Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θεωρείς το: ΑΜΕΑ προσβλητική έκφραση;;;

Και ούτε καν τον είπε,τον ρώτησε απλά κάτι σχετικά.....

Ρε τα μυαλά σας να είχαν όλοι κ δεν θα υπήρχαν παραολυμπιακοί αγώνες....μιας κ τα αμεα θα προσβάλλονταν επειδή θα χαρακτηρίζονταν ως αμέα...

Γιατί δηλαδή αυτοί να λέγονται παρα ολυμπιακοί αθλητές;;;;
Οχι καλε μου φιλε, δεν το θεωρω προσβλητικο! Θεωρω ομως προσβλητικη, την πλακα που κανουν ορισμενοι στον Μητσο εδω μεσα!!!...Δεν τον σεβονται και καλα θα κανουν να μαθουν τροπους .....τα σκουπιδια!!!....Εχει και ο Μητσος, ομως ευθυνες οπως μου εγραψε πριν λιγο!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
χαχαχαχα μαλάκα αχαχούχα τράβα κάνε κανα κόμεντ στο φβ της Μαριάννας  :2funny:
Τώρα τον προκαλείς να σου δείξει την ανθρωπιά του  ''ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα'' .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να μην καταφερεται τοτε εναντια στις υπολοιπες ευνοουμενες ομαδες ειδικα οταν εχει κανει καθε προσπαθεια για να μπει σε μια απο αυτες :birdman:
Εισαι ηλιθια τα μαλα......

Κρινεις χωρις να ξερεις τιποτα !!!!!!!!!

Αντε και γαμισου στην τελικη να στανιαρεις ΗΛΙΘΙΑ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οχι καλε μου φιλε, δεν το θεωρω προσβλητικο! Θεωρω ομως προσβλητικη, την πλακα που κανουν ορισμενοι στον Μητσο εδω μεσα!!!...Δεν τον σεβονται και καλα θα κανουν να μαθουν τροπους .....τα σκουπιδια!!!....Εχει και ο Μητσος, ομως ευθυνες οπως μου εγραψε πριν λιγο!
Ο μήτσος δηλαδή ποιον σέβεται για να τον σεβαστούνε,πλάκα μας κάνεις;;;;

Ό,τι δίνεις παίρνεις.......δες πως στολίζει συνέχεια τις καλόκαρδες, γλυκιές κ γεμάτες τρόπους δεσποινίδες βίλμα κ βέλβυ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εισαι ηλιθια τα μαλα......

Κρινεις χωρις να ξερεις τιποτα !!!!!!!!!

Αντε και γαμισου στην τελικη να στανιαρεις ΗΛΙΘΙΑ

μονος σου το εγραψες...3 σελιδες πισω...σου ειπα προσεχε πως μιλας και να απαντας οπως σου μιλανε...μεχρι στιγμης δεν σε εχω χαρακτηρισει...να ευχεσαι να μην ξεκινησω γιατι δε θα ξερεις που να σκαψεις για να κρυφτεις...χανω πασα ιδεα και αρχιζω να αντιλαμβανομαι μαλλον αργα για ποιο λογο σε κραζουν...κριμα που δεν το ειχα παρει χαμπαρι νωριτερα και επαιρνα και το μερος σου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο μήτσος δηλαδή ποιον σέβεται για να τον σεβαστούνε,πλάκα μας κάνεις;;;;

Ό,τι δίνεις παίρνεις.......δες πως στολίζει συνέχεια τις καλόκαρδες, γλυκιές κ γεμάτες τρόπους δεσποινίδες βίλμα κ βέλβυ....
Σεβομαστε αυτους που αξιζουν σεβασμο  :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μονος σου το εγραψες...3 σελιδες πισω...σου ειπα προσεχε πως μιλας και να απαντας οπως σου μιλανε...μεχρι στιγμης δεν σε εχω χαρακτηρισει...να ευχεσαι να μην ξεκινησω γιατι δε θα ξερεις που να σκαψεις για να κρυφτεις...χανω πασα ιδεα και αρχιζω να αντιλαμβανομαι μαλλον αργα για ποιο λογο σε κραζουν...κριμα που δεν το ειχα παρει χαμπαρι νωριτερα και επαιρνα και το μερος σου...
Να με χαρακτηρισεις ?
Πανω σε τι ?

Μου εκανες και χαρη τοσον καιρο δηλαδη ? Ουαο !!!!!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Να ορίστε αυτήν την γλυκιά ύπαρξης,αυτό το τρυφερό πλάσμα το έχει σκυλοβρίσει κ αυτή ούτε ανταπάντησε ακόμα.... :)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
η βιλμα ειναι γνωστο βρωμομουνο δε νομιζω να παρεξηγηθηκε :grin:
αμα την ελεγε βρωμομουνα ισως...

αν με πεις γλοιώδΗΣ βρωμόμουνο προσβάλλομαι πολύ κ καταθέτω κ μηνύσεις  :tooth:

Τώρα τον προκαλείς να σου δείξει την ανθρωπιά του  ''ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα'' .

Είναι από ανθρώπινη σκοπιά  :grin:

Μωρη τραβα τσιμπουκωσου λεμε

Που είν ο Εκτορας γαμώ ? Πουυυυ ?  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να με χαρακτηρισεις ?
Πανω σε τι ?

Μου εκανες και χαρη τοσον καιρο δηλαδη ? Ουαο !!!!!!!!!!

να σε χαρακτηρισω ηλιθιο, μαλακα, κομπλεξικο και τοσους αλλους επιθετικους προσδιορισμους που μου ερχονται ετσι προχειρως στο μυαλο...οπως κανεις εσυ...επειδη λοιπον ακομα δε σε εχω χαρακτηρισει ελεγξε το στομα ή μαλλον τα δαχτυλα σου γιατι αμα ξεκινησω θα τρεχεις και δε θα φτανεις...
σιγα που σου κανα και χαρη...μην υπερεκτιμας τον εαυτο σου...απλα ειχα λαθος κριση

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν με πεις γλοιώδΗΣ βρωμόμουνο προσβάλλομαι πολύ κ καταθέτω κ μηνύσεις  :tooth:

Είναι από ανθρώπινη σκοπιά  :grin:

Που είν ο Εκτορας γαμώ ? Πουυυυ ?  :2funny:

ουστ μωρη κωλομπαρου :birdman:
που μου μαθες να κλινεις και τα επιθετα... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να ορίστε αυτήν την γλυκιά ύπαρξης,αυτό το τρυφερό πλάσμα το έχει σκυλοβρίσει κ αυτή ούτε ανταπάντησε ακόμα.... :)

με θαυμαζεις??? με θαυμαζεις??? μα κοιτα ποσο μειλιχια απανταω...ποσο γλυκα...ποσο τρυφερα...ποσο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αχαχουχα......τους εχεις μαν....συνεχισε δυνατα.......ενας εναντιον ολων...... :rockon: :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να σε χαρακτηρισω ηλιθιο, μαλακα, κομπλεξικο και τοσους αλλους επιθετικους προσδιορισμους που μου ερχονται ετσι προχειρως στο μυαλο...οπως κανεις εσυ...επειδη λοιπον ακομα δε σε εχω χαρακτηρισει ελεγξε το στομα ή μαλλον τα δαχτυλα σου γιατι αμα ξεκινησω θα τρεχεις και δε θα φτανεις...
σιγα που σου κανα και χαρη...μην υπερεκτιμας τον εαυτο σου...απλα ειχα λαθος κριση
τι λες ρε παιδι μ........

Κοιταξε μην ξεκινησω εγω μετα και δεν σε ξεπλενει ουτε ο νιαγγαρας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom