Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
με θαυμαζεις??? με θαυμαζεις??? μα κοιτα ποσο μειλιχια απανταω...ποσο γλυκα...ποσο τρυφερα...ποσο ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
Λίγο ακόμα κ θα σε ζητήσω σε γάμο με τέτοια ανθρωπιά που σε διακατέχει. :)

ΑΝ κ στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον φιλοζωία θα έλεγα. :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ουστ μωρη κωλομπαρου :birdman:
που μου μαθες να κλινεις και τα επιθετα... :2funny:

αχαχαχαχ  :2funny:
ο,η,το γλοιώδης   :rockon:

Νιτσάκι πρέπει να βαριέσαι πολύ κ κάνεις σοβαρή κουβέντα με την Αγγελικούλα ε ?  :2funny:

Ναι ρε γμτ...δηλαδή αχαχου χωρίς έκτορ είναι στιφάδο χωρίς κρεμμύδια να πούμε... :-

Μ έχει λείψει η μισανθρωπιά του  :<

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αχαχουχα......τους εχεις μαν....συνεχισε δυνατα.......ενας εναντιον ολων...... :rockon: :rockon: :rockon:
URL]]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τι λες ρε παιδι μ........

Κοιταξε μην ξεκινησω εγω μετα και δεν σε ξεπλενει ουτε ο νιαγγαρας.....
Τρίχες....δεν έχεις ποικιλία...είσαι πλήρως κοινότυπος κ βαρετός όταν βρίζεις. :)

Καλύτερα κάνε επίδειξη ανθρωπιάς...εκεί το χεις περισσότερο. :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αχαχαχαχ  :2funny:
ο,η,το γλοιώδης   :rockon:

Νιτσάκι πρέπει να βαριέσαι πολύ κ κάνεις σοβαρή κουβέντα με την Αγγελικούλα ε ?  :2funny:

Μ έχει λείψει η μισανθρωπιά του  :<

εχω να αδειασω βαλιτσες γμτ και τις κοιταζω....με κοιτανε...κοιτιομαστε γενικοτερα...υπαρχει ενα φλερτακι...μια ελξη...μου κλεινουν το ματι...προσπαθω να αντισταθω...και ακομα δεν το παιρνω αποφαση....εχει και διαολεμενη ζεστη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μπορει να με καταφερει ο γγαγγης...ποτε δεν ξερεις...

καροτσακι σας παει παλι το τρολλ βλεπω......εκλεψε για ακομη μια μερα την παρασταση στο μπου σταντ απ κομεντι σοου...... :2funny:

καροτσακι Α.Κ.Α. πιπα κωλο? ντροπη σου μοντερετορας ανθρωπος...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ναιιιιιι μετά από τόσο καιρό   :rockon:

ΝιαΓΓαρας μπαΓΓασας  :2funny:

εχω να αδειασω βαλιτσες γμτ και τις κοιταζω....με κοιτανε...κοιτιομαστε γενικοτερα...υπαρχει ενα φλερτακι...μια ελξη...μου κλεινουν το ματι...προσπαθω να αντισταθω...και ακομα δεν το παιρνω αποφαση....εχει και διαολεμενη ζεστη...

Καν το το βράδυ ρε τώρα αποκλείεται να τα καταφέρεις  :helpplea:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι εγινε; μας εφαγαν τις θεσεις στις σημαιες οι μεταναστες και οι μωαμεθανοι τα πανεπιστημια;αααααααααααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναιιιιιι μετά από τόσο καιρό   :rockon:

ΝιαΓΓαρας μπαΓΓασας  :2funny:

Καν το το βράδυ ρε τώρα αποκλείεται να τα καταφέρεις  :helpplea:

εκτος απο τις βαλιτσες εχω να κανω και μια ντουζινα αλλα πραγματα....και ακομα δεν εχω οργανωσει τη σειρα με την οποια θα τα κανω ολα αυτα...μαλλον δε θα κανω τιποτα σημερα και θα τα κανω αυριο...χαχααχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι εγινε; μας εφαγαν τις θεσεις στις σημαιες οι μεταναστες και οι μωαμεθανοι τα πανεπιστημια;αααααααααααχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα

απο τη ζουλεια σου τα λες...αχρηστη....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
λοιπον μπραβο σου

εισαι τοσο χαζος που κανεις τον αχαχουχα να φαινεται εξυπνος

διαβασε προσεκτικα τα μεταξυ μας μηνυματα και ισως μετα απο κανα μηνα να καταλαβεις τι σου εγραψα

παντα με βοηθεια απο τον αχαχουχα και με καλη επαναληψη
Χαζουλης μπορει να ειμαι!! Εσυ τι εισαι, που προσπαθεις να με μειωσεις σε ενα site για αγοραιο ερωτα..... κανοντας μου δημοσια μαθημα(και αν εχεις δικιο) που μπαινει το κομμα και το ερωτηματικο;;;;...Σε ρωταω ευθεως και κοσμια....μημπως εισαι αγαμητος και εχεις θεμα;;;;....Το σεξ καλε μου φιλε ειναι υγεια...κοιταζε να κανεις που και που......και αν δεν σου καθεται καμμια...πηγαινε και πληρωσε καμμια ποτανα!!!...Αν δεν εχεις λεφτα ζητα μου...μπορει να ειμαι χαζουλης οπως με αποκαλεσες, αλλα λεφτα για να ζω με αξιοπρεπεια εχω!!!!...Και τωρα ευγενικα και κοσμια και χωρις να βαλλω κομμα.....ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σεβομαστε αυτους που αξιζουν σεβασμο  :sunglasses:
Χαιρομαι καλε μου φιλε που ισως να σου εχω μεταδωσει λιγο απο την σκεψη μου!!!...Τα σκουπιδια δεν τα σεβεσαι αλλα τα πατας και τα σβηνεις απο το γεωγραφικο χαρτη....για το απλουστατο λογο οτι ειναι σκουπιδια και μολυνουν το περιβαλλον!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μεγάλε :thumbsup: εμένα μου φάνηκε ότι θα ξεθύμαινε πολύ γρήγορα :P

εντιτ:τολμώ να πω ότι με προβλημάτισε κάπως το ξεθύμανε/ξεθύμαινε :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο τη ζουλεια σου τα λες...αχρηστη....

Ειμαι πεπεισμενη οτι οι αφγανοι, οι πακιστανοι και οι μωαμεθανοι εφαγαν την θεση σε μεγαλα μυαλα οπως ο αχχιλεας7 στα ελληνικα πανεπιστημια κτλ (καποιους δεν τους αναφερω γιατι ειναι τεραστια μυαλα και δεν πρεπει να τους βαζω στο στομα μου) Φυσικα τωρα οι γερμανοι οι αγγλοι οι ρωσσσοι θα μας φανε και τα σπιτια μιας και βλεπω πολλοι ξεπουλανε για να πλερω τον φορο και δανεια κτλ. Επισης πολλοι ελληναραδες πηγαν και τα φραγκα τους ελβετια οποτε μας φαγαν και τα λεφτα οι ελβετοι.
Εμεις παντως ως ελληνες κυριοι και δικαιοι. Αλλα ας αφησουμε τους ειδημονες να μιλησουν για ολα αυτα που βλεπω αλλωστε οτι συμβαινει στις τελευταιες σελιδες χαχαχαχαχαχαχαχαχ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειμαι πεπεισμενη οτι οι αφγανοι, οι πακιστανοι και οι μωαμεθανοι εφαγαν την θεση σε μεγαλα μυαλα οπως ο αχχιλεας7 στα ελληνικα πανεπιστημια κτλ (καποιους δεν τους αναφερω γιατι ειναι τεραστια μυαλα και δεν πρεπει να τους βαζω στο στομα μου) Φυσικα τωρα οι γερμανοι οι αγγλοι οι ρωσσσοι θα μας φανε και τα σπιτια μιας και βλεπω πολλοι ξεπουλανε για να πλερω τον φορο και δανεια κτλ. Επισης πολλοι ελληναραδες πηγαν και τα φραγκα τους ελβετια οποτε μας φαγαν και τα λεφτα οι ελβετοι.
Εμεις παντως ως ελληνες κυριοι και δικαιοι. Αλλα ας αφησουμε τους ειδημονες να μιλησουν για ολα αυτα που βλεπω αλλωστε οτι συμβαινει στις τελευταιες σελιδες χαχαχαχαχαχαχαχαχ
προφανώς επειδή μας σκίσανε την κωλάρα, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να επιτρέπουμε αδιαμαρτύρητα το δαχτυλάκι, ωραία λογική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom