treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ασε καλε το μογγολακι να ξεδωσει.
Μητσαρα δωσε με ενταση και παθος...
αλλο το ρινγκ αλλο το κλουβι κ ΑΛΛΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Ασε καλε το μογγολακι να ξεδωσει.
Μητσαρα δωσε με ενταση και παθος...
ειναι απλο
αντι για εκθεση λατινικα θα γραφονται κριτικες για οικους στη φυλης κ στο μεταξι
αντι για μαθηματικα κατευθυνσης βφμ για αματιουρ πουτανες με προσθηκη αναλ κιμ κοβ εξτρα μπολ
αντι για ιστορια ιστορικη αναδρομη στις πουτανες της παλιας αθηνας
κ αντι για χημεια βιολογια αναλυση της αλκαλικης μουνογευσης τα κονδυλωματα κ τον ερπη που εντοπιστηκαν σε κωλοτρυπιδες κ συγκεντρωση κωλιλας κ χλωρινης κλινεξ σε περιεκτικοτητα του αερα στα μπουρδελα
Οπως εχει επισημανει ο Απολυτος,
αλλο το ρινγκ αλλο το κλουβι κ ΑΛΛΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Κοιτάξτε να διαβάσετε καλά αυτή την φορά μην σας κάνει ρόμπα η ρόμπα:Να καταργηθεί άμεσα η ποσόστωση υπέρ των μουσουλμάνων στα ΑΕΙ. Να σταματήσει επιτέλους ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Φέρνει το ζήτημα στη βουλή η Χρυσή Αυγή...
αυτοματα που θελετε και εσεις και οι σκατοχρωμοι...H συζητηση,που ανοιξε η ακροδεξια(δεν εννοω μονο στο μπου),γινεται με τους ιδιους ορους που γινεται η συζητηση για το"προβλημα των μεταναστων"...οι ακροδεξιοι μιλανε για"μουσουλμανους"ΓΕΝΙΚΑ,δεν αναφερονται δηλαδη στην μειονοτητα στη Θρακη και μονον,οποτε και ΚΑΘΕ απαντηση που θα προσπαθησει να επιχειρηματολογησει απο προοδευτικη πλευρα επανω στο ζητημα ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ειτε το θελει,ειτε οχι,ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ οτι υπαρχει ενα αναφομοιωτο αλλο...
Εγώ είχα περάσει δεύτερος...Και μάλιστα μετά τη Χούντα,όπου επικρατούσε ένα εκπαιδευτικό τουρλουμπούκι με την προσπάθεια καθιέρωσης πανελλαδικών εξετάσεων,πόλεμο Καραμανλή Α' με Παπανδρέου Β΄,διχοτόμηση της Κύπρου κτλ κτλ κτλ...Αλλά τότε δεν παίζανε Πάκια,άπλυτοι,λαμογιοκύπριοι(έδιναν κανονικά εξετάσεις) κτλ...Ήταν εν έτει 1975.Α.Μ.Ε.Α. δεν θυμάμαι να είχαμε.Βασικά καροτσάκια με φοιτητές υπήρχαν,αλλά απο ατυχήματα με μηχανές και αυτοκίνητα.Εσυ αγαπητή μουνίτσα τι σπούδασες αν επιτρέπεται κιόλας...Κοινωνιολόγο σε κόβω...δε μπορω να εκφερω αποψη...εικοστη ειχα περασει στο τμημα μου οποτε κανενας απλυτος δε μου πηρε τη θεση ευτυχως...αν και ειχαμε κατι βρωμιαρηδες ξενους και κυπριους που ειχαν μπει με δολια μεσα...ειχαμε και 2 τυφλους...στο πυρ το εξωτερον
Ναι ρε ο τσιπρας σου φταιει...αυτος τα ψιφισε τα νομοσχεδια..!Ρε για κουνηστε μερικοι το κεφαλοι σας αιντεαν συνεχισουμε να ψηφιζουμε τσιπρες και δεν συμαζευετε και στο τελος θα ειναι τα ελληνοπουλα μειονοτητα στα σχολεια
βεβαια τι περιμενει κανεις οταν ολο το συστημα της παιδειας απο υπουργεια σχολεια πανεπιστημια τα παντα εχουν πιασει ολες τις θεσεις κλειδια αριστεροι αθεοι τεμπελαραδες
πανω που εγραφα ιστορια για ενα συμμαθητη μου κυπριακης καταγωγης που περασε χρηματοοικονομικα την ωρα που οι αλλοι σκιζονταν στο διαβασμα...
τα καλοβολεμενα παιδια υπουργων δεν καταδεχονται να σπουδασουν σε μπουρδελα που τα βαφτιοσαμε ελληνικα ΑΕΙθα ηθελα να δω ποσοι απο αυτους ηταν οντως μουσουλμανοι,μαλλον καλοβολεμενα παιδια υπουργων θα ηταν
με φώναξε κανείς?Εγώ είχα περάσει δεύτερος...Και μάλιστα μετά τη Χούντα,όπου επικρατούσε ένα εκπαιδευτικό τουρλουμπούκι με την προσπάθεια καθιέρωσης πανελλαδικών εξετάσεων,πόλεμο Καραμανλή Α' με Παπανδρέου Β΄,διχοτόμηση της Κύπρου κτλ κτλ κτλ...Αλλά τότε δεν παίζανε Πάκια,άπλυτοι,λαμογιοκύπριοι(έδιναν κανονικά εξετάσεις) κτλ...Ήταν εν έτει 1975.Α.Μ.Ε.Α. δεν θυμάμαι να είχαμε.Βασικά καροτσάκια με φοιτητές υπήρχαν,αλλά απο ατυχήματα με μηχανές και αυτοκίνητα.Εσυ αγαπητή μουνίτσα τι σπούδασες αν επιτρέπεται κιόλας...Κοινωνιολόγο σε κόβω...
και θα συνεχισει ωραια και καλα το Τουρκακι της Θρακης να μετεχει στο τουρκικο εκπαιδευτικο συστημα αντι στο ελληνικοΝα καταργηθεί άμεσα η ποσόστωση υπέρ των μουσουλμάνων στα ΑΕΙ. Να σταματήσει επιτέλους ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! Φέρνει το ζήτημα στη βουλή η Χρυσή Αυγή...