Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εσυ μουρο μ' σε ποιο αΘλημα εισαι καλη?
:(

Δεν τα πάω καλά με τα αθλήματα μου χαλάν τα νύχια  :tooth:

γι'αυτό λέω , να μπεί ένα γα$(*νο όριο στα άτομα που μπαίνουν στα δημόσια ΑΕΙ στο πιρφοριστάν

δεν μιλάω για τα ξαδέρφια σου ούτε θέλω να προσβάλλω κανένα , ίσα ίσα που σέβομαι άπαντες
και εσένα εξάλλου σε συμπαθώ

Αλλά απ'την μικρή μου εμπειρία , ο "Έλλην της ομογένειας" κατά 80% έχει μπεί με "πουστιά"
όλοι οι γνωστοί μου "της ομογένειας" θα έβγαζαν το πολύ 11-12 και χτυπάνε πιρφοριστάν σχολές 19-20.

Ζητώ συγνώμη αλλά , λέω την δική μου εμπειρία επι του θέματος , ενδεχομένως να είναι λάθος
και να μην ισχύει στο ποσοστό που γράφω.

έστω και έτσι  ;)

Δεν χρειάζεται καλέ συγγνώμη κ εγώ την δική μου εμπειρία παραθέτω .
Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα για να εξηγήσω ότι δεν είναι όλα τόσο μπουρδέλο όσο νομίζει ο κόσμος. Πάντα μιλάω με επιφυλακτικότητα για τέτοια θέματα ούτε είμαι απόλυτη γτ υπάρχει απίστευτη παραπληροφόρηση , η ημιμάθεια κτλ  :P

Στο δικό μ παράδειγμα μάλλον άξια βρίσκεται σε αυτή τη σχολή καθώς χρωστάει  3-4 μαθήματα κ αυτό από καταλήψεις χαμένη εξετ. κάτι τέτοιο ...  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Θέλω να πιστεύω ότι η Ιατρική είναι τουλάχιστον από τις σχολές που απαιτείται αρκετή προσπάθεια να αποφοιτήσεις.
Θα ήταν ακόμη χειρότερο αυτοί να  αποκτούσαν πτυχίο με το ίδιο αβαντάρισμα με το οποίο εισήχθησαν.
Δεν ισχύει για όλες τις σχολές το ίδιο όμως.
Επεσες σε κανέναν τέτοιο σκιτζί γιατρό;
To σημειώνω γιατί έχεις και κάποια ηλικία. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν χρειάζεται καλέ συγγνώμη κ εγώ την δική μου εμπειρία παραθέτω .
Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα για να εξηγήσω ότι δεν είναι όλα τόσο μπουρδέλο όσο νομίζει ο κόσμος. Πάντα μιλάω με επιφυλακτικότητα για τέτοια θέματα ούτε είμαι απόλυτη γτ υπάρχει απίστευτη παραπληροφόρηση , η ημιμάθεια κτλ  :P

Στο δικό μ παράδειγμα μάλλον άξια βρίσκεται σε αυτή τη σχολή καθώς χρωστάει  3-4 μαθήματα κ αυτό από καταλήψεις χαμένη εξετ. κάτι τέτοιο ...  :think:
καλό πτυχίο και καλή πρόοδο λοιπόν στα ξαδέρφια σου  ;)

αλλά κατ'εμέ η κατάσταση στο πιρφοριστάν είναι σε μεγάλο ποσοστό παντελώς για το "φαλλικό όργανο"
τόσο που οι αναμονές για ειδικότητα(ειδικά για τη σχολή που συζητάμε) προσεγγίζουν την 10ετία !

και όλα αυτά επειδή το κάθε καρυδιάς καρύδι ( αθλητής , ομογενής pokemon , μουσουλμάνος) βρήκε παράθυρο και μπήκε !

τέλοσπάντων δε βαριέσαι , ας το αφήσουμε καλύτερα  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι βαρας μπρε πασακα μου?
Προσπαθω να εντοπισω πρωταθλητριές στην αρση σκελων
και άμα λάχει τους πληρώνω και κανά ενοίκιο ή καμιά δόση του δανείου για να πετύχω το σκοπό μου
ε?
:2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη παιδια αυτη η  :jerking: νομος ποιανου ιδεα ηταν? :rockon:Δεν καταλαβαινω γιατι οι Μουσουλμανοι πρεπει να περνανε με λιγοτερα μόρια.Αν παντος καταφερω και μπω ποτέ στη κυβερνιση θα περασω νομο και ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ με το 1/3 των μοριων.Θα ειναι ενα δωρο του Εθνικογαμισμου στους Μπουρδελιαριδες.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Συγγνωμη παιδια αυτη η  :jerking: νομος ποιανου ιδεα ηταν? :rockon:Δεν καταλαβαινω γιατι οι Μουσουλμανοι πρεπει να περνανε με λιγοτερα μόρια.Αν παντος καταφερω και μπω ποτέ στη κυβερνιση θα περασω νομο και ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ με το 1/3 των μοριων.Θα ειναι ενα δωρο του Εθνικογαμισμου στους Μπουρδελιαριδες.

Πως θα ανιχνεύεις τους μπουρδελιάρηδες όμως?  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην με τα κουπονια [youtube=425,350]jKMgdMUYpko[/youtube] με τα κουπονια που στο μπουρδελο θα σφραγγιζονται και οποιος εχει πιο πολλα γαμησια θα χρειαζεται λιγοτερα μόρια για να μπει σε καποια σχολη Δικαιο :)

Επισκέπτης
με τα κουπονια που στο μπουρδελο θα σφραγγιζονται και οποιος εχει πιο πολλα γαμησια θα χρειαζεται λιγοτερα μόρια για να μπει σε καποια σχολη Δικαιο :)
Τι θα γινει με τους βιζιτακηδες ομως?Ενα κουπονι ο βιζιτακιας,ενα και ο μπουρδελιαρης?

Δεν το κοβω σωστο,τοσα φραγκα ακουμπανε...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ειναι απλο

αντι για εκθεση λατινικα θα γραφονται κριτικες για οικους στη φυλης κ στο μεταξι

αντι για μαθηματικα κατευθυνσης  βφμ για αματιουρ πουτανες με προσθηκη αναλ κιμ κοβ εξτρα μπολ

αντι για ιστορια ιστορικη αναδρομη στις πουτανες της παλιας αθηνας

κ αντι για χημεια βιολογια αναλυση της αλκαλικης μουνογευσης τα κονδυλωματα κ τον ερπη που εντοπιστηκαν σε κωλοτρυπιδες κ συγκεντρωση κωλιλας κ χλωρινης κλινεξ σε περιεκτικοτητα του αερα στα μπουρδελα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι θα γινει με τους βιζιτακηδες ομως?Ενα κουπονι ο βιζιτακιας,ενα και ο μπουρδελιαρης?

Δεν το κοβω σωστο,τοσα φραγκα ακουμπανε...
Θα το κάψει κ θα φταιες...κανόνισε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειμαι πεπεισμενη οτι οι αφγανοι, οι πακιστανοι και οι μωαμεθανοι εφαγαν την θεση σε μεγαλα μυαλα οπως ο αχχιλεας7 στα ελληνικα πανεπιστημια κτλ (καποιους δεν τους αναφερω γιατι ειναι τεραστια μυαλα και δεν πρεπει να τους βαζω στο στομα μου) Φυσικα τωρα οι γερμανοι οι αγγλοι οι ρωσσσοι θα μας φανε και τα σπιτια μιας και βλεπω πολλοι ξεπουλανε για να πλερω τον φορο και δανεια κτλ. Επισης πολλοι ελληναραδες πηγαν και τα φραγκα τους ελβετια οποτε μας φαγαν και τα λεφτα οι ελβετοι.
Εμεις παντως ως ελληνες κυριοι και δικαιοι. Αλλα ας αφησουμε τους ειδημονες να μιλησουν για ολα αυτα που βλεπω αλλωστε οτι συμβαινει στις τελευταιες σελιδες χαχαχαχαχαχαχαχαχ

δε μπορω να εκφερω αποψη...εικοστη ειχα περασει στο τμημα μου οποτε κανενας απλυτος δε μου πηρε τη θεση ευτυχως...αν και ειχαμε κατι βρωμιαρηδες ξενους και κυπριους που ειχαν μπει με δολια μεσα...ειχαμε και 2 τυφλους...στο πυρ το εξωτερον :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom