Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην κανεις ακυρες υποθεσεις για την ταυτοτητα μου γιατι γινεσαι πολυ αστειος  :2funny:
Δεν εχω παιδι και ευχαριστως θα σου εκανα ενα αδερφακι αν η μανα σου δεν ηταν ολοκληρωτικα δοσμενη επαγγελματικα σε καποιο πορνειο σαν συνειδητοποιημενη Βουλγαρα.
Ειπαμε μην πεις στον κοπο να παρεις δωρα. Ελα εσυ πανω και θα σε κερασω εγω αποκλειστικα  ;)
Παιδί έλεγα εσένα στόκε. :uglystupid: Τι με πέρασες σαν του λόγου σου κότα να ανακατεύω άλλους και δη παιδιά βρωμιάρη;
Κι επειδή βαρέθηκα θα σου ξαναπώ κάτι τελευταίο δημόσια,όσο και να με προκαλέσεις από δω και πέρα.
Με λάθος τρελό έμπλεξες.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Kαλα... και τα δαμε τα χαιρια... ασε μας μορε τωρα ... ολοι τα εκμεταλλευονται αυτα για λαμογιες. Ας μη γινοταν πολυτεκνος ο αλλος . Γιατι πρεπει εγω να τον ταιζω? Με ρωτησε οταν αμολουσε κουτσουβελα? Ας εμενε ατεκνος. Αν ηθελα να ταιζω τα κουτσουβελα σωνει και καλα, θα κανα δικα μου να ταιζα τα δικα μου. Δεν θα μενα εγω ατεκνος για να ταιζω τα κουτσουβελα του αλλουνου.
Κοινωνικη προνοια νοειται σε ατομα πραγματικα με αναγκες οπως αποροι, ορφανα, αναπηροι κλπ κλπ. Οχι τωρα καθε μερα εφευρισκουμε και μια κοινωνικη ομαδα. Και αυτο ισχυει παντου. Ανατολιτικη βλαχικη νοοτροπια βολεματος και ησσονος προσπαθειας... Να παρουν το προνομια με δουλεια, οχι ανηκοντας σε μια κολοκατηγορια
πλακα πλακα κοιταγαμε για ενα διαγωνισμο προσληψεων στα ελτα με εναν φιλο μου που ηθελε να κανει αιτηση.
πραγματικα κατι πολυτεκνους,κατι ανεργους δεν τους συναγωνιζεσαι με τιποτα στην αγορα εργασιας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στα ποια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουσταρα εισαι δηλαδη?

ακομα χειροτερα δηλαδη, και χοντρελω και πουστρα   :2funny: :2funny: :2funny:

τραβεστι για την ακριβεια

φίλε δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο μάλλον παραείναι αδύνατη η συγκεκριμένη ;)

και εκτός αυτού εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός :)

:birdman:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
συμφωνω με αυτο για τη γλωσσα. Ενα επιπεδο ελληνικων ειναι απαραιτητο. Στην ιταλια πχ οι ελληνες πηγαινουν και τον πρωτο χρονο μαθαινουν τη γλωσσα. Το ιδιο συνεβαινε παλια και γερμανια...πλεον σου ζητανε γερμανικα κατευθειαν.
Και στα ελληνικα πανεπιστημια ομως ερχονται αρκετοι ξενοι χωρις να μιλανε τελεια.

Ειχα γνωρισει μια σερβα, 1.80, ξανθο, κορμαρα, :tits: η οποια επαιρνε υποτροφια απο σερβια για να σπουδασει εδω. Τελικα μετα απο ενα χρονο εφυγε γιατι δεν την παλευε με τη γλωσσα και δεν ειχε περασει σχεδον τιποτα... δυστυχως...
την  :cum: τουλαχιστον πριν φυγει ????

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμ δεν ειμαι ΑΜΕΑ βρε ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!!!!

Ας οψεται η παραπληροφορηση απο διαφορους καθυστερημενους κομπλεξικους εδω και η μαλακια που σας δερνει τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!!

Απο το 1995 και μετα απο πολλες εξετασεις και επιτροπες η ελληνικη πολιτεια απεφανθει ομοφωνα οτι δεν δικαιουμαι τιποτα !!!!!!!!!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αν ημουν ΑΜΕΑ.....
θα επαιρνα επιδομα 650 ευρω τον μηνα
θα ειχα καρτα απεριοριστων διαδρομων για ολα τα μ.μ.μ.
θα μπορουσα να παρω σπιτι της προκοπης με προνομιακο επιτοκιο η και μηδενικο....
Θα ειχα αμεση ιατρικη περιθαλψη σε οτιδηποτε τυχαινε, αντι για τωρα που αν κλασω στραβα θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για εξεταση μετα απο 3-4-5-6 μηνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι οτι τα εχω κι αναγκη ......
Μητσο σου το εχω ξαναπει....γραψε στα @@ σου...το καθε πικραμενο και την καθε πικραμενη που συνεχιζουν να σε προσβαλλουν!!!..Στην θεση σου, θα ειχα καταθεσει ηδη μηνυσεις, εφοσον μου εχεις πει...... οτι καποιους τους γνωριζες παλια!!!Ειναι μηδενικα μπροστα σου, φιλε μου και τους το γραφω δημοσια!!!...Οσο για την Μουνιτσα που εβαλε εντεχνα την φυτιλια,... την συμβουλευω να μαθει Ελληνικη Παιδεια(ποτε δεν ειναι αργα).... αν ειναι Ελληνιδα ...και εφοσον ειναι γυναικα και οχι καμμια αδελφη του ελεους!!!!....Ετσι δειχνουν την Παιδεια τους...αλλα θελουν να εχουν γνωμη για Παιδεια διχως να κατεχουν την βασικη Παιδεια!!!(Αν ηθελες Μουνιτσα να τον ρωτησεις κατι...του εστελνες π.μ....το εκανες επιτηδες για να γινει παλι το ελα να δεις!!!!Σε λυπαμαι...πρεπει να εισαι δυστυχισμενος ανθρωπος Μουνιτσα και σου ευχομαι να δωσεις λυση στα προβληματα σου!!!) :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
απο ποτε το ΑΜΕΑ ειναι το ιδιο με την ηλιθια? δηλαδη αμα το κρατος σου ειχε αναγνωρισει το προβλημα δεν θα υπηρχε θεμα και θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω? απο ποτε ειναι προσβολη το ΑΜΕΑ? μαζεψου λιγο ε...
Οταν δεν ξερεις τον καθεναν και ακομη περισσοτερο οταν δεν τον εχεις δει απο κοντα (οχι οτι θελω να δω και κανεναν απο δω μεσα απο κοντα)

ΔΕΝ εχεις κανενα δικαιωμα να τον χαρακτηριζεις η να τον τοποθετεις σε κατηγοριες ....

Καταλαβες κομπλεξαρα ?

Εδω καλα καλα δεν λεμε ετσι αυτους που οντως εχουν προβλημα ........ (λογω κατανοησης, αρχων και ευγενειας οσοι κατεχουν καποιες αρχες τουλαχιστον)

Αλλα ξεχασα μιλας πισω απο την ασφαλεια της ανωνυμιας του υπολογιστη σου .... γιατι μεχρι εκει σε παιρνει οπως τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!

Να ξερεις ομως οτι κι ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει εκφρασεις κατα το δοκουν, για τον οποιονδηποτε ακομη κι αν δεν στεκουν, ακριβως με την ιδια λογικη .....

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μητσο σου το εχω ξαναπει....γραψε στα @@ σου...το καθε πικραμενο και την καθε πικραμενη που συνεχιζουν να σε προσβαλλουν!!!..Στην θεση σου, θα ειχα καταθεσει ηδη μηνυσεις, εφοσον μου εχεις πει...... οτι καποιους τους γνωριζες παλια!!!Ειναι μηδενικα μπροστα σου, φιλε μου και τους το γραφω δημοσια!!!...Οσο για την Μουνιτσα που εβαλε εντεχνα την φυτιλια,... την συμβουλευω να μαθει Ελληνικη Παιδεια(ποτε δεν ειναι αργα).... αν ειναι Ελληνιδα ...και εφοσον ειναι γυναικα και οχι καμμια αδελφη του ελεους!!!!....Ετσι δειχνουν την Παιδεια τους...αλλα θελουν να εχουν γνωμη για Παιδεια διχως να κατεχουν την βασικη Παιδεια!!!(Αν ηθελες Μουνιτσα να τον ρωτησεις κατι...του εστελνες π.μ....το εκανες επιτηδες για να γινει παλι το ελα να δεις!!!!Σε λυπαμαι...πρεπει να εισαι δυστυχισμενος ανθρωπος Μουνιτσα και σου ευχομαι να δωσεις λυση στα προβληματα σου!!!) :)

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
2 ατομα εχω μπινελικωσει...αν και δεν το λες και μπινελικι αυτο αλλα τες παν...και τα μπινελικια δεν αφορουν καθολου στις αποψεις που εχουμε εκφρασει μεχρι στιγμης ως προς το θεμα που υποτιθεται συζητιεται...κανω λαθος?με αυτους που διαφωνησα ή συμφωνησα εληξε το θεμα... ;)
Εγώ πάντως σε κάθε σελίδα βλέπω το 80% των posts να είναι μπινελίκια από και προς εσένα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οταν δεν ξερεις τον καθεναν και ακομη περισσοτερο οταν δεν τον εχεις δει απο κοντα (οχι οτι θελω να δω και κανεναν απο δω μεσα απο κοντα)

ΔΕΝ εχεις κανενα δικαιωμα να τον χαρακτηριζεις η να τον τοποθετεις σε κατηγοριες ....

Καταλαβες κομπλεξαρα ?

Εδω καλα καλα δεν λεμε ετσι αυτους που οντως εχουν προβλημα ........ (λογω αρχων και ευγενειας οσοι κατεχουν καποιες αρχες τουλαχιστον)

Αλλα ξεχασα μιλας πισω απο την ασφαλεια της ανωνυμιας του υπολογιστη σου .... γιατι μεχρι εκει σε παιρνει οπως τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!

Να ξερεις ομως οτι κι ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει εκφρασεις κατα το δοκουν, για τον οποιονδηποτε ακομη κι αν δεν στεκουν, ακριβως με την ιδια λογικη .....
την έσφαξες με το βαμβάκι μαν :rockon:

αλλά εδώ μέσα όλοι τα ίδια κάνουμε πάνω κάτω, είτε απρόκλητα είτε μετά από πρόκληση ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
θα θελα να δω σε αντιστοιχη χριστιανικη μειονοτητα πως θα φεροταν το τουρκικο κρατος.......
Οι Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι της Σμύρνης.
images

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Καταλαβες κομπλεξαρα ?

Εδω καλα καλα δεν λεμε ετσι αυτους που οντως εχουν προβλημα ........ (λογω αρχων και ευγενειας οσοι κατεχουν καποιες αρχες τουλαχιστον)

ΑΜΕΑ δεν είναι προσβλητικό ισχύει ή όχι,δεν είναι βρισιά....άλλο που το λαμβάνεις εσύ έτσι.

Εσύ έχεις το κόμπλεξ κ όχι η κάθε Μουνίτσα.

ΑΜΕΑ=Άτομο Με Ειδικές Ανάγκες,ποιο είναι το προσβλητικό ακριβώς;;;

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
την  :cum: τουλαχιστον πριν φυγει ????

δυστυχως οχι.

εκανε παρεα με κατι ελλεηνιδες ΔΑΠιτισσες και ειχε ψωνιστει. εβγαινε, στα κλαμπ της την επεφτε πολυς κοσμος, και την ειχε δει πολυ ντιβα.  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν προβληματιζομαι φιλε μου και ειναι ηδη ολοι τους γραμμενοι εκει που δεν πιανει μελανι
σε μερικους το εχω δειξει κιολας αυτο live....

Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτιδηποτε, αλλωστε ποτε στην ζωη μου δεν κρυφτηκα ουτε το εβαλα στο ποδια μπρος σε τιποτα......

Απλα μερικα πραγματα δεν τα δεχομαι

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ο εξομολογητής της.

Άν ενδιαφέρεσθαι πάντως για κωλομπαρά μπορώ να το διευθετήσω, μην σας αφήσω ανικανοποίητο.

εγω φιλε δεν ειμαι οπισθογεμης

εσυ αντιθετως μαλλον το  :s&m_3:  το δελφινι για να κανεις παρεα με τραβελια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
την έσφαξες με το βαμβάκι μαν :rockon:

αλλά εδώ μέσα όλοι τα ίδια κάνουμε πάνω κάτω, είτε απρόκλητα είτε μετά από πρόκληση ;)
Δεν βαρέθηκες να κάνεις την μαζορέτα εσύ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom