Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εσυ ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα βουλωστο και τσιμπουκωνε
χαχαχαχα μαλάκα αχαχούχα τράβα κάνε κανα κόμεντ στο φβ της Μαριάννας
Εσυ ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα βουλωστο και τσιμπουκωνε
Οχι καλε μου φιλε, δεν το θεωρω προσβλητικο! Θεωρω ομως προσβλητικη, την πλακα που κανουν ορισμενοι στον Μητσο εδω μεσα!!!...Δεν τον σεβονται και καλα θα κανουν να μαθουν τροπους .....τα σκουπιδια!!!....Εχει και ο Μητσος, ομως ευθυνες οπως μου εγραψε πριν λιγο!Θεωρείς το: ΑΜΕΑ προσβλητική έκφραση;;;
Και ούτε καν τον είπε,τον ρώτησε απλά κάτι σχετικά.....
Ρε τα μυαλά σας να είχαν όλοι κ δεν θα υπήρχαν παραολυμπιακοί αγώνες....μιας κ τα αμεα θα προσβάλλονταν επειδή θα χαρακτηρίζονταν ως αμέα...
Γιατί δηλαδή αυτοί να λέγονται παρα ολυμπιακοί αθλητές;;;;
Τώρα τον προκαλείς να σου δείξει την ανθρωπιά του ''ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα'' .χαχαχαχα μαλάκα αχαχούχα τράβα κάνε κανα κόμεντ στο φβ της Μαριάννας
Εισαι ηλιθια τα μαλα......να μην καταφερεται τοτε εναντια στις υπολοιπες ευνοουμενες ομαδες ειδικα οταν εχει κανει καθε προσπαθεια για να μπει σε μια απο αυτες
Ο μήτσος δηλαδή ποιον σέβεται για να τον σεβαστούνε,πλάκα μας κάνεις;;;;Οχι καλε μου φιλε, δεν το θεωρω προσβλητικο! Θεωρω ομως προσβλητικη, την πλακα που κανουν ορισμενοι στον Μητσο εδω μεσα!!!...Δεν τον σεβονται και καλα θα κανουν να μαθουν τροπους .....τα σκουπιδια!!!....Εχει και ο Μητσος, ομως ευθυνες οπως μου εγραψε πριν λιγο!
Πόσο καιρό!!!! Πόσο!!!!Εισαι ηλιθια τα μαλα......
Κρινεις χωρις να ξερεις τιποτα !!!!!!!!!
Αντε και γαμισου στην τελικη να στανιαρεις ΗΛΙΘΙΑ
Μωρη τραβα τσιμπουκωσου λεμεχαχαχαχα μαλάκα αχαχούχα τράβα κάνε κανα κόμεντ στο φβ της Μαριάννας
Εισαι ηλιθια τα μαλα......
Κρινεις χωρις να ξερεις τιποτα !!!!!!!!!
Αντε και γαμισου στην τελικη να στανιαρεις ΗΛΙΘΙΑ
Σεβομαστε αυτους που αξιζουν σεβασμοΟ μήτσος δηλαδή ποιον σέβεται για να τον σεβαστούνε,πλάκα μας κάνεις;;;;
Ό,τι δίνεις παίρνεις.......δες πως στολίζει συνέχεια τις καλόκαρδες, γλυκιές κ γεμάτες τρόπους δεσποινίδες βίλμα κ βέλβυ....
Ο καλύτερος φίλος είναι ο εαυτός μας.Σεβομαστε αυτους που αξιζουν σεβασμο
Να με χαρακτηρισεις ?μονος σου το εγραψες...3 σελιδες πισω...σου ειπα προσεχε πως μιλας και να απαντας οπως σου μιλανε...μεχρι στιγμης δεν σε εχω χαρακτηρισει...να ευχεσαι να μην ξεκινησω γιατι δε θα ξερεις που να σκαψεις για να κρυφτεις...χανω πασα ιδεα και αρχιζω να αντιλαμβανομαι μαλλον αργα για ποιο λογο σε κραζουν...κριμα που δεν το ειχα παρει χαμπαρι νωριτερα και επαιρνα και το μερος σου...
Να ορίστε αυτήν την γλυκιά ύπαρξης,αυτό το τρυφερό πλάσμα το έχει σκυλοβρίσει κ αυτή ούτε ανταπάντησε ακόμα....μονος σου το εγραψες...3 σελιδες πισω...σου ειπα προσεχε πως μιλας και να απαντας οπως σου μιλανε...μεχρι στιγμης δεν σε εχω χαρακτηρισει...να ευχεσαι να μην ξεκινησω γιατι δε θα ξερεις που να σκαψεις για να κρυφτεις...χανω πασα ιδεα και αρχιζω να αντιλαμβανομαι μαλλον αργα για ποιο λογο σε κραζουν...κριμα που δεν το ειχα παρει χαμπαρι νωριτερα και επαιρνα και το μερος σου...
η βιλμα ειναι γνωστο βρωμομουνο δε νομιζω να παρεξηγηθηκε
αμα την ελεγε βρωμομουνα ισως...
Τώρα τον προκαλείς να σου δείξει την ανθρωπιά του ''ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα'' .
Μωρη τραβα τσιμπουκωσου λεμε
Να με χαρακτηρισεις ?
Πανω σε τι ?
Μου εκανες και χαρη τοσον καιρο δηλαδη ? Ουαο !!!!!!!!!!
αν με πεις γλοιώδΗΣ βρωμόμουνο προσβάλλομαι πολύ κ καταθέτω κ μηνύσεις
Είναι από ανθρώπινη σκοπιά
Που είν ο Εκτορας γαμώ ? Πουυυυ ?
Να ορίστε αυτήν την γλυκιά ύπαρξης,αυτό το τρυφερό πλάσμα το έχει σκυλοβρίσει κ αυτή ούτε ανταπάντησε ακόμα....
Ναι ρε γμτ...δηλαδή αχαχου χωρίς έκτορ είναι στιφάδο χωρίς κρεμμύδια να πούμε... :-Που είν ο Εκτορας γαμώ ? Πουυυυ ?
αχαχουχα......τους εχεις μαν....συνεχισε δυνατα.......ενας εναντιον ολων......
τι λες ρε παιδι μ........να σε χαρακτηρισω ηλιθιο, μαλακα, κομπλεξικο και τοσους αλλους επιθετικους προσδιορισμους που μου ερχονται ετσι προχειρως στο μυαλο...οπως κανεις εσυ...επειδη λοιπον ακομα δε σε εχω χαρακτηρισει ελεγξε το στομα ή μαλλον τα δαχτυλα σου γιατι αμα ξεκινησω θα τρεχεις και δε θα φτανεις...
σιγα που σου κανα και χαρη...μην υπερεκτιμας τον εαυτο σου...απλα ειχα λαθος κριση