Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν βαρέθηκες να κάνεις την μαζορέτα εσύ;;;
δεν ήταν φιτιλιά μαν του είπα ότι κάνει το ίδιο που κατηγορεί και τους άλλους, βρίζει κι αυτός έστω και σε απάντηση πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή του ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ήταν φιτιλιά μαν του είπα ότι κάνει το ίδιο που κατηγορεί και τους άλλους, βρίζει κι αυτός έστω και σε απάντηση πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή του ;)

Εσυ ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα βουλωστο και τσιμπουκωνε

εδώ ας πούμε ήταν σχεδόν απρόκλητο :)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Απο τον γιατρο σου, του δινεις οδηγιες;...Νιωθεις καλυτερα απο την δικη σου πορεια;

ρε αμορφωτε εκει που εβαλες το κομμα διαβαζεται λαθος η προταση

δε χρειαζεται να ναι κανεις γιατρος για να καταλαβει οτι ειστε και οι 2 για δεσιμο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΑΜΕΑ δεν είναι προσβλητικό ισχύει ή όχι,δεν είναι βρισιά....άλλο που το λαμβάνεις εσύ έτσι.

Εσύ έχεις το κόμπλεξ κ όχι η κάθε Μουνίτσα.

ΑΜΕΑ=Άτομο Με Ειδικές Ανάγκες,ποιο είναι το προσβλητικό ακριβώς;;;
Εσυ τραβα γαμισου με κανεναν μουσατο να στανιαρεις ηλιθιε ηλιθια τι εισαι.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι λες τώρα...ο Μήτσος έχει τα κότσια να εμφανιστεί κιόλας σε ραντεβού θανάτου το απέδειξε με τον έκτορα!!!

Πόσο καθυστερημένος πάντως ο νεοέλλην,χρησιμοποιεί ακόμα το: ''αμεα'',''πούστη'' κτλ προσβλητικά...και αυτοί που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες προσβάλλονται...δηλαδή την ίδια ηλιθιότητα βλέπεις κ από τον ''θύτη'' κ από το ''θύμα''.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει....

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Εσυ ξεφτυλισμενο πορνιδιο του κερατα βουλωστο και τσιμπουκωνε

ρε πως την εχεις δει ετσι επειδη εχεις το ακαταλογιστο θα βριζεις ολο τον κοσμο?

για συνελθε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν δεν ξερεις τον καθεναν και ακομη περισσοτερο οταν δεν τον εχεις δει απο κοντα (οχι οτι θελω να δω και κανεναν απο δω μεσα απο κοντα)

ΔΕΝ εχεις κανενα δικαιωμα να τον χαρακτηριζεις η να τον τοποθετεις σε κατηγοριες ....

Καταλαβες κομπλεξαρα ?

Εδω καλα καλα δεν λεμε ετσι αυτους που οντως εχουν προβλημα ........ (λογω κατανοησης, αρχων και ευγενειας οσοι κατεχουν καποιες αρχες τουλαχιστον)

Αλλα ξεχασα μιλας πισω απο την ασφαλεια της ανωνυμιας του υπολογιστη σου .... γιατι μεχρι εκει σε παιρνει οπως τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!

Να ξερεις ομως οτι κι ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει εκφρασεις κατα το δοκουν, για τον οποιονδηποτε ακομη κι αν δεν στεκουν, ακριβως με την ιδια λογικη .....

μητσο εχεις αναφερθει αναριθμητες φορες ως προς το θεμα ΑΜΕΑ ναι? οποτε σε συνεφερε προφανως...επισης οπως πριν λιγο εγραψες εκανες ολες τις εξετασεις που απαιτουνταν για να χαρακτηριστεις ΑΜΕΑ...και απλα δεν στο αναγνωρισαν για τους δικους τους λογους...καλλιστα θα μπορουσες να ανηκεις στην ομαδα των ΑΜΕΑ απλα ΕΤΥΧΕ και δεν ανηκεις...ασε τις μαγκιες κλανιες σε μενα λοιπον...αν εσυ το θεωρεις προσβολη αυτο ειναι δικο σου ζορι...και οι καρκινοπαθεις παιρνουν το 80% αναπηρια αυτο τι σημαινει? οτι τους χλευαζουμε ή τους κοροϊδεουμε?
και αυτο το "εδω καλα καλα δεν τους λεμε" δεν ισχυει...ΑΜΕΑ τους λεμε...ΑΜΕΑ ονομαζονται..και σε ολες τις υπηρεσιες ως ΑΜΕΑ εξυπηρετουνται...δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
εγω φιλε δεν ειμαι οπισθογεμης

εσυ αντιθετως μαλλον το  :s&m_3:  το δελφινι για να κανεις παρεα με τραβελια

Είστε εμπροσθογεμής;  :think:

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος πόσο σας κόστησε η επέμβαση;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι λες τώρα...ο Μήτσος έχει τα κότσια να εμφανιστεί κιόλας σε ραντεβού θανάτου το απέδειξε με τον έκτορα!!!

Πόσο καθυστερημένος πάντως ο νεοέλλην,χρησιμοποιεί ακόμα το: ''αμεα'',''πούστη'' κτλ προσβλητικά...και αυτοί που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες προσβάλλονται...δηλαδή την ίδια ηλιθιότητα βλέπεις κ από τον ''θύτη'' κ από το ''θύμα''.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει....
αν θες πήγαινε αύριο έξω από ένα δικαστήριο και πες στον εισαγγελέα ότι μάλλον είναι πούστης και ΑΜΕΑ :birdman: δε νομίζω να προσβληθεί :birdman:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Πόσο καθυστερημένος πάντως ο νεοέλλην,χρησιμοποιεί ακόμα το: ''αμεα'',''πούστη'' κτλ προσβλητικά...και αυτοί που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες προσβάλλονται...δηλαδή την ίδια ηλιθιότητα βλέπεις κ από τον ''θύτη'' κ από το ''θύμα''

δηλαδη τυπε αν σε πουνε πουστη

τους ευχαριστεις για το κοπλιμαν?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Είστε εμπροσθογεμής;  :think:

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος πόσο σας κόστησε η επέμβαση;

5000 ευρω φιλε

εκοψα 30 ποντους για να τον ριξω κατω απο το 1 μετρο επειδη με βαραινε

αλλα μου κανει εντυπωση που δεν τα ξερεις ηδη αυτα αφου το περισευμα το παρκαρα στον πατο σου  :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μητσο σου το εχω ξαναπει....γραψε στα @@ σου...το καθε πικραμενο και την καθε πικραμενη που συνεχιζουν να σε προσβαλλουν!!!..Στην θεση σου, θα ειχα καταθεσει ηδη μηνυσεις, εφοσον μου εχεις πει...... οτι καποιους τους γνωριζες παλια!!!Ειναι μηδενικα μπροστα σου, φιλε μου και τους το γραφω δημοσια!!!...Οσο για την Μουνιτσα που εβαλε εντεχνα την φυτιλια,... την συμβουλευω να μαθει Ελληνικη Παιδεια(ποτε δεν ειναι αργα).... αν ειναι Ελληνιδα ...και εφοσον ειναι γυναικα και οχι καμμια αδελφη του ελεους!!!!....Ετσι δειχνουν την Παιδεια τους...αλλα θελουν να εχουν γνωμη για Παιδεια διχως να κατεχουν την βασικη Παιδεια!!!(Αν ηθελες Μουνιτσα να τον ρωτησεις κατι...του εστελνες π.μ....το εκανες επιτηδες για να γινει παλι το ελα να δεις!!!!Σε λυπαμαι...πρεπει να εισαι δυστυχισμενος ανθρωπος Μουνιτσα και σου ευχομαι να δωσεις λυση στα προβληματα σου!!!) :)

οταν καποιος χρησιμοποιει προσωπικα του στοιχεια εχεις καθε δικαιωμα να του απευθυνεις το λογο για αυτα ακριβως τα οποια εχει κατα καιρους γραψει...σιγα μην του στειλω και πμ...
και ναι εχεις απολυτο δικιο ειμαι τρομερα δυστυχισμενη...σε ευχαριστω για τις ευχες σου :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δηλαδη τυπε αν σε πουνε πουστη

τους ευχαριστεις για το κοπλιμαν?
Δεν θα το πάρω ως βρισιά πάντως σε καμία περίπτωση...πόσο μάλλον αν είναι κάποιος κιόλας.

Όπως το πε κ η μουνίτσα:

''δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω;''

και τις βλακώδεις μικροαστικές αντιλήψεις.....προσθέτω.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μητσο εχεις αναφερθει αναριθμητες φορες ως προς το θεμα ΑΜΕΑ ναι? οποτε σε συνεφερε προφανως...επισης οπως πριν λιγο εγραψες εκανες ολες τις εξετασεις που απαιτουνταν για να χαρακτηριστεις ΑΜΕΑ...και απλα δεν στο αναγνωρισαν για τους δικους τους λογους...καλλιστα θα μπορουσες να ανηκεις στην ομαδα των ΑΜΕΑ απλα ΕΤΥΧΕ και δεν ανηκεις...ασε τις μαγκιες κλανιες σε μενα λοιπον...αν εσυ το θεωρεις προσβολη αυτο ειναι δικο σου ζορι...και οι καρκινοπαθεις παιρνουν το 80% αναπηρια αυτο τι σημαινει? οτι τους χλευαζουμε ή τους κοροϊδεουμε?
και αυτο το "εδω καλα καλα δεν τους λεμε" δεν ισχυει...ΑΜΕΑ τους λεμε...ΑΜΕΑ ονομαζονται..και σε ολες τις υπηρεσιες ως ΑΜΕΑ εξυπηρετουνται...δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω?

σκασε μπαζο

σκασε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΑΜΕΑ δεν είναι προσβλητικό ισχύει ή όχι,δεν είναι βρισιά....άλλο που το λαμβάνεις εσύ έτσι.

Εσύ έχεις το κόμπλεξ κ όχι η κάθε Μουνίτσα.

ΑΜΕΑ=Άτομο Με Ειδικές Ανάγκες,ποιο είναι το προσβλητικό ακριβώς;;;

πλεον σημαινει ατομα με αναπηρια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
5000 ευρω φιλε

εκοψα 30 ποντους για να τον ριξω κατω απο το 1 μετρο επειδη με βαραινε

αλλα μου κανει εντυπωση που δεν τα ξερεις ηδη αυτα αφου το περισευμα το παρκαρα στον πατο σου   :think:

Ποιό; Αυτό που λέγατε ότι θα με σκίσει στα δύο και τελικά ούτε που το κατάλαβα το σκουληκάκι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom