Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χοντρη, η θεση του λακη ειναι αποκλειστικα κατα των ΔΥ. Οποτε αν ηταν ΔΥ απλα δεν θα τον απολυανε. Το προβλημα ειναι ποιοι τρωνε απο τον κρατικο κουμπαρα που τον πληρωνουν και οι ΙΔΙΩΤΕΣ. Και αυτοι εφοσον πληρωνουν χωρις να τρωνε απο εκει ιδιαιετερα ναι θα εχουν λογο.
Τραβα αυτοκτονα τωρα πατσαβουρα.

να σου στειλω καμια φωτο να τραβηξεις μια παχια να στανιαρεις και να ξεβουλωσεις καλυτερα? γιατι σε βλεπω λιγο συγχισμενο :)

το θεμα ειναι οτι ΟΛΟΙ την εχουν δει ιζνογκουντ, εχουν αποψη, ειναι παντα σωστη και αυτη ακριβως πρεπει να επιβληθει για να προοδευσουμε ως χωρα...πηξαμε στους ειδικους...ας ασχοληθει ο καθενας με τον κλαδο του και ας εχει λιγο ανοιχτα τα ματια τα αυτια και τα μυαλα του μπας και προοδευσει ο ιδιος αρχικα...για τα υπολοιπα βλεπουμε...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
περίμενα κάτι καλύτερο :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nαι ρε. Και εγω αμα ειναι παω να σπουδασω σε ξενο πανεπιστημιο και να παιρνω αερα το πτυχιο επειδη δε ξερω και καλα τη γλωσσα. Επιλογη του ειναι να συμμετεχει σε εξετασεις, αρα ας φροντισει να μαθει καλα τη γλωσσα στην οποια παει να δοσει. Και στο κατω κατω δινει απο το εκπαιδευτικο συστημα της χωρας που κανει τις εξετασεις, αρα την εχει μαθει τη γλωσσα.
Δεν θα πάρει καταρχήν το πτυχίο αέρα,απλά διευκολύνεται λίγο η εισαγωγή του(2.500-3.500 μόρια,κάπου εκεί είναι η πριμοδότηση) και μέχρι την ηλικία των εισαγωγικών δεν μπορεί να έχει μάθει την γλώσσα τόσο καλά όσο τα ελληνόπουλα.

Απλά το λάθος είναι ίσως που τίθεται ως ''μουσουλμάνος'',δηλαδή όντως το θρήσκευμα είναι λίγο άσχετο....ας γινόταν: ''κάτοικος περιθωριακής περιοχής'' ξέρω γω...κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης
Που εισαι Αχιλλεα;
Κακα κοκο... κλασσικο θρασυδειλο φασιστακι.

Ευτυχως που οι προγονοι μας, που υποστηριζεις και πρεσβευεις, δεν ειχαν τα αρχιδια σου.

εδω ειμαι!
τι θες ρε μαρθα βουτση?αντε τραβα κλαψε σε κανα μοντ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμ δεν ειμαι ΑΜΕΑ βρε ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!!!!

Ας οψεται η παραπληροφορηση απο διαφορους καθυστερημενους κομπλεξικους εδω και η μαλακια που σας δερνει τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!!

Απο το 1995 και μετα απο πολλες εξετασεις και επιτροπες η ελληνικη πολιτεια απεφανθει ομοφωνα οτι δεν δικαιουμαι τιποτα !!!!!!!!!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αν ημουν ΑΜΕΑ.....
θα επαιρνα επιδομα 650 ευρω τον μηνα
θα ειχα καρτα απεριοριστων διαδρομων για ολα τα μ.μ.μ.
θα μπορουσα να παρω σπιτι της προκοπης με προνομιακο επιτοκιο η και μηδενικο....
Θα ειχα αμεση ιατρικη περιθαλψη σε οτιδηποτε τυχαινε, αντι για τωρα που αν κλασω στραβα θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για εξεταση μετα απο 3-4-5-6 μηνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι οτι τα εχω κι αναγκη ......

το τραγικο ειναι οτι μαλλον θα ηθελες να εισαι αμεα...
συγγνωμη που δε γνωριζω πληρως τον ιατρικο σου φακελο...
τους χαρακτηρισμους μπορεις να τους απευθυνεις στον εαυτο σου...σε μενα θα μιλας οπως σου μιλαω...το πιανεις?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
να σου στειλω καμια φωτο να τραβηξεις μια παχια να στανιαρεις και να ξεβουλωσεις καλυτερα? γιατι σε βλεπω λιγο συγχισμενο :)

το θεμα ειναι οτι ΟΛΟΙ την εχουν δει ιζνογκουντ, εχουν αποψη, ειναι παντα σωστη και αυτη ακριβως πρεπει να επιβληθει για να προοδευσουμε ως χωρα...πηξαμε στους ειδικους...ας ασχοληθει ο καθενας με τον κλαδο του και ας εχει λιγο ανοιχτα τα ματια τα αυτια και τα μυαλα του μπας και προοδευσει ο ιδιος αρχικα...για τα υπολοιπα βλεπουμε...
εσύ ως κοινωνική λειτουργός θεωρείς ότι είσαι ειδική επί του θέματος? :)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Αμ δεν ειμαι ΑΜΕΑ βρε ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!!!!

Ας οψεται η παραπληροφορηση απο διαφορους καθυστερημενους κομπλεξικους εδω και η μαλακια που σας δερνει τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!!

Απο το 1995 και μετα απο πολλες εξετασεις και επιτροπες η ελληνικη πολιτεια απεφανθει ομοφωνα οτι δεν δικαιουμαι τιποτα !!!!!!!!!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αν ημουν ΑΜΕΑ.....
θα επαιρνα επιδομα 650 ευρω τον μηνα
θα ειχα καρτα απεριοριστων διαδρομων για ολα τα μ.μ.μ.
θα μπορουσα να παρω σπιτι της προκοπης με προνομιακο επιτοκιο η και μηδενικο....
Θα ειχα αμεση ιατρικη περιθαλψη σε οτιδηποτε τυχαινε, αντι για τωρα που αν κλασω στραβα θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για εξεταση μετα απο 3-4-5-6 μηνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι οτι τα εχω κι αναγκη ......

δηλαδη μας λες οτι εισαι αμεα απλα δεν σε αναγνωρισανε ως τετοιο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δυσκοιλιος γραφεται, αλλα αμα εισαι καθυστερημενος οπως λεει και η αλλη η μπαλοτσα σε συμπονω και δε σε κραζω
βρε αντε και τσιμπουκωσου ρε μαλακομπουκωμα που θα με πεις και καθυστερημενο η με συμπονας...

Ελα να σου δειξω που την εχω την συμπονοια σου εσενα και του καθενος μαλακιστηρι του μαλακοπιτουρα

Επισκέπτης

Φαλαινα, δεν χρειαζομαι παχια για να στανιαρω γιατι εχω πολυ καλυτερες επιλογες οπως και πολυς κοσμος απο το να γαμησει μια 200κιλων πατσαβουρα οπως εσυ. Οποτε μαλλον μονο εσυ εχεις προβλημα με τα νευρακια σου!
Οσο για το ποιος την εχει δει ποιος σωστα. Οποτε βγαλε τον γαμημενο τον σκασμο και σταματα να κλανεις με το βρωμοστομα σου!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απλά το λάθος είναι ίσως που τίθεται ως ''μουσουλμάνος'',δηλαδή όντως το θρήσκευμα είναι λίγο άσχετο....ας γινόταν: ''κάτοικος περιθωριακής περιοχής'' ξέρω γω...κάτι τέτοιο.
:thumbsup: <------στο περίπου έστω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εσύ ως κοινωνική λειτουργός θεωρείς ότι είσαι ειδική επί του θέματος? :)

δεν ειμαι κοινωνικη λειτουργος :) σιγουρα ειμαι πολυ ειδικοτερη επι του θεματος απο πολλους εδω μεσα...σιγουρα επισης ενας κοινωνικος λειτουργος ειναι πολυ ειδικοτερος απο μενα ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Είσαι λάθος...δεν γίνεται να γράψει σε άλλη γλώσσα κ να περάσει στο ελληνικό πανεπιστήμιο όπου θα κάνει τα πάντα στα ελληνικά...στο κάτω-κάτω τί πριμοδότηση νομίζετε παίζει;;;;

2.500-3.500 μόρια...δηλαδή το 2.5 που είναι το θέμα μας γίνεται 5-6ρι και περνάει σε κάποιο τει της πούτσας....δηλαδή αυτός που θα γράψει 2.5 κ αυτός που θα γράψει 5-6 είναι τόση διαφορά;;;

Μα αδερφε αν δεν ξερει αρκετα καλα ελληνικα δεν πρεπει να μπει ΚΑΘΟΛΟΥ σε ελληνικο πανεπιστημιο. Τι θα κανει εκει? Θα εχει ευνοια και στους βαθμους των μαθηματων και στις εξεταστικες? Οι αλλοι μαλακες θα ειναι?
Εγω μπορω να μπω σε τουρκικο πανεπιστημιο αν δεν ξερω τουρκικα? Σε γερμανικο χωρις γερμανικα? Τι θα τους πω? Καντε μου ρυθμιση επειδη δεν ξερω καλα την γλωσσα?

Να δινουν τις πανελληνιες εξετασεις στα αγγλικα οκ, με την προυποθεση ομως οτι θα σκαμπαζουν και αρκετα ελληνικα και οτι μεχρι να μπουν στο πανεπιστημιο θα εχουν κανει εντατικα μαθηματα ελληνικης γλωσσας για να ανταπεξελθουν. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουν σε ελληνικο πανεπιστηνιο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φαλαινα, δεν χρειαζομαι παχια για να στανιαρω γιατι εχω πολυ καλυτερες επιλογες οπως και πολυς κοσμος απο το να γαμησει μια 200κιλων πατσαβουρα οπως εσυ. Οποτε μαλλον μονο εσυ εχεις προβλημα με τα νευρακια σου!
Οσο για το ποιος την εχει δει ποιος σωστα. Οποτε βγαλε τον γαμημενο τον σκασμο και σταματα να κλανεις με το βρωμοστομα σου!

το πουλι σου καταφερνεις να το δεις οταν κατουρας? :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το τραγικο ειναι οτι μαλλον θα ηθελες να εισαι αμεα...
συγγνωμη που δε γνωριζω πληρως τον ιατρικο σου φακελο...
τους χαρακτηρισμους μπορεις να τους απευθυνεις στον εαυτο σου...σε μενα θα μιλας οπως σου μιλαω...το πιανεις?
τους χαρακτηρισμους τους πεταξες πρωτη εσυ και θα σου μιλαω οπως θελω αναλογα το πως μιλας κι εσυ !!!!

αντε ..........

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ειμαι κοινωνικη λειτουργος :) σιγουρα ειμαι πολυ ειδικοτερη επι του θεματος απο πολλους εδω μεσα...σιγουρα επισης ενας κοινωνικος λειτουργος ειναι πολυ ειδικοτερος απο μενα ;)
με έπεισες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom