oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Το γαμωκομα σε πειραξε εσενα ?
Α καλαααααααααααααααααααααα
γαμωκομΜα με δυο μ
αντε για νανι
και να παιρνεις τα φαρμακα σου
Το γαμωκομα σε πειραξε εσενα ?
Α καλαααααααααααααααααααααα
Αν το εχει γραψει στο παρελθον ο Μητσος δημοσια...τοτε αλλαζουν τα κοζια!!..Νομιζα οτι ειχε γινει καποια συζητηση επι του θεματος με καποιους που ειχε συναντηθει στο παρελθον και το βγαλανε στην φορα οπως το ερμηνευσαν αυτοι! Σε καθε περιπτωση δεν δειχνουμε τον σεβασμο μας, στον συνομιλητη μας με το να γραφουμε για προσωπικα του θεματα που δεν ξερουμε σε τελικη αναλυση...αν ισχυουν;οταν καποιος χρησιμοποιει προσωπικα του στοιχεια εχεις καθε δικαιωμα να του απευθυνεις το λογο για αυτα ακριβως τα οποια εχει κατα καιρους γραψει...σιγα μην του στειλω και πμ...
και ναι εχεις απολυτο δικιο ειμαι τρομερα δυστυχισμενη...σε ευχαριστω για τις ευχες σου
βρε αι γαμισου μαλακαγαμωκομΜα με δυο μ
αντε για νανι
και να παιρνεις τα φαρμακα σου
Μια φορά θα τα πω κ βάλτα καλά στο μυαλουδάκι σου τσούπρα: ένα άτομο με κάποια προβλήματα δεν γίνεται να μην τον πειράζει να γίνεται αναφορά σε αυτά....ενω το να κινεις διαδικασια για να αναγνωριστεις ΑΜεΑ δεν ειναι ε? ο χαρακτηρισμος σας μαρανε...ξερω οτι χιουμοριζεις μπαι δε γουει
Αν το εχει γραψει στο παρελθον ο Μητσος δημοσια...τοτε αλλαζουν τα κοζια!!..Νομιζα οτι ειχε γινει καποια συζητηση επι του θεματος με καποιους που ειχε συναντηθει στο παρελθον και το βγαλανε στην φορα οπως το ερμηνευσαν αυτοι! Σε καθε περιπτωση δεν δειχνουμε τον σεβασμο μας, στον συνομιλητη μας με το να γραφουμε για προσωπικα του θεματα που δεν ξερουμε σε τελικη αναλυση...αν ισχυουν;
Αν το εχει γραψει στο παρελθον ο Μητσος δημοσια...τοτε αλλαζουν τα κοζια!!..Νομιζα οτι ειχε γινει καποια συζητηση επι του θεματος με καποιους που ειχε συναντηθει στο παρελθον και το βγαλανε στην φορα οπως το ερμηνευσαν αυτοι! Σε καθε περιπτωση δεν δειχνουμε τον σεβασμο μας, στον συνομιλητη μας με το να γραφουμε για προσωπικα του θεματα που δεν ξερουμε σε τελικη αναλυση...αν ισχυουν;
βρε αι γαμισου μαλακα
Σου το ξαναγραφω.....δειξε μου που το γραφει...ειδεμη μην μου ζαλιζεις τα @@!!!!ρε μπαμπουινε ποσο βλακας εισαι πια?
ολα αναλυτικα τα θελεις?
"Απο τον γιατρο σου, του δινεις οδηγιες;" το κομμα εκει δεν ειναι σωστο
δημοτικο δεν εβγαλες?
Μια φορά θα τα πω κ βάλτα καλά στο μυαλουδάκι σου τσούπρα: ένα άτομο με κάποια προβλήματα δεν γίνεται να μην τον πειράζει να γίνεται αναφορά σε αυτά....
Τί θες να τον πειράζει δηλαδή,πού η κοινωνία δεν τον βοηθάει να είναι ίσος με τους υπόλοιπους κ τον πετάει πολλές φορές στο περιθώριο;;;;
Που αναγκάζεται να πληρώνει μόνος του για ό,τι χρειάζεται;;;;
εχει αναφερθει απειρες φορες απο τον ιδιο οτι υπαρχει ενα θεμα ως προς την ακοη και τη βαδηση...δημοσια....για κατι το οποιο εχει γραφτει δημοσια θεωρω οτι ο γραφων προφανως εχει σκεφτει τι εχει γραψει πριν το δημοσιευσει...και μαλιστα νομιζω οτι ειμαι ιδιαιτερα διακριτικη και δε γραφω λεπτομερειες οι οποιες εχουν ηδη γραφτει παλιοτερα
Θεωρείς το: ΑΜΕΑ προσβλητική έκφραση;;;Αν το εχει γραψει στο παρελθον ο Μητσος δημοσια...τοτε αλλαζουν τα κοζια!!..Νομιζα οτι ειχε γινει καποια συζητηση επι του θεματος με καποιους που ειχε συναντηθει στο παρελθον και το βγαλανε στην φορα οπως το ερμηνευσαν αυτοι! Σε καθε περιπτωση δεν δειχνουμε τον σεβασμο μας, στον συνομιλητη μας με το να γραφουμε για προσωπικα του θεματα που δεν ξερουμε σε τελικη αναλυση...αν ισχυουν;
Μην ασχολησαι παιχτουρα....Αν το εχει γραψει στο παρελθον ο Μητσος δημοσια...τοτε αλλαζουν τα κοζια!!..Νομιζα οτι ειχε γινει καποια συζητηση επι του θεματος με καποιους που ειχε συναντηθει στο παρελθον και το βγαλανε στην φορα οπως το ερμηνευσαν αυτοι! Σε καθε περιπτωση δεν δειχνουμε τον σεβασμο μας, στον συνομιλητη μας με το να γραφουμε για προσωπικα του θεματα που δεν ξερουμε σε τελικη αναλυση...αν ισχυουν;
Ο Μήτσος τέτοιο πράγμα,πότε;;;; :oνα μην καταφερεται τοτε εναντια στις υπολοιπες ευνοουμενες ομαδες ειδικα οταν εχει κανει καθε προσπαθεια για να μπει σε μια απο αυτες
Σου το ξαναγραφω.....δειξε μου που το γραφει...ειδεμη μην μου ζαλιζεις τα @@!!!!
καλέ μου φίλε ,αυτες οι προνοιες για εισαγωγη μικρου αριθμου μειονοτικων κλπ με χαμηλοτερες επιδοσεις σε πανεπιστημια,
δημοσια διοικηση κλπ εφαρμοζονται στην Ευρωπη.
Στις Grandes écoles της Γαλλιας οπου εισαγονται οι σουπερ των σουπερ,εισαγονται κατ εξαιρεση και λιγοι αλγερινοι, κλπ.
Το οτι εισαγονται δεν σημαινει και οτι αποφοιτουν,θελει αγωνα.
Το μετρο ειναι πολυ σωστο.
Εδω εγινε και για το λογο πιθανης ενσωματωσης γιατι αλλιως εισαγονται στα τουρκικα πανεπιστημια
χωρις εξετασεις παρολο που η εισαγωγη εκει γινεται με πολυ δυσκολες εξετασεις για τους ντοπιους.
Γενικα ειναι ενα σωστο μετρο.
Ο Μήτσος τέτοιο πράγμα,πότε;;;; :o
Mιλάμε για ΤΟΝ άνθρωπο!!!
Είναι κακός ο κόσμος...και σε παρεξηγεί..εσένα έναν τόσο καλό άνθρωπο.Μην ασχολησαι παιχτουρα....
Εχω ανοιχτει πολυ σε ατομα που δεν επρεπε και πολλα εχουν παρερμηνευτει κιολας καθως ο γραπτος λογος δεν αποτυπωνει την πραγματικοτητα και αυτο λουζομαι τωρα....
Προσθεσε σε ολο αυτο και το ποιον τους που φαινεται κιολας και εδεσε το γλυκο....
Δεν περιμενα κατι καλυτερο απο αυτους εδω αλλωστε.