Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
προφανώς επειδή μας σκίσανε την κωλάρα, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να επιτρέπουμε αδιαμαρτύρητα το δαχτυλάκι, ωραία λογική

οχι καλε να πας να διαμαρτυρηθεις στο μπουρδελα μην το συζητας..και σε αλλα φορουμ και θα βγεις νικητης  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι καλε να πας να διαμαρτυρηθεις στο μπουρδελα μην το συζητας..και σε αλλα φορουμ και θα βγεις νικητης  :2funny:
όχι αλλά η συζήτηση είναι ένα καλό πρώτο βήμα ώστε να ξεστραβωθεί κανένας, ένθεν κακείθεν :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Α τώρα δεν μας πειράζει οι μουσουλμάνοι να είναι έλληνες...μάλιστα.

Καθολου παπατρομπα...αυτο που πειραζει ειναι οτι αυτοι θεωρουν οτι ειναι τουρκοι.. και παρολα αυτα
τους δινουμε και "φτηνες" θεσεις στα πανεπιστημια
στερωντας τις απο αυτους που ειναι αξιοι. .

Και περισσοτερο ενοχλουν κατι μαλακισμενα σαν και σενα και τον πουστροπαπο που διατυμπανιζουν
οτι δηθεν τους καταπιεζουμε..

Τωρα παντως καταλαβα γιατι ο πιπικος εχει φαγωθει με την "μακεδονικη"
μειονοτητα..να μπει σε ΑΕΙ στο "τζαμπα" θελει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οσοι δωσατε εξετασεις σαν χριστιανοι πρεπει να ειστε μεγαλα κοροιδα :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καθολου παπατρομπα...αυτο που πειραζει ειναι οτι αυτοι θεωρουν οτι ειναι τουρκοι.. και παρολα αυτα
τους δινουμε και "φτηνες" θεσεις στα πανεπιστημια
στερωντας τις απο αυτους που ειναι αξιοι. .

Και περισσοτερο ενοχλουν κατι μαλακισμενα σαν και σενα και τον πουστροπαπο που διατυμπανιζουν
οτι δηθεν τους καταπιεζουμε..

Τωρα παντως καταλαβα γιατι ο πιπικος εχει φαγωθει με την "μακεδονικη"
μειονοτητα..να μπει σε ΑΕΙ στο "τζαμπα" θελει
βασικά δεν τους καταπιέζουμε τους έχουμε παραπεταμένους και η λογική του να τους πριμοδοτείς με θέσεις στα ΑΕΙ είναι μια φθηνή υποκρισία για τα μάτια του κόσμου

η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, όταν σου πλακώνουν στις μάπες τις δασκάλες που τους στέλνεις και μετά περιμένεις να μπουν 50 άτομα απ'αυτούς στα ΑΕΙ και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι, χώρια ότι με την ενέργεια αυτή παραδέχεσαι ως κράτος ότι έχεις αποτύχει οικτρά στο να ενσωματώσεις όλον αυτόν τον κόσμο, είναι θρησκευτική μειονότητα όμως πολλοί δεν ξέρουν να μιλάνε ελληνικά και άρα χρειάζονται ένα σπρωξιματάκι μπας και...παπάρια δηλαδή

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οσοι δωσατε εξετασεις σαν χριστιανοι πρεπει να ειστε μεγαλα κοροιδα :grin:
ή όσοι δώσατε έστω "εξετάσεις" θα πρόσθετα  ;)

έγραψα κάτι πρίν πχ για αθλητές ή ομογενείς αλβανούς
που ουσιαστικά χωρίς καν γνώση προπαίδειας έχουν μπεί στην ιατρική αθηνών

και παραδόξως δεν έκανε εντύπωση στο κοινό του μπουρδέλα , μάλλον είναι κάτι αυτονόητο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

και παραδόξως δεν έκανε εντύπωση στο κοινό του μπουρδέλα , μάλλον είναι κάτι αυτονόητο

βασικά μου κάνει εντύπωση ο όρος "ομογενείς αλβανοί" αν θες το κάνεις πιο λιανά να καταλάβω :think:

Επισκέπτης

Θέλω να πιστεύω ότι η Ιατρική είναι τουλάχιστον από τις σχολές που απαιτείται αρκετή προσπάθεια να αποφοιτήσεις.
Θα ήταν ακόμη χειρότερο αυτοί να  αποκτούσαν πτυχίο με το ίδιο αβαντάρισμα με το οποίο εισήχθησαν.
Δεν ισχύει για όλες τις σχολές το ίδιο όμως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε θα συμφωνησω
αλλα επειδη οπως ειναι γνωστο ειμαι ευγενικος τυπος το ειπα ετσι για να μην προσβαλω τους μορφωμενους :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βασικά μου κάνει εντύπωση ο όρος "ομογενείς αλβανοί" αν θες το κάνεις πιο λιανά να καταλάβω :think:
πολύ ευχαρίστως φίλε μου ,

υπάρχουν κάποιοι αμόρφωτοι αλβανοί ( δεν έχω τπτ με την εθνικότητα ίσα ίσα που έχω και φίλους αλβανούς) που ζούν πιρφοριστάν , και πηγαίνουν για τις 2 τελευταίες τάξεις του Λυκείου στην Αλβανία και μετά μπαίνουν σε υψηλόβαθμα ΑΕΙ , ως ελληνες της ομογένειας , ουσιαστικά χωρίς εξετάσεις , χωρίς καν να ξέρουν να μιλάνε στοιχειώδη ελληνικά.

Δεν έχω τπτ με την εθνικότητα , με την πουστιά έχω πρόβλημα γιατί ΚΛΕΒΕΙ θέσεις και πόρους
απο ανθρώπους ενδεχομένως που τις άξιζαν κάπως περισσοτερο

Θέλω να πιστεύω ότι η Ιατρική είναι τουλάχιστον από τις σχολές που απαιτείται αρκετή προσπάθεια να αποφοιτήσεις.
Θα ήταν ακόμη χειρότερο αυτοί να  αποκτούσαν πτυχίο με το ίδιο αβαντάρισμα με το οποίο εισήχθησαν.
Δεν ισχύει για όλες τις σχολές το ίδιο όμως.
παπάρια προσπάθεια
ο πιο βλαμμένος νοητικά τελειώνει και πιο γρήγορα  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τυπε θα συμφωνησω
αλλα επειδη οπως ειναι γνωστο ειμαι ευγενικος τυπος το ειπα ετσι για να μην προσβαλω τους μορφωμενους :grin:
πολλοί μπαινουν ΑΕΙ επειδή είναι καλοί στο χόκευ επι χόρτου στο playstation
δεν χρειάζονται εξετάσεις , τους πριμοδοτεί το κράτος με τα απαιτούμενα μόρια
για τις αθλητικές τους ικανότητες  :jerking:

είπαμε πιρφοριστάν φίλε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος.απολαμβανουν ισως
περισσοτερα δικαιωματα απο τους αλλους κατοικους της περιοχης και οχι μονο

Και ελληνικα ξερουν.και οσοι δεν ξερουν καλα ειναι
οχι γιατι τους στέρηθηκε η δυνατοτητα αλλα γιατι
προτιμησανε να παρακολουθησουν ειδικο τουρκοφωνο μουσουλμανικο σχολειο και οχι το κανονικο δημοσιο

βασικά δεν τους καταπιέζουμε τους έχουμε παραπεταμένους και η λογική του να τους πριμοδοτείς με θέσεις στα ΑΕΙ είναι μια φθηνή υποκρισία για τα μάτια τ
ου κόσμου

η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, όταν σου πλακώνουν στις μάπες τις δασκάλες που τους στέλνεις και μετά περιμένεις να μπουν 50 άτομα απ'αυτούς στα ΑΕΙ και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι, χώρια ότι με την ενέργεια αυτή παραδέχεσαι ως κράτος ότι έχεις αποτύχει οικτρά στο να ενσωματώσεις όλον αυτόν τον κόσμο, είναι θρησκευτική μειονότητα όμως πολλοί δεν ξέρουν να μιλάνε ελληνικά και άρα χρειάζονται ένα σπρωξιματάκι μπας και...παπάρια δηλαδή

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ξαδέρφια μου έχουν μπει Ιατρική Θεσ/νίκης ως Έλληνες ομογενείς ... σαφώς μιλάνε άπταιστα τα ελληνικά,βγάζουν τα αντίστοιχα 19+ και ξεκωλιάζονταν άσχημα στο διάβασμα .
Για να περάσει κάποιος σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο θα πρέπει να τελειώσει κ το Ελληνικό σχολείο, είτε το Αρσάκειο είτε το Δημόσιο Ελληνικό , επίσης επειδή εκεί το άριστα είναι το 10 ενώ εδώ το 20 πάντα χάνονται κάποια μόρια δεν έχω καταλάβει γτ αλλά αυτό μ έχουν πει οπότε το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
πολλοί μπαινουν ΑΕΙ επειδή είναι καλοί στο χόκευ επι χόρτου στο playstation
δεν χρειάζονται εξετάσεις , τους πριμοδοτεί το κράτος με τα απαιτούμενα μόρια
για τις αθλητικές τους ικανότητες  :jerking:

είπαμε πιρφοριστάν φίλε...

Πλέον όχι ... μέχρι το 2007 αν δεν κάνω λάθος ίσχυε , πλέον δίνεται μόνο ένα 10% ..

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Παιδιά δεν έχω διαβάσει τίποτα από τα προηγούμενα γι' αυτό και μπορεί να επαναλάβω...

Η κατηγορία των μουσουλμάνων της Θράκης αντικαταστάθηκε με κατηγορία ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΜΟΝΟ), που σημαίνει μουσουλμάνοι πχ από τη Σητεία ή τη Ζάκυνθο.

Η εύνοια αυτή υπήρχε για τους Κύπρους, Βορειοηπειρώτες, Ελληνοπόντιους, οι οποίοι κάποια σχέση είχαν με Ελλάδα. Οι μουσουλμάνοι αδιακρίτως, τι σχέση έχουν; Ant1; Mega;

Ας μην αναρρωτιώμαστε λοιπόν πώς αυξάνει δύναμη η Χρυσή Αυγή, με συμμέτοχους και τους Ευρωπαίους αλλοδαπούς!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Άκυρο τότε.Δεν είμαι απόφοιτος της Ιατρικής.Εσύ ξέρεις καλύτερα περί αυτού.
γι'αυτό λέω , να μπεί ένα γα$(*νο όριο στα άτομα που μπαίνουν στα δημόσια ΑΕΙ στο πιρφοριστάν

Ξαδέρφια μου έχουν μπει Ιατρική Θεσ/νίκης ως Έλληνες ομογενείς ... σαφώς μιλάνε άπταιστα τα ελληνικά,βγάζουν τα αντίστοιχα 19+ και ξεκωλιάζονταν άσχημα στο διάβασμα .
Για να περάσει κάποιος σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο θα πρέπει να τελειώσει κ το Ελληνικό σχολείο, είτε το Αρσάκειο είτε το Δημόσιο Ελληνικό , επίσης επειδή εκεί το άριστα είναι το 10 ενώ εδώ το 20 πάντα χάνονται κάποια μόρια δεν έχω καταλάβει γτ αλλά αυτό μ έχουν πει οπότε το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ...

δεν μιλάω για τα ξαδέρφια σου ούτε θέλω να προσβάλλω κανένα , ίσα ίσα που σέβομαι άπαντες
και εσένα εξάλλου σε συμπαθώ

Αλλά απ'την μικρή μου εμπειρία , ο "Έλλην της ομογένειας" κατά 80% έχει μπεί με "πουστιά"
όλοι οι γνωστοί μου "της ομογένειας" θα έβγαζαν το πολύ 11-12 και χτυπάνε πιρφοριστάν σχολές 19-20.

Ζητώ συγνώμη αλλά , λέω την δική μου εμπειρία επι του θέματος , ενδεχομένως να είναι λάθος
και να μην ισχύει στο ποσοστό που γράφω.

Πλέον όχι ... μέχρι το 2007 αν δεν κάνω λάθος ίσχυε , πλέον δίνεται μόνο ένα 10% ..

έστω και έτσι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom