστό χαμόγελο. Κλείνοντας την πόρτα του ασανσέρ, αγωνιάς να μεταφερθείς στον παράδεισο του 3ου ορόφου. Η διαδρομή φαντάζει ατελείωτη με τη γκάβλα που έχεις και δε βλέπεις την ώρα να αντικρύσεις τις μασατζούδες-δεσποσύνες. Τελικά δε μπριζόλιασα, αλλά πλήρωσα 80 ευρώ για μασάζ+20 για να μου βάλουν κι ένα άνθος βουκαμβίλιας στο πέτο, με την υπόσχεση πως την επόμενη φορά θα μου δώσουν ανθοδέσμη ολόκληρη. Είμαι σίγουρος πως προσέφερα ένα λιθαράκι στην πληροφόρηση των συναγωνιστών. Που'σαι Γεωργίου να κράξεις ρεεεεεε!!!