Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Πού το ξέρεις ρε μαλάκα;;;;

Έχεις ιδέα για τα περιουσιακά μου,στην εφορία δουλεύεις;;; :2funny: :2funny:

Σκούξεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

τα καραγκιοζιλικια σου φοιτητακο ειναι γνωστα  :2funny:
πες μας τωρα οτι δουλευεις σαν φοιτητης για να πληρωνεις το νοικι και τα εξοδα σου! Α ναι ναι ξερω δουλευεις στην καφετερια 15 ωρες την μερα και εισαι online με το smartphone σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Ο μουσουλμάνος πρέπει να βοηθηθεί γιατί δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες που παίζουν οι άλλοι.

Ο ''αθλητής''(δηλαδή ο πρωταθλητής της Κωλοπετινίτσας) όπως ορίζεται για την εισαγωγή στα ΑΕΙ/ΤΕΙ  προσφέρει διαφήμιση στην χώρα;;; :2funny:

Λες ότι ο μουσουλμάνος δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες, αλλά θέλει το ίδιο αποτέλεσμα.
Μπορείς να πείς σε τι υστερεί ένας μουσουλμάνος ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο μουσουλμάνος πρέπει να βοηθηθεί γιατί δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες που παίζουν οι άλλοι.

Ο ''αθλητής''(δηλαδή ο πρωταθλητής της Κωλοπετινίτσας) όπως ορίζεται για την εισαγωγή στα ΑΕΙ/ΤΕΙ  προσφέρει διαφήμιση στην χώρα;;; :2funny:
τι λες ρε? γιατί δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες επειδή είναι μουσουλμάνος και εμείς χριστιανοί? άλλο θέμα η γλώσσα, το άρθρο (αν ισχύει) αναφέρει ότι η ευμενής διάκριση αφορά το θρήσκευμα

έγραψα "πρωταθλητής" όχι αθλητής, και έγραψα ότι καταρχήν δεν συμφωνώ αλλά βλέπω ότι κάτι προσφέρει ο "πρωταθλητής" στην χώρα όταν ακούγεται στο εξωτερικό, λες να ακουγόταν το καλοκαίρι η τζαμάικα αν δεν ήταν ο Μπολτ?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Που εισαι Αχιλλεα;
Κακα κοκο... κλασσικο θρασυδειλο φασιστακι.

Ευτυχως που οι προγονοι μας, που υποστηριζεις και πρεσβευεις, δεν ειχαν τα αρχιδια σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα κρασια

ξερεις πολλους να γραψαν 7 μαθηματικα κατευθυνση κ να μπηκαν μαθηματικο η φυσικο η θετ επιστημες?

καλυτερα να ποσταρει ο μητσος κανα σεντονι που εχει τελειωσει το πανεπιστημιο της ζωης κ ξερει

κι ομως ισχυει δυστυχως...αναλογα με το ποσο θα πεσουν οι βασεις...στα μονα που δεν μπορεις επουδενι να περασεις αμα γραψεις κατω απο τη βαση ειναι οι σχολες που απαιτουν ειδικα μαθηματα και αυτο αμα γραψεις κατω απο τη βαση μονο στα ειδικα μαθηματα...στα υπολοιπα μπορεις να γραψεις ο,τι να ναι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα κρασια

ξερεις πολλους να γραψαν 7 μαθηματικα κατευθυνση κ να μπηκαν μαθηματικο η φυσικο η θετ επιστημες?

καλυτερα να ποσταρει ο μητσος κανα σεντονι που εχει τελειωσει το πανεπιστημιο της ζωης κ ξερει

ναι παίζουν κάτι τέτοια σε όλα τα πεδία εκτός απ το πρώτο  :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τα καραγκιοζιλικια σου φοιτητακο ειναι γνωστα  :2funny:
πες μας τωρα οτι δουλευεις σαν φοιτητης για να πληρωνεις το νοικι και τα εξοδα σου! Α ναι ναι ξερω δουλευεις στην καφετερια 15 ωρες την μερα και εισαι online με το smartphone σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι δεν με κατάλαβες ηλίθιε...που ξέρεις ότι δεν έχω τόσα ώστε να μην χρειάζεται να δουλέψω κ θα τα βρω μπαστούνια κάποτε;;;; :thefinge:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το μέτρο μια χαρά σωστό είναι μην λέμε μαλακίες....γιατί όντως κάποιοι χρειάζονται ενίσχυση,όπως αμέα επειδή δυσκολεύονται για διάφορους λόγους,άτομα άλλων εθνικοτήτων που δεν γνωρίζουν τόσα καλά την γλώσσα κ συνεπώς έχουν μεγάλη δυσκολία να γράψουν καλά σε έκθεση,αρχαία κ κείμενα.

ΓΙα κάτι Κύπριους,έλληνες του εξωτερικού κ ''αθλητές'' το μέτρο μοριοδότησης είναι απαράδεκτο.

Nαι ρε. Και εγω αμα ειναι παω να σπουδασω σε ξενο πανεπιστημιο και να παιρνω αερα το πτυχιο επειδη δε ξερω και καλα τη γλωσσα. Επιλογη του ειναι να συμμετεχει σε εξετασεις, αρα ας φροντισει να μαθει καλα τη γλωσσα στην οποια παει να δοσει. Και στο κατω κατω δινει απο το εκπαιδευτικο συστημα της χωρας που κανει τις εξετασεις, αρα την εχει μαθει τη γλωσσα.

Επισκέπτης
Αχιλλέα δε μου είπες τι να πάρω απ'τα jumbο;
Τί θέλει το παιδί να του φέρω ανεβαίνοντας; ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ωραιος...

Συνημμένα

• swastika.jpg
    swastika.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
αμα σε απολυσουν λοιπον και δε μπορεις να βρεις δουλεια η θεση του λακη ειναι οτι δε γουσταρει να σε τρεφει επειδη εισαι απλα ενας ρεμπεσκες που δε μπορει να βρει δουλεια (οπως εχει γραψει παλιοτερα)

χοντρη, η θεση του λακη ειναι αποκλειστικα κατα των ΔΥ. Οποτε αν ηταν ΔΥ απλα δεν θα τον απολυανε. Το προβλημα ειναι ποιοι τρωνε απο τον κρατικο κουμπαρα που τον πληρωνουν και οι ΙΔΙΩΤΕΣ. Και αυτοι εφοσον πληρωνουν χωρις να τρωνε απο εκει ιδιαιετερα ναι θα εχουν λογο.
Τραβα αυτοκτονα τωρα πατσαβουρα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
κι ομως ισχυει δυστυχως...αναλογα με το ποσο θα πεσουν οι βασεις...στα μονα που δεν μπορεις επουδενι να περασεις αμα γραψεις κατω απο τη βαση ειναι οι σχολες που απαιτουν ειδικα μαθηματα και αυτο αμα γραψεις κατω απο τη βαση μονο στα ειδικα μαθηματα...στα υπολοιπα μπορεις να γραψεις ο,τι να ναι

μωρη φλομπα τι σχεση εχουν οι βασεις?

οι πολυτεκνοι εχουν δικες τους θεσεις

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η βαση ειναι 18 για 100 ατομα ΚΑΙ απο κει και περα υπαρχουν και αλλες 10 (το πολυ) θεσεις για τους "αλλους"...
η βαση ειναι 18 για ελαχιστες σχολες βεβαια οπως γνωριζεις...κατι ιατρικες και δε συμμαζευεται...η πλεμπα παει στις υπολοιπες που η βαση μπορει να ειναι και το 8...δεν καταλαβαινω σε τι διαφωνεις βασικα...σου ειπα εφοσον θες αλλαγη στο συστημα να θες ριζικη αλλαγη...οχι μονο σε αυτο που σε βολευει...να μπαινουν ολοι και να βγαινουν οσοι εχουν τα παπαρια να το καταφερουν..
πολύ ωραία
διάβασε όμως κάτι αν θές :

Στην Γαλλία  δεν έχουν πανελλήνιες αλλά τα άτομα κατανέμονται ομοιογενώς στις σχολές και μετέπειτα απορροφώνται πλήρως και άμεσα στις αντίστοιχες θέσεις εργασίας , εμείς προς το παρρόν χρειαζόμαστε αξιοκρατικές πανελλήνιες για να κατανεμηθούμε δίκαια στις ήδη περιορισμένες θέσεις εργασίας.
Δεν έχουμε ούτε τα οικονομικά εχέγγυα, ούτε την κουλτούρα να κάνουμε αυτο που λές : "να μπαίνουν όλοι και να βγαίνουν όσοι έχουν @@ " , γιατί άπαξ και γίνει αυτό, τότε η μισή Ελλάδα θα πάει στην ιατρική και στο πολυτεχνείο (νοοτροπία βλαχοκυριλέ) και να σαι σίγουρη ότι αυτοί που θα τελειώσουν τις εν λόγω σχολές ( δεν είναι και τπτ σπουδαίο στην τελική) , θα είναι 100 φορές πιο πολλοί απ'όσο το οικονομικό σύστημα αντέχει για να απορροφήσει.( ακόμα και αν πολλοί δεν καταφέρουν να τελειώσουν)

Οι αναμονές των γιατρών θα 10 πλασιαστούν (ήδη είναι τρελές)
και οι μηχανικοί θα δουλεύουν πιτσαδόροι (ήδη το κάνουν)

γι'αυτό λέμε : ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ "ΤΙΠΟΤΑ" ΣΤΟ ΠΙΡΦΟΡΙΣΤΑΝ
δεν το καταλαβαίνετε ότι δεν μας παίρνει

Επισκέπτης
Αχιλλέα δε μου είπες τι να πάρω απ'τα jumbο;
Τί θέλει το παιδί να του φέρω ανεβαίνοντας; ;)

Μην κανεις ακυρες υποθεσεις για την ταυτοτητα μου γιατι γινεσαι πολυ αστειος  :2funny:
Δεν εχω παιδι και ευχαριστως θα σου εκανα ενα αδερφακι αν η μανα σου δεν ηταν ολοκληρωτικα δοσμενη επαγγελματικα σε καποιο πορνειο σαν συνειδητοποιημενη Βουλγαρα.
Ειπαμε μην πεις στον κοπο να παρεις δωρα. Ελα εσυ πανω και θα σε κερασω εγω αποκλειστικα  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
νομιζα οτι ησουν ΑΜΕΑ...αν ειμαι λαθος συγγνωμη
Αμ δεν ειμαι ΑΜΕΑ βρε ΗΛΙΘΙΑ !!!!!!!!!

Ας οψεται η παραπληροφορηση απο διαφορους καθυστερημενους κομπλεξικους εδω και η μαλακια που σας δερνει τους περισσοτερους εδω μεσα !!!!!!

Απο το 1995 και μετα απο πολλες εξετασεις και επιτροπες η ελληνικη πολιτεια απεφανθει ομοφωνα οτι δεν δικαιουμαι τιποτα !!!!!!!!!!

ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αν ημουν ΑΜΕΑ.....
θα επαιρνα επιδομα 650 ευρω τον μηνα
θα ειχα καρτα απεριοριστων διαδρομων για ολα τα μ.μ.μ.
θα μπορουσα να παρω σπιτι της προκοπης με προνομιακο επιτοκιο η και μηδενικο....
Θα ειχα αμεση ιατρικη περιθαλψη σε οτιδηποτε τυχαινε, αντι για τωρα που αν κλασω στραβα θα πρεπει να κλεισω ραντεβου για εξεταση μετα απο 3-4-5-6 μηνες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι οτι τα εχω κι αναγκη ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom