mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
δυσκοιλιος γραφεται, αλλα αμα εισαι καθυστερημενος οπως λεει και η αλλη η μπαλοτσα σε συμπονω και δε σε κραζω
ΑΜΕΑ δεν ειναι μονο τα ατομα με νοητικες δυσκολιες ασχετε
δυσκοιλιος γραφεται, αλλα αμα εισαι καθυστερημενος οπως λεει και η αλλη η μπαλοτσα σε συμπονω και δε σε κραζω
Πού το ξέρεις ρε μαλάκα;;;;
Έχεις ιδέα για τα περιουσιακά μου,στην εφορία δουλεύεις;;;
Σκούξεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Ο μουσουλμάνος πρέπει να βοηθηθεί γιατί δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες που παίζουν οι άλλοι.
Ο ''αθλητής''(δηλαδή ο πρωταθλητής της Κωλοπετινίτσας) όπως ορίζεται για την εισαγωγή στα ΑΕΙ/ΤΕΙ προσφέρει διαφήμιση στην χώρα;;;
ναι... περυσι περασε στενος συγγενης μου. αν γραψεις 7 και εισαι πολυτεκνος περνας
τι λες ρε? γιατί δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες επειδή είναι μουσουλμάνος και εμείς χριστιανοί? άλλο θέμα η γλώσσα, το άρθρο (αν ισχύει) αναφέρει ότι η ευμενής διάκριση αφορά το θρήσκευμαΟ μουσουλμάνος πρέπει να βοηθηθεί γιατί δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες που παίζουν οι άλλοι.
Ο ''αθλητής''(δηλαδή ο πρωταθλητής της Κωλοπετινίτσας) όπως ορίζεται για την εισαγωγή στα ΑΕΙ/ΤΕΙ προσφέρει διαφήμιση στην χώρα;;;
καλα κρασια
ξερεις πολλους να γραψαν 7 μαθηματικα κατευθυνση κ να μπηκαν μαθηματικο η φυσικο η θετ επιστημες?
καλυτερα να ποσταρει ο μητσος κανα σεντονι που εχει τελειωσει το πανεπιστημιο της ζωης κ ξερει
καλα κρασια
ξερεις πολλους να γραψαν 7 μαθηματικα κατευθυνση κ να μπηκαν μαθηματικο η φυσικο η θετ επιστημες?
καλυτερα να ποσταρει ο μητσος κανα σεντονι που εχει τελειωσει το πανεπιστημιο της ζωης κ ξερει
Όχι δεν με κατάλαβες ηλίθιε...που ξέρεις ότι δεν έχω τόσα ώστε να μην χρειάζεται να δουλέψω κ θα τα βρω μπαστούνια κάποτε;;;;τα καραγκιοζιλικια σου φοιτητακο ειναι γνωστα
πες μας τωρα οτι δουλευεις σαν φοιτητης για να πληρωνεις το νοικι και τα εξοδα σου! Α ναι ναι ξερω δουλευεις στην καφετερια 15 ωρες την μερα και εισαι online με το smartphone σου
ΑΜΕΑ δεν ειναι μονο τα ατομα με νοητικες δυσκολιες ασχετε
Το μέτρο μια χαρά σωστό είναι μην λέμε μαλακίες....γιατί όντως κάποιοι χρειάζονται ενίσχυση,όπως αμέα επειδή δυσκολεύονται για διάφορους λόγους,άτομα άλλων εθνικοτήτων που δεν γνωρίζουν τόσα καλά την γλώσσα κ συνεπώς έχουν μεγάλη δυσκολία να γράψουν καλά σε έκθεση,αρχαία κ κείμενα.
ΓΙα κάτι Κύπριους,έλληνες του εξωτερικού κ ''αθλητές'' το μέτρο μοριοδότησης είναι απαράδεκτο.
αμα σε απολυσουν λοιπον και δε μπορεις να βρεις δουλεια η θεση του λακη ειναι οτι δε γουσταρει να σε τρεφει επειδη εισαι απλα ενας ρεμπεσκες που δε μπορει να βρει δουλεια (οπως εχει γραψει παλιοτερα)
εσυ θα ξερεις καλυτερα πως αποκαλειστε
κι ομως ισχυει δυστυχως...αναλογα με το ποσο θα πεσουν οι βασεις...στα μονα που δεν μπορεις επουδενι να περασεις αμα γραψεις κατω απο τη βαση ειναι οι σχολες που απαιτουν ειδικα μαθηματα και αυτο αμα γραψεις κατω απο τη βαση μονο στα ειδικα μαθηματα...στα υπολοιπα μπορεις να γραψεις ο,τι να ναι
πολύ ωραίαη βαση ειναι 18 για 100 ατομα ΚΑΙ απο κει και περα υπαρχουν και αλλες 10 (το πολυ) θεσεις για τους "αλλους"...
η βαση ειναι 18 για ελαχιστες σχολες βεβαια οπως γνωριζεις...κατι ιατρικες και δε συμμαζευεται...η πλεμπα παει στις υπολοιπες που η βαση μπορει να ειναι και το 8...δεν καταλαβαινω σε τι διαφωνεις βασικα...σου ειπα εφοσον θες αλλαγη στο συστημα να θες ριζικη αλλαγη...οχι μονο σε αυτο που σε βολευει...να μπαινουν ολοι και να βγαινουν οσοι εχουν τα παπαρια να το καταφερουν..
Αχιλλέα δε μου είπες τι να πάρω απ'τα jumbο;
Τί θέλει το παιδί να του φέρω ανεβαίνοντας; ;)
Αμ δεν ειμαι ΑΜΕΑ βρε ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!!!!νομιζα οτι ησουν ΑΜΕΑ...αν ειμαι λαθος συγγνωμη
δημοτικο ε?
καθρεφτακι...